🌷به مناسبت شهادت ابو مهدی المهندس، جانشین فرمانده الحشد الشعبی عراق
✍شهید ابو مهدی المهندس، (۱۹۵۴–۳ ژانویه ۲۰۲۰ در بغداد)، معاون رئیس بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) با نام جمال جعفر آل تمیمی در سال ۱۹۵۴ م، در بصره متولد شد.
✅ وی در سال ۱۹۷۳ وارد دانشکده مهندسی فن آوری در بغداد شد و در سال ۱۹۷۷ پس از فارغ التحصیلی، وارد مؤسسه عمومی آهن و فولاد بصره شد و به عنوان مهندس عمران مشغول به کار شد و سپس در رشته کارشناسی ارشد علوم سیاسی فارع التحصیل شد. او در اوایل دهه هفتاد به حزب دعوه اسلامی پیوست. و در سال ۱۹۸۵ عضو شورای مجلس اعلای اسلامی شد و نیز از فرماندهان سپاه بدر بود.
✅ وی از پایه گذران فراکسیون ائتلاف وطنی عراق و ائتلاف وطنی کنونی است. پس از تشکیل الحشد الشعبی، او به عنوان جانشین فرماندهی این سازمان انتخاب شد، و در برنامه ریزی و اجرای عملیات نابودی گروه تروریستی داعش در عراق نقش برجسته ای داشت.
✅ وی سرانجام در بامداد دی ماه ۱۳۹۸(۳ ژانویه ۲۰۲۰) به همراه شهید سرافراز سپهبد قاسم سلیمانی در نزدیکی فرودگاه بغداد، توسط نظامیان تروریست آمریکای جنایتکار به شهادت رسید.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌷شهادت سردار سرافرار سپهبد حاج قاسم سلیمانی توسط آمریکای جنایتکار
✍ شهید سپهبد قاسم سلیمانی (تولد ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ کرمان- شهادت ۱۳ دی ۱۳۹۸ بغداد) فرمانده ارشد نظامی و سیاستمدار ایرانی بود، که تا زمان شهادتش به دست دولت تروریسم و جنایتکار آمریکا، بعنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران فعالیت میکرد. او در طول جنگ ایران و عراق، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله کرمان بود. وی در ۴ بهمن ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشکری دریافت کرد. امام خامنهای" مد ظله العالی"، در تقدیر از عملکرد سپهید شهید سلیمانی، از او بهعنوان «شهید زنده» یاد کرده است.
✅ سردار شهید قاسم سلیمانی نقش مهمی در دادن قدرت نظامی به حزبالله لبنان و جبهه مقاومت فلسطین، عقب راندن اسرائیل از جنوب لبنان، کمک به کاهش تنش ها و برقراری ثبات سیاسی در افغانستان، شکلدهی به فضای سیاسی عراق پس از سرنگونی صدام حسین، تغییر روند جنگ داخلی سوریه و مقابله با داعش در عراق و سوریه و شکست این گروه تکفیریِ سعودی- آمریکایی داشته است.
✅ وی سرانجام در بامداد ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در حمله تروریستی آمریکای جنایتکار در نزدیکی فرودگاه بغداد به همراه ابو مهدی المهندس جانشین فرمانده حشدالشعبی عراق، به شهادت رسید و روحش آسمانی شد و به آرزوی دیرینه اش رسید. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 ساده زیستی فاطمه زهرا سلام الله علیها
✍ اکتفا به ضروریات زندگی و سادهزیستی، ویژگی برجسته حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می باشد. حضرت فاطمه (س) چه در دوران تنگدستی و چه در زمان گشایش مادی مسلمانان، اصل سادهزیستی را همواره با توجه به شرایط زمانه اجرا مینمودند.
✅ تهیه ضروریات زندگی به عنوان جهیزیه که با فروش زره حضرت علی(ع) تهیه گردید، وسائل ساده زندگی(1) و عدم استفاده از برخی امکانات همچون عدم استفاده از پردهای که برای منزل تهیه شده بود به توصیه پیامبر(ص) که در آن برهه زمانی، جزء تزئینات به شمار میرفت، نمونههایی از آن است. (2)
✅ زاویه دیگر سادهزیستی حضرت فاطمه(س) که حقیقت امر را بیشتر آشکار میسازد عدم وابستگی به امور مادی در زندگی که همان زهد است، میباشد که جلوهای از آن را در بخشیدن نوترین لباس خویش در شب عروسی خود به یک نیازمند می توان دید. (3)
__________________
(1) الطبقات الکبری، ج 8، ص 22.
(2) بحارالانوار، ج 43، ص 83.
(3) شرح احقاق الحق، ج 33، ص 346.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 برخی از مصادیق «ایامالله»
✍ یکی از مباحث مهم در زمینهی «ایامالله»، تطبیق روزها با ویژگیهای مشخص با «ایامالله» است. اینکه انسان «ایامالله» را بتواند بشناسد و نسبت به آنها شکرگزاری داشته باشد، همواره کمک خواهد کرد تا «ایامالله»های دیگر پدید آید.
🌺 مقام معظم رهبری، قیام ۱۵ خرداد ۴۲ در اعتراض به دستگیری امام خمینی، قیام مردم قم در ۱۹ دی سال ۵۶ در اعتراض به مقالهی اهانتآمیز به امام خمینی، قیام مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۵۶ در چهلم شهدای ۱۹ دی قم، واقعهی کشتار مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷ توسط رژیم طاغوت و تمامی روزهای خونین انقلاب، بیعت نیروی هوایی ارتش با امام خمینی در ۱۹ بهمن سال ۵۷، تمام روزهای دههی فجر و روز ۲۲ بهمن ۵۷ که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد را جزو «ایام الله» می دانند.
🌸 رهبر معظم انقلاب نسبت به برخی از حوادث الهی بعد از انقلاب نیز تصریح به «ایامالله» بودن آنها نمودهاند:
روز رأی ۹۹ درصدی مردم به جمهوری اسلامی در ۱۲ فروردین ۵۸، روزهای هشت سال دفاع مقدس، تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در ۱۳ آبان ۵۸، حضور بینظیر مردم در انتخابات در دوران انقلاب اسلامی، حماسهی نهم دی ۸۸، حضور میلیونی مردم در تشییع سپهبد شهید سلیمانی و سیلی موشکی سپاه به پایگاه آمریکایی عینالاسد عراق در دیماه ۹۸ را جزو «ایامالله» برشمردهاند.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 14 دی ماه 1400 شمسی
🌙 01 جمادی الثانی 1443 قمری
❄️ 04 ژانویه 2022 میلادی
☀️ #شمسی
➕ تبعيد آيت الله "سيد مصطفی خمينی" به تركيه توسط رژيم پهلوی (1343 ش)
➕ درگذشت عالم وارسته آيت اللَّه "شيخ محمد لاكانی"(1379ش)
➕ روز جهاد کشاورزی
🌙 #قمری
➕ رحلت محمدبن عثمان بن سعید عَمْری دومین نائب امام زمان (عج) در غیبت صغری (305ق)
➕ درگذشت "ابن عسگر" قاضی، مورخ و فقيه مراكشی (986 ق)
❄️ #میلادی
➕ برگزاري همايش "خلع يَد" در اروپا (1073م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 رحلت محمدبن عثمان بن سعید عَمْری دومین نائب امام زمان (عج) در غیبت صغری (305ق)
✍ ابوجعفر، محمد بن عثمان بن سعيد عَمري اسدي دومين نايب و وكيل منصوب امام زمان (عج) بود كه پس از وفات پدرش عثمان بن سعيد در ايام غيبت صغری امام زمان (عج) به اين مقام برگزيده شد.
✅ شیخ طوسی در کتاب الغیبه، روایتی نقل کرده که بر اساس آن، محمد بن عثمان و پدرش، عثمان بن سعید، هر دو ثقه و مورد اعتماد امام حسن عسکری(ع) بودهاند. بنابر این روایت امام حسن عسكری علیهالسلام درباره وثاقت اين پدر و پسر به يكي از يارانش فرمود:
🌷 العَمري (عثمان بن سعيد) و ابنه ثقتان، فما أدّيا اليك فعنّي يؤدّيان، فلمّا قالا لك فعنّي يقولان، فاسمع لهما و أطعهما، فانّهما الثقتان المأمونان.(1) عثمان بن سعيد عَمري و فرزندش محمد بن عثمان، مورد اطمينان و اعتمادند. پس آن چه به تو ميرسانند، از سوي من ادا ميكنند. بدين جهت هرگاه چيزي به تو بگويند، بدان كه از سوي من به تو گفتهاند. از آن دو شنوايي داشته و آنان را پيروي نما زيرا آن دو مورد اطمينان و امينند.
✅ سرانجام در آخرين روز جمادی الاول در سال 305 و به قولي سال 304 قمري وفات يافت و طبق سفارش او كه برگرفته از توقيع شريف ناحيه مقدسه بود، ابوالقاسم حسين بن روح نوبختي جانشنين وي گرديد.
(1) شیخ طوسی، الغیبه، ص243.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 #ویژگی_منافقان در نهج البلاغه
۱۳. اسراف و خیانت در قضاوت:
✍ یکی دیگر از خطاهای فکری منافقان «مطلقگرایی» است. از نگاه آنان همه چیز سیاه یا سفید مطلق است، به این معنا که با مشاهده کمترین خطا و لغزش از مۆمنان آنان را به صورت سیاه مطلق میبینند و حکم به فسادشان میدهند و در مقابل، تمام لغزشها و خطاهای همکیشان خود را نادیده میگیرند، بنابر این هرگز صلاحیت قضاوت را ندارند. به فرموده مولای پرهیزگاران علی(علیه السلام):
🌷 «وَ إِنْ حَکمُوا أَسْرَفُوا؛ و اگر در مسألهای قضاوت کنند، در ستم اسراف روا میدارند و راه خیانت را میپیمایند.»
📗 نهج البلاغه، خطبه ۱۹۴.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 سفارش حضرت فاطمه زهراء(س) در مورد همسايه و ديگران
✍ در سیره حضرت فاطمه زهرا (س) به فکر دیگران بودن و تلاش در جهت برآوردن آرزوهای آنها و دعا در حق دیگران از عالی ترین مفاهیم سبک زندگی این بانوی بزرگ جهان اسلام است.
✅ در حدیثى وارد شده است كه دعاى مؤ من در حقّ دیگران مستجاب مى شود و موقعى كه انسان در حقّ دیگران و براى دیگران دعا كند، ملائكه الهى براى او دعا خواهند كرد، كه حتما، دعاى آن ها مستجاب خواهد شد.
🌷 امام حسن(ع) می فرمایند:
مادرم فاطمه را در شب جمعه ای دیدم كه در محرابش ایستاده بود و پیوسته در حال ركوع و سجده بود تا اینكه روشنایی صبح نمایان شد و از او شنیدم كه برای مردان و زنان مومن دعا می كرد و با اسم آنان را نام می برد و برایشان زیاد دعا می كرد ولی برای خویش چیزی نمی خواست پس به او گفتم: مادرم چرا آنگونه كه برای دیگران دعا می كنی برای خود دعا نمی كنی؟ و او گفت پسرم اول همسایه بعد خانه.(دیگران مقدم ترند).
🌹 « رَأَيْتُ أُمِّی فَاطِمَةَ ع قَامَتْ فِی مِحْرَابِهَا لَيْلَةَ جُمُعَتِهَا فَلَمْ تَزَلْ رَاكِعَةً سَاجِدَةً حَتَّى اتَّضَحَ عَمُودُ الصُّبْحِ وَ سَمِعْتُهَا تَدْعُو لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ وَ تُسَمِّيهِمْ وَ تُكْثِرُ الدُّعَاءَ لَهُمْ وَ لَا تَدْعُو لِنَفْسِهَا بِشَيْءٍ فَقُلْتُ لَهَا يَا أُمَّاهْ لِمَ لَا تَدْعِينَ لِنَفْسِكِ كَمَا تَدْعِينَ لِغَيْرِكِ فَقَالَتْ يَا بُنَيَّ الْجَارَ ثُمَّ الدَّارَ»،
📚 علل الشرائع، شیخ صدوق، ج۱ ص ۱۸۱ ح ۱؛
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 مقام شهادت در قرآن کریم
خداوند در قرآن شریف می فرماید:
۱- وَ لَئِنْ قُتِلْتُمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ ...... آل عمران/۱۵۷
۲- وَ لَئِنْ مُتُّمْ أَوْ قُتِلْتُمْ...... آل عمران/۱۵۸
۳- وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ ......... آل عمران/آیات۱۶۹-۱۷۱
۴- وَ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ ...... محمد/آیات۴-۶
۵- إِنَّ اللَّهَ اشْتَری مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ...... توبه/۱۱۱
۶- وَ مَنْ یقاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ......... نساء/۷۴
✍ هر یک از این آیه ها، گوشه ای از عظمت مقام شهادت فی سبیل اللَّه را تبیین می نماید، مقامی که به تنهایی، حاصل یک عمر مجاهدۀ انسان وارسته ای است که خداوند یک جا به شهید عنایت می فرماید.
✅ آیۀ اوّل، به مقام مغفرت و رحمت الهی نسبت به شهید، آیۀ دوم به حشر الی اللَّهِ او و آیۀ سوم، به حیات معنوی او نزد پروردگار و بهره مندی از رزق خاصّ الهی، فرحناک بودن به عطایای الهی و دوری از خوف و حزن و بشارت به آن اشاره دارد و نیز در پایان، مژدۀ فضل و نعمت الهی به دیگران است.
✅ آیۀ چهارم به گُم نشدن اعمال آن ها و هدایت و اصلاح حال یا شأن ایشان و سرانجام ورود آنان به بهشتِ موعود اشاره دارد.
✅ در آیۀ پنجم، خداوند با وعدۀ قطعی، خود را خریدار جان های شریف آنان معرفی می نماید و آن ها را به این معاملۀ پرسود، بشارت می دهد و آن را «فوز عظیم» می داند. در آیۀ ششم، اجر عظیم اخروی را برای شهیدان ذکر می فرماید.
✅ به طور کلی، از مجموع این آیات می توان استفاده کرد؛ نعمت هایی که به شهید عطا می شود، نباید هم چون نعمت هایی باشد که به اشخاص عادی داده می شود؛ بلکه مراد، نعمت ها و کمالاتی است که تنها نصیب برگزیدگان و خواصّ از بندگان الهی می شود.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 زنده نگهداشتن «ایامالله» وظیفه همگانی است.
✍ وقتی روزی تبدیل به «ایامالله» میشود، طبیعتاً آحاد جامعهی اسلامی وظائف مهمی در برابر آن دارند. اولین و مهمترین وظیفهای که جامعهی اسلامی در برابر «ایامالله» دارد، «ذَکِّرهُم بِأَیّامِ الله» (۱) و یادآوری و زنده نگهداشتن آن است.
✅ نکتهی مهم اینکه یکی از عرصههای درگیری با منافقان و مستکبران در همین زنده نگهداشتن و یادآوری «ایامالله» است. زیرا مؤمنان و رهبر جامعه طبق دستور قرآن کریم موظف به یادآوری «ایامالله» هستند اما دشمنان، اعتقادی به «ایامالله» ندارند و برای فراموشی «ایامالله» تلاش میکنند. لذا خداوند دربارهی مؤمنان میفرماید:
☀️ « ذَکِّرهُم بِأَیّامِ الله» به مؤمنان «ایامالله» را یادآوری کن. چون آنان منتظر «ایامالله»اند و به «ایامالله»ها امید دارند. اما دربارهی کافران میفرماید:
☀️ «لا یرْجُونَ أَیامَ اللَّهِ» (۲) آنها امیدی به «ایامالله» ندارند و انتظار آن را نیز نمیکشند و در حقیقت «ایامالله»ها برای آنها معنی ندارد.
۱) سورهی إبراهیم/۵
۲) سورهی سبأ/۱۹
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5