۴)یکى از قبورى که در شام وجود دارد
قبر حضرت رقیه بنت الحسین(ع) است. مى گوید: شیخ محمدعلى شامى به من گفت: پدر بزرگ مادرى من سید ابراهیم دمشقى سه دختر داشت. دختر بزرگ، شبى در خواب حضرت رقیه را مى بیند. حضرت رقیه با او مى گوید: به پدرت بگو که به والى شام خبر بدهد که در قبر من آب افتاده، بیاید و تعمیر کند. دختر خواب را به پدر مى گوید ولى پدر مى ترسد و خبر نمى کند. شب دوم دختر وسط و شب سوم دختر سوم، همین خواب را مى بینند و شب چهارم خود سید ابراهیم آن حضرت را در خواب مى بیند و با عتاب به او مى گوید: چرا به والى خبر نمى دهى؟! سید نزد والى شام رفت و ماجرا را گفت. والى دستور داد علماى شیعه و سنى آمدند. والى گفت: قفل حرم به دست هر کس باز شود او متصدّى نبش قبر است. قفل به دست سید ابراهیم باز شد. سید قبر را نبش کرد و آن بچه را بیرون آورد و در بغل نگهداشت و قبر را تعمیر کرد. سید پس از پایان کار از خدا خواست خدایا پسرى برایم عطا کن. دعاى او قبول شد و سید مصطفى به دنیا آمد. والى شام ماجرا را به سلطان عبدالحمید عثمانى نوشت. سلطان عبدالحمید سید ابراهیم را متولى قبور شریفه کرد. و همین الآن تولیت قبور شریفه به دست سید عباس است که پسر سید مصطفى است.
منتخب التواریخ/ ص ۳۸۸
@Magsoodyadasht
۵)امام حسین علیه السلام دختر چهار ساله ای داشته و در شام دفن شده است و چون در کربلا رقیه نامی وجود داشته به این جهت احتمال می دهیم که نام او رقیه باشد.
این دختر در سال ۶۱ چهارسال داشت و بر این پایه در سال ۵۷ هجری قمری به دنیا آمده است .
از قرار معلوم روز ۲۳ شعبان را برای ولادت ایشان در بعضی از تقویم ها در نظر گرفته اند.
عماد الدین طبرى/ کامل بهائى/ ج۲/ ص ۱۷۹
@Magsoodyadasht
۶)داستان دختر چهار ساله امام حسین ( ع ) را که در خرابه شام وفات کرده است
شیخ عباس قمى / منتهى الآمال ج اول / ص ۸۰۷
@Magsoodyadasht
۷)ارباب مقاتل در مورد حضور حضرت رقیه سلام الله علیها در واقعه کربلا نقل کرده اند که امام حسین علیه السلام تنها در یکجا و یک حادثه، نام او را به زبان آورده آن در ساعات آخر عمر شریف آن حضرت، زمانی که می خواست با اهل و عیالش وداع کند با صدای بلند ندا داد:
یا زَیْنَبُ وَ یا امَّ کُلْثُومِ وَ یا سَکینَةُ وَ یا رُقَیَّةُ وَ یا فاطِمَةُ، اسْمَعْنَ کَلامی وَ اعْلَمْنَ أَنَّ ابْنی هذا خَلیفَتی عَلَیْکُمْ، وَ هُوَ إِمامٌ مُفْتَرِضُ الطَّاعَةِ
ای زینب! ای امّ کلثوم! ای سکینه! ای رقیّه! و ای فاطمه! سخنم را بشنوید و بدانید که این فرزندم جانشین من بر شماست و او امامی است که پیروی از او واجب است.
اللهوف فی قتلی الطفوف
مقتل ابی مخنف
@Magsoodyadasht
دعای فرج فراموش نشود
حضرت آیةالله سیدعلی آقا قاضیقدسسره:
یکی از وظایف مهم و لازم برای سالک إلیالله دعا برای فرج حضرت حجت صلوات الله علیه در قنوت «وَتْر» است. بلکه باید در هر روز و در همه اوقات و همه دعاها، برای فرج آن بزرگوار دعا نمود.
اسوه عارفان
@Magsoodyadasht
آقا جانم سخت هست بی تو سالم تحویل بشه ...
اللهم عجل لولیک فرج
آمدم تا رشتهام را بر درت محکم کنی
زندگیام را به ذکر دائمت، توأم کنی
با تضرع، زیر لب دارم صدایت میزنم
تا که قدری از حجابِ بینمان را کم کنی
شرمسار و سر به زیرم که سبب شد نامهام
باز هم گریه برای معصیتهایم کنی
خستهام از خُدعههای نفس، از طول امل
آمدم یابن الحسن، دیگر مرا آدم کنی
صاحب من، خیرخواهم، سایهی بالاسرم
میشود قلب مرا خالی ز نامحرم کنی؟
از تو بر میآید آقا معجزاتی اینچنین
التماست میکنم، چشم مرا زمزم کنی
دوری از کرب و بلا دارد مرا دق میدهد
کربلایی کن مرا تا راحت از این غم کنی
دوست دارم یاورت باشم به اشک بر "حسین"
ساعتی که گریه بر آن ماتم اعظم کنی
جان فدای پلک مجروحت که دائم صبح و شب
گوشه ی مقتل، نظر بر پیکری درهم کنی
محمدجوادشیرازی
@Magsoodyadasht
دعا برای افزایش روزی
برای به دست آوردن روزی باید تلاش کرد و دستی جُنباند.
سوره مریم/ آیه 25
از وظایف بندگی به ویژه ترک گناه هم غفلت نکرد.
سوره اعراف/ آیه 96
برخی گناهان به تعبیر روایات، روزی را حبس میکنند و نمیگذارند به دست انسان برسد. کافی/ 2/448
در کنار این دو، ما را به دعاکردن نیز سفارش کردهاند. راوی میگوید: از امام صادق علیهالسلام خواستم تا برای افزایش روزی دعایی به من بیاموزد. آن حضرت دعایی به من آموخت که مانند آن تأثیرگذارِ در افزایش روزی ندیدهام. فرمود بگو:
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي مِنْ فَضْلِكَ الْوَاسِعِ الْحَلَالِ الطَّيِّبِ رِزْقاً وَاسِعاً حَلَالًا طَيِّباً بَلَاغاً لِلدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ صَبّاً صَبّاً هَنِيئاً مَرِيئاً مِنْ غَيْرِ كَدٍّ وَ لَا مَنٍّ مِنْ أَحَدِ خَلْقِكَ إِلَّا سَعَةً مِنْ فَضْلِكَ الْوَاسِعِ فَإِنَّكَ قُلْتَ وَ سْئَلُوا اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِ فَمِنْ فَضْلِكَ أَسْأَلُ وَ مِنْ عَطِيَّتِكَ أَسْأَلُ وَ مِنْ يَدِكَ َ المَلأى أَسْأَلُ.
کافی 2/550
@Magsoodyadasht
سفارش امام رضا (علیه السلام) برای روزهای پایانی ماه شعبان:
حضرت به ابوالصَّلْت فرمود: که اى ابوالصَّلْت اکثَر ماه شعبان رفت و این جمعه آخر آن است پس تدارک و تلافى کن در آن چه از این ماه مانده است تقصیرهایى را که در ایّام گذشته این ماه کرده اى و بر تو باد که بر آنچه نافع است براى تو رُو آورى و دعا و استغفار بسیار کن و تلاوت قرآن مجید بسیار کن و توبه کن به سوى خدا از گناهان خود تا آنکه چون ماه مبارک درآید خالص گردانیده باشى خود را براى خدا و مگذار در گردن خود امانت و حق کسى را مگر آنکه ادا کنى و مگذار در دل خود کینه کسى را مگر آنکه بیرون کنى و مگذار گناهى را که مى کرده اى مگر آنکه ترک کنى و از خدا بترس و توکّل کن بر خدا در پنهان و آشکار امور خود و هر که بر خدا توکّل کند خدا او را بس است .
و بسیار بخوان در بقیّه این ماه این دعا را:
اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ
خدایا اگر در آن قسمت از ماه شعبان که گذشته ما را نیامرزیده اى در آن قسمت که از این ماه مانده بیامرزمان.
به درستى که حقّ تعالى در این ماه، بنده هاى بسیاری را از آتش جهنّم به حرمت ماه مبارک رمضان آزاد مى گرداند.
عیون اخبار الرضا/ ج2/ص 51
@Magsoodyadasht
این روزها خیلی از مردم میخواهند
سال تحویل در اماکن مقدسه و عتبات و عالیات و حرمین شریفین ائمه اطهار علیهمالسلام باشند یعنی میخواهند یکی از مصادیق حقوق اهلبیت علیهم السلام زیارت حرم های مطهر ایشان است را، ادا کنند.
الإمامُ الرِّضا عليه السلام : إنّ لِكُلِّ إمامٍ عَهدا في عُنُقِ أوليائهِ و شِيعَتِهِ ، و إنّ مِن تَمامِ الوَفاءِ بالعَهدِ و حُسنِ الأداءِ زيارَةَ قُبُورِهِم ، فَمَن زارَهُم رَغبَةً في زيارَتِهِم و تَصدِيقا بما رَغِبُوا فيهِ كانَ أئمَّتُهُم شُفَعاءَهُم يَومَ القِيامَةِ .
الکافي ج ۴/ ص ۵۶۷
امام رضا عليه السلام : هر امامى به گردن دوستان و شيعيان خود عهدى دارد كه وفاى كامل به اين عهد ، و بجاى آوردن نيكوى آن ، با زيارت قبور آنان است. پس ، كسانى كه با رغبت و علاقه به زيارت ايشان و باور داشتن آنچه آنان ترغيب كرده اند، زيارتشان كنند، امامانِ آنها در روز قيامت شفيعشان باشند.
@Magsoodyadasht
دعای تحویل سال
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
#دعای_تحویل
#عید_نوروز
@Magsoodyadasht
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ
مولفه های مهم معنوی که در مسیر کمال انسان نقش دارند قلب و بصیرت قلبی می باشد و تاکید بسیاری در روایات ناب و قرآن کریم بر آنها شده است چرا که سرچشمه همه خیزش ها و جوشش های وجود آدمی قلب است.
@Magsoodyadasht
یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ
إنی جاعل فی الارض خلیفة
با تکیه بر این آیه انسان جانشینی برای خدا در روی زمین است لایق این است که به کرات تجلی گاه صفات و اسماء الهی باشد یکی از همان اسماء الهی «مدبّر» می باشد که توسط آن خداوند عالم به تدبیر نظام زمین و آسمان و یا روز و شب و نظام خدمت می پردازد انسان بایستی خود را خوگر به اخلاق الهی کند و او نیز تدبیر روز و شب خود نقش داشته باشد.
@Magsoodwriting