ترکیب اسفناج در غذاهای خام و پخته میتواند به حداکثر رساندن فواید آن برای سلامتی کمک کند، برخی تحقیقات نشان میدهد که نپختن سبزی باعث حفظ محتوای لوتئین آن میشود.
لوتئین یک آنتی اکسیدان قوی است که میتواند تمامی رادیکالهای آزاد موجود در بدن را از بین ببرد.
مصرف اسفناج را به هر دو شکل یعنی خام و پخته در نظر بگیرید و البته به این نکته توجه کنید که از پختن بیش از حد سبزیجات سبز برگ خودداری کنید.
🔴 کاری که انجیر در ده روز با بدن شما میکند ...
▫️اگر 10 روز 6 دانه انجیر خشک را از وسط نصف کنید و در آب ولرم تا صبح بخیسانید و صبح ناشتا بخورید:
▫️ یبوست
▫️ورم طحال
▫️پروستات را درمان میکند
▫️همچنین انجیر ، یكی از بهترین میوهها برای تمیز كردن روده بزرگ و رفع یبوست است.
+ افرادی که میخواهند چاق شوند، حتما صبح ناشتا انجیر مصرف کنند.
🔴 ارتباط بیماری های لثه و سایر اندام های بدن ...
تو التهاب لثه فاکتورهای التهابی مثل اینترلوکین های ۱و۶ ؛در خون بالا میرن
که میتونن زمینه ساز مشکلات قلبی و عروقی مثل عفونت دریچه های قلب وسفت شدن عروق بشن
اگر باز نادیده گرفته بشن میتونن باعث سکته ی قلبی و مغزی بشن
التهاب لثه حتی باعث افزایش قند خون میشه پس در افراد دیابتی کنترل و رعایت بهداشت دهان و دندان بسیار اهمیت داره
تاثیر دیگر التهاب لثه در خانم های باردار است که میتونه باعث زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم بشه که این نوزادن زودرس معمولا مشکلات تنفسی دارن
#لثه
💖
دمنوشهای پیشنهادی برای افطار!
پزشکان میگویند مصرف شیرینی و قند در افطار مهمترین دلیل خستگی و خوابآلودگی است. با مصرف این دمنوشها در کنار پرهیز از مصرف کافئین و قند، بعد از وعدهٔ افطار شادابتر خواهید بود.
- دمنوش نعنا و لیمو؛ اکسیر هضم غذا
- چای بابونه و دارچین؛ تامین انرژی
- دمنوش عناب؛ بهبود گردش خون
- گلاب و زعفران؛ بهترین برای افطار