ادعای محسن رضایی در مورد سوءاستفاده گروهی 150 نفره از بورس
تقریباً ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر در کشور هستند که متخصص چتربازی هستند این افراد پول خود را وارد عرصه تولید که ریسکپذیر میکنند و خود را نقد نگه میدارند و میدانند که هر دو سال یک بار فرصتهایی ایجاد میشود. آنها به خوبی پیش بینی کرده بودند که این فرصت بعد از ۹۶ در بورس ایجاد خواهد شد و پولهای خود را به آن سمت بردند و برداشت سودآور و قابل توجهی در سال ۹۸ از بورس داشتند و این اواخر که مردم عادی به سمت بورس رفتند، سوددهی آن تمام شده بود. لذا لازم است که در خصوص این این نوع تصمیمات مقطعی که با خود هیجان و تبعات مختلفی دارد هم تصمیمگیری جدی صورت گیرد.
تعهدی که قالیباف از تریبون مجلس داد
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در جریان جلسه علنی امروز در نطق پیش از دستور خود به سفرش به خوزستان اشاره کرد و گفت: توفیق داشتم به مدت چهار روز میهمان مردم خونگرم و شهید پرور و سرافراز خوزستان باشم ما خود را بیش از این مدیون مجاهدتهای مردم خونگرم خوزستان می دانستیم ولی در این مدت مردم استقبال گرم مردم شریف این دیار از یکی از مسوولان جمهوری اسلامی ایران مرا شرمنده خود کرد و خود را بیش از گذشته مدیون آن عزیزان دانستم.
قالیباف با بیان اینکه ما خود را متعهد میدانیم که تصمیمات گرفته شده را با نظارت مستمر به سرانجام رساندن همه آنها پیگیری کنیم گفت: خروجی این نظارت میدانی به طور شفاف و همراه ببا جزئیات به زودی در سایت مجلس بارگزاری خواهد شد.
هیأت رئیسه مجلس گرفتار گشت و گذار سیاسی نشود
*در مجلس غیر از امور نمایندگان که محور تمام فعالیتها است، امور اداری و مالی و استخدامی، امور حراست و حفاظت و همچنین خدمات فنی و تخصصی و جاری قرار دارد که بسیار در هم تنیده است و بدانید که پیشبرد صحیح آنها کار ساده ای نیست و وقتی برای سرخاراندن و گشت و گذار و کار سیاسی دیگر به هیأت رئیسه نمی دهد و اگر آنها گرفتار این حواشی شدند بدانید کار اصلی خود را فدا کرده اند.
*با توجه به علنی بودن مذاکرات صحن مجلس، بعضا اظهار نظرها شبهه خودنمایی و ابراز وجود پیدا می کند که باید با اصلاح آین نامه این قبیل موارد را به کمترین حد برسانیم.
تنفس مصنوعی به اصلاحطلبان
رأیدهندگان طیف اصولگرا (از طرفداران محمود احمدینژاد تا جبهه پایداری، اصولگرایان میانهروها تا اصولگرایان رادیکال) همه تکلیفشان روشن است و «دقیقهنودی» ندارند؛ بنابراین «دقیقهنودی»ها شامل بدنه اجتماعی اصلاحطلبان هستند. بههمینخاطر هم هست که پدیده «صفهای طولانی» در ساعات پایانی اخذ رأی معمولا در شهرهای بزرگ و عمدتا هم در مناطق مرفهنشینتر آنها اتفاق میافتد. اصلاحطلبان امیدوارند شاید مناظرهها بتواند جرقهای بزند. امیدوارند مثلا حضور دکتر ظریف یا محسن هاشمی در مناظرهها و رفتار و گفتار مؤدبانه و دیپلماتیک آنها بتواند بخشی از آن امواج «دقیقهنودی» را به راه بیندازد.
کِی واقعاً عدالت را پیاده کردیم که الان از آن عبور کرده باشیم؟
عماد افروغ، استاد دانشگاه و جامعه شناس در پاسخ به این پرسش که آیا دوران عدالتخواهی پایان یافته و ما باید به مواسات فکر کنیم به تسنیم گفت: ... اصلا ما چه زمانی وارد عدالت خواهی شدیم که حالا از آن عبور کرده باشیم؟ بله صحبتها و بحثهایی در این خصوص شده و از روز اول هم عدالت خواهی یکی از اهداف اصلی این انقلاب بوده اما ما کارنامه درخشانی در عدالت مخصوصاً در عدالت اجتماعی و قضایی نداریم یعنی عدالت قضایی که به شرایط اجتماعی وقوع جرم توجه داشته باشد. در واقع ما در خصوص عدالت خواهی فراز و فرود داشتهایم؛ اما در کل با توجه به گفتمان انقلاب اسلامی و اینکه عمده ترین هدف آن استقرار عدالت اجتماعی است کارنامه موفقی نداریم.
🗓سالروزفاجعه۱۷شهریور
💠رهبرانقلاب
‼️وقتی در جیرفت تبعید بودم، نامهای از جیرفت به آیةالله شریعتمداری نوشتم. چراکه ایشان مبارزان را «تندرو» خوانده بود. روش آقای شریعتمداری اینبودکه در اظهارات خود، هم رژیم حاکم و هم مردم را راضی کند؛ البته کفه سنگینتر اظهاراتشان، مربوط به رضایت رژیم حاکم میشد! زیرا رژیم معنی این اظهارات را میفهمید و در قبالش، موضع قاطعانه میگرفت ولی مردم را میشد با یک موضع گیری فریب داد. عبارت «تندروها» خطرناک بود زیرا اگر بر سر زبانها میافتاد، همه کسانیکه در مسیر انقلاب و پیرو خطّ امام خمینی بودند، محکوم به تندروی میشدند. لذا نامهای به او نوشتم و او را از عواقب بیان چنین اظهاراتی برحذر داشتم. به او گفتم: چنین سخنی، به رژیم بهانه میدهد تا به کشتار تودههای مردم انقلابی به عنوان «مبارزه با تندروی»، دست بزند؛ و بار گناه این کار بر دوش شما خواهد بود، نگارش این نامه را به پایان بردم و آن را امضا کردم، پیش از آنکه نامه را بفرستم، خبر کشتار فاجعه ۱۷ شهریور رسید. در حاشیه نامه نوشتم این، سرآغاز عملیات قلع و قمع تندروها است! کتاب خون دلی که لعل شد ص۳۱۵
#نشربامنبع
❌سیاسیکاری رسانههای اصلاحطلب
🔻 رسانههای دولتی و اصلاحطلب در روزهای اخیر با حمله به رئیس مجلس مدعی شدهاند که اولاً او از حوزه تهران انتخاب شده و به همین دلیل نباید وارد حوزه انتخابیه خوزستان میشد! و ثانیاً مسئولیت مجلس قانونگذاری است و رئیس مجلس نباید «نظارت میدانی» انجام دهد! رسانههای حامی دولت میگویند سفرهای استانی صرفاً در حیطه مسئولیت رئیسجمهور و اعضای کابینه است؛ برفرض محال اگر این ادعا صحیح باشد، پس چرا همین رسانهها از آقای روحانی مطالبه نمیکنند که وی به سفرهای استانی و ازجمله خوزستان برود؟!
🔺روحانی در جلسه رأیگیری وزیر پیشنهادی صمت در مجلس حاضر نشد. معاون پارلمانی رئیسجمهور اعلام کرد که این اقدام با مشورت ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شد. آقای روحانی علیرغم اطمینان دادن به خانوادهها برای رعایت پروتکلها در مدارس، مراسم بازگشایی مدارس را بهصورت غیرحضوری انجام داد! این سؤال برای خیلی از خانوادهها ایجاد شد که اگر پروتکلهای بهداشتی در مدارس اجرا شده، پس چرا رئیسجمهور از حضور امتناع کرد؟!
🔹رئیس مجلس بهعنوان یکی از مقامات ارشد نظام میبایست با مردم در ارتباط بوده و از نزدیک با مشکلات و مطالبات آنها درگیر باشد. این رویکرد هم در قانونگذاری مجلس مؤثر است و هم در نظارت بر عملکرد دولت. حالا رسانههای اصلاحطلب بجای اینکه به رئیسجمهور خرده بگیرند، به رئیس مجلس حمله میکنند که چرا میان مردم رفتی و صدای آنان را شنیدی؟!
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅ یادداشت/ نهضت قطعهسازی
🔵در شرایطی که برخی جریانهای سیاسی بهصورت مستمر از گشایش اقتصادی سخن به میان آورده و دامنهای از مذاکره با غرب تا طرحهای نفتی مورد مناقشه را طرح و بیان میکنند، مقام معظم رهبری بارها بر علاجپذیر بودن اقتصاد کشور و مقابله با تحریمها سخن به میان آورده و بر توان و تولید ملی تأکید داشتهاند.
🔻گزاره خبری: رهبر انقلاب اخیراً به موضوع راه افتادن نهضت قطعهسازی در کشور اشاره کرده و بیان فرمودند: «یکی از موانع، همین مشکلات قطعات است که مکرّر به ما گفته میشود که مثلاً فرض کنید فلان ماشین فلان قطعه را ندارد، نمیدهند. خب ما در کشور نهضت قطعهسازی داریم که خوشبختانه راه افتاده؛ الآن چند سال است که نهضت قطعهسازی راه افتاده از طرف بخشهای نیروهای مسلّح، وزارت دفاع و بعضی از بخشهای دیگر. خیلی خب؛ شما قطعات موردنیاز را به مراکزی که قطعهسازی میکنند، به مراکزی که تحقیق و پژوهش در این زمینه میکنند، ارجاع کنید تا آنها برایتان قطعه را بسازند؛ و میتوانند. من عرض بکنم ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستهایم بسازیم؛ در نیروهای مسلّح، بعضی از قطعاتی که تصوّر نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد. از این نهضت قطعهسازی استفاده بشود.» دانش قطعهسازی قابلیت انتقال به بخش صنعتی دارد و علاوه بر امیدافزایی در جامعه، در صورت ملموس سازی میتواند باعث ارتقای سطح تابآوری اجتماعی و امید به گشایش اقتصادی و اثرات آن در افزایش کیفیت زندگی ایرانیان و کاهش هزینههای خدماتی و مصرفی آنان داشته باشد.
🔺گزاره تحلیلی: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب، توجه و تبیین چند مسئله ضروری است: ۱- بازخوانی سابقه توانمندی و انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی در حوزه نظامی به بخش صنعت و نقش آن در ارتقای توان صنعت ملی کشور و خودکفایی در این حوزه؛ 2- تبیین توانمندیهای دانشی و تکنولوژی بومی و مبتنی بر دانش روز در نیروهای مسلح؛ 3- برجستهسازی مزیتهای انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی نیروهای مسلح به بخش صنعتی کشور (بومی بودن، کاهش هزینهها و...)؛ 4- ترغیب و تشویق نیروهای مسلح به انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی به بخش صنعت کشور (بخشهای دولتی و خصوصی)؛ 5- مراقبت از ایجاد هراس بخش خصوصی و دولتی نسبت به تعریف نیروهای مسلح بهعنوان رقیب آنان و تأکید بر انتقال صرف دانش در این حوزه به بخش صنعت.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از بصیرت
تنفس مصنوعی به اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰
«صادق زیباکلام» طی یادداشتی در شماره دیروز روزنامه شرق با عنوان «وضعیت اصلاحطلبان شباهت به بیماری پیدا کرده که عدهای برای نجاتش به او تنفس مصنوعی میدهند تا برای انتخابات سال آینده زنده نگهش دارند. در برخی از انتخاباتهای ریاستجمهوری در یکی، دو روز آخر یکباره موجی راه میافتاد و بسیاری که چندان بنا نداشتند در انتخابات شرکت کنند، بهپای صندوقهای رأی میرفتند. در هر دو انتخابات ۹۲ و ۹۶ میلیونها «دقیقه نودی» در ساعتهای پایانی رأیگیری بهپای صندوقهای رأی شتافتند. تنفسدهندگان مصنوعی به کالبد اصلاحات امیدوارند این پدیده در خرداد ۱۴۰۰ هم اتفاق بیفتد. اصلاحطلبان امیدوارند شاید مناظرهها بتواند جرقهای بزند. امیدوارند مثلاً حضور دکتر ظریف یا محسن هاشمی در مناظرهها و رفتار و گفتار مؤدبانه و دیپلماتیک آنها بتواند بخشی از آن امواج «دقیقهنودی» را به راه بیندازد. سؤال اینجاست که چقدر حضور ظریف، محسن هاشمی یا حتی خود آقای خاتمی ممکن است «معجزه» رفتن آن ۲۴ میلیون بهپای صندوقهای رأی را تکرار کند؟ اگر تغییر و تحول خاصی اتفاق نیفتد و با همین فضای سنگین شهریور ۱۳۹۹ وارد خرداد ۱۴۰۰ بشویم، جرثقیل هم نمیتواند حتی بخشی از آن ۲۴ میلیون را بهپای صندقهای رأی بیاورد». آیا در دقیقه 90 روز رأیگیری 24 میلیون نفر پای صندوقهای رأی حضور یافته بودند؟ یعنی بیش از نیمی از رأیدهندگان در ساعات پایانی پای صندوقهای رأی آمدند و همگی آنها طرفدار اصلاحاتاند و شعارشان این است، یا اصلاحات یا هیچ؟!
◄ راهپیمایی تجدیدعهد در بینالحرمین/
مردم عراق همصدا با نیروهای بسیج مردمی، با حضور در بینالحرمین در کربلای معلی، با آرمانهای فرماندهان شهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس تجدید بیعت کردند. راهپیمایی تجدیدعهد هزاران عراقی در حرم مطهر امام حسین علیهالسلام و با شعار «الله اللهاکبر آمریکا شیطانالاکبر» همراه بود.
Sedayeenghelab 170 - صدای انقلاب - حزب الله و حماس - دکتر کوشکی.mp3
4.28M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 170
💠 اهمیت دیدار نصرالله ـ هنیه در تقویت جبهه ی مقاومت
🎙 دکتر محمدصادق کوشکی؛ کارشناس مسائل منطقه
#سید_حسن_نصرالله
#اسماعیل_هنیه
#حزب_الله_لبنان
#جبهه_مقاومت
#جهاد_و_مقاومت
#دکتر_محمدصادق_کوشکی
🆔 @sedayeenghelab_ir