📕 #خاطرات_سفیر
📚 کتابی که #رهبری توصیه کردند
«خانمها بخوانند!»
✍🏻 #نیلوفر_شادمهری
📇 #سوره_مهر
او شد سفیر ایران، یا بهتر بگوییم سفیر اسلام در قلب کشور فرانسه. بانویی #محجبه و شاید کمی متفاوت از همسالان و همکلاسیهای خود که برای تکمیل تحصیلاتش در رشتهی طراحی صنعتی، برای مدتی ایران را به مقصد فرانسه ترک میکند و اینگونه خاطرات سفیر آغاز میشود.
کتاب «خاطرات سفیر» به روایت خانم نیلوفر شادمهری با نگارشی صمیمی و ساده، خواننده را به خوابگاهی در پاریس میبرد و او را با رویدادها، تجربهها و خاطراتش شریک میکند.
خاطرات دختر مسلمانی که در کشور فرانسه، هر چند برای ادامهی تحصیل در مقطع دکتری حضور دارد اما سفیری شده است برای دفاع از حقیقت اسلام. مواجههی او با آدمهای مختلف و اتفاقات متفاوت این خاطرات را جذابتر میکند، از قبول نشدنش در بهترین دانشگاه فرانسه تنها به دلیل حجابش و دست ندادن با سرشناسترین اساتید مرد تا برگزاری دعای عهد در اتاق خوابگاه و خواندن دعای کمیل برای «یک سلیم النفس».
#رهبرانقلاب در جریان یکی از دیدارها گفتند: کتاب خاطرات سفیر را توصیه کنید که خانمهایتان بخوانند.
📍خواندن این کتاب را همه عزیزان و همین طور برگزاری مسابقات کتابخوانی در دبیرستان های دخترانه و دانشگاه ها و پایگاه های بسیج خواهران با محوریت
این کتاب و اهداء جوایز فاخر و ارزشمند جهت ترغیب و تشویق نوجوانان به خواندن آن و ترویج عفاف و حجاب
در جامعه پیشنهاد می شود.
eitaa.com/fatemiioon_news
🔰 ما را #وابسته کردند
🔹از همه بالاتر این است که فرهنگ ما را وابسته به غیر کردند. مغزهای ما را وابسته کردند به غیر. ما عقیدهمان این شده است که غیر از #غرب دیگر کسی نیست. جایی نیست که بشود به آن اعتماد کرد، ما باید وابسته باشیم یا به شرق و یا به غرب. آدم خوبهای ما میگفتند به غرب وابسته باشیم. برای اینکه این مقدار ادراکشان نبود که نه، ما میتوانیم خودمان بایستیم کار بکنیم. خودمان میتوانیم سرپا بایستیم. ما ترجیح میدهیم به اینکه از این تمدنی که ما را فاسد دارد میکند دست برداریم.
📆 #امام_خمینی (رحمه الله علیه) ۱۴ دی ۱۳۵۸
eitaa.com/fatemiioon_news
👌 #کرونای خالیبندی
شرح ویدیو:
کسی به دکتر رفت و ابراز داشت که همهجای بدنش درد میکند زیرا انگشت خود را به هر کجای بدنش بزند، درد میگیرد. دکتر سر تا پای او را معاینه کرد و فهمید که نوک انگشت او شکسته است.
حالا حکایت #تست کروناست که سواب آن را به هر جا بمالید، نتیجهاش مثبت میشود.
eitaa.com/fatemiioon_news
⭕️ ماکرون: جنگ #روسیه_اوکراین طولانی خواهد شد و ما باید خود را برای آن آماده کنیم.
✍ دقیقا آنچه پیش بینی می کردیم داره اتفاق می افته برای توجیه کشته های #واکسیناسونی نیاز به یک جنگ فرسایشی و طولانی مدت هست تا گلوبالیست ها با قحطی مصنوعی و جنگ، کشتار واکسیناسونی خود را ماست مالی کنند همچنان که به نمایندگی از گلوبالیست ها رییس جمهور گلوبالیست فرانسه همین فرضیه را دنبال می کند
🔻eitaa.com/fatemiioon_news
🔺 #زیارت_روز_دوشنبه🔺
🌹 امروز متعلق است به:
💎 امام حسن مجتبی (علیه السلام)
💎 امام حسین (علیه السلام)
eitaa.com/fatemiioon_news
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
🏴ثواب نشرش برسه به روح پدرم و اموات🏴
نشرش بدون لینک هم مجازه
قسمت اول:👇
وقتى که عبدالمطلب درگذشت، ابوطالب پیامبر(صلیالله علیه و آله و سلم) را پیش خود برد، و با این که ثروتى نداشت و نادار بود، امّا بهترین سرپرست براى آن حضرت بود؛ على(علیه السلام) مىفرماید: «پدرم در عین نادارى، سرورى کرد و پیش از او هیچ فقیرى سرورى نیافت».
«ابن عباس» و سایر صحابه مىگویند: «حضرت ابوطالب رسول خدا را بسیار دوست مىداشت؛ به طورى که او را از فرزندانش بیشتر دوست داشته، و بر آنان مقدم مىنمود! بنابر این هرگز از وى دورتر نمىخوابید و خود هر جا مىرفت او را نیز با خود مىبرد.»
علامه مجلسى(رحمةالله علیه) نقل مىکند: «هرگاه رسول خدا در رختخوابش مىخوابید، حضرت ابوطالب پس از آن که همه مىخوابیدند، به آرامى او را بیدار مىکرد، و رختخواب على را با وى جابجا مىنمود، و فرزند خود و برادرانش را جهت حفاظت وى مأمور مىساخت.»
https://eitaa.com/fatemiioon135
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
🏴ثواب نشرش برسه به روح پدرم و اموات🏴
نشرش بدون لینک هم مجازه
قسمت دوم:👇
یعقوبى مىنویسد: از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) روایت شده است که پس از وفات «فاطمه بنت اسد» همسر ابوطالب که زنى مسلمان و بزرگوار بود، فرمود: «الیوم ماتت اُمّى؛ امروز، مادرم وفات کرد» و او را در پیراهن خویش کفن کرد و در قبرش فرود آمد و در لحد او خوابید و چون از ایشان پرسیدند: چرا براى فاطمه بنت اسد چنین بىتاب شدهاى؟ فرمود: «او به راستى مادرم بود؛ زیرا کودکان خود را گرسنه مىگذاشت و مرا سیر مىکرد. آنان را گردآلود مىگذاشت و مرا تمیز و آراسته مىنمود، و راستى که مادرم بود».
در تاریخ آمده است که کفار قریش بارها به حضرت ابوطالب مراجعه نموده و از او خواستند که جلوى تبلیغات پیامبر اسلام(صلیالله علیه و آله و سلم) را که به نظر آنان اهانت به آیین و مقدّسات بت پرستى بود، بگیرد. پس از چندین بار تذکر، سرانجام با اخطار و هشدار شدیدتر پیش آمدند؛ به گونهاى که جان رسول خدا(صلیالله علیه و آله و سلم) و حضرت ابوطالب مورد تهدید جدى قرار مىگرفت؛ در چنین موقعیتى ابوطالب با تمام قوا از رسول خدا حمایت مىکرد و مىگفت: «اذهب یا بن اخى؛ فقل ما احببت، فوالله لا اُ سلمک لشىء ابدا؛ تو نگران نباش و به دنبال مأموریت الهىات انجام وظیفه کن؛ به خدا سوگند! به هر قیمتى (و لو جان من در خطر باشد) دست از حمایت تو برنمىدارم!!»
https://eitaa.com/fatemiioon135
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
🏴ثواب نشرش برسه به روح پدرم و اموات🏴
نشرش بدون لینک هم مجازه
قسمت سوم:👇
ابن ابى الحدید مىنویسد: «ابوطالب کسى است که پیامبر خدا را در دوران کودکىاش کفالت نمود و در بزرگىاش او را مورد حمایت قرار داد و از شرارت کفار قریش جلوگیرى کرد؛ وى در این راه انواع سختىها و گرفتاریها را تحمّل نمود و بلاها را با جان و دل خرید و در یارى و نصرت پیامبر و تبلیغ آیینش با تمام وجود قیام کرد! آن چنان ایثار نمود که «جبرئیل» در هنگام وفات او بر پیامبر نازل شد و خطاب کرد: دیگر از مکّه خارج شو؛ زیرا یاور و کمک تو از دنیا رفته است!!»
قریش از ابوطالب مىترسیدند و احترامش را نگه مىداشتند؛ تا او زنده بود، خطر جدى رسول خدا را تهدید نمىکرد؛ اما پس از وفات او جسارت و خلافکارىها به حدى رسید که، خاک بر سر مبارک رسول خدا(صلی الله علیه و آله) مىریختند!! و شکمبههاى حیوان را بر سر و شانهاش مىریختند!!!! و در حال نماز و عبادت، به اذیت و آزار او و یارانش مىپرداختند؛ تا جایى که رسول خدا فرمود: «ما نالت قریش منى شیئا اکرهه حتى مات ابوطالب؛ کفار قریش نتوانستند با وجود عمویم «ابوطالب» کارهاى ناشایست نسبت به من انجام دهند، تا این که او وفات کرد». پس از وفات ابوطالب آن چنان صحنه را بر پیامبر(صلی الله علیه و آله) تنگ کردند که، رسول خدا سال وفات «ابوطالب» و حضرت خدیجه(سلام الله علیهما) را که مدتى بعد از رهایى از شعب ابى طالب رخ داد «عام الحزن» سال غمها و اندوهها نامید
https://eitaa.com/fatemiioon135
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
🏴ثواب نشرش برسه به روح پدرم و اموات🏴
نشرش بدون لینک هم مجازه
قسمت چهارم:👇
امیرالمومنین على(علیه السلام) مىفرمایند: «سوگند به خدا! که نه پدر و نه اجدادم «عبدالمطلب و هاشم و عبدمناف» هرگز بت نپرستیدند؛ بلکه آنان به سوی «کعبه» نماز خواندند، و به آیین حضرت ابراهیم(علیه السلام) قبل از اسلام عمل مىکردند.»
همچنین صاحب الغدیر در جلد هفتم و هشتم کتابش، صدها حدیث را از منابع معتبر (شیعه و سنى)، همراه با اعترافات محققین و مورخین آنان نقل نموده، و در بیش از یکصد و ده صفحه به تحقیق این مطالب پرداخته است و با آن آگاهى و اشراف محققانه خود، از شخصیت مظلوم تاریخ، ابوطالب، دفاع نموده است.
در تواریخ و سیرههاى «شیعه و سنى» آمده است که پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) با خدیجه و امیرالمؤمنین - علیهم السلام مشغول خواندن نماز مستحبى بودند «ابو طالب» با فرزندش «جعفر» به نماز آنان تماشا مىکردند؛ در این هنگام ابو طالب به جعفر گفت؛ «صل جناح ابن عمّک؛ برو در طرف راست پیامبر خدا نماز بگذار»؛ و سپس به على (علیه السلام) سفارش کرد: «اما انه لایدعو الا الى خیر فالزمه؛ آگاه باش که رسول خدا جز به راه نیک دعوت نمىکند از او دست بر ندار».
3- على(علیه السلام) مىفرماید: «وقتى وفات پدرم ابوطالب را به رسول خدا خبر دادند، آن حضرت سخت گریست و سپس دستور داد: برو او را غسل داده و کفنش کن. خداوند او را ببخشد و رحمت کند.» آنگاه آن حضرت خود تشریف آورده و در کنار جسد «ابوطالب» قرار گرفته و فرمود: «اى عموى بزرگوار! تو مرا در یتیمى کفالت نمودى و در کودکى تربیت فرمودى و در بزرگىام یارى دادى خداوند به تو پاداش خوبى مرحمت فرماید.»
https://eitaa.com/fatemiioon135
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
🏴ثواب نشرش برسه به روح پدرم و اموات🏴
نشرش بدون لینک هم مجازه
قسمت پنجم:👇
ابن ابى الحدید معتزلى پس از ذکر این مطالب مىنویسد: رسول خدا فرمود: «اما و الله لاستغفرنّ لک و لاشفعنّ فیک شفاعة یعجب لها الثقلان؛ من در مورد تو آن چنان از خدا طلب مغفرت و شفاعت مىنمایم که جن و انس از عظمت آن تعجب مىنمایند».
و در همین مورد جبرئیل به محضر پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) شرفیاب گردید و خطاب کرد: خداوند شفاعت تو را در مورد شش نفر پذیرفته است:
1- مادرت «آمنه» که تو را به دنیا آورده است
2- پدر گرامىات که تو از صلب او متولد گردیدهاى
3- مرد بزرگوارى چون «ابوطالب» که تو را مورد حمایت خویش قرار داد
4- جد پدرىات «عبد المطلب» که پرستارى تو را عهدهدار شد
5 - «حلیمه بنت ابى ذویب» که دایگى تو را بر عهده گرفت
6- دوست دوران جاهلیت تو که مردى سخى و پناهگاه محرومان بود
در روایتى از امام صادق(علیه السلام) که چشم بصیرت به حقایق ایمانى ابوطالب دارد و به تعبیر معروفى که «اهل البیت ادرى بما فى البیت» درباره او مىفرماید: «مثل ابوطالب، مثل اصحاب کهف است که ایمان خود را مکتوم مىداشتند و خدا به ایشان دو برابر پاداش عطا کرد.»
از امام باقر(علیه السلام) درباره ایمان ابوطالب سؤال شد، حضرت فرمود: «اگر ایمان ابوطالب در کفه ترازویى قرار گیرد و ایمان این خَلْق در کفه دیگر نهاده شود، ایمان او برتر خواهد بود»
https://eitaa.com/fatemiioon135
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
🏴ثواب نشرش برسه به روح پدرم و اموات🏴
نشرش بدون لینک هم مجازه
قسمت ششم:👇
امام صادق(علیه السلام) فرمود: هنگامى که مادر امیرالمؤمنین، على (علیه السلام) تولد رسول خدا را به همسرش ابوطالب مژده داد او نیز متقابلا فرمود: من هم به تو مژده مىدهم که بعد از سى سال دیگر تو همانند او را که فقط پیامبر نخواهد بود به دنیا مىآورى. در حدیث دیگرى آمده: «تتعجبین من هذا انک تحبلین و تلدین بوصیّه و وزیره»؛ یعنى تو نیز «وصى» و «وزیر» او را به دنیا مىآوری.
در روایتى از امام حسین(علیه السلام) وارد شده که پدرش على(علیه السلام) نقل مىکند که روزى او (امام على علیه السلام) در کنار خانهاش با جمعى نشسته بود ناگاه مردى نادان سؤال کرد: یا امیرالمؤمنین! شما همچو مقام والایى دارید در حالى که پدرتان در آتش است!! حضرت فرمود: ساکت شو! خدا دهانت را بشکند، این چه سخنى است؟!! سوگند به کسى که پیامبر را به حق مبعوث کرد، اگر پدرم در مورد همه گناهکاران روى زمین شفاعت کند، خداوند از او مىپذیرد. آیا پدر من در آتش است و حال آن که سرنوشت مردم در بهشت و جهنم به اختیار فرزندش نهاده شده است...»؟!!
ابن ابى الحدید معتزلى در این باره مىنویسد: «ابوطالب، بدین جهت ایمانش را در میان دشمنان اسلام اظهار نکرد، تا آمادگى دفاعى بیشترى در یارى از رسول خدا داشته باشد، و اگر خود را مسلمان نشان مىداد، همانند سایر صحابه، نمىتوانست در برابر خیانتهاى قریش کارى از پیش ببرد...»
رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: «اصحاب کهف، ایمان واقعى خود را مخفى نگهداشته، و خود را کافر معرفى مىکردند؛ از این رو، خداوند دو پاداش به آنان مرحمت فرمود؛ و همینطور عمویم «ابوطالب» در کنار قریش خود را با آنان همکیش معرفى نمود و ایمان واقعىاش را پنهان داشت؛ خداوند به او نیز دو پاداش عطا خواهد کرد.»
https://eitaa.com/fatemiioon135