📌مطالعه فمینیسم براساس گرایشها
📻دکتر فریبا علاسوند عضو هيات علمي مركز مطالعات زنان در مورد گرایش های فمینیسم بیان فرمودند:
🔴الگوی دیگری که فمینیست را با آن مطالعه میکنند و این الگو بعد از الگوی امواج، خیلی رایج است الگوی گرایشهای فمینیستی است.
☑️چهار گرایش عمده این موارد هستند:
1⃣گرایش لیبرالیستی
2⃣گرایش مارکسیستی
3⃣گرایش رادیکالی
4⃣گرایش سوسیالیستی
💢فمینیسم لیبرال
✅گرایش فمینیسم لیبرالیستی در دو مقطع معرفی میشود.
1⃣مقطع آن به دورههای موج اول یعنی قبل از جنگهای جهانی برمیگردد
2⃣دیگری ناظر به دورههای بعد از جنگهای جهانی است.
🔘فمینیستها در این برهه با کلید زدن اجلاسهای بزرگ ملی و سپس منطقهای و آنگاه بینالمللی، در نهایت توانستند در سال 1969م به اعلامیه رفع تبعیض علیه زنان دست یافتند و در 1979م یعنی ده سال بعد از اعلامیه اول، آن را به یک معاهده و کنوانسیون تبدیل کردند: «کنوانسیون رفع کلیة اشکال تبعیض علیه زنان» .
📝متن کامل بیانات در👇
http://vaslemehr.ir/100053-2/
#فمینیست
#زن
#تبعیض
@Majmae_Mahya
🦋استاد حسن رحیم پور ازغدی
✅کرامت والدین و حفظ خانواده را بازنگری کنیم/لزوم بررسی آسیب های حضور زنان در عرصه های اجتماعی
http://shabestan.ir/mobile/detail/news/521220
@Majmae_Mahya
📙کتاب "آینه های رو به رو" نوشته "علیرضا تراشیون" به مهارت های تربیت فرزند تا 7سالگی می پردازد.
🔻 برخی عناوین کتاب:
🔸 کودکی و تربیت
🔹 ویژگی های کودک
🔸 اصول تربیت کودکان
🔹 روش های تربیت کودک
🔸 فرصت ها و تهدید های تربیتی
#معرفی_کتاب
🌹به کتابخانه بانوان محیا بپیوندید👇
@Ketabe_Mahya
#دستاوردهای_انقلاب
دستاوردهای 40 ساله انقلاب
⭕️ زنان بعد از انقلاب
🔻یکی دیگر از دستاوردهای فرهنگی انقلاب، مشخص شدن جایگاه واقعی زن مسلمان در خانه و اجتماع بود. براساس خودباختگی فرهنگی و رواج ارزشهای غربی در عصر پهلوی، هویت زن مسلمان ایرانی مورد تهدید واقع شده بود که به تدریج در جامعه فرهنگ برهنگی و بیعفتی رواج مییافت و از فعالیتهای اجتماعی و مفید زنان کاسته میشد.
✅ پس از انقلاب اسلامی جایگاه زن در جامعه اسلامی تبیین شد و همانگونه که زنان در جریان انقلاب فعالیت داشتند پس از انقلاب نیز به جایگاه واقعی که مسئولیت در برابر مصالح اجتماعی و سیاسی جامعه و حضور فعال در صحنههای مختلف بود دست یافتند.
@Majmae_Mahya
بسته شدن بخت.mp3
4.67M
🦋خواستگار مناسب نداشتن دلیل بر بسته شدن بخت است؟
@Majmae_Mahya
🔵 حضور در عرصههای سیاسی:
🔺 رشد قابل توجه "مشارکت زنان در امور سیاسی" : در رژیم پهلوی، مشارکت عموم زنان در امور سیاسی، بسیار ناچیز وتقریباً هیچ بود. اما اکنون زنان ایرانی علاوه بر مشارکت فعال در عرصههای سیاسی همچون انتخابات، راهپیماییها و تجمعات و...، زنان امکان حضور در مناصب سیاسی از جمله نمایندگی مجلس ، هیأت دولت و... را نیز یافتند.
🔺 پس از پیروزی #انقلاب_اسلامی ، 159 قانون ناظر به "تعالی زنان" در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
🔵 حضور در عرصه فرهنگ و هنر:
🔺 افزایش تعداد نویسندگان زن از کمتر از 50 نفر در سال 57، به بیش از 8 هزار نفر در سال 97.
🔺 افزایش تعداد "زنان داستاننویس"، از تعداد انگشتشمار در سال 57، به 4 هزار نفر در سال 97.
🔺 پیش از انقلاب اسلامی، هیچ ناشر زن نداشتیم، اما امروز در حدود هزار ناشر زنداریم.
🔺 اکنون 11 هزار مؤسسه قرآنی در کشور داریم که 6 میلیون مخاطب دارند و 80 درصد این مخاطبان، از زنان میباشند.
🔵 اشتغال و مشارکت اقتصادی:
🔺 افزایش تعداد زنان شاغل در آموزش و پرورش از 125هزار نفر در سال 57، به حدود 550 هزار نفر در سال 97.
🔺 ظهور بسیاری زنان کارآفرین خلّاق در جامعه.
🔵 جایگاه زن در خانواده و جامعه:
🔺 حفظ کرامت زن: در دوره پهلوی، نهایت توجه به زنان برای ویترین و بیلبوردهای تبلیغاتی بود و زن در نگاه رژیم پهلوی، صرفاً برای رقاصی و خوانندگی و لذت جنسی مردان هرزه، به کار میرفت و حکم کالای جنسی را داشت، اما انقلاب اسلامی آمد و زن را به جایگاه اصلی و متعالی خود رساند. انقلاب اسلامی آمد با نگاه جنسیتی به زن مبارزه کرد و کرامت و شأن و احترام او را تأمین نمود.
🔺 معرفی الگوهای ارزشی به زنان: هویتبخشی به زنان، ارج نهادن بر محبت مادرانه و عشق همسرانه، #عفاف و پاکدامنی، حجاب ، و ترویج الگو های ارزشی برای بانوان، از وجود مقدس حضرت فاطمه زهرا و حضرت زینب کبری (علیهما السلام) گرفته تا خانمهای مجاهد فاضله همچون مادران و همسران شهدا و جانبازان، همه از ثمرات انقلاب اسلامی در حوزه زنان به شمار میرود.
🔺 کیفیت نگاه حکومت به زنان: در رژیم پهلوی، شاه نسبت به جنس زن، یک نگاه درجه چندم داشت و آنها را ناقصالعقل میدانست و این را صریحاً اعلام میکرد. شاه مملکت، خود تا خرخره غرق در فساد جنسی و لذتجویی از زنان و دختران هرزه بود و درکی از شأن و شخصیت زن در خانواده و جامعه نداشت. اما پس از انقلاب، امامین انقلاب (امام خمینی و امام خامنهای) یک نگاه کاملاً انسانی و متعالی نسبت به جنس زن داشتند و دارند. رهبر انقلاب هر ساله چند دیدار اختصاصی با بانوان دارند و پیگیر نظرات و دغدغههای آنها هستند. لذا ایشان فرمودند: «تربیت اسلامی و انقلابی زن مسلمان، افتخار جمهوری اسلامی است.» 1371/9/25
🔺 سیاستگذاری نظام اسلامی در جهت حمایت از نهاد مقدس خانواده.
🔺 تلاش برای از بینبردن ریشهها و مظاهر فساد و گناه جنسی ، جهت حمایت از نهاد مقدس خانواده.
🔺 ترویج الگوی حجاب کامل شرعی با پوششهای متنوع.
🔺 مبارزه با تبعیض جنسیتی در خانواده و جامعه (انقلاب اسلامی آمد فرهنگ جاهلی #مردسالاری و #زن_سالاری ، هر دو را از بین برد. رهبر انقلاب در این باره میفرمایند: «در جمهوری اسلامی نه مردسالاری است، نه زنسالاری؛ خانوادهسالاری است.»)
🔺 مبارزه با سبک و سنّتهای غلط و غیراسلامی در ازدواج.
@Majmae_Mahya
ناسازگاری بچه ها با هم.mp3
2.03M
🦋بچه هام زیاد باهم دعوا می کنند چه کنم؟
#تربیت_فرزند
@Majmae_Mahya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اهمیت بینش سیاسی زنان در روایات
🔻 یک خانمی آمد خدمت امام صادق (ع) و گفت شوهرم نمیگذارد تا در شادی و ناخوشی مردم حضور داشته باشم. حضرت، همسر این خانم را خواستند و فرمودند چرا اینقدر همسرت را منع میکنی؟ آیا میدانی مادر و همسر من بعد از انجام کارهایشان، به ایتام مدینه رسیدگی میکنند؟ باید بدانیم اگر مسئلههای اجتماعی مسئله یک زن نشود، مسئله اون مد و لباس خواهد شد. وقتی افق نگاه کسی بزرگ نشود، مسئله او مسئلههای پیش پا افتاده میشود. در هیچ یک از روایات مطلبی نداریم که زنها نباید بینش سیاسی داشته باشند. به دلیل اینکه باید انتخاب کنند و اثرگذار باشند. زنها باید بینش سیاسی داشته باشند و لازم است در یک فرآیند تربیتی برای این آماده شوند. مثلاً زمانی که من در مقطع راهنمایی بودم، معلم دینی ما بچههای زرنگ مدرسه را انتخاب میکرد و وقتی برای مددکاری، به خانه محرومین میرفت، بچهها را با خود میبرد. این بچه چون در کوران عواطف و احساسات است مردمدار تربیت میشود. اگر بخواهیم دختر به جامعه حساسیت داشته باشد باید مسائل اجتماعی را در حد فهم خودش بفهمد.
#تربیت_فرزند
#تربیت_دخترانه
#استاد_علاسوند
@Majmae_Mahya
🔴رحیمپورازغدی: زینب(س) نمونه حضور سیاسی زن در تفکر اسلامی است / حضور سیاسی زن در غرب مشروط به فرهنگ برهنگی است
کسانی که قصد دارند با تقلیل جایگاه زن در اسلام فرهنگ مبتذل غرب را در جامعه ما نفوذ دهند خوب میدانند که زن در جهان غرب مساوی با ابتذال است و هیچ کرامتی ندارد. غربیان معقتدند زن به شرط برهنگی میتواند وارد عرصه سیاسی و اجتماعی شود. نقشآفرینی زن در خانواده در جهان غرب در اولویت دسته چندم قرار دارد نه اولویت اول؛ لذا گسستگی خانواده در غرب امری بدیهی است. در حالی که اسلام معتقد است فعالیتهای سیاسی و اجتماعی نباید سایه بر حریم خانواده بیاندازد و اگر بنا شد یکی را انتخاب کند، باید خانواده در اولویت قرار گیرد. قوانین جمهوری اسلامی هم مبتنی بر همین نگاه تنظیم شد.
#زن #سیاست #اجتماع# غرب #برهنگی
@Majmae_Mahya