هدایت شده از مفاخر
❓مراد از باب الله چیست؟
✍ بر اساس روایات وارد شده "بابالله" لقبی است برای پیامبر صلی الله علیه و آله و امامان معصوم علیهم السلام. از این رو یکی از القاب حضرت مهدی علیه السلام نیز «بابُ الله» است. در زیارت آل یاسین می خوانیم: «اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا بابَ اللَّهِ و َدَیّانَ دینِهِ».
🌷امام صادق(ع) می فرمایند: «جانشینان پیامبر همان ابواب خدایند، درهایی که از طریق آنها می توان به حق رسید. اگر آنها نبودند، خداوند شناخته نمی شد».(1)
🌹امام باقر (ع) نیز فرمود: « نَحْنُ حُجَّةُ اللَّهِ وَ نَحْنُ بَابُ اللَّهِ »(2) در دعای ندبه هم نسبت به امام زمان (ع) می خوانیم: « اَیْنَ بابُ اللَّهِ الَّذی مِنْهُ یُؤْتی؟»؛ کجاست آن باب اللهی که از طریق او می توان به خدا رسید.
✅ همان گونه که باب و در وسیله ارتباط است که هر کسی بخواهد به طور صحیح وارد خانه ای شود، باید از در وارد گردد، این خاندان هم باب هستند و هر کس می خواهد به خدا برسد و بهره ای از کمالات ربانی ببرد، باید از طریق این خاندان قدم بردارد.
✅ در هر عصری و زمانی خدا دری گشود و بابی برای هدایت و وصول خلق باز نمود تا این که سرانجام، مقام باب اللهی به آن وجود مقدس رسید. هر چند عصر غیبت است اما باب الله برای اهل الله همواره مفتوح است.
___________________
(1) تفسیر برهان، ج1، ص19.
(2) همان.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌷شهادت سردار سرافرار سپهبد حاج قاسم سلیمانی توسط آمریکای جنایتکار
✍ شهید سپهبد قاسم سلیمانی (تولد ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ کرمان- شهادت ۱۳ دی ۱۳۹۸ بغداد) فرمانده ارشد نظامی و سیاستمدار ایرانی بود، که تا زمان شهادتش به دست دولت تروریسم و جنایتکار آمریکا، بعنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران فعالیت میکرد. او در طول جنگ ایران و عراق، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله کرمان بود. وی در ۴ بهمن ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشکری دریافت کرد. امام خامنهای" مد ظله العالی"، در تقدیر از عملکرد سپهید شهید سلیمانی، از او بهعنوان «شهید زنده» یاد کرده است.
✅ سردار شهید قاسم سلیمانی نقش مهمی در دادن قدرت نظامی به حزبالله لبنان و جبهه مقاومت فلسطین، عقب راندن اسرائیل از جنوب لبنان، کمک به کاهش تنش ها و برقراری ثبات سیاسی در افغانستان، شکلدهی به فضای سیاسی عراق پس از سرنگونی صدام حسین، تغییر روند جنگ داخلی سوریه و مقابله با داعش در عراق و سوریه و شکست این گروه تکفیریِ سعودی- آمریکایی داشته است.
✅ وی سرانجام در بامداد ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در حمله تروریستی آمریکای جنایتکار در نزدیکی فرودگاه بغداد به همراه ابو مهدی المهندس جانشین فرمانده حشدالشعبی عراق، به شهادت رسید و روحش آسمانی شد و به آرزوی دیرینه اش رسید. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز شنبه
☀️ 14 دی ماه 1398 شمسی
🌙 08 جمادی الاول 1441 قمری
❄️ 04 ژانويه 2020 میلادی
☀️ #شمسی
➕ تبعيد آيت الله "سيد مصطفی خمينی" به تركيه توسط رژيم پهلوی (1343 ش)
➕ درگذشت عالم وارسته آيت اللَّه "شيخ محمد لاكانی"(1379ش)
➕ روز جهاد کشاورزی
🌙 #قمری
➕ درگذشت "حاجی كرباسی" عالم و فقيه برجسته (1262 ق)
➕ رحلت آيت اللَّه "سيدمحمدباقر خوانساری" فقيه بزرگوار شيعه (1313 ق)
➕ درگذشت "شيخ محمد عبده" عالم و انديشمند دينی و مبارز اسلامگرای مصری (1323 ق)
❄️ #میلادی
➕ برگزاري همايش "خلع يَد" در اروپا (1073م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌷به مناسبت شهادت ابو مهدی المهندس، جانشین فرمانده الحشد الشعبی عراق
✍شهید ابو مهدی المهندس، (۱۹۵۴–۳ ژانویه ۲۰۲۰ در بغداد)، معاون رئیس بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) با نام جمال جعفر آل تمیمی در سال ۱۹۵۴ م، در بصره متولد شد.
✅ وی در سال ۱۹۷۳ وارد دانشکده مهندسی فن آوری در بغداد شد و در سال ۱۹۷۷ پس از فارغ التحصیلی، وارد مؤسسه عمومی آهن و فولاد بصره شد و به عنوان مهندس عمران مشغول به کار شد و سپس در رشته کارشناسی ارشد علوم سیاسی فارع التحصیل شد. او در اوایل دهه هفتاد به حزب دعوه اسلامی پیوست. و در سال ۱۹۸۵ عضو شورای مجلس اعلای اسلامی شد و نیز از فرماندهان سپاه بدر بود.
✅ وی از پایه گذران فراکسیون ائتلاف وطنی عراق و ائتلاف وطنی کنونی است. پس از تشکیل الحشد الشعبی، او به عنوان جانشین فرماندهی این سازمان انتخاب شد، و در برنامه ریزی و اجرای عملیات نابودی گروه تروریستی داعش در عراق نقش برجسته ای داشت.
✅ وی سرانجام در بامداد دی ماه ۱۳۹۸(۳ ژانویه ۲۰۲۰) به همراه شهید سرافراز سپهبد قاسم سلیمانی در نزدیکی فرودگاه بغداد، توسط نظامیان تروریست آمریکای جنایتکار به شهادت رسید.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 مقام شهادت در قرآن کریم
خداوند در قرآن شریف می فرماید:
۱- وَ لَئِنْ قُتِلْتُمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ ...... آل عمران/۱۵۷
۲- وَ لَئِنْ مُتُّمْ أَوْ قُتِلْتُمْ...... آل عمران/۱۵۸
۳- وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ ......... آل عمران/آیات۱۶۹-۱۷۱
۴- وَ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ ...... محمد/آیات۴-۶
۵- إِنَّ اللَّهَ اشْتَری مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ...... توبه/۱۱۱
۶- وَ مَنْ یقاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ......... نساء/۷۴
✍ هر یک از این آیه ها، گوشه ای از عظمت مقام شهادت فی سبیل اللَّه را تبیین می نماید، مقامی که به تنهایی، حاصل یک عمر مجاهدۀ انسان وارسته ای است که خداوند یک جا به شهید عنایت می فرماید.
✅ آیۀ اوّل، به مقام مغفرت و رحمت الهی نسبت به شهید، آیۀ دوم به حشر الی اللَّهِ او و آیۀ سوم، به حیات معنوی او نزد پروردگار و بهره مندی از رزق خاصّ الهی، فرحناک بودن به عطایای الهی و دوری از خوف و حزن و بشارت به آن اشاره دارد و نیز در پایان، مژدۀ فضل و نعمت الهی به دیگران است.
✅ آیۀ چهارم به گُم نشدن اعمال آن ها و هدایت و اصلاح حال یا شأن ایشان و سرانجام ورود آنان به بهشتِ موعود اشاره دارد.
✅ در آیۀ پنجم، خداوند با وعدۀ قطعی، خود را خریدار جان های شریف آنان معرفی می نماید و آن ها را به این معاملۀ پرسود، بشارت می دهد و آن را «فوز عظیم» می داند. در آیۀ ششم، اجر عظیم اخروی را برای شهیدان ذکر می فرماید.
✅ به طور کلی، از مجموع این آیات می توان استفاده کرد؛ نعمت هایی که به شهید عطا می شود، نباید هم چون نعمت هایی باشد که به اشخاص عادی داده می شود؛ بلکه مراد، نعمت ها و کمالاتی است که تنها نصیب برگزیدگان و خواصّ از بندگان الهی می شود.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز يكشنبه
☀️ 15 دی ماه 1398 شمسی
🌙 09 جمادی الاول 1441 قمری
❄️ 05 ژانويه 2020 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت عالم ربانی آيت الله "ميرسيد محمد مدرس نجف آبادی" (1318ش)
➕ عمليات هويزه به فرماندهی ارتش (1359ش)
➕ شهادت سرلشكر "منصور ستاری" فرمانده نيروي هوايی در سانحه سقوط هواپيما (1373ش)
➕ شهادت شهید مصطفی اردستانی (1373ش)
➕ درگذشت آيت الله اژهای ، از علماي بزرگ اصفهان (1389ش)
🌙 #قمری
➕ شهادت "شمس الدين محمد بن حامد مَكّی عاملی" معروف به "شهيد اول" (786 ق)
➕ رحلت "سيدابوتراب خوانساری" فقيه اصولی (1346 ق)
❄️ #میلادی
➕ اعلام سياست جديد امريكا در خاورميانه معروف به "دكترين آيزنهاور" (1957م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌷شهادت شهید مصطفی اردستانی (1373ش)
✍ شهید مصطفی اردستانی در سال ۱۳۲۸ش در روستای «قاسم آباد» از توابع شهرستان «ورامین» دیده به جهان گشود. وی در سال ۱۳۵۰ش وارد دانشکده خلبانی نیروی هوایی شد. و پس از اخذ دانشنامه خلبانی در پایگاه چهارم شکاری دزفول به عنوان خلبان هواپیمای «اف ۵» مشغول به خدمت شد. با اوجگیری مبارزات انقلاب شکوهمند اسلامی، او نخستین خلبانان حزب اللهی بود که در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و آگاه کردن سایر قشرهای پرسنل نیروی هوایی نقش به سزایی داشت.
✅ با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، او نقش تعیین کننده ای در دفاع از کیان اسلام و میهن اسلامی ایفا نمود. وی پس از شهادت سرلشکر خلبان عباس بابایی، به سمت معاونت عملیات نیروی هوایی برگزیده شد و تا زمان شهادت، عهده دار این مسئولیت مهم بود.
✅ او سرانجام در تاریخ پانزدهم دیماه سال ۱۳۷۳ ش، در ۴۵ سالگی بر اثر سانحه هوایی، به همراه فرمانده فقید نیروی هوایی، سرلشکر شهید منصور ستاری و چند تن دیگر از همرزمانش، به آروزی دیرینهاش رسید و به لقاء معبود شتافت.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌷سالروز شهادت سرلشكر ستاري فرمانده نيروي هوايي(1373ش)
✍ امير سرتيپ منصور ستاري در سال 1327 ش در قرچكِ ورامين چشم به جهان گشود. او پس از طي تحصيلات متوسطه، وارد دانشكده افسري گرديد. و پس از طي مدارج علمي به خدمت ارتش درآمد و در شمار افسران خوش فكر و مديران برجسته نيروي هوايي قرار گرفت.
✅ شهيد ستاري پس از پيروزي انقلاب اسلامي و در طول هشت سال دفاع مقدس، با قبول مسؤوليت هاي مهم فرماندهي، معاون عملياتي، فرماندهي پدافند هوايي و معاون طرح و برنامه، خدمات شاياني به نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ارايه داد.
✅ وي در بهمن 1365، به دليل شايستگي و لياقت، به سمت فرماندهي نيروي هوايي ارتش منصوب شد و در طي هشت سال مسؤوليت فرماندهي اين نيرو، با اجراي دهها برنامه و طرح مختلف، توان رزمي نيروي هوايي ارتش را افزايش داد.
✅ هواپیمای تيمسار ستاري در نيمه دي ماه 1373، در مسير برگشت از كيش به تهران دچار سانحه شد. در اين حادثه تيمسار ستاري به همراه چند تن از مسؤولان نيروي هوايي و خدمه پرواز، به درجه رفيع شهادت نائل شدند.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 مقام شهید در روایات
🌷 پيامبر گرامی اسلام(صلّى الله عليه و آله) می فرمایند:
براى شهيد، از سوى خداوند متعال هفت خصلت است:
1⃣ اول اينكه با ريخته شدن اولین قطرۀ خونش، همۀ گناهانش آمرزيده مىشود.
2⃣ دوم اينكه چون سر بلند كند، از دامن دو همسر خود از حوريان بهشت سر بر مىدارد و آن دو از چهرهاش غبار مىزدايند و مىگويند خوش آمدى، آفرين بر تو، او هم به آن دو، همان گونه مىگويد.
3⃣ سوم اين است كه از جامههاى بهشت بر او پوشيده مىشود.
4⃣ چهارم اين است كه گنجوران بهشت بهترين عطر و بوهاى خوش بهشتى را براى شهيد مىبرند و از آن بهرهمند مىشود.
5⃣ پنجم منزلت او را به او نشان مىدهند و آن را مىبيند.
6⃣ ششم، به روانش گفته مىشود، بشتاب و هر كجاى بهشت كه مىخواهى برو.
7⃣ هفتم اين است كه به وجه الله نظر مىافكند و اين نظر افكندن براى هر پيامبر و شهيدى واجب است.
🌹قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : لِلشَّهِيدِ سَبْعُ خِصَالٍ مِنَ اَللَّهِ أَوَّلُ قَطْرَةٍ مِنْ دَمِهِ مَغْفُورٌ لَهُ كُلُّ ذَنْبٍ وَ اَلثَّانِيَةُ رَفَعَ رَأْسَهُ فِي حَجْرِ زَوْجَتَيْهِ مِنَ اَلْحُورِ اَلْعِينِ وَ تَمْسَحَانِ اَلْغُبَارَ عَنْ وَجْهِهِ يَقُولاَنِ مَرْحَباً بِكَ وَ يَقُولُ هُوَ مِثْلَ ذَلِكَ لَهُمَا وَ اَلثَّالِثَةُ يُكْسَى مِنْ كِسْوَةِ اَلْجَنَّةِ وَ اَلرَّابِعَةُ يَبْتَدِرُ خَزَنَةُ اَلْجَنَّةِ بِكُلِّ رِيحٍ طَيِّبَةٍ لَهُ يَأْخُذُ مِنْهُ وَ اَلْخَامِسَةُ أَنْ يُرَى مَنْزِلَتَهُ وَ اَلسَّادِسَةُ يُقَالُ لِرُوحِهِ أَسْرِعِي فِي اَلْجَنَّةِ حَيْثُ شِئْتَ وَ اَلسَّابِعَةُ أَنْ يَنْظُرَ فِي وَجْهِ اَللَّهِ وَ إِنَّهَا لَوَاجِبَةٌ لِكُلِّ نَبِيٍّ وَ شَهِيدٍ.
روضة الواعظین، ج 2، ص 363.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5