#سربلند، روایتی از کودکی تا شهادت شهید مدافع حرم #محسن_حججی را #انتشارات_شهید_کاظمی به قلم #محمدعلی_جعفری و ویراستاری #فهیمه_اسماعیلی منتشر کرد.
🔹این اثر قرار است مخاطب را با ابعاد مختلف شخصیتی شهید آشنا کند؛ ابعادی از زاویه دید خانواده، دوستان و همرزمان. همچنین گفتنی است این کتاب حاوی اسناد، تصاویر و دلنوشتههای #شهید_حججی نیز است.
📌 متن کامل را در اینجا ⬇️ ببینید:
goo.gl/epPZrj
#بریدۀ_کتاب
📚 رحمت واسعه
🖊 آیتالله بهجت
🔸 مرکز تنظیم و نشر آثار آیتالله بهجت
🔹در نزدیکی نجف اشرف، در محل تلاقی دو رودخانۀ فرات و دجله، آبادی است به نام «مصیب»، که مردی شیعه برای زیارت مولای متقیان امیرالمؤمنین(ع) از آنجا عبور میکرد. مردی که در سر راه مرد شیعه خانه داشت، چون میدانست او همواره به زیارت حضرت علی(ع) میرود، او را مسخره میکرد. حتی یکبار به امیرالمؤمنین(ع) جسارت کرد و همچنین گفت: به او، امام علی(ع)، بگو من را از بین ببرد؛ وگرنه در بازگشت، تو را خواهم کشت.
🔹مرد شیعه خیلی ناراحت شد. چون به زیارت مشرف شد، بسیار بیتابی کرد و عرض کرد: شما که میدانی این مخالف چه میکند، چرا پاسخش را نمیدهید؟
آن شب آن حضرت را در خواب دید و به ایشان شکایت کرد. حضرت امیر(ع) فرمودند: او بر ما حقی دارد که نمیتوانیم در دنیا او را کیفر دهیم.
مرد شیعه میگوید: آری، لابد به خاطر آن جسارتهایی که او میکند، بر شما حق پیدا کرده است؟
🔹حضرت فرمودند: روزی او در محل تلاقی آب فرات و دجله نشسته بود و به فرات نگاه میکرد. ناگهان ماجرای کربلا و منع سیدالشهدا(ع) از نوشیدن آب به خاطرش آمد و پیش خود گفت: عمربن سعد کار خوبی نکرد که اینها را تشنه کشت، و ناراحت شد و یک قطره اشک از چشم او ریخت. از این جهت بر ما حقی پیدا کرد که نمیتوانیم او را در این دنیا مجازات کنیم.
🔹آن مرد شیعه میگوید: از خواب بیدار شدم و به سمت منزل خود رفتم. در سر راه با آن سنی ملاقات کردم. با تمسخر گفت: امامت را دیدی و از طرف ما پیام رساندی؟!
مرد شیعه گفت: آری، پیام تو را رساندم و پیامی دارم. او خندید و گفت: بگو چیست؟ مرد شیعه جریان را تا آخر تعریف کرد. مرد سنی با شنیدن این ماجرا سر به زیر افکند و کمی به فکر فرو رفت و گفت: خدایا، در آن زمان هیچکس در آنجا نبود و من این را به کسی نگفته بودم. علی(ع) از کجا فهمید؟ بلافاصله شیعه شد.
#رحمت_واسعه ، ص ۲۹۱
—------------------—
📌 معرفی کتابها را در صفحۀ اینستاگرام منا دنبال کنید:
instagram.com/mananashr
روزی او در محل تلاقی آب فرات و دجله نشسته بود و به فرات نگاه میکرد. ناگهان ماجرای کربلا و منع سیدالشهدا(ع) از نوشیدن آب به خاطرش آمد و پیش خود گفت: عمربن سعد کار خوبی نکرد که اینها را تشنه کشت، و ناراحت شد و یک قطره اشک از چشم او ریخت. از این جهت بر ما حقی پیدا کرد که نمیتوانیم او را در این دنیا مجازات کنیم.
📌 متن کامل را در اینجا ⬇️ ببینید:
goo.gl/emF3jH
هدایت شده از KHAMENEI_IR
✍ تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «فرنگیس» منتشر شد.
🔻در مراسم هفتمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با موضوع بررسی نقش بانوان در دوران دفاع مقدس که صبح امروز (یکشنبه) در مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «فرنگیس» منتشر شد.
📥سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40600
هدایت شده از KHAMENEI_IR
📝 متن تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «فرنگیس»
🔻 در مراسم هفتمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با موضوع بررسی نقش بانوان در دوران دفاع مقدس که صبح امروز (یکشنبه) در مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «فرنگیس» منتشر شد.
✍ متن یادداشت رهبر انقلاب بر این کتاب -که روایتی است از مقاومت بانوی روستایی مرزنشین کُرد کرمانشاهی در مقابل حملات رژیم متجاوز بعثی- به شرح زیر است:
🔅بسم الله الرّحمن الرّحیم
بخش ناگفته و بااهمّیّتی از حوادث دوران دفاع را به مناسبت شرح حال این بانوی شجاع و فداکار، در این کتاب میتوان دید. بانو فرنگیس دلاور با همان روحیّهی استوار و پُرقدرت، و با زبان صادق و صمیمی یک روستایی، و با عواطف و احساسات رقیق و لطیف یک زن، با ما سخن گفته و منطقهی ناشناخته و مهمّی از جغرافیای جنگ تحمیلی را با جزئیّاتش به ما نشان داده است. ما از روستاهای مرزی در دوران جنگ و مصائب فراوان آنان و آوارگیها و گرسنگیها و خسارتهای مادّی و ویرانیها و داغ عزیزان آنها، هرگز به این وضوح و تفصیلی که در این روایت صادقانه آمده است، خبر نداشتیم؛ و نیز از فداکاری جوانان آنان که در شمار اوّلین شتابندگان به مقابله با دشمن مهاجم بودند. ماجرای قتل و اسارت دشمن به دست این بانوی دلاور هم که خود یک داستان مستقل و استثنائی است که نظیر آن فقط در سوسنگرد، در همان اوان، اتّفاق افتاده بود. بانو فرنگیس را باید بزرگ داشت و از نویسندهی کتاب -خانم فتّاحی- بهخاطر قلم روان و شیوا و هنر مصاحبهگیری و خاطرهنویسی، باید بسیار تشکّر کرد. ۹۶/۱۱/۲۱
📥 دریافت لوح👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40600
🔹دومین نشست تخصصی مسئلۀ فلسطین و رژیم صهیونیستی به میزبانی مجمع ناشران انقلاب اسلامی در حوزۀ هنری تهران برگزار شد.
📌 متن کامل را در پیوند زیر ببینید:
mananashr.ir/26910
—----------------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻دومین نشست تخصصی مسئلۀ فلسطین و رژیم صهیونیستی(۱)
✅ یک لحظه تساهل و تسامح ممکن است سرنوشت یک امت را تغییر دهد
🔹دومین نشست تخصصی مسئلۀ #فلسطین و #رژیم_صهیونیستی شنبه در حوزۀ هنری تهران با حضور تعدادی از نویسندگان و کارشناسان موضوع فلسطین برگزار شد.
🔹#میثم_نیلی، مدیرعامل #مجمع_ناشران_انقلاب_اسلامی، با توجه به ضرورت توجه به موضوع فلسطین گفت: «ما از دوستان خود در جبهۀ انقلاب توقع بیشتری داریم. شاید هم بهتر باشد که بگویم کمی گلهمندیم. به نظر من شاید بهتر باشد بخشی از این جلسه را به #آسیبشناسی این موضوع اختصاص دهیم که چرا فعالان از این موضوع درک درستی ندارند و وارد آن نمیشوند.»
🔹 نیلی در ادامه با اشاره به اهمیت و تفاوت ماجرای فلسطین گفت: «مسئلۀ فلسطین حُسن دیگری هم دارد. آن حسن این است که فارغ از جناحبندی سیاسی عمومی درون کشور تعریف میشود و موضوعی رسمی است که همۀ جناحها و گروههای سیاسی به نوعی به آن معتقدند و میتوانند واردش شوند.»
🔹دکتر #مجید_صفاتاج، مدیر مؤسسۀ آفاق روشن بیداری، با اشاره به ضرورت فعالیت و کوتاهنیامدن و متوقفنشدن گفت: «من معتقدم یک لحظه تساهل و تسامح ممکن است سرنوشت یک امت را تغییر دهد. ما نباید در این حوزه لحظهای سکون داشته باشیم. این یک لحظه یک بار دربارۀ فلسطین اتفاق افتاد. همان زمان که بالفور شروع شد، غفلت و تبانی شروع شد. غفلتی که باعث انعقاد یک قرارداد شد و سالهای سال است که مردم فلسطین درگیر این ماجرایند. در آن ماجرا از غفلت کشورهای عربی استفاده شد و رژیم صهیونیستی گسترش پیدا کرد. این نتیجۀ #غفلت_مسلمانان است.»
🔹وی ضمن بیان اطلاعات موجود در مؤسسۀ آفاق روشن بیداری گفت: «ما و دوستانمان میتوانیم در همۀ حوزهها به #نویسندگان مشورت بدهیم. در ذهن نویسنده هر موضوعی که باشد، ما میتوانیم به او اطلاع دقیق و مناسب برسانیم.»
🔹در ادامۀ این نشست، #محمدعلی_گودینی، نویسندۀ باسابقۀ حوزههای مختلف، با بیان مشکلاتی که برای نویسندگان در این حوزه وجود دارد گفت: «بیش از سی سال قبل، من یک داستان کوتاه با موضوع فلسطین و اسرائیل نوشتهام. آن موقع فقط به خاطر دغدغۀ شخصی و علاقه خودم آن را نوشتم.»
🔹وی عنوان کرد: «بارها شده است من کتابی را تمام کردم؛ ولی منتشر نشد. دربارۀ موضوع فلسطین هم همینطور است. اگر مؤسسه یا شخصی بیاید و اعلام کند که میتواند آثار را منتشر کند، من به شخصه کسی هستم که حاضرم در این حوزه وارد شوم.»
📌 متن کامل را در پیوند زیر ببینید:
mananashr.ir/26910
—----------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻دومین نشست تخصصی مسئلۀ فلسطین و رژیم صهیونیستی(۲)
✅ راهاندازی جشنوارهای با موضوع فلسطین
🔹دومین نشست تخصصی مسئلۀ #فلسطین و #رژیم_صهیونیستی شنبه در حوزۀ هنری تهران با حضور تعدادی از نویسندگان و کارشناسان موضوع فلسطین برگزار شد.
🔹#محمدعلی_مرادیان، مدیر دفتر تشکلهای مجمع ناشران انقلاب اسلامی، با اشاره به انگیزۀ برگزاری این جلسه، به ماجرای مقابله با #تحریف_انقلاب اشاره کرد و گفت: «جبهۀ فرهنگی انقلاب در سال ۹۵ و ۹۶ به تجربۀ خوبی دست پیدا کرد. در همان زمان ایدهای بود برای #تطهیر_پهلوی و مقابله با تحریف تاریخ معاصر. آن موقع همۀ اجزا و تشکلهای حوزۀ #نشر دست به دست هم دادند و در مقابل موضوع #تحریف_تاریخ_معاصر پای کار آمدند.
🔹وی در ادامه گفت: «وقتی سوژهها به طور کامل استخراج شد، این موارد را با ناشران و نویسندهها در میان گذاشتیم. بعد از یک سال نتیجۀ این فرآیندها تا پایان اسفند سال گذشته تقریباً ۲۵۰ جلد کتاب بود. البته همۀ این کتابها که تولید شد، در قالب #روایت بود. مسئله این است که مخاطب محتواهای سندپژوهشی مخاطب خاصی است و عموماً نخبگانی و دانشگاهی است و برای #مخاطب_نوجوان نیاز به تولید محصول دیگری داشتیم. آمار فروش محصولات و کتابها هم این را تأیید میکند که بیشترین خرید مردم از محصولات روایتی است و مردم به دنبال روایت هستند.
🔹#راضیه_تجار، نویسنده و دبیر انجمن قلم ایران، سخنران دیگر این نشست بود. وی صحبتهایش را در خصوص نشست با نگاه خودش به موضوع فلسطین شروع کرد و گفت: «این جلسه و جلسۀ پیشین که با همین موضوع با حضور #ناشران برگزار شد، یکی از بهترین جلسههای زندگی کاری من بوده است و من به آن علاقه داشته و دارم؛ اما نکتۀ مهمی وجود دارد و آن این است که با وجود یک جلسۀ خوب و جذاب کاری، وقتی #عملیات انجام نشود، عملاً اتفاق خاصی نمیافتد. من فکر میکنم ما باید کاری کنیم که این جلسه عملیاتی شود. بهتر است که در حد جلسه نماند؛ وگرنه به سرنوشت دیگر موضوعات دچار میشود.»
🔹#ساسان_ناطق، مدیر کارگاه قصه و رمان و قائممقام مرکز آفرینشهای ادبی حوزۀ هنری، در این جلسه ضمن بیان ضرورت فعالیت جمعی در این حوزه گفت: «به نظر من این جمع بااراده است و قطعاً به نتیجه میرسد. البته که زمان لازم دارد. این موضوع مثل فرهنگ است که پیش میرود و با تأخیر نتیجه میدهد. این جمع اگر به صورت همزمان و با هم پیش بروند، قطعاً به نتیجه میرسند.»
🔹وی در ادامه با توجه به ضرورت برگزاری جشنوارهای با موضوع فلسطین گفت: «باور من این است که وقتی مرحوم #امیرحسین_فردی دید #ادبیات_دفاع_مقدس از #ادبیات_انقلاب جلو افتاده است، جشنوارۀ #داستان_انقلاب را راه انداخت. البته که دیدیم در سالهای بعد از آن تا چه اندازه تولیدات داستان انقلاب افزایش پیدا کرد.»
🔹قائم مقام مرکز آفرینشهای ادبی حوزۀ هنری ضمن بیان ضرورت راهاندازی جشنوارهای با موضوع فلسطین گفت: «پیشنهادم این است که اگر همین موضوع را ذیل جشنوارههایی که در حال برگزاری است اضافه کنیم، به مرور آثار ارزندهای خواهیم داشت. اگر این موضوع به جشنواره برسد یا بازتاب خبری همین جلسه به خوبی منتشر شود، میتواند اثرگذار باشد.»
🔹لازم به ذکر است در این نشست، #ناصر_ضرابی، قائم مقام دفتر ادبیات پایداری حوزۀ هنری؛ #مصطفی_رضایی، نویسندۀ کتاب «زایو»؛ #مهدی_صفری، نویسندۀ کتاب «ابدی» و تعدادی از کارشناسان حوزۀ فلسطین حضور داشتند.
📌 متن کامل را در پیوند زیر ببینید:
mananashr.ir/26910
—----------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
✅ «ده گفتار» از علامه عفیف نابلسی منتشر شد
🔹کتاب «ده گفتار» با نگاهی به آرای #علامه_عفیف_نابلسی، رئیس جمعیت علمای جبل عامل لبنان، دربارۀ جنبش شیعیان و تأثیر حج در مبارزه با قدرتهای استکباری، منتشر شد.
🔹این اندیشمند لبنانی گفتارهایی را در قالب کتابی به جامعۀ اندیشمندان و دانشپژوهان معارف اسلامی ارائه کرده است. حکومت اسلامی، شخصیت اسلامی، وحدت اسلامی، حج، اثر حج در مبارزه با قدرتهای استکباری، صلح حدیبیه، نکاتی از سورۀ نور، جنبش شیعیان، شیخ بهاء الدین عاملی(شیخ بهایی)، تاریخ مقاومت اسلامی و... از جمله مباحث مطرح شده در این اثر است.
🔹این کتاب به قلم #اسماء_خواجهزاده به فارسی برگردانده شده و از سوی دفتر #نشر_معارف روانۀ بازار کتاب شده است.
—----------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
✅ حرفهای آبدار؛ گزیده حکایتهایی از لطائف الطوائف
🔹#حرفهای_آبدار جدیدترین اثر #سیدسعید_هاشمی، گزیده حکایتهایی از کتاب «لطائف الطوائف» است که انتشارات#عهدمانا آن را منتشر کرده است.
🔹«لطائفالطوائف»، کتابی ادبی است سرشار از لطیفهها، طنزها و پندها که «فخرالدین علی صفی»، نویسندۀ قرن دهم هجری که در زمان صفویه زندگی میکرد، آن را نوشته است.
🔹داستانهای حرفهای آبدار، علاوهبر سادگی و روانی، هم طنز هستند تا خوانندگان با خواندن آن خاطرشان شاد شود، و هم پندآموز که خوانندگان پس از خواندن کتاب، احساس کنند چیزی آموختهاند.
🔹داستانهای لطائفالطوائف، در سالهای گذشته به قلم نویسندگان معروف بازآفرینی یا سادهنویسی شده و در میان فارسیزبانان جای خود را باز کرده است. فیلمنامهها و نمایشنامههای بسیاری هم از روی حکایتهای آن نوشته شده است. حرفهای آبدار اما سعی کرده این حکایتها را با زبانی روان و ساده بیان کند.
—------------------—
📌 معرفی کتابها را در صفحۀ اینستاگرام منا ببینید:
instagram.com/mananashr
#حرفهای_آبدار جدیدترین اثر #سیدسعید_هاشمی، گزیده حکایتهایی از کتاب «لطائف الطوائف» است که انتشارات#عهدمانا آن را منتشر کرده است.
📌 متن کامل را در اینجا ⬇️ ببینید:
instagram.com/p/BobtrPxhYD-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=134n4mtyetjq1
✅ رمانی دربارۀ بمبگذاری در پایتخت نروژ
🔹رمان «سوگند به فرشتگان در صف» دربارۀ یک خبرنگار ایرانی است که در حادثۀ بمبگذاری تروریستی سال ۲۰۱۱ در اسلو نروژ حضور داشته و در این حادثه کشته میشود. انتشارات #سورۀ_مهر به تازگی این رمان را منتشر کرده است.
🔹#مهران_نجفی این #رمان را در دو بخش نوشته است. بخش اول فضای داستان در ایران است و از زبان برادر این خبرنگار روایت میشود و بخش دوم در اسلو از زبان خود خبرنگار است. حادثۀ #بمبگذاری_اسلو شامل مجموعه حملات تروریستی از جمله انفجار یک بمب در نزدیکی ساختمانی دولتی در اسلو نروژ در تاریخ ۲۲ژوئیه۲۰۱۱ است که طی آن بیش از ۹۰ نفر کشته شدند.
🔹در بخشی از این رمان آمده است:«لئونوره بهسختی خود را به جلوی صف میرساند و به مأموری که بازوی او را گرفته و به عقب هُلش میدهد میگوید: «دوستِ من توی یکی از ساختمانهاست. من باید بروم داخل.»
ـ امکانش نیست. منطقه بهشدت خطرناک است. هنوز احتمال انفجارهای دیگری وجود دارد.
لئونوره اصرار میورزد که باید به محل حادثه برود. افسری به او نزدیک میشود و از مأمور پلیس میخواهد که بازوی لئونوره را ول کند. سپس میگوید:«خانم، لطفاً آرامش خود را حفظ کنید. این طوری باعث تحریک بقیه میشوید.» سپس لحظهاﻯ به چشمهای مضطرب لئونوره خیره میشود و میپرسد: «از کجا مطمئنید که دوستتان در محل حادثه است؟» لئونوره نفس عمیقی میکشد و سعی میکند کنترل ذهنش را به دست بگیرد. سپس، بریدهبریده میگوید: «او در... روزنامۀ ویجی فعالیت میکند. امروز رفته به دفتر روزنامه. حالا هم... حالا هم گوشیاش را جواب نمیدهد.»
افسر پلیس برمیگردد و توی بیسیمش چیزی میگوید. به نظر میرسد دارد وضعیت منطقه را گزارش میدهد. سپس رو میکند به لئونوره:«به شما اطمینان میدهم که مرکز دولت و ساختمانهاﻯ دیگر منطقۀ حادثه همه توسط نیروهای امداد تخلیه شدهاند. اگر دوستتان بین آنها باشد، مطمئناً از صحنۀ حادثه دور شده.»»
—----------------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
صف جوانان برای امضای کتاب توصیهشدۀ رهبر انقلاب
کتاب «یادت باشد»، داستان زندگی شهید حمید سیاهکالیمرادی است. شهید مدافع حرمی که عاشقانه زیست و سبک زندگی را نشان داد که به فرمودۀ رهبر انقلاب باید آن را در تاریخ ثبت کرد.
📌 متن کامل را در اینجا ⬇️ ببینید:
mananashr.ir/26979
—----------------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
#بریده_کتاب
📖 بیکتابی
🖊 محمدرضا شرفی خبوشان
📚 شهرستان ادب
این وطن را میخواهم چه کار وقتی دست یک عده دزد و عملۀ جهّال سفّاک است؟
مگر از دست اینها میشود ایران را خلاصی داد؟
کی خلاصی دهد؟
یک مشت جهّال دیگر بیایند جای یک مشت جهّال دیگر را بگیرند، بدتر از قبلیها؟
کی دانشش را دارد که این مملکت را اداره کند؟
کو دانایی؟ کو عشق به کتاب؟
کتابدار ما که دزد باشد، قضيه معلوم است. این اجنبیها که پیشرفت کردند بیخود نیست.
چون کتاب دوست دارند. مگر همين روس، در اردبیل، اول کارش بار زدن کتابخانۀ شیخصفی نبود؟
همین الآن مشتریهای من و خواستاران کتاب، جز شارژدافر روس و جنرال قونسول انگلیس و هولند و فرانسه و اطريشاند؟
ما فقط سرمان به الفیّه و شلفیّه گرم است.
خاک بر سرمان، خاک بر سرتان، خاک بر سر من که بیوطن شدهام و از زور جهل و حُمق این شاهِ کلّهپُر گوشت، رضا دارم به بیرق روس و ضمیمه شدنِ این خاک به قلمروی اجنبی.
—------------------—
📌 معرفی کتابها را در صفحۀ اینستاگرام منا ببینید:
instagram.com/mananashr
✅ «مستوری» چاپ شد
🔹رمان جدید #صادق_کرمیار با عنوان #مستوری به تازگی توسط انتشارات #کتاب_جمکران منتشر و راهی بازار نشر شده است.
🔹داستان این رمان با نامزدی سیامک و سپیده آغاز میشود. سیامک فرزند دکتر خسروی در شرکت تولید مواد غذایی طیور فعالیت میکند و سپیده دانشجوست. ماجرایی باعث میشود که سیامک از شرکت استعفا دهد و هم زمان نسبت به این که دکتر خسروی پدر اوست، دچار شک و تردید شود. در این شرایط سیامک ترجیح میدهد زندگی سپیده را به سرنوشت خود گره نزند و تلاش میکند نامزدی و ازدواج با سپیده را بههم بزند. امّا سپیده که عاشق سیامک است، وقتی متوجه موضوع میشود، با سیامک همراهی میکند تا به راز زندگی او پی ببرد.
🔹در ادامۀ داستان، شواهدی به دست میآید که پای #مهدی_زینالدین را به داستان باز میکند و سیامک و سپیده به تصور این که ممکن است با پیدا کردن زینالدین، پدر سیامک را پیدا کنند، راهی قم میشوند. آنها به کتابفروشی پدر زینالدین میروند و وارد خانوادۀ او میشوند.
🔹خانوادۀ زینالدین به پرسشهای آنها جواب میدهند و مخاطب با پیش رفتن داستان با زندگی مهدی و برادرش مجید آشنا میشود. خوانندۀ این کتاب سپس با دوستان دوران دبیرستان شهید زینالدین آشنا میشود تا این که سیامک در تحقیقاتش دربارۀ این شخصیت به سؤالات جدیدی بر میخورد.
—----------------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
✅ «آتش به اختیار» بایرامی چاپ دومی شد
🔹انتشارات #کتاب_نیستان چاپ دوم #رمان «آتش به اختیار» #محمدرضا_بایرامی را روانۀ بازار نشر کرد.
🔹محمدرضا بایرامی دربارۀ این کتاب گفته است: «نگارش رمان #آتش_به_اختیار را سال ۶۸ و بعد از پایان جنگ شروع کردم و بخشهایی از آن همان سال ۶۸ نوشته شد. این رمان بعد از #آتشبس نوشته شده است؛ زمانی که من سرباز بودم و به پشت جبهه بازگشتم. بخشهایی از آن در همان سالها در نشریات منتشر شد، بعد نگارشش متوقف شد. در سالهای اخیر، روی نگارش آن کار کردم تا چاپ شود. در واقع، آنچه را که نوشته بودم، بازنویسی کردم و بقیه را ادامه دادم.»
🔹بایرامی نخستینبار «آتش به اختیار» را سال ۹۰ منتشر کرد، «آتش به اختیار» روایت عدهای سرباز است که بعد از یک عملیات سنگین راه خود را گم کردهاند و در پی نجات خود و پیدا کردن راه هستند، اما هرگز راهی پیدا نمیشود. تشنگی یکی یکی آنها را از پا میاندازد و خط محاصرۀ دشمن ، عراق، آنها را تهدید میکند. داستان از ذهن سربازی روایت میشود که نویسندهای است ناکام و یک وقتی خیلی دوست داشته است که خاطرات با شکوه و قدیمی اجدادش را بنویسد، شکوهی که دیگر هیچ نشانی در آن باقی نمانده است. در همآمیختگی گذشته و حال و رعایت نکردن زمان خطی و نگاه کاملاً متفاوت به پدیدهای به نام #جنگ_تحمیلی، از ویژگیهای این اثر است.
🔹ماجراهای «آتش به اختیار» در روزهای پایانی جنگ و دشتهای گرم جنوب کشور رخ دادهاند. در واقع این اثر، در برگیرندۀ بخشی دیگر از صحنههای خاطرات بایرامی است که قسمتی از آنها را در کتاب «هفت روز آخر» نوشته است.
—----------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
✅ کتاب جهانی گلعلی بابایی باید دست به دست معرفی شود
🔹#حمید_حسام، نویسنده و پژوهشگر حوزۀ #دفاع_مقدس که امسال در هفتادمین #نمایشگاه_کتاب_فرانکفورت حضور دارد، دربارۀ مسئلۀ جهانی شدن #ادبیات_ایران گفت: راستش نمیدانم مشکل از کجاست. چند سالی است که ایران به طور جدی در نمایشگاه فرانکفورت حضور دارد و شاهدیم که زحمات زیادی در این زمینه کشیده میشود تا آثار و ادبیات ما به دیگر کشورها معرفی شود اما به نظرم هنوز تا جایگاه ایدهآل فاصله داریم.
🔹حسام ادامه داد: وقتی به این سفر میآمدم، آقای #گلعلی_بابایی کتاب #رؤیای_آمریکایی را به من داد تا اگر جا داشت در فرانکفورت آن را معرفی کنم و زمینۀ ترجمهاش را فراهم کنم. من کل کتاب را در هواپیما و هنگام آمدنم به فرانکفورت خواندم و دیدم عجب کتاب خوبی است. این کتاب، در واقع یک اثر جهانی است که میتواند مخاطبان خارجی داشته باشد اما خب شرایط طوری است که آقای بابایی باید به یک دوستش بگوید کتاب من را ببر، و ببین میتوانی آن را معرفی کنی یا نه؟
🔹نویسندۀ کتاب «وقتی مهتاب گم شد»، ادامه داد: چند سال پیش سفری هم به هلند داشتم که دربارۀ قربانیان حملات شیمیایی در جنگ بود و خب ما هم در این زمینه آثاری از دفاع مقدس و جنگمان داریم. آنجا هم دیدم که هلندیها از کتابها و ادبیات ما استقبال میکنند. یعنی مطالب درون کتابهایمان برای آنها تازگی و جذابیت دارد. اما ظاهراً خودمان با همۀ قوا و توان آثارمان را معرفی نمیکنیم.
📌 متن کامل را در اینجا ⬇️ ببینید:
mananashr.ir/26996
—----------------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
«شبهای بیستاره» قصۀ دختر پردردسر ۱۴سالهای است به نام ستاره که دغدغهها و مشکلاتی مثل همۀ نوجوانها دارد. ستاره اشتباهاتی میکند که خرابیهایی به بار میآورد. هرچند همیشه در خیالش میخواهد چیزی را درست کند، به اقتضای تجربۀ کم، ورود به دوران بلوغ، تأثیرپذیری از دوستان و رؤیاهایی که هنوز پا در کودکی دارد، با دنیای بزرگسالی دچار مشکل میشود.
📌 متن کامل را در اینجا ⬇️ ببینید:
goo.gl/E2L8tQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش شبکۀ افق از دو کتاب پرفروش این روزها
دو کتاب از دو شهید نسل جدید که حجت خدا بر زمین شدند.
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻دیدار با رهبر انقلاب به روایت نویسندگان(۱)
✅ تجار: رهبر معظم انقلاب از وضعیت فعلی رمان رضایت دارند
🔹#راضیه_تجار، نویسنده، دربارۀ دیدار جمعی از #نویسندگان با #رهبر انقلاب اظهار داشت: در این دیدار چهار نویسندۀ زن و سایرین نویسندگان مرد بودند. در این دیدار صحبتها و پیشنهادهای بسیار خوبی از سوی نویسندگان با محوریت #ادبیات_انقلاب و #دفاع_مقدس مطرح و افق و چشمانداز تصویر شد.
🔹این نویسندۀ پیشکسوت با اشاره به حضور نویسندگان نسل اول و سوم انقلاب گفت: از نویسندگان نسل اول بنده در این دیدار حضور داشتم، اما اغلب نویسندهها، جوانتر بودند و این حضور نویسندههای جوان نشان میدهد این جریان در حال بالندگی است و افرادی هستند که ادامهدهندۀ این مسیر باشند چرا که به افق دور اشاره میشد.
🔹وی در پاسخ به این سؤال که شما جز نویسندگانی بودید که مواردی را مطرح کردید، توضیح داد: بله بنده اولین نفر صحبت کردم و مواردی را از قبیل اینکه جریان ادبیات داستانی انقلاب و دفاع مقدس هویت یافته و الحمدالله پس از ٤٠ سال سترگ شده، عنوان کردم، به علاوه اینکه بانوان فعالانه خوش درخشیدند. اما در مقابل باید گفت که ترجمۀ ما ضعیف است.
🔹این نویسنده با اشاره به اینکه از نکات دیگری که مطرح کردم حمایت از انجمنها بود، اضافه کرد: حمایت از انجمنها مثل #انجمن_قلم کارساز است؛ چرا که تعدادی از نویسندگان و شاعران عضو انجمن قلم هستند و حمایت از انجمنها حمایت از این اهالی قلم است.
🔹تجار در پایان به سخنان رهبر انقلاب اشاره کرد و با تأکید بر اینکه ایشان هم از #رمان و #خاطره اظهار رضایت کردند، بیان داشت: رهبر معظم انقلاب هم در ادامه طی سخنانی فرمودند درست است که ما طالب رمانهای سطح بالاییم ولی آنچه الان داریم بسیار خوب است.
—----------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻دیدار با رهبر انقلاب به روایت نویسندگان(۳)
✅ نویسندگان برای ساخت کشور بهتر به رهبری کمک کنند
🔹#ابراهیم_اکبریدیزگاه، نویسندۀ آثار موفقی چون «برکت» و «شاهکشی» بود. وی دربارۀ دیدار با #رهبر معظم انقلاب و نکاتی که خود مطرح کرد گفت: در این جلسه گفتم من معتقدم که باید به شما کمک کنیم تا ایران را بسازیم و ارتقا دهیم. کشورمان را از این حالت در بیاریم. در این جلسه میخواهم دربارۀ پروژۀ فکری خودم دربارۀ #رمان_ایرانی گزارش بدهم.
🔹وی در ادامۀ سخنان خود با اشاره به #انقلاب_اسلامی گفت: انقلاب اسلامی هدف اصلیاش ساخت #تمدن_اسلامی هست و لازمۀ این کار تعریفی از انسان ایدهآل برای این تمدن است که سیمای این انسان را باید رماننویسان ما در آثارشان نقاشی و طراحی کنند که این انسان چگونه انسانی است. چهل سال از انقلاب گذشته و سیمایی که از سوی نویسندۀ ایرانی از انسان ایرانی طراحی شده (بدون اغراق) سیمای موجهی نیست و هویت ندارد.
🔹نویسندۀ کتاب «شاه کشی» گفت: حاصل این تفکر انسان منفعل و مأیوسی است که میخواهد از کشور فرار کند و از قضا این مدل آثار هم در این مملکت جایزه میگیرد. این انسان مأیوس، سیاستزده، متلکگوی درگیر عقدههای شخصی است اما آنچه مدنظر ماست آن است که #رماننویس باید انسان موحد و مجاهد بسازد.
🔹دیزگاه دربارۀ سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «چه ابزاری بهتر از داستان برای شناخت یک ملت وجود دارد؟» گفت: من فکر میکنم ایشان بسیار خوب اهمیت #رمان را فهمیدهاند. در انتهای جلسه دربارۀ رمان صحبت کردند و آثار شاخصی از #ویکتور_هوگو و #تولستوی را با جزئیات نام بردند. حتی گفتند که با اینکه ناپلئون به صورت مفتضحانه شکست خورد ولی ویکتور هوگو چون مسئلۀ فرانسه برایش اهمیت داشت و ناپلئون هم نماد فرانسه بود، مسئله را طوری روایت کرد که هم معنی شکست را بگوید هم این که ناپلئون را ذلیل و خوار نکند. برخی #نویسندگان ما دربارۀ #جنگ مینویسند ولی رزمندگان را تحقیر و تمسخر میکنند.
🔹وی در ادامه گفت: به نظر من دلیل اصلی این که ایشان کتابهای #خاطرات را #ترویج میکنند به خاطر این است که رماننویس ایرانی نتوانسته است ایشان را در بحثهای کلان ملی قانع کند و آثار در خوری جلوی ایشان بگذارد. در حالی که اگر این اتفاق بیفتد شاهد خواهیم بود رمانها نیز مورد توجه ایشان قرار خواهند گرفت و از طرف ایشان توصیه خواهند شد.
🔹وی در پایان دربارۀ حضور نویسندگان در این جلسات گفت: نویسنده آن قدر باید بزرگ باشد که در جلسه با رهبری توصیه و پیشنهاد برای ادارۀ مملکت داشته باشد. ما در اصل بهعنوان نویسنده مشاور حاکمان هستیم. من گلایه از نویسندگان دارم که باید بیشتر فکر کنیم و تلاش کنیم. وقت عمدۀ ما در فضای مجازی میگذرد در حالی که ثمرۀ ناچیزی برای ما دارد.
—----------------------
sapp.ir/ManaNashr
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr