17.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ برنامه یهود و صهیونیست برای زنان ایرانی
#استاد_عالی
@Majmae_Mahya
🔰تصویر زن مسلمان در رسانههای اروپا:
‼️خانهنشین، بیسواد، منزوی و بازیگر نقش قربانی!
📌 تحقیقات نشان می دهد نگاه اغلب رسانههای اروپایی به زنان مسلمان با پیشداوری و تعصب همراه است.
در بررسی محتوایی از این رسانهها، زنان مسلمان هیچگاه براساس تواناییها و ویژگیهای مثبت خود معرفی نمیشوند و تصاویر و عبارتهای کلیشهای درباره زنان مسلمان، صفحات مطبوعات و رسانههای آلمانیزبان و انگلیسیزبان در اروپا را پر کرده است؛
‼️واژه هایی همچون؛ زنان محروم، مسلمانان خطرناک و ... تنها بخشی از عبارتهای کلیشهای است که رسانههای مختلف درباره زنان مسلمان به کار میبرند...
🔺در اغلب رسانههای اروپایی، خانوادههای مسلمان شامل مردانی شاغل و زنانی است که مسئول تربیت فرزندان خود هستند.
به گواه رسانهها، مردان مسلمان در مراقبت از فرزندان سهم چندانی ندارند و زنان کمتر به فکر فعالیتی در خارج از خانه هستند.
🔹اکثر رسانههای جمعی، چنین نقشهایی را برای زنان و مردان ترسیم میکنند و به تولید و گسترش کلیشهها علیه مسلمانان دامن میزنند.
رسانههای جمعی همچنین تصویری غلط از فرهنگ اسلامی ارائه میدهند و این در حالی است که بسیاری از مسلمانان معتقدند که این تصاویر کلیشهای بازگوکننده واقعیت زندگی آن ها نیست و بسیاری از آن ها فرصت ارتباط مستقیم با سایر شهروندان و توضیح واقعیت دین و زندگی خود را ندارند...
🔺در رسانههای تصویری نیز همواره تصویری منفی از زنان مسلمان ارائه میشود. در اکثر برنامههای تلویزیونی، حجاب زنان به عنوان سمبل ظلم به آنها معرفی میشود.
در این برنامه ها اغلب به تحصیلات پایین زنان مسلمان، نگاه سنتی خانوادهها و خطراتی که زنان مسلمان را تهدید میکند، اشاره شده است.
از سوی دیگر، همواره در رسانهها، زنان مسلمان به عنوان زیردستان مردان خانواده دیده میشوند و اسلام عامل تبعیض جنسیتی در جامعه معرفی میشود.
همچنین زنان مسلمان در اغلب گزارشها، نقش قربانی و یا نقش عاملی خطرناک را دارند...
💢 در مجموع، بررسی محتوای این رسانهها نشان میدهد که آنها واقعیت موجود را نمایش نمیدهند.
✅زنان مسلمان هیچگاه در رسانهها براساس تواناییها و ویژگیهای مثبت خود معرفی نمیشوند، آنها حتی فرصت کافی ندارند تا خود را به شکلی درست در جامعه معرفی کنند و در اکثر مواقع زنان مسلمان مجبورند که بهخاطر باورها و عقایدشان از فعالیتهایی که دارند، دست بکشند...
رسانههای فارسیزبان معاند نیز دقیقاً به همین منوال، چنین تصویری را از زن مسلمان در ذهن زنان و دختران ایرانی مخاطب خود ساخته و آن ها را وادار به طغیان می کنند...
(بر اساس نتایج تحقیقات لیلا هاساکویچ دانشجوی رشته روزنامهنگاری و ارتباطات در دانشگاه وین منتشر شده در نشریه اسلامی تسایتونگ آلمان)
سید علیرضا آلداود
@Majmae_Mahya
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🖼 #معرفی_کتاب | مسئله حجاب
🔹به چاپ صد و سی و چندم رسیده است. کتاب را میگویم. تنها یکی از کتابهایشان را. همان که وقتی صفحاتش را ورق بزنی، صدایی مهربان اما رسا و مطمئن، دستت را میگیرد و تو را به مکانهایی میبَرَد که حضورِ همزمانِ این جسمِ مادیِ فانیات در آنجا، خارج از حد تصور است و حتی شاید ممکن نیست. کتابی که حرف حق را نه با نیش و کنایه، که شیرین و عاقلانه، با تو میزند و تو با لبخندی آغشته به شگفتزدگی، به کلماتی خیره میشوی که انگار از دهان پدری مهربان، به مقصدِ نشستن در سینه غمزده تو، بیرون زدهاند.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56186
🎞 سکانسی زنانه از دوران امام صادق (ع)
🌱"اکثرالخیر فی النساء"
امام صادق (ع) در زمان خویش، تلاش بسیاری برای نجات پایه های اسلام نبوی از هرگونه تحریف انجام دادند و نگرش به زن نیز یکی از این ابعاد بود.
یکی از راهبردهای حضرت در این مسیر، تربیت تعداد زیاد دانشمندان و راویان حدیث بود. که در آن میان، تعدد بانوان _به لحاظ کمی و کیفی_ از همه زمانها بیشتر است.
✨بانوسعیده: در میان راویان و دانشمندان این زمان، بانوانی همچون سعیده بچشم میخورند که امام رضا(ع) در طی نامهای که به امام جواد(ع) نوشتهاند، ایشان را اینگونه معرفی کرده اند: «فأما سعیده فإنها امرأه قوی الجزم فی النحل و الصواب فی دقه النظر. سعیده شناختی قوی نسبت به تفکرات مختلف داشت و بسیار دقیق تفکر صحیح را تشخیص میداد.».( کلینی، کافی، ، ج ۷، ص ۵۵، ح ۱۰).
✨بانو حبابه: در وصف این بانو آمده است: «روزی به همراه چند نفر در خدمت امام صادق (ع) بودیم که حبابه وارد شد و مسائل مختلفی از حلال و حرام از حضرت پرسید. ما از سوالات ظریف و دقیق او تعجب کردیم. حضرت فرمود: آیا تا به حال از این مسائل که حبابه پرسید، سوالات بهتر و دقیقتری شنیده بودید؟ عرض کردیم: فدایت شویم به درستی که چشم و دل ما روشن شد…» .(غروی نائینی،۱۳۷۵؛ محدث زاده،۱۳۷۳؛ موحد ابطحی،۱۳۶۵)
✨بانو حمیده: بدون شک یکی از برجستهترین زنان در زمان امام صادق(ع)، بانو حمیده است. بانویی از دیار آندلس؛ و با وجود اینکه از تبار علوی نیست، اما بشدت نزد امام از جایگاه بالایی برخوردار بود.
براساس منابع موجود، لؤلؤه به معنای گوهر گرانبها، مصفاه که به معنای بانوی پاک و خالص و مهذبه به معنای بانوی وارسته و مهذب را می توان از القاب و اوصاف این بانو برشمرد.
امام صادق (ع) برای اعطای حقوق اهل مدینه، این بانوی بزرگوار و مادر بزرگوارش، ام فروه_ که خود بسیار شخصیت باعظمت و راوی سه امام معصوم بوده است_ را فرستادند تا حقوق مردم را بپردازند.
هم چنین نام حمیده خاتون که به همسری امام صادق علیه السلام مفتخر میشود؛ در وصیتنامه امام، به عنوان «وصی» آمده است؛ گرچه وصی اصلی آن حضرت، امام موسی بن جعفر(ع) بودند و بانو نیز همین اعتقاد را داشتند.
بارها امام صادق (ع) اصحاب را برای یافتن پاسخ سؤال فقهی خود، به بانو حمیده ارجاع می دهند و پاسخ بانو در منابع فقهی جزء مستندات قرار گرفته است. (طیبی،۱۳۹۲)
و اینگونه است که بانویی اندلسی هم به لحاظ فردی چنان رشدی یافته که دامان او آماده پرورش امام معصوم میگردد، هم راوی حدیث است، و هم امور مالی و حقوقی مدینه بدست اوست و هم وصی امامش است و هم مرجع پاسخگویی به سوالات فقهی!
🌀این بانوان بزرگوار_با تنوع نژادی و اجتماعی_ نمونه هایی روشن از کنشگری اجتماعی و تاثیرگذاری تمدنی بانوان، در عین حفظ ساحات فردی و خانوادگی هستند.
🖋هدی صادقزادگان
#بانوی_نقش_آفرین
#روایت_زن
#امام_صادق
🏴شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت
@Majmae_Mahya
📺بازپخش مستند «من میترا نیستم»
(شهیده زینب کمائی)
امروز ساعت ۸:۴۵
شبکه مستند
♨️گیرم پدر تو بود فاضل
از فضل پدر تو را چه حاصل
🔹سمت چپ طاهره طالقانی، فرزند آیتالله طالقانی :
حجاب سفارش و توصیه است و واجب نیست...
🔹سمت راست پاسخ جامع و کامل مرحوم طالقانی به فرزندشان طاهره طالقانی
#حجاب نصّ قرآن و از ضروریات اسلام است...
@Majmae_Mahya
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا #حجاب در کشور ما اجباری است؟!
✅ مهمترین شبهه در باب حجاب این است که چرا با اینکه قرآن فرموده: «در دین هیچ اجباری نیست» (بقره:۲۵۶) اما حجاب در کشور ما اجباری است؟
#حجاب
@Majmae_Mahya
🪴 مادری، مهمترین نقش در عالم خلقت
زن در این مشاغل میتواند حضور پیدا کند، امّا بایستی جوری باشد که از آن مشغلهی مهمّ اساسی زنانه، یعنی خانهداری و فرزندآوری، محروم نشود. برای خاطر اینکه اگر چنانچه «مادری» نباشد، فرزندآوری نباشد، بارداری و شیردهی نباشد، اصلاً نسل بشر منقرض میشود؛ بنابراین، «مادری» مهمترین نقش در عالم خلقت و در عالم وجود مادّی انسان است.
۱۴۰۲/۱۰/۰۶
#سلسله_مباحث
#افزایش_جمعیت
@Majmae_Mahya
1229594368_-853304522.pdf
10.4M
🏷 بخوانید...
👆جدیدترین متن لایحه عفاف و حجاب
@Majmae_Mahya
نمونه از برخورد متعارف پلیس با زنان معترض در آمریکا😒
#زن_در_غرب
@Majmae_Mahya
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸پیشرفت معنوی در تحمل سختی های زندگی
♻️اجر صبر بر #بداخلاقی همسر
#همسرداری
#پیشرفت_معنوی
#صبر
#دکتر_سعید_عزیزی
@Majmae_Mahya