❌ حضور مردان در واگن بانوان جرم تلقی میشود/ انتقال متخلفان به پاسگاه پلیس ❌
🔻مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران خبر داد:
🔹حضور مردان در واگن بانوان ممنوع است و با آن برخورد میشود و در صورتی که نیروی انتظامی در ایستگاهها متوجه حضور این افراد شوند برخورد خواهد کرد.
🔹حضور مردان در واگن بانوان جرم تلقی میشود و تخلف اجتماعی است و این افراد در صورتی که مشاهده شوند با آنها برخورد و به پاسگاه پلیس انتقال مییابند.
🔹بانوان میتوانند از تجهیزات کابین در صورت حضور مردان دستفروش در واگن بانوان به راهور قطار اعلام کنند و پس از آن از طریق بیسیم مشکل به مرکز اعلام و در ایستگاه بعدی فرد متخلف از واگن خارج خواهد شد.
@fatemiioon110
هدایت شده از سید فاطمی
#ولادت_حضرت_عباس_علیه_السلام
۹۸/۱/۲۱
سخنران: سرکار خانم اسدیان
موضوعات:
#چند_نکته_از_ادب
#و_أیِّد_امامنا_الخامنهای_یعنی_چه
#حقوق_استاد
#یکی_از_علل_اختلاف_خانوادگی
#گام_دوم
#کمی_با_حضرت_عباس_علیه_السلام
و...
👇
@fatemiioon110
یاعلی!...
هدایت شده از داستان راستان🇵🇸
3_727126809182784597.mp3
9.55M
این یک کلیپ صوتی بسیار ویژه هست خیلی ها با گوش دادن این صوت مسیر زندگیشون تغییر کرد.ان شاءالله که همه ما عاقبت به خیر بشیم.التماس دعا. 👇👇👇👇
واقعا عالیه✅
محشره✅
@ghiamat_ir
هدایت شده از شاخص
🔴 فریب رسانهای جدید ضدانقلاب با روش قیاس و تقطیع
‼️رسانههای معاند در حالی با انتشار ناقص بخشی از یک جمله سعی بر القای بیتوجهی رهبر انقلاب به وضعیت سیلزدگان کشورمان دارند که دو پیام تسلیت، یک دستور فوری به نیروهای مسلح، یک سخنرانی مبسوط و یک جلسه ویژه بررسی اقدامات و امدادرسانیها به استانهای سیلزده تنها بخشی از واکنشهای عمومی رهبر انقلاب به سیل اخیر بوده است. .
🔺ضمن اینکه سیل با 70 کشتهی ایران گرچه بسیار دردناک است امّا از لحاظ حجم آسیب با سیل 2010 پاکستان که حدود 2000 کشته و یک میلیون خانه تخریب شده بجا گذاشت، قابل مقایسه نیست. همچنین تاثیر این دیپلماسی عمومی رهبر انقلاب را در برابر کمکهای هنگفت مالی عربستان در همان برهه میتوان از علاقه شدید مردم پاکستان به ایران و انقلاب اسلامی متوجه شد.
🆘eitaa.com/shakhes1 ایتا
🆘http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
هدایت شده از کلیپ های کوتاه هیأت فاطمیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
#امام_زین_العابدین
🔶وقتی حرفی بزنی کسی نفهمه...
فقط حرفتو میتونی به کی بزنی؟
🔶امام سجاد حرف هاش رو در قالب دعا تو #صحیفه_سجادیه برای ما به یادگار گذاشته...
🔶زمانی که حس کنی هیچی نیستی بهت نگاه میکنن..
■□▪_____________________________▪□■
نشانی مادر نرم افزارهای ایرانی:
@heiatclip1
اگر مایل به دریافت صوت کامل سخنرانی ها هستید به نشانی زیر مراجعه کنید
@fatemiioon110
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
باسلام😊
بنا بود مطلبی که در مورد مادر بزرگوار امام زین العابدین در سخنرانی بیان شد رو با منبع داخل کانال بگذاریم!
♡مادران ائمه بزرگوار ما خود امامی بوده اند♡
ادامه مطلب در متن پائین👇
@fatemiioon110
درباره مادر بزرگوار امام سجاد عليه السلام ضرورت پژوهش، بيشتر خواهد بود; چرا که گوناگوني اقوال و ابهامات تاريخي، بيانگر «تحريف در گزارش وقايع» ميباشد...
از آنجا که بخشي از زندگي و تربيت معصومان عليهم السلام به مسئله «مادر و نياکان مادري» آنان، اختصاص دارد; زيبنده است که در نگارش زندگي نامه هر معصومي، به اين موضوع نيز پرداخته شود.
نام مادر امام سجاد عليه السلام
با بررسي منابع تاريخی و روايی، اين اسامی را ميتوان به دست آورد:
ام سلمه، جهان بانويه، جهان شاه، حرار، خوله، سلافه، سلامه، شاه زنان، شهربان، شهربانو، شهربانويه، شهرناز، شه زنان، غزاله، فاطمه و مريم.
در منابع اهل سنت، بر نامهاي سلافه، سلامه و غزاله تاکيد شده; در حالي که در کتاب اي شيعي، نام «شهربانو» بيشتر آمده است.
اين نام را ميتوان در قديميترين منابع اماميه يافت ; از جمله: بصائرالدرجات و اصول کافي.(1)
نياکان شهربانو
درباره خاندان اين بانوي ايرانی، چند نظريه وجود دارد:
الف) ساساني بودن; ب) کابلي بودن; ج) سيستاني بودن; د) سندي بودن.
دانشوراني چون: يعقوبي (متوفاي 281 ق). ، محمد بن حسن صفار قمي (متوفاي290 ق).، کليني (متوفاي 329ق). ، شيخ صدوق (متوفاي 381ق). و شيخ مفيد (متوفاي 413ق). - با وجود اختلاف در نام وي - او را دختر يزدگرد سوم (آخرين پادشاه ساساني) دانستهاند.
عدهاي نيز «نام پدر شهربانو» را اين گونه معرفي کردهاند:
1 . سبحان; 2 . سنجان; 3 . نوشجان; 4 . شيرويه . (2)
وجه مشترک و مورد قبول اين اقوال را ميتوان در يک عبارت گنجانيد; يعني «شهربانو، دختر يکي از بزرگان و سرشناسان ايران زمين ميباشد .»
قابل توجه است که عالمان و پژوهشگران برجستهاي چون «شهيد مطهري» بر شاهزاده بودن وي، اشکالاتي وارد ساختهاند; به طوري که آن استاد شهيد فرموده است:
«... اگر از زوايه تاريخ بنگريم، اصل داستان شهربانو و ازدواج او با امام حسين عليه السلام و ولادت امام سجاد عليه السلام از شاهزادهاي ايراني، مشکوک است ...» (3)
اسارت و آزادگی
در خصوص زمان و چگونگي ورود شهربانو به کشور اسلامي نيز روايات مختلفي وجود دارد که عبارتند از:
الف) به اسارت افتادن وي در دوره خلافت عمر بن خطاب.
ب) فرستادن وي و خواهرش به نزد عثمان از سوي والي خراسان.
ج) فرستادن دختران يزدگرد به حضور امام علي عليه السلام توسط کارگزار حضرت.
با توجه به اين تعارض، به نقد و بررسي هر يک از گزارشهاي تاريخي ميپردازيم.
شاهزادگان و خليفه دوم
موقعي که اسراي ايران در مدينه بر عمر بن خطاب وارد شدند، شاهزنان که ديد مسجد پر از جمعيت است و خليفه مسلمين تند به او نگاه ميکند، صورت خود را پوشانيد و به سبب شدت ناراحتي، فرياد زد:
«سياه باد روزگار هرمز که فرزندانش اسير شدند!» × خليفه که به زبان فارسي آشنايي نداشت، گمان کرد که شاهزنان وي را دشنام ميدهد، خشمگين شد.
در اين هنگام، امام علي عليه السلام با ترجمه سخن او به عربي، خشم عمر را فرو نشانيد.
خليفه تصميم گرفت دختران شاه ساساني را همچون ديگر اسيران جنگي، به مزايده بگذارد; اما امام علي عليه السلام به او چنين گوشزد کرد که:
بر اساس فرمايش و سيره پيامبر صلي الله عليه و آله بايد به «بزرگ زادگان» اکرام و احترام نمود. (4)
در ادامه اين ماجرا و چگونگي آزادي آنان، چند قول وجود دارد:
الف) عمر تصميم گرفت آنان را بفروشد، امام علي عليه السلام فرمود:
طريقه فروش آنها چنين است که قيمت هر يک را بايد مشخص ساخت تا هر مسلماني هر کدام را که خواست، خريداري کند.
پس از تعيين بهاي دختران، امام آنان را خريداري کرد.
ب) امام فرمود: بر طبق سيره رسول خدا صلي الله عليه و آله آنها را نميتوان فروخت بلکه مختارند يکي از مسلمانان را به عنوان همسر خود برگزينند و از سهميه غنيمت و بيت المال آن مسلمان به شمار آيند. (5)
معروف این است که مادر حضرت امام سجاد (ع) شهربانو دختر یزدگرد ساسانی است، در منابع و کتب روائی مانند ارشاد شیخ مفید، کتاب کافی مرحوم کلینیو بصائر الدرجات محمد بن حسن صفار قمی و عیون اخبار الرضا و کشف الغمهو بحار الانوار روایاتی دال بر این مطلب نقل شده است.
-الإرشاد ج : 2 ص : 137(الإمام بعد الحسین بن علی ع ابنه أبومحمد علی بن الحسین زین العابدین (ص) و کان یکنی أیضا أبا الحسن و أمه شاه زنان بنت یزدجرد بن شهریار بن کسری و یقال إن اسمها شهربانو)
1-کافی ج1 ص 466 و 467.
2-بصائر الدرجات ص 335.
3-عیونأخبارالرضا(ع) ج : 1 ص : 41
4-کشفالغمة ج : 2 ص : 105
5-الخرائج و الجرائح و الکافی و بصائر الدرجات و إعلام الوری و... به نقل از بحارالأنوار ج : 46 ص 8 الی 14.
#ولادت_امام_سجاد_علیه_السلام
۹۸/۱/۲۲
سخنران: سرکار خانم اسدیان
موضوعات:
#آدم_بدها_بشنوند
#پارتی_بازی_در_شفاعت
#دلیل_سقوط_آدم_خوبها
#و_نظم_امرکم
#بانوی_ایرانی_مادر_امام
و...
👇
@fatemiioon110
یاعلی!...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسوایی خمیردندان های سرطان زا در فرانسه😱😱
#سرطان
#چوب_مسواک_اراک
@fatemiioon110
📣📣📣توجه
💚دوستانی که خواهان ذهن قوی و قلبی نیرومند هستند به نکته زیر توجه کنند؛
✏️در نهم شعبان سوره یاسین را با گلاب و زعفران نوشته و بنوشید. ان شاالله قلبی نیرومند و ذهنی قوی خواهید داشت.
📚منبع: کتاب قرآن درمانی
@fatemiioon110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چرا_حجاب؟
#چرا_دین_رو_اندازه_یه_تیکه_پارچه_پائین_میارید
یه کلیپ زیبا در مورد حجاب از #بانوی_مسلمان_فرانسوی
پیشنهاد میکنم حتما ببینید.
@fatemiioon110
#جمال_امیرالمومنین
#یا_ازدواج_با_دختر_زیبا
✅ از علامه جعفری میپرسند چه شد که به این کمالات رسیدید؟!
ایشان در جواب، خاطرهای از دوران طلبگی تعریف و اظهار میکنند که هرچه دارند از کراماتی است که به دنبال این امتحان الهی نصیبشان شده است.
«ما در نجف در مدرسه صدر اقامت داشتیم. خیلی مقید بودیم در جشنها و ایام سرور، مجالس جشن بگیریم و ایام سوگواری را هم، سوگواری میگرفتیم. شبی مصادف شده بود با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س). اول شب نماز مغرب و عشا میخواندیم و شربتی میخوردیم. آنگاه با فکاهیاتی مجلس جشن و سرور ترتیب میدادیم.
آقایی بود به نام آقا شیخ حیدرعلی اصفهانی که معدن ذوق بود. مدیر مدرسهمان، مرحوم آقا سیداسماعیل اصفهانی هم آنجا بود. به آقا شیخ علی گفت: آقا شب نمیگذره، حرفی داری بگو، ایشان یک تکه کاغذ روزنامه در آورد. عکس یک دختر بود که زیرش نوشته بود «اجمل بنات عصرها» (زیباترین دختر روزگار).
گفت: آقایان من درباره این عکس از شما سوالی میکنم. اگر شما را مخیر کنند بین اینکه با این دختر به طور مشروع و قانونی ازدواج کنید (از همان اولین لحظه ملاقات عقد جاری شود و حتی یک لحظه هم خلاف شرع نباشد) و هزار سال هم زندگی کنید با کمال خوشرویی و بدون غصه، یا اینکه جمال علی(ع) را مستحباً زیارت و ملاقات کنید، کدام را انتخاب میکنید؟
سوال خیلی حساب شده بود. یک طرف، دختر حلال بود و طرف دیگر، زیارت امام علی(ع) که عمل مستحبی بود. گفت: آقایان واقعیت را بگویید. جانماز آب نکشید، عجله نکنید.
اول کاغذ را مدیر مدرسه گرفت و نگاه کرد و خطاب به پسرش که در کنارش نشسته بود با لهجه اصفهانی، گفت: سیدمحمد! ما یک چیزی بگوییم نری به مادرت بگوییها؟ معلوم شد نظر آقا چیست. همه زدند زیر خنده.
کاغذ را به دومی دادند. نگاهی به عکس کرد و گفت: آقا شیخ علی، اختیار داری، وقتی آقا (مدیر مدرسه) اینطور فرمودند مگر ما قدرت داریم که خلافش را بگوییم.
آقا فرمودند دیگه! نفر سوم گفت: آقا شیخ حیدر این روایت از امام علی(ع) معروف است که فرمودهاند: «یا حارث حمدانی، من یمت یرنی» (ای حارث حمدانی، هر کی بمیرد مرا ملاقات میکند) پس ما انشاءالله در موقعش جمال علی(ع) را ملاقات میکنیم! بازهم همه زدند زیرخنده.
واقعاً سوال مشکلی بود. یکی از آقایان گفت: آقا شیخ حیدر گفتی زیارت آقا مستحبی است؟ گفتی آن هم شرعی صد درصد؟ آقا شیخ حیدر گفت: بلی. گفت: والله چه عرض کنم. (باز هم خنده حضار)
✅ نفر پنجم من بودم. این کاغذ را دادند دست من. دیدم که نمیتوانم نگاه کنم، بدون اینکه نگاه کنم کاغذ را رد کردم به نفر بعدی و گفتم: من یک لحظه دیدار علی(ع) را به هزاران سال زناشویی با این زن نمیدهم. و از آنجا برخاستم و بیرون رفتم.
یک وقت دیدم یک حالت خیلی عجیبی دست داد. تا آن وقت همچو حالتی ندیده بودم. شبیه به خواب و بیهوشی بلند شدم. وارد حجرهام شدم، حالت غیرعادی، دیگر نفهمیدم، یکبار به حالتی دست یافتم. یکدفعه دیدم یک اتاق بزرگی است یک آقایی نشسته در صدر مجلس، تمام علامات و قیافهای که شیعه و سنی درباره امام علی(ع) نوشته در این مرد موجود است. یک جوانی پیش من در سمت راستم نشسته بود. پرسیدم: این آقا کیست؟
گفت: این آقا خود علی(ع) است. من سیر او را نگاه کردم. آمدم بیرون، رفتم همان جلسه، کاغذ رسیده بود دست نفر نهم یا دهم. رنگم پریده بود. نمیدانم شاید مرحوم شمسآبادی بود خطاب به من گفت: آقا شیخ محمدتقی شما کجا رفتید و آمدید؟ نمیخواستم ماجرا را بگویم، اصرار کردند و من بالاخره قضیه را گفتم و ماجرا را شرح دادم، خیلی منقلب شدند.
خدا رحمت کند آقا سیداسماعیل (مدیر) را که خطاب به آقا شیخ حیدر، گفت: آقا دیگر از این شوخیها نکن، ما را بد آزمایش کردی.
این از خاطرات بزرگ زندگی من است.»
@fatemiioon110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
💠بهترین بندگان خداوند چه کسانی هستند؟
شرح حدیث پیامبر از مقام معظم رهبری مدظله العالی
@fatemiioon110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
🌀خداوند چه کسانی را دوست ندارد!؟
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
@fatemiioon110
هدایت شده از علیرضا پناهیان
Clip-Panahian-CheraEbadatJavanArzeshmandtare.mp3
1.34M
🎵 چرا عبادت جوان ارزشش بیشتره؟
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
هدایت شده از ارزانسرای کفش و صندل کیانی 👠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هیچ_مردچشم_چرانی_روی_خوش
#زندگیش_رو_نمی_بینه
🔴عواقب شوم،چشم چرانی!!!!
🔹بدون شرح...!!
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
هدایت شده از ارزانسرای کفش و صندل کیانی 👠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایت تکان دهنده از حضرت امام رضا علیه السلام 🌺
♨️داستان مرد نابینا و نادر شاه❣
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
🌷در باب کرامات حضرت علی اکبر علیه السلام؛
☀️ارباب زاده حضرت علی اکبر علیه السلام در دامان پر مهر عمویشان امام حسن مجتبی علیه السلام رشد کرده و تربیت شدند. در زيارتی از امام صادق علیه السلام روايت شده كه كنار قبر آن حضرت كه نزد پای پدر مدفون است میروی و میگویی: « سلام بر تو ای فرزند رسول خدا، سلام بر تو ای فرزند اميرالمؤمنين، سلام بر تو ای فرزند حسن و حسين...».
چون امام حسن مجتبی مربی و معلم او بوده است حق پدری به گردن او دارد.
🍃امام صادق علیه السلام درباره ایشان میفرماید: حضرت علی اکبر علیه السلام از اول عمر تا لحظهای که شهید شد، طرفة العین (یک پلک به هم زدن) در هیچ امری از امور زندگی از پروردگار جدا نبود.
✨محدّث قمي (ره) مینويسد: دراين مدّتی كه آن حضرت در دنيا بود، عمر شريف خودرا صرف عبادت و زهادت و اطعام مساكين و اكرام مسافرين، و سعۀ در اخلاق و توسعه در ارزاق فرموده بحدّی كه در مدحش گفته شده: لَمْ تَرَ عَيْنُ نَظَرَتْ مِثْلَهُ مِنْ مُحْتَفٍ يَمشُي وَ لا ناعِلٍ
هيچ ديده اي مانند او نديده است، نه كسی كه پابرهنه راه می رود و نه كفش پوشيده .
💝حضرت اميرالمؤمنين (ع) بسيار او را دوست میداشت، حتّی آنكه او را مدح نموده و اشعاری درمدح او میسرود.
📚مفاتیح الجنان زیارت مطلقه اول امام حسین علیه السلام, منتهی الآمال : ۳۷۵/۱
@fatemiioon110