#لبنان #اسرائیل #تکمیلی
▪️در جریان حمله پهپاد اسرائیلی به شهرک مرجعیون، سرجوخه مهدی خریس، از نیروهای امنیتی دولت لبنان به شهادت رسید.
▫️این حمله اسرائیل به نوعی دهن کجی به دولت لبنان بود. دولت لبنان همچنان هیچ واکنش و اقدامی نمیتواند علیه حملات اسرائیل انجام دهد و این موضوع موجب جسارت بیشتر اسرائیل در نقض آتش بس و عدم اجرای مفاد آن خواهد شد.
#سوریه
🔹نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) از ساعاتی قبل با پشتیبانی ائتلاف آمریکایی، عملیاتی را با هدف تسلط بر مناطقی در شرق دیرالزور آغاز کردند. نیروهای ارتش سوریه به همراه قبایل دیرالزور، این حملات را دفع کردند و مراکز پشتیبانی نیروهای SDF در برخی مناطق از حمله جدیده عقیدات را هدف حمله راکتی قرار دادند. درگیریها در شرق دیرالزور همچنان ادامه دارد.
هدایت شده از نغمه های حسینی شهرستان قدس
🌷دوره آموزش مداحی ویژه نوگلان حسینی🌷
آموزش کامل با رویکرد مهارتی وتربیتی وروش های جدید در کشور
🗣اصول وفنون مداحی، آشنایی با مناجات با حضور اساتید مجرب وباتجربه تحت نظر سازمان بسیج مداحان کشور
(همراه با ارائه گواهی پایان دوره)
هنرهای مداحی👇👇
فن بیان
نوا
نوحه
سبک
دکلمه خوانی
آداب فردی واجتماعی
برای ثبت نام با شماره زیر تماس حاصل بفرمائید
۰۹۳۵۵۳۱۴۹۰۳حسن خراسانی📞
🌴کانون بسیج مداحان و هیأت های مذهبی شهرستان قدس
https://eitaa.com/Naghmehaye_hoseyni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاه رهبر انقلاب به فضای مجازی به روایت دکتر پزشکیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا سوریه برای شرق و غرب مهم است
🔰 حرف روز
💢 عفو جنجالی پسر
در روزهای پایانی ریاست جمهوری «جو بایدن» تصمیم عفو پسرش، «هانتر بایدن»، به یکی از جنجالیترین و بحثبرانگیزترین موضوعات در عرصه سیاسی و رسانهای ایالات متحده تبدیل شده است. این اقدام نه تنها توجهات را به خود جلب کرده، بلکه نشاندهنده چهرهای تاریک از نظام سیاسی و قضایی آمریکاست؛ نظامی که به شدت تحت تأثیر فساد و بیعدالتی قرار دارد و رسیدن به عدالت را غیر ممکن قلمداد کرده است. هانتر بایدن، با اتهامات سنگینی از جمله مصرف مواد مخدر، حمل غیرقانونی سلاح و فرار مالیاتی، در کانون توجه رسانهها قرار داشت. عفو او از سوی رئیسجمهور، به وضوح نشاندهندهٔ عدم توازن در نظام قضایی آمریکاست. در حالی که بسیاری از شهروندان عادی به دلیل جرایم مشابه به حبسهای طولانیمدت محکوم میشوند، این اقدام بایدن سؤالات جدی درباره عدالت و برابری در نظام قضایی ایالات متحده به وجود آورده است. جو بایدن در بیانیهای اعلام کرده است، فرزندش به دلیل ارتباط با او هدف این اتهامات قرار گرفته است. این اظهار نظر نه تنها به عنوان یک دفاع بد از پسرش، بلکه نشانهای از تبعیض گسترده در نظام قضایی آمریکا تلقی میشود. آیا واقعاً میتوان باور کرد که یک فرد عادی در ایالات متحده با چنین اتهاماتی به سادگی از مجازات رهایی یابد؟ این سؤالی است که بسیاری از آمریکاییها از خود میپرسند و پاسخی برای آن پیدا نمیکنند.
عفو هانتر بایدن تنها یکی از نمونههای بیعدالتی در ایالات متحده است. در سالهای اخیر، موارد متعددی از فساد و سوءاستفاده از قدرت در سطوح گوناگون دولت آمریکا مشاهده شده است. این فسادها به وضوح نشاندهندهٔ ناکامی نظام سیاسی در ارائهٔ عدالت و حمایت از حقوق شهروندان آمریکایی است. در حالی که برخی از افراد به راحتی از مجازات فرار میکنند، سایرین به دلیل کوچکترین تخلفات به شدت مجازات میشوند. نظام قضایی ایالات متحده به شدت تحت تأثیر سیاستمداران و لابیهای قدرتمند قرار دارد؛ به گونهای که سردمداران آمریکایی در برابر خواست عمومی مردم آمریکا مبنی بر عدم حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو نیز پاسخی جز سرکوب و چماق ندادند و حتی حکم دیوان لاهه مبنی بر بازداشت نتانیاهو در پی اثبات جرایم او و دار و دسته جانی و مجرمش را نیز نادیده گرفتند. این مسائل باعث شده است که احساس بیاعتمادی در میان مردم نسبت به سیستم افزایش یابد. بسیاری از آمریکاییها معتقدند، عدالت در کشور به یک کالای لوکسی تبدیل شده است که تنها در دسترس ثروتمندان و افراد با نفوذ است. بنابراین بیاعتمادی نسبت به نظام سیاسی آمریکایی در حال افزایش است و این نوع تصمیمات به افول ایالات متحده سرعت میبخشد.
✍️ #رامین_نصیری
🔰 گزارش روز
🟣 سوریه باز هم کانون بحران زیستی غرب شد
در روزهای اخیر، سوریه شاهد افزایش شدید درگیریها بوده است. گروههای مسلح به رهبری «هیئت تحریرالشام» به مناطق استراتژیکی در شمال غرب این کشور هجوم آوردهاند. این درگیریها به مناطق ادلب و حلب گسترش یافته و گروههای مسلح با استفاده گسترده از پهپادها و تسلیحات سنگین، پیشرویهایی در برابر ارتش سوریه داشتهاند. در بررسی این تحولات لازم است چند نکته را مد نظر قرار داد.
ایالات متحده بر اساس تحلیل نظریهپردازی اندیشکده بروکینگز ،CFR و نظریهپردازانی همچون «نوام چامسکی» نهایتاً استراتژی «الگوی تفکیک» را در پیش گرفته است.الگوی تفکیک به مواجهه غرب با موج بیداری اسلامی میپردازد که در بخشی از این استراتژی الگوی تغییر رژیم و براندازی را برای دولت سوریه مطرح میکند. از این رو تحولات اخیر را باید در کانسپت بحرانسازی آمریکا در منطقه خاورمیانه تعبیر کرد. بحران سوریه مدلی شبیه بحران سال ۲۰۱۱ را طی میکند که البته این بار با پیچیدگیهای خاصی همراه است. نقشآفرینان این بحران را در سه ضلع آمریکایی، صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه میتوان دنبال کرد. هرچند چنین اتفاقی برای سوریه تازگی ندارد؛ اما به نظر میرسد بحران اخیر در سوریه با اهداف خاصی طراحی شده بود. اروپا در جبهه اوکراین با روسیه درگیر است. از طرف دیگر آمریکا در جبههای که رژیم صهیونیستی در مقابل مقاومت و کشورهای حامی آن به خصوص ایران و روسیه گشوده، ایفای نقش میکند. بر اساس شواهد و قراین، انتقال و تجمیع صحنههای نبرد در سوریه، تحلیل دور از ذهنی نیست. رسانه «میدل ایست اسپکتیتور» گزارش داد فرماندهان میدانی اوکراینی در بین تروریستهایی که به نیروهای دولتی سوریه حمله میکنند، شناسایی شدهاند و این خود، مؤیدی بر این تحلیل است.
طرح ترکیبی آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه قطعاً کمکی به آنها در بحرانی که در آن قرار گرفتهاند، نخواهد کرد. «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه فرامنطقهای «رأی الیوم» و تحلیلگر برجسته فلسطینی در مقاله اخیر خود ذکر میکند: «من زمانی که در ماه مه ۲۰۲۳ با آقای بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در منزل او دیدار کردم، به من گفت که اعتمادی به اردوغان ندارد و تا زمانی که همه نیروهای ترکیه از خاک سوریه خارج نشوند، با او ملاقات نخواهد کرد و تحت هیچ شرایطی از این شرط خود عقبنشینی نمیکند؛ بنابراین من از اینکه آقای بشار اسد چندین بار درخواست اردوغان برای آشتی و برگزاری نشست دوجانبه میان آنها تحت نظارت پوتین را رد کرده و آن را مشروط به اخراج همه نیروهای ترکیه از سوریه دانست، تعجب نکردم.» این اقدام عملاً نقض معاهدات آستانه و سوچی است. لذا آنچه قابلیت پیگیری در عرصه حقوق بینالملل دارد نیز باید در فرصت مناسب پیگیری شود.
✍️ #محمد_حکیمی