♦️بازگشت قیمت دلار در صرافیها به کانال ۲۸ هزار تومان
دبیرکل کانون صرافان:
🔹دلار توافقی به کانال ۲۸ هزار تومان بازگشته و خرید و فروش در بازار به تعادل رسیده است.
🔹عرضههای ارز نیز بالاست و به تقاضاها پاسخ داده میشود، از صبح امروز میزان عرضه بیشتر از تقاضا بوده است.
🔹در بازار غیر رسمی نیز دلار ۲۹۵۰۰ تومان خریداری شده و حدود ۳۰ هزار تومان فروخته می شود.
🔹ارز مسافرتی نیز در صرافی های رسمی در کانال ۲۷ هزار تومان فروخته می شود.
🇮🇷
🎥 نشست مجازي
🍃🌹🍃
🌏 موضوع: بررسی مسائل روز سیاسی همراه با پرسش و پاسخ
🎙سخنران: دکتر روح الله صنعتکارفر- هادیان سیاسی کشور
⏰ زمان: سه شنبه ۷ تیرماه ساعت ۲۲:۰۰
✅ لینک ورود به نشست:
🆔https://rubika.ir/ahlolbasar
🌴امتداد عمق راهبردی انقلاب اسلامی در نگاه شهید #بهشتی
🔹اصولاً هر انقلابی که تنها به درون مرزهایش پرداخته و توجهی به خارج از حدود خود نداشته باشد، دشمن، آسوده اش نمی گذارد. شما اگر به همه مقدسات، اعم از قرآن، تورات، انجیل و... هم سوگند یاد کنید که ما فقط میخواهیم به کار خودمان مشغول باشیم، این جهان خواران پر طمع، در ظاهر میگویند، قبول کردیم، ولی از صدها مجرای نامرئی میآیند تا شما را در درون مرزهایتان درهم بکوبند. این یک اصل است در مبارزه که باید به آن توجه کنید. اگر شما با دشمنان انقلاب تان در آن سوی مرزها نجنگید، دشمن، مرزهای شما را همواره کوچک تر و محدودتر میکند.
#بهشتی
🌴شهید #بهشتی، نماد مظلومیت و اقتدار
🔹هفتم تیرماه یادآور شهادت مظلومانه یار و یاور دیرین امام امت، آیتالله سید محمد بهشتی (ره) و ۷۲ تن از یاران با وفای انقلاب در واقعه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی است که خاطره تلخ آن هیچ گاه از صفحه ذهن ملت انقلابی و استکبارستیز ایران اسلامی محو نمیشود.
🔹حضرت امام خمینی (ره) شاخصترین ویژگی ایشان را مظلومیت در عین اقتدار بیان می کنند. امام -رضوانالله تعالیعلیه- بعد از شهادت ایشان فرمود: «آنچه که من راجع به ایشان متأثر هستم، شهادت ایشان در مقابل آن ناچیز است و آن مظلومیت ایشان در این کشور بود».
🔹پدیده شگفتآور در مورد شخصیت شهید بهشتی؛ مظلومیت و در عین حال صلابت و اقتدار ایشان و سرانجام پیروزی در صحنههای مختلف است.
شهید بهشتی حجم انبوهی از اهانتها و ناسزاهایی را که همه روزه از سوی منافقین، لیبرالها، جریانات ضدانقلاب و محافل و مراکز بیگانه علیه ایشان به کار گرفته میشد، با خونسردی مثالزدنی و بیآن که خم به ابرو آورد تحمل میکرد و زبان جز به نصیحت فحاشان و ناسزاگویان نمیگشود.
🔹علیاکبر پرورش در خاطراتش از شهید بهشتی میگوید:
«من یک روز از یکی از پاسدارهای محافظ آقای بهشتی پرسیدم شما چرا این قدر زود بهزود و هنوز یک هفته نشده عوض میشوید؟ جواب داد هر جا که با آقای بهشتی میرویم مردم به ما میگویند شما چطور دارید از یک امریکایی و کسی که طرفدار امریکاست محافظت میکنید و ما دیگر نمیتوانیم این حرفها را تحمل کنیم.»
وی در یکی دیگر از خاطراتش میگوید: شاید کمتر کسی از یاران امام(ره) به اندازه شهید بهشتی از مخالفین و حتی دوستان ناآگاه فحش و تهمت و ناسزا و توهین شنید، ولی انصافاً سر سوزنی عکس العمل نشان نداد. بعضی به خاطر دارند، وقتی خبرنگاری با کمال جسارت از ایشان سؤال می کرد آقای بهشتی شنیده ایم شما راسپوتین آیت الله خمینی هستید ایشان در جواب این خبرنگار خیلی از خود تحمل و صبر نشان دادند و فرمودند: بله آقا من هم این را شنیده ام، اما حق نیست.»
🔹از سوی دیگر شهید بهشتی هرگز گامی که دندان طمع دشمن را تیز کند برنداشت و بر زبان مبارک خویش نیاورد.
شهید آیتالله دکتر بهشتی در مردادماه ۱۳۵۹ چند روز پس از خنثیشدن کودتای نقاب- معروف به نوژه- در جمع ارتشیان آذرشهر استان آذربایجان شرقی سخنرانی میکند. ایشان در بخشی از سخنان خود با اشاره به خنثیسازی کودتا و عصبانیت آمریکا از اقدامات انقلاب و ملت ایران، چنین میگوید: «به آمریکا بگویید عصبانی باش و از عصبانیت خود بمیر. ملت ما همین است که میبینی و میشناسی» جملاتی که در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار میشود.
🔹مقام معظم رهبری نیز در توصیف اقتدار و صلابت شهید بهشتی میفرمایند:
«حادثه هفتم تیر همچنین نشانه اقتدار و استحکام هم است؛ چون اگر کسى شهید بهشتى را میشناخت و قوّت فکر و اراده و ابتکار در تصمیم و اقدام را در این شخصیت ممتاز میدانست، خوب میفهمید که حذف یک چنین شخصیتى از مجموعه مدیریتى کشور چه معنایى میدهد. شهید بهشتى حقیقتاً مثل سنگ آسیاب گرانى بود که با گردش خود، دهها کار انجام میداد؛ تولید انرژى میکرد، کار راه میانداخت، پیش میرفت و فکر تولید میکرد.»
سرانجام کار نیز ماندگاری سیره و روش شهید بهشتی در حال حاضر است که موافق و مخالف، رفتار او را ستایش میکند. در این مصاف طولانی، پیروز نهایی، شهید بهشتی بود. امروز شخصیّت شهید بهشتی در اوج است. امروز پیروزی شهید بهشتی، در استحکام نظام اسلامی، در بقای نظام اسلامی و در رشد و توسعه و پیشرفت نظام اسلامی خودش را نشان میدهد.
مقام معظم رهبری در این زمینه میفرمایند: «وقتى کسى مثل این شخصیت را که در مدیریت، در اجرا، در اقدام، در فکر، در مبانى فقهى و فلسفى، در تجربه و جهاندیدگى و روشنفکرى و وسعت نظر در آن پایه و رتبه بود، از دل مدیریت نظامى نوپا بیرون بکشند و آن را از بین ببرند، باید نظام فلج مى شد؛ اما نظام نه تنها با رفتن بهشتى و با رفتن شخصیت هاى برجسته دیگرى که چه با او، چه قبل از او و چه بعد از او به شهادت رسیدند، فلج و زمین گیر نشد، بلکه هر کدام از این شهادتها مثل خون تازه اى در رگ کالبد زنده و پُرطراوت این نظام جوان دوانده شد و او را سرحال تر، بانشاطتر و پُرانگیزه تر کرد. این، همان استحکام نظام است، که تا الآن هم همین طور است ... امروز هم حادثه هفت تیر زنده است؛ و هم شهید بهشتی زنده است.»
#شهید_بهشتی
#مظلومیت
#اقتدار
#موسی_ سلیمانی
🔰 روایت وقایع وحشتناک و تلخ سال ۱۳۶۰ توسط رهبر انقلاب: کدام کشور را سراغ دارید که بتواند در مقابل این همه حوادث بایستد و از پا نیفتد؟ / امام مثل کوه دماوند سربلند به همراه مردم، مسئولین دلسوز و جوانهای انقلابی ایستادند و شرایط را ۱۸۰ درجه تغییر دادند
🔻حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز: ایام هفت تیر وضع اینجوری بود در داخل کشور در خود این خیابانهای تهران جنگ داخلی بود. منافقین ریخته بودند با هرچه دستشان میآمد از تیغ موکتبُری بگیرید تا هر چیز دیگری که در اختیارشان بود افتاده بودند به جان مردم و پاسدارِ کمیته و پاسدارِ سپاه؛ تهران جنگ بود.
🔹 تقریبا یک هفته قبل از هفتم تیر عدم کفایت رئیسجمهور وقت در مجلس احراز شده و برکنار شده بود. یعنی کشور بدون رئیسجمهور، وضع سیاسی اینجوری بود.
🔹 در یک چنین شرائطی یک استوانهای مثل بهشتی را از دست داد.
🔹 حدود دو ماه بعد از آن رئیسجمهور جدید و نخستوزیر را با هم در یک جلسه شهید کردند؛
اندکی بعد یا یک فاصلهی کوتاهی بعد از آن، چند نفر از فرماندهان ارشد جنگ از ارتش و سپاه در حادثهی هواپیما به شهادت رسیدند؛ شهید فلاحی، شهید فکوری، شهید کلاهدوز و امثال اینها.
🔹 یعنی شما اصلاً در ظرف کمتر از سه ماه این همه حادثهی تلخ، این همه حادثهی وحشتناک، این همه ضربهی مخرّب را کجا دیدهاید؟ خب شما کدام کشور را سراغ دارید، کدام دولت را سراغ دارید که بتواند در مقابل این همه حوادث بایستد و از پا نیفتد؟
🔹 شما قوهی قضاییهی یک چنین نظامی هستید.
🔺 مردم ایستادند، امام مثل کوه دماوند سربلند ایستاد، مسئولین دلسوز و جوانهای انقلابی ایستادند، اوضاع را ۱۸۰ درجه تغییر دادند. ۱۴۰۱/۴/۷
♦️استقبال قطر از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
🔹وزارت خارجه قطر درباره نتیجهبخش بودن مذاکرات رفع تحریمها در دوحه ابراز امیدواری کرد و گفت، قطر از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا استقبال میکند و امیدوار است مذاکرات موجب توسعه امنیت و ثبات در منطقه شود.
♦️استقبال قطر از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
🔹وزارت خارجه قطر درباره نتیجهبخش بودن مذاکرات رفع تحریمها در دوحه ابراز امیدواری کرد و گفت، قطر از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا استقبال میکند و امیدوار است مذاکرات موجب توسعه امنیت و ثبات در منطقه شود.
🇮🇷
🔊 نشست صوتی
🍃🌹🍃
🔸️موضوع: آخرین اخبار مذاکرات هستهای و
سناریوهای پیش رو
🎙سخنران: دکتر عزیز غضنفری- جانشین محترم معاونت سیاسی سپاه
📆 زمان: سه شنبه ۷ تیر ۱۴۰۱- ساعت ۲۲:۰۰
✅ لینک ورود به نشست:
🆔️ https://rubika.ir/fanoosebameiran
🔰 رهبر انقلاب: دشمن در این چهار دهه به ضعفها و کمبودها امید بسته اما مکرر ناامید شده است/ مشکلشان این است که سرّ این ناامیدی را نمیتواند بفهمند
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مسئولان قوه قضائیه: وقتی این حوادث اتفاق میافتاد -چه در شهادت شهید بهشتی، چه در حوادث بعدی- دشمن ذوق میکرد. سر شوق میآمدند و امیدوار میشدند که دیگر بساط این نظام انقلابی جمع شد؛ ولی ناامید شدند.
🔹 آن روز ناامید شدند، در این چهار دهه هم مکرر این ناامیدی تکرار شده. دشمن در یک مقطعی به یک چیزی، به یک ضعفی، به یک کمبودی امید بسته در نظام جمهوری اسلامی و بعد ناامید شده؛ این بارها اتفاق افتاده، منتها مشکل دشمن این است که سرّ این ناامیدی را نمیتواند بفهمد، نمیتواند تشخیص بدهد. نمیتواند بفهمد که چرا؛ علت چیست که جمهوری اسلامی هر دفعه از زیر بار این همه فشار میتواند بلند بشود بایستد، سینه سپر کند راه خودش را ادامه بدهد، این را نمیفهمد.
🔺 نتوانستند اینها بفهمند که در عالم بشر غیر از محاسبات و مناسبات سیاسی یک محاسبات و مناسبات دیگری هم وجود دارد که آنها قادر به فهم آن نیستند، آنها سنتهای الهی است. ۱۴۰۱/۴/۷
🔰 رهبر انقلاب: خدای سال ۶۰ همان خدای امسال است/ سعی کنیم خودمان را مصداق سنتهای الهی در راه پیشرفت قرار بدهیم
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مسئولان قوه قضائیه: قوانین الهی، سنتهای الهی تغییرپذیر نیست. این قوانین الهی قوانین متقنی است. خدا با کسی هم قوم و خویشی ندارد. اینکه ما بگوییم ما مسلمانیم و شیعه هستم و جمهوری اسلامی هستیم. پس ما هر کاری که دلمان میخواهد بکنیم، نه. ما با دیگران هیچ فرقی نداریم. ما در سال ۶۰ در مقابل این همه حادثه و شدت عمل توانستیم بایستیم روی پای خودمان دشمن را ناامید بکنیم، امروز هم میتوانیم. خدای سال ۶۰ همان خدای امسال است، خدای دورانهای سختی و دورانهای گوناگون یکی است. سنتهای الهی همه سر جایش است. خب؛ سعی کنیم خودمان را مصداق سنتهای الهی در راه پیشرفت قرار بدهیم سعیمان این باشد.
🔹 این آیهی شریفهی سوره حج تکلیف همهی ما را روشن کرده؛ «الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ» اقاموا الصلاة یعنی اقامهی نماز. این اشاره است به اینکه حکومت الهی و اسلامی باید تعبد را و توجه به خدا را توجه به معنویت را گسترش بدهد. اقامهی صلاة به این منظور است. باید روح تعبد در جمهوری اسلامی گسترش پیدا کند و اتوالزکاة، اتوالزکاة یعنی زکات بدهد، زکات هم معلوم است چیست لکن اشارهای، نکتهای که در این اتوالزکاةها یا اتوالزکاةهای متفرقه در قرآن است این است که در جامعهی اسلامی بایستی عدالت در توزیع مورد نظر باشد. این جور است. وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ. امر به معروف. حالا در صلات و زکات و اینها بالاخره یک کارهایی شده، أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ عقبیم. وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ. معروف چیست؟ معروف عدالت، انصاف، برادری، ارزشهای اسلامی، اینها معروف است. باید امر به معروف بکنیم.
🔺 «نَهَوْا عَنِ الْمُنكَر» از منکر نهی، منکر چیست؟ ظلم است، فساد است، تبعیض است، بیانصافی است، اینها، عدم اطاعت الهی است، اینها ظلم است، اینها منکر است. از اینها باید نهی بشود. ۱۴۰۱/۴/۷
♦️#چند_خبر_کوتاه
🔹بر اساس جدیدترین اطلاعیه مرکز مدیریت راههای کشور، محور چالوس، آزادراه تهران – شمال و جاده هراز جمعه هفته جاری یکطرفه خواهد شد.
🔹نماینده مجلس: اگر جای وزیر راه بودم استعفا میدادم.
🔹بازار سرمایه امروز بر خلاف روزهای گذشته روندی صعودی داشت و شاخص کل بورس توانست بیش از ۱۰ هزار و احد افزایش یابد.
🔹گروه ۷ با تعیین سقف قیمت بر نفت روسیه به صورت کلی موافقت کرد.
ماجرای شیراز چه بود؟
۱- سی و یکم خرداد روز جهانی اسکیت برد است و در این روز اسکیت بازها به خیابان می آیند و این روز را می خواهند جشن بگیرند
۲- مخاطبین اصلی اسکیت سواری در کشور ما بچه های دهه ۸۰ و ۹۰ هستند، یعنی دهه ای که والدین سبک متفاوت تربیتی را با توجه به تغییرات زیست بوم در پیش گرفته و یکی از تفریحات خوب ،مهیج و دارای پرستیژ را برای فرزندان خود اسکیت برد می دانند و ساعت ها در پارک ها می نشستند تا فرزند دلبندشان اسکیت سوار شود . اما مشخصه سبک جدید تربیتی فقط اسکیت سواری نبوده و در فضای کم کاری سازمان های فرهنگی ، حالا همان طیف از کودکان ، به نوجوانانی تبدیل شده اند که خیلی هم شباهتی با نوجوانان طیف های دیگر جامعه ندارند.
یعنی دختری که عادت کرده با اسکیت در پارک و ملا عام ویراژ برود ، خیلی نباید انتظار داشت که پوشش مناسبی داشته باشد!
۳- تجمعی در روز ۳۱ خرداد شکل می گیرد از همان نوجوانان و جوانان ان هم بنام روز اسکیت برد . البته این موضوع یک اتفاق هنجارشکنانه است که محصول یک یا دو روز و حتی یکسال نیست ، بلکه همان تهاجم فرهنگی است که قبل تر ها حکیم انقلاب نسبت بدان تذکر داده اند
۴- نوع مواجهه با این معضل فرهنگی از طرف برخی افراد بسیار عجیب بود . اینکه در اخبار گفته می شود لیدرها بازداشت شده اند!! و یا تحلیل هایی که پس از آن منتشر می شود که این یک حرکت برنامه ریزی شده در مقابل فلان حرکت فرهنگی است ، تا در نهایت ناله سر داده که همه چیز در حال از دست رفتن است !
این نوع واکنش ها یعنی نادیده گرفتن آن تغییرات تدریجی و تهاجم خزنده فرهنگی ، و سیاسی انگاشتن امری که واقعا سیاسی نیست. منظور از سیاسی در اینجا یعنی حرکتی سازمان دهی شده برای مواجهه با نظام و ارزش های اسلامی است .
۵- نقطه ضعف این مواجهه آن است که یک انگاره غلط را به وجود می آورد که اعتقادات در حال ضعیف شدن است. حکیم انقلاب جواب را به خوبی را این رویکرد داده است :
(( گاهی میشنویم در نوشتههای اینترنتی یا در رسانهها و روزنامهها که اظهار نظر میکنند که بله، مردم نسبت به روحانیّت بیاعتقاد شدهاند، نسبت به دین بیاعتقاد شدهاند؛ اینها را اینجا در داخل هم میشنویم. خب، این یکی از آن محاسبات صد درصد غلط است؛ امروز گرایش مردم به انقلاب و به دین از روز اوّل انقلاب یقیناً بیشتر است. اگر کسی میخواهد گرایش مردم به انقلاب و مبارزات و مجاهدتها را بفهمد، به تشییع میلیونی شهید قاسم سلیمانی نگاه کند))
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘مستندی از تهران در دهه ۴۰ که تا سالها توقیف و پخش آن ممنوع شده بود
♦️فیلم مستند «تهران پایتخت ایران است»
➖این فیلم مستند تکان دهنده توسط گروه فرهنگ ملی، وابسته به سازمان زنان ایران در سال ۱۳۴۵ و به کارگردانی کامران شیردل ساخته شد که بلافاصله توسط وزارت فرهنگ و هنر در آن زمان توقیف شد و در سال ۱۳۵۹ بصورت اتفاقی نگاتیو این فیلم پیدا شده و اجازه پخش یافت...