#شهادت_حضرت_رقیه_(س)
💠در روز پنجم ماه صفر سال 61 ه.ق، حضرت رقیه (س) مظلومانه به شهادت رسید. نام شریفش «رقیه»، «فاطمه» و «زینب» و پدرش حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و مادرش اماسحاق است.
✍️ولادت آن #حضرت در مدینه بود و در سن سه سالگی یا بیشتر در محرم 61 هجری با پدر بزرگوارش به کربلا آمد. قبل از روز عاشورا بارها مورد تفقد و دلجویی حضرت #اباعبدالله (ع) قرار گرفت تا آنجا که آن حضرت به خواهرشان حضرت زینب (س) در مورد وی سفارش کردند.
💠 #حضرت_رقیه (س) بعد از شهادت #امام_حسین (ع)، اهل بیت (ع) و اصحاب ایشان در صحرای #کربلا، همراه با اسرا به کوفه و شام برده شد و در مسیر چهل منزل راه شهر شام، رنجهای فراوانی دید.
💠در شام بعد از دیدن سر نورانی پدر با پیشانی شکسته در خرابه، آنقدر ناله زد و گریست تا به ملکوت اعلا پیوست و بدن شریف آن حضرت را شبانه دفن کردند.
💠از کهنترین منابعی که نام آن حضرت با لفظ "رقیه" یاد شده است، قصیده سیف بن عمیره نخعی کوفی از اصحاب امام جعفر صادق(ع) و امام موسی کاظم (ع) است.
💠شواهد و مدارک درباره وجود شریف آن حضرت و استقرار قبر آن #حضرت در مکان فعلی حرم مطهر ایشان همراه با معجزات و کراماتی از آن مظلومه بسیار است.
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
آیت الله ممدوحی ره
رحلت غم انگیز عالم غیور و انقلابی که در اوائل دهه 70 که مدیر مدرسه امام باقر ع قم بودم ازا یشان به عنوان مدرس اخلاق دعوت میکردم و طلاب از خرمن معنوی و فقهی و انقلابی ایشان بهره وافر می بردند و اهل حکمت و کلام و فقه ووعظ و خطابه وسیاست بود کتاب حکمت و حکومت ایشان که از انتشارات مجلس خبرگان رهبری بود سندی گویا ورسا از اعتقاد و التزام ایشان به نظام ولایت فقیه است وبرای هر انتخاب خود دانش بنیان و حکیمانه عازم میشد از خاطرات به یاد ماندنی دیگر من با آن مرحوم مغفور همزمانی یک سفر تبلیغی محرم به سیرجان در زمان امامت جمعه آیت الله علماء در آنجا بود که از منابر ایشان استفاده میکردم و پایگاه علمی و معنوی ایشان بین مردم را درک کردم شب عاشورا آن سال که با صراحت سران اصلاحات را در زمان اقتدار و حاکمیتشان روی منبر نقد میکردم ایشان نیز در آن جمع برای تشویق من حضور داشتند بسیار از آن مواضع خوشحال شدند و از حریت بحث تمجید کردند که حاکی از سلامت رویه وروحیه ایشان در حمایت از مواضع انقلاب اسلامی بود آن تشویق و تایید برای من سرمایه ای بود و یک بار هم طبق دعوت از بنیاد فقهی مدیریت اسلامی ( 7 سال پیش) بازدید داشتند و از فعالیت های آنجا ابراز رضایت نمودند و راهنماییهایی هم داشتند غیور بودن ایشان همیشه برای من به عنوان یک ویژگی برجسته و ساده زیستی ایشان براینم الگو بود و هست خدایا او را در اعلی علیین با اولیاء طاهرین محشور کن و جای خالی او را در غابرین پر کن طاب ثراه طوبی له و حسن مآب ✍️
@Qavami
آ
حسیـــــن جــــانم❤️
قبول ڪه دلــــــم
بازیچه دُنیاست
ارباب جـــان
ولی این دل
به نام شماست
#اللهّمَ ارزقنا_ڪربلا 💔
خواست بابا گفتنِ او بیصدا باشد،نشد
عمه میکوشید از این سر،جدا باشد،نشد
خوب میدانست بابایش بیاید،میرود
کاش میشد بینشان قدری دوا باشد،نشد...
داد بر دیوار تکیه تا کمی بازی کند
عمه دستش را گرفته،روی پا باشد،نشد
با پدر میگفت با گریه:عمویم پس کجاست...
کاش میشد آرزدهایش دو تا باشد،نشد...
چندباری دخترک چرخاند سر را در بغل
گشت شاید که برای بوسه جا باشد،نشد...
آمد آهسته بگوید:روسریهایم چرا
مثل رگهای گلویت نخ نما باشد،نشد...
آه میبخشی،که اینجارا بهم من ریختم
هرچه کردم که سرت ویران سرا باشد،نشد
آرزویم بود با اصغر بخوابم باز هم
دخترت میخواست تا در بوریا باشد،نشد
خواست گوید با همان وضعی که دارد سینهات
حتم دارم جا برای ما دوتا باشد نشد...
#رقیهخاتون
امشبی حاجتمو من میگیرم ،سربه روی زانوی بابام ،(نه 😭سربابام روی زانوم )میمیرمممم😭😭😭👆