هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 خواص اگر نفهمیدند، بفهمند
👈 اگر فهمیدند، باید جبران کنند
📥 مجموعه سخننگاشت از بیانات اخیر رهبر انقلاب👇
https://khl.ink/f/51050
هدایت شده از ریحانه
🔰 میل به مصرف، بلای بزرگ جامعه است
🔻حضرت آیتالله خامنهای:
🔸به همسایهها و فقرا رسیدگی کنید. یکی از عواملی که نمیگذارد دست کسانی که توانایی کمک دارند، به یاری فقرا دراز شود، روحیهی مصرفگرایی و تجمّل در جامعه است.
🔸برای جامعه بلای بزرگی است که میل به مصرف، روز به روز در آن زیاد شود و همه به بیشتر مصرف کردن، بیشتر خوردن، متنوّعتر خوردن، متنوّعتر پوشیدن و دنبال نشانههای مُد و هر چیز تازه برای وسایل زندگی و تجمّلات آن رفتن، تشویق شوند.
🔸 چه ثروتها و پولهایی که در این راهها هدر میرود و از مصرف شدن در جایی که موجب رضای خدا و رفع مشکلات جمعی از مردم است، بازمیماند!
#سبک_زندگی
#مصرف_زدگی
🗓 ۱۳۸۷/۱۱/۰۲
🌱 @khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
🔰 به نام زن، به کام مرد
🔹 رهبرانقلاب: یکی از نشانههای مردسالارىِ غربیها همین است که زن را برای مرد میخواهند؛ لذا میگویند زن آرایش کند، تا مرد التذاذ ببرد! این مردسالاری است، این آزادی زن نیست؛ این در حقیقت آزادی مرد است. میخواهند مرد آزاد باشد، حتّی برای التذاذ بصری؛ لذا زن را به کشف حجاب و آرایش و تبرّج در مقابل مرد تشویق میکنند! البته این خودخواهی را بسیاری از مردان در جوامعی که از دین خدا بهرهمند نبودند، از دورانهای قدیم هم داشتند، امروز هم دارند؛ غربیها هم مظهر اعلای این بودند.
🗓 ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
🌱 @khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
🔰 گفتوگو | زنان پاوه پای انقلاب ایستادند
🔺ایران ترابی، پرستار زمان جنگ، در گفتوگو با «ریحانه» از جنایت گروهکهای تروریستی در سالهای ابتدایی انقلاباسلامی میگوید.
🔸در سالهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی، ضدانقلابها هم در داخل و هم در خارج، ساکت ننشستند؛ منسجم شدند برای تجزیهکردن خوزستان و کردستان. دوتا حزب در کردستان فعال شدند، به نامهای حزب دموکرات و حزب کومله. تنها این دو حزب نبودند، ساواکیها هم به اینها پیوسته بودند، فئودالها هم بودند، از آنطرف حزب بعث هم حمایتشان میکرد، اسلحهی بسیاری از مرزها وارد کرده بودند و دست اینها اسلحه بود.
🔸بعد هم در خوزستان حزب تحریری بود و آنها هم برای تجزیه خوزستان بسیار فعال بودند و از حزب بعث تغذیه میشدند. اینها همه، به سرکردگی آمریکا بود؛ چون آمریکا ژاندارم منطقه را از دست داده بود، مهرهای که واقعاً نوکرشان بود. برای آمریکا خیلی سخت بود. حالا اینها فعال شده بودند برای براندازی جمهوری اسلامی.
متن کامل را از اینجا بخوانید.
🌱 @khamenei_Reyhaneh
👤محمدعلی حبیب اللهیان
🔖ستاره ها چیدنی نیستند
•┈┈••✾•◈◈◈•✾••┈┈•
#معرفی
این کتاب پیرامون سبک زندگی بانوان و با محوریت موضوع حجاب با نگاهی فرادینی و فراملیتی است و از مهمترین امتیازات آن اینکه در قالب یک داستان زیبا، جذاب و واقعی از زندگی یک دختر آمریکایی به رشته تحریر درآمده است.
نویسنده این رمان را در ده فصل تنظیم کرده و در هر فصل به موضوعاتی درباره زنان همچون حقوق زنان در ادیان مختلف، توحش غرب علیه زنان، نگاه جنسیتی به زنان، بهره گیری دنیای غرب از زنان، عفاف، حجاب و پوشش زنان پرداخته است.
از متن کتاب :
من، سارا دختری بیست ساله، فرانسوی تبار، از خانواده مسیحی بزرگ شده و شهر مدرن و ماشینی نیویورک هستم. شهری که اکثر مردمانش صبح قبل از طلوع آفتاب آماده رفتن به محل کار میشوند و تا آخر شب همانند یک ربات برای رفاه بیشتر کار میکنند؛ رفاهی که در گرو کار کردن بیوقفه آنان است و شهری که مردمانش دل خوش کردهاند به تفریحات آخر هفته و اینکه هر از چند گاهی به «لاس واگاس» بروند؛ اما همه گمشدهای دارند! «آرامش و احساس رضایت».
#مرد_غیرت_اقتدار
#زن_عفت_افتخار
.
« مهارت افزایی طلاب ناب»
👤محمدعلی حبیب اللهیان 🔖ستاره ها چیدنی نیستند •┈┈••✾•◈◈◈•✾••┈┈• #معرفی این کتاب پیرامون سبک زندگی
کتاب "ستارهها چیدنی نیستند"، به قلم محمدعلی حبیباللهیان توسط دفتر نشر معارف چاپ و به بازار کتاب عرضه شد. این کتاب با محوریت حجاب نوشته شده است.
کتاب «ستارهها چیدنی نیستند»، اثر جدید محمدعلی حبیباللهیان
این اثر در واقع یک مقالهرمان و تلفیقی است از داستان و واقعیت؛
از چند شخصیت حقیقی همچون افراد آمریکانشین تا شخصیت اصلی داستان یعنی «سارا» و... .
کتاب با روایت جلسات و فعالیتها یک مؤسسهای آمریکایی بهاصطلاح مدافع حقوق زنان، آغاز میشود. مؤسسهای که زیرنظر وزارت امورخارجه این کشور، تعدادی از مخالفان حجاب را گرد هم آورده تا با تخریب چهره اسلام و سیاهنمایی علیه نگاه و رویکرد جمهوری اسلامی نسبت به زن، بهزعم خودش زنان مسلمان را نجات دهد. سارا ولی در لابلای فعالیتهایش در این مؤسسه، گرفتار تعارضات فکری و سؤالات هویتی میشود و ذهن جستجوگرش، پای او را به مرکز مطالعات اسلامی نیویورک میکشاند؛ مرکزی که در بدو ورودش، او را متوجه عکسنوشتهای از آیتالله بهجت میکند با این مضمون که: «ما بهاین دنیا آمدهایم تا قیمت پیدا کنیم، نهاینکه بههر قیمتی زندگی کنیم».
«سارا» که شخصیت اصلی این کتاب است، در ادامه خانمی چادری را میبیند که به اذعان دوستش، «حجابش زبان بدنش را لال کرده است». سارا با این تعارضات فکری و سؤالات هویتی و... بههمراه دوستش «ماشا» وارد سلسله نشستهای«برای همه خانمهای دنیا» میشود که در این مرکز تدارک دیده شده است.
سخنران در اولین جلسه نشست، از نگاه سیاه به زن میگوید. نگاهی که از قبلاز مسیحیت آغاز شده و تا قرون وسطی و عصر صنعتی و هماکنون، بیمحابا ادامه دارد. او سپس از نگاه سفیدی میگوید که آن هم بهقدمت نگاه سیاه، اما کمرمقتر از آن، ادامه داشته است؛ لیکن در عصر پس از ظهور اسلام، از آن مهجوریت خارج شده و حالا در عصر انقلاب اسلامی، با مشی تهاجمی بهتقابل با نگاه سیاه برخواسته است.

خانم دکتر مجیدیِ سخنران، در این جلسه و جلسات بعدی، مستند به نظرات فیلسوفان، علما و اندیشمندان کشورهای مختلفِ شرق و غرب و مسیحی و مسلمان و... از زوایای مختلف، مقوله پوشش و حجاب را بررسی و تبیین میکند. او حتی از مشارکت مدعوین جلسه نیز بهره میبرد؛ مثل پروفسور ادیب که نتیجه بررسیاش در مورد پوشش و حجاب در اشعار و ادبیات فارسی را برای شرکتکنندگان با بیانی گیرا و مهیج مطرح میکند.
یک داستان عشقیِ پاک هم در این بین شکل میگیرد که خواننده مشتاق فهمیدن عاقبت آن است.
کتاب «ستارهها چیدنی نیستند» تلاش دارد مقوله حجاب را از دو منظر مورد بررسی قرار دهد؛ اینکه آیا حجاب، آزادی را از زنان میگیرد یا به آنها عزت بیشتری میبخشد، دو پرسش اساسی است که در این کتاب مطرح میشود. در کنار این، نویسنده کوشیده با نگاهی تاریخی به این مسئله و همچنین چرایی وجود نگاه سیاه و فرودستانه به زنان در طول تاریخ، بسیاری از پرسشهای ذهن مخاطب خود را پاسخ دهد.
طی سالهای اخیر هرچند حجاب یکی از موضوعات اجتماعی در کشور بوده است، اما کمتر کتاب یا کار هنری را میتوان یافت که در این حوزه کار کرده باشد یا تلاش کند از این منظر، به دغدغههای جوانان نگاهی بیندازد. از این جهت کتاب «ستارهها چیدنی نیستند» فرصتی است مغتنم برای همه آنهایی که امروزه به دنبال پاسخی برای دغدغههای ذهنی خود هستند.
سلام و احترام
مستدعیست جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی
پوستر و فایل کتاب ها را اطلاع رسانی نمایید.
▫️▫️▫️▫️▫️
دفتر نشر معارف نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
باسمه تعالی
📢📢 ارائه و دفاع از پایان نامه به زبان انگلیسی
ضمن آرزوی توفیقات روزافزون به اطلاع طلاب محترم حوزه های علمیه خواهران می رساند: با عنایات خداوند متعال ، جلسه ارائه و دفاع از پایان نامه سرکار خانم ملیحه امیری زیدعزها از زبان آموزان مرکز آموزش های غیر حضوری با عنوان Verses related to Lady Fatima Zahra (peace be upon her) from the viewpoint of the Sunnite exegesis؛ «آیات مرتبط با حضرت زهرا سلام الله علیها از دیدگاه مفسران اهل تسنن» در روز شنبه 9مهرماه 1401 به راهنمایی استاد محترم حجت الاسلام و المسلمین جناب اقای عون نقوی زید عزه و داوری استاد محترم حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای فروتن زید عزه به صورت برخط در مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزه های علمیه خواهران برگزار و موفق به کسب درجه «عالی» گردید.
لازم به ذکر است در مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزه های علمیه خواهران برای نخستین بار پایان نامه ای به زبان انگلیسی ارائه و دفاع می گردد.
توفیقات خداوند متعال، همچنین حضور فعال و تلاش مستمر نامبرده در فراگیری دروس، از عوامل موثر در تحقق این أمر مبارک می باشد.
🎁 ضمن تبریک به سرکار خانم امیری زید عزها، امیدواریم در پناه خداوند متعال و الطاف حضرات معصومین علیهم السلام در تمامی عرصه های زندگی به ویژه گسترش و نهادینه سازی معارف دین موفق باشند.
#مشکات_هدایت
#معاونت_فرهنگی_تربیتی_مرکز_آموزشهای_غیرحضوری