#پرسش_پاسخ
🎙سؤال: برای تمرکز حواس چه مطالعات و دستوراتی مفید است؟
🔉پاسخ: برای #تمرکز_حواس در هر امری انسان باید راهکار مناسب خود آن را به کار ببندد.
1️⃣اوّلاً باید توجّه داشته باشیم که تمرکز حواس یک امر بسیار مهمی است و نوعاً ذهن انسان به لحاظ زندگانی دنیایی خود همواره یک حالت پراکندگی را دارد. مسئلهی عدم تمرکز حواس در اوایل جوانی و نوجوانی یک امر طبیعی است. منتها باید با این عدم تمرکز با راهکارهای مناسب مبارزه کرد.
2️⃣ دوم اینکه به دست آوردن یک مقدار کمی هم از تمرکز در هر کاری این مایهی غنیمت است و باید آن را از دست نداد. همّت انسان باید بر تمرکز کامل باشد امّا نوعاً تمرکز کامل به دست انسان نمیآید.
✅این نکتهی دیگر را هم باید توجّه کرد. در هر کاری که انسان وارد میشود، ببیند مسائلی که حواس انسان را پرت میکند، آن مسائل را از خود دور کند. مثلاً موقع مطالعه اگر شنیدن سخنانی یا ارتباط با اطرافیان تمرکز او را بر هم میزند سعی کند در جای خلوت قرار بگیرد و همینطور اگر به کاری مشغول می شود از ابتدا همّت داشته باشد که ذهن او در همان کار باشد که هر چه که غیر از آن کار آمد، آن را کنار بگذارد. این هم یک راهکار برای اینکه تمرکز آرامآرام برای انسان حاصل شود.
✅ راهکار اوّلیّه و اساسی هم #توکّل به خدای متعال و کار را با استعانت از حق تعالی شروع کردن است و برای ادامهی این معنا یاد خدا، اعتماد به خدای متعال و همینطور اگر تشویش ذهن زیاد بود آنجا ذکر «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ» خیلی خوب است. البته در این رابطه کتابهایی هم نوشته شده است، سعی کنید به هر راهکاری که در این کتب روانشناسی گفته شده است یا ارتکاء بعضی ریاضتها که ممکن است یک مشکلات روانی را برای انسان بیاورد، خیلی مبتلا نشویم. البته #تمرکز_نگاه در یک جا این هم یکی از زمینههای تمرکز حواس است که البته اگر به عنوان مثال ما بتوانیم #قرآن_شریف را جلوی خود باز کنیم و به اسامی الهی توجّه کنیم، این کار هم نورانیّت میآورد و هم انشاءالله به نوعی آن تمرکز را برای انسان به ارمغان میآورد.
⬅️به هر حال تمرکز حواس یک امر بسیار مهمی است که انسان تدریجاً به آن دسترسی پیدا میکند و تمرین مستمری هم لازم دارد. منتها گاهی انسان در کارهای عمومی خود، مشغولیتهای عمومی خود که نیاز به تمرکز خاص ندارد نباید آنجا ذهن خود را خسته کند. در مقام تمرکز اگر ذهن خسته شد انسان باید رها کند.
🌷کانال نشر بیانات استاد تحریری.
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملاک تشخیص وسوسه🤔
#استاد_تحریری
با این ملاکی که حضرت استاد گفتند بهتر میشه بفهمیم وسواس داریم یا نه؟
پیشنهاد میکنم حتما ببینید👌
https://eitaa.com/MahfeloshohadaValorafa
امشب بفضل الهی و باعنایت امام زمان (عج) #هیئت_هفتگی_مجازی داریم.
کل جلسه تقریبا ۳۰ دقیقهاست اما کامل**!
بزودی بنر اطلاع رسانی در کانال گذاشته میشود.
امشب شب شهادت امام عسکری ع است و خیمه عزا در این کانال برپاست. رأس ساعت ۲۱ جلسه شروع میشه منتظرتون هستیم. یاعلی.🏴
آدرس هیئت: https://t.me/mahfeloshohadavalorafa
شهادت امام حسن عسکری (ع) تسلیت باد. 🏴
🎤 سخنران: #حجتالاسلام_عالی
🎤مداحان: #حجتالاسلام_میرزا_محمدی
#حاج_امیر_کرمانشاهی
▫️آدرس هیئت و زمان شروع:
خیمه عزا شب جمعه رأس ساعت ۲۱ به آدرس در تلگرام زیر برپا میشود🔰
https://t.me/mahfeloshohadavalorafa
همه دلخوشی ما این است
لا اقل یک حسن حرم دارد...
آجرک الله یا بقیهالله🏴
وقتی میپرسی #خدا کجاست؟ چه زمانی بوجود اومده؟
مثل این میمونه که بپرسی قبل از وجود انسانها ، شرکت #اپل رو بورس بوده یا #سامسونگ؟!😐
اپل و سامسونگ ساخته دست انسان بوده
#زمانومکان مخلوق خداست . . .
منبع| تکست شیعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼سالروز امامت آقا #امام_زمان (عج) بر همه عزیزان مبارک باشه. 🎉
✅علت بسیاری از بلاها در کلام امام رضا(ع)
✍️آيت الله ناصری دامت برکاته می فرمایند: گله نکن که چرا این ناراحتیها وجود دارد؟ چرا این وضع اقتصاد ماست؟ چرا باران نمی بارد؟ چرا هر روز یک مرض تازه پيدا می شود؟ زيرا هر روز یک گناه تازه ای انجام می دهی و اين مشكلات هم اثر عمل تو است. هر روز یک گناه تازه، درد تازه برایت می فرستد. اينها لازمه هم هستند.
از امام رضا علیه السلام روايت نقل شده است كه فرمودند: هرگاه بندگان، مرتكب گناهانى شوند كه پيشتر انجام نمى داده اند، خداوند بلاهايى را برايشان پديد می آورد كه سابقه نداشته است و آن را نمی شناسند.
📚 كافی، ج ۲، ص ۲۷۵
------------------
در محضر عارفان
🔷 خواجه شمسالدّين محمّد حافظ شيرازى از نگاه آیةالله سعادت پرور
✍️خواجه در بيان حقايق و معارف الهى، مقامى والا، و منزلتى بس بلند دارد، بگونه اى كه هيچ يك از شعرا و ادباى فارسى زبان نمى توانند قدم جاى پاى او گذارده و مقامش را درك كنند،
⚡️ البته تقليد از خواجه ممكن است؛ امّا شيوايى بيان مطلبى است، و بيان حقايق و معارف در قالب اصطلاحات (زلف و خال و خط و غيره) امرى ديگر.
✳️خواجه بدون آنكه هيچ يك از اين دو امر معناى خود را از دست بدهد، و يا يكى را قربانى ديگرى كند، آن دو را به هم آميخته و شاهكار بزرگى را عرضه نموده، كه تمامى غزليّات وى شاهد بر اين مدّعا است.
https://eitaa.com/daftaremarefat
⚡️حاضرم این اعتقادم را روی کفنام بنویسند!
⚡️تا میتونید از این افشاها بکنید!
✍ رضا امیرخانی نویسنده کتاب «جانستان کابلستان»:
🔻️سال ۸۸ سفری به افغانستان داشتم که بعضی قسمتهاش رو در کتاب «جانستان کابلستان» نوشتم؛ در اون سفر دیداری با یکی از مشاوران حامد کرزی و یکی از مشاوران وزیر خارجه وقت افغانستان داشتم.
️از هر دری سخنی شد تا بحث به مراسم ۹ ربیع و لعن بزرگان اهلسنت رسید. من هی سعی میکردم با دیدگاه وحدت اسلامی حرف بزنم، اما هر چی میگفتم مشاور کرزی یه فیلم بلوتوثشده توی گوشیش نشون میداد از مجالس لعنی که فلان سخنران معروف در اون صحبت میکرد. دیدم قبول نمیکنند.
️گفتم براتون خاطرهای تعریف میکنم: «مدتی پیش که در یک مراسمی نزد رهبر انقلاب بودم، بعد از مراسم سوالی از ایشون داشتم و ایستاده بودم تا نوبتم بشه. یک حاجی بازاری متدین به آقا گفت: از موقعی که شما برگزاری مجالس ۹ ربیع رو ممنوع کردید، خودم دم در خونه میایستم و هر گوشی و ضبط صوتی که مدعوین دارن میگیرم ازشون و نمیذارم هیچ فیلم و صوتی از این مجالس بیرون بره. حاجی، توقع داشت مورد تحسین رهبری قرار بگیره؛ آقا گفت: «این که من لعن بزرگان اهلسنت رو ممنوع کردم، به خاطر عواقب اینطوریش نیست! این اعتقاد قلبی منه و حاضرم این اعتقاد رو روی کفنام بنویسن!»
️وقتی این خاطره رو برای اون دو مشاور نقل کردم، مشاور کرزی گفت: وقتی رفتی ایران به خامنهای بگو «یک مرید به مریدان تو افزوده شد!»
من چندی بعد در دیداری با رهبری این رو تعریف کردم و گفتم من افشای سرّ کردم. آقا فرمودند: «تا میتونید از این افشاها بکنید!»
#عیدالزهرا ❌
#تفرقه❌