eitaa logo
مجله علمی و پزشکی
1هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
785 ویدیو
0 فایل
هدف مجله پزشکی افزایش آگاهی و بالا بردن اطلاعات پزشکی و سلامت به صورت هدفمند است ! ‌ کپی مطالب کانال حرام است🛑 ‌ ‌‌ ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آبلیمو های صنعتی نخرید❌ دراکثرکارخانه ها یک لیمو هم وارد نمی شود وآب لیموی طبیعی صنعتی از آب کاه و جوهرنمک تولید می‌شود. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۷ غذایی که نباید دوباره گرم کنیم ۱. چغندر اگر چغندرکاملا سرد نشده آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل می‌شود که سمی است ۲. نیمرو به علت وجود باکتری سالمونلا در تخم‌مرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم ۳. سیب‌زمینی پوره‌ی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم می‌شود ۴. اسفناج اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست می‌دهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز می‌کند ۵. برنج اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس می‌شود ۶. مرغ مرغ با گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری می‌کند ۷. غذاها دریایی مانده‌ی غذاهای دریایی را هرگز نخورید. باکتری‌ها در هوای گرم بیشتر رشد می‌کنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر می‌شود @MajalePezeshki71
مجله علمی و پزشکی
۷ غذایی که نباید دوباره گرم کنیم ۱. چغندر اگر چغندرکاملا سرد نشده آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موج
۷ غذایی که نباید دوباره گرم کنیم ۱. چغندر اگر چغندرکاملا سرد نشده آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل می‌شود که سمی است ۲. نیمرو به علت وجود باکتری سالمونلا در تخم‌مرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم ۳. سیب‌زمینی پوره‌ی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم می‌شود ۴. اسفناج اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست می‌دهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز می‌کند ۵. برنج اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس می‌شود ۶. مرغ مرغ با گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری می‌کند ۷. غذاها دریایی مانده‌ی غذاهای دریایی را هرگز نخورید. باکتری‌ها در هوای گرم بیشتر رشد می‌کنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر می‌شود @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🅾 و افراد مبتلا به روماتیسم برای کاهش التهاب مفاصل و بافت‌های ماهیچه‌ای به مصرف این گیاه روی می‌آورند زنجبیل برای کاهش مشکلات و ناراحتیهای عصبی نیز تجویز میشود @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای رفع عفونت و درد معده کافیست 🔸‌ ‌نعناع 🔸‌ آویشن 🔸‌ پونه 🔸‌ گزنه ▫️ دم کرده و با شکم خالی میل کنید. بسیار مفید و درمانی است و مشکلات معده شمارا فورا درمان میکند. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ثابت شده بوی لیمو چاره‌ افسردگی است👌 ✍پس اگر برای کاهش افسردگی تمام روشها را امتحان کرده‌ و نتیجه نگرفته‌اید، از استشمام رایحه بینظیر این میوه غافل نشوید @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا