⭕️ عصبانیت اکانت های برانداز و مخالف حجاب از تذکر حجاب شنیدن در مشهد حتی در مناطق تفریحی و مرفه شهر👌🙂
🔹تلاش یکساله گروه های مردمی امر به معروف و بی تفاوت نبودن عده ای از مشهدی ها باعث عصبانیت براندازها از وضعیت حجاب در مشهد شده است
🔹ان شاءالله فتنه کشف حجاب با حضور در صحنه مردم جمع خواهد شد
#امر_به_معروف_اثر_دارد
http://eitaa.com/fatemiioon_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻دفاع جانانهٔ پیرمرد آمریکایی از
عملیات طوفان الأقصی...
▫️گزارشگر با خاک یکسان شد
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
http://eitaa.com/fatemiioon_news
🔺ابهامات شورای نگهبان به لایحه عفاف و #حجاب
🔻به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نود و نهمین گزارش از سلسله گزارشهای خود به مردم در کانال شخصیاش در «بله»، درباره لایحه عفاف و حجاب توضیحاتی ارائه کرد که متن آن به شرح زیر است:
🔴عمده ابهامات و ایرادات شورای نگهبان را میتوان در موارد ذیل دستهبندی نمود: روشن نبودن مرزهای ضوابط مصوبه در برخی موارد، عدم تعریف برخی تعابیر و اصطلاحات تفسیربردار، ابهام در نسبت برخی از احکام مصوبه با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مغایرت برخی مواد با اصل ۷۵ قانون اساسی به جهت افزایش هزینههای عمومی یا کاهش درآمدهای عمومی بدون پیشبینی طریق تامین یا جبران آن.
🔻الف) روشن نبودن مرزهای ضوابط مصوبه
یکی از پرتکرارترین ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه، عدم شفافیت مرزهای ضوابط پیشبینی شده در مصوبه است. به عنوان مثال در ماده(۲) این مصوبه، وظیفه «تدبیر و پیشبینی سازوکار لازم» بر عهده وزارت کشور قرار داده شده است اما با دقت در این عبارت مشخص میشود که حدود دامنه این حکم و مرزهای آن روشن نبوده و به عنوان مثال معلوم نیست که آیا شامل تداخل وظایف وزارت کشور با وظایف و مسئولیتهای دستگاههای دیگر نیز میشود یا خیر.
#ادامه دارد ...
http://eitaa.com/fatemiioon_news
#ادامه ابهامات شورای نگهبان به لایحه عفاف و #حجاب
🔻ب) عدم تعریف برخی تعابیر و اصطلاحات تفسیربردار
از دیگر از ابهامات شورای نگهبان، روشن نبودن تعریف برخی تعابیر و اصطلاحات به کار رفته در مصوبه است. به عنوان نمونه مواد متعددی از این مصوبه، برای ترویج، تبلیغ و یا ارتکاب «بیعفتی» احکام و ضمانت اجراهای مختلفی تعیین شده است، لکن تعریفی از این عبارت نه در مصوبه و نه در دیگر قوانین موضوعه وجود ندارد. بر همین اساس با توجه به اینکه منظور از «بیعفتی» روشن نبوده و مشخص نیست چه رفتارهایی را در برمیگیرد، دامنه و حدود آن با ابهام مواجه شد. همچنین در ماده (۶) مقرر شده است که اقلام مرتبط با عفاف و حجاب و ملزومات آن به عنوان «کالای فرهنگی» محسوب شده و از مزایای آن بهرهمند خواهند شد اما با توجه به اینکه این اصطلاح در قوانین تعریف مشخصی ندارد، آثار و احکام محسوب شدن اقلام مرتبط با عفاف و حجاب به عنوان «کالای فرهنگی» روشن نیست؛ از اینرو منظور از این اصطلاح و آثار مترتب بر آن واجد ابهام شناخته شد.
🔻ج) ابهام در نسبت برخی از احکام مصوبه با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی
از دیگر ابهامات شورای نگهبان نسبت به این مصوبه، روشن نبودن نسبت میان برخی از احکام آن با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است. به عنوان نمونه مواد (۱۰)، (۱۱) و (۱۲) مصوبه وظایف وزارتخانههای آموزش و پرورش، علوم و بهداشت برای تحقق اهداف لایحه را بیان کرده است؛ لکن با توجه به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز درباره وظایف وزارتخانههای مذکور در حوزه عفاف و حجاب مصوباتی دارد، شورای نگهبان نسبت میان مواد مذکور با این مصوبات را واجد ابهام تشخیص داد.
🔻د) افزایش هزینههای عمومی و کاهش درآمدهای عمومی
اگرچه این مصوبه، در قالب لایحه به مجلس ارسال شده است، لکن مواد متعددی در مجلس به آن اضافه گردید که برخی از آنها منجر به افزایش هزینهها یا کاهش درآمدهای عمومی شده است. برای نمونه بند «۶» ماده (۱۱) از جمله احکامی بود که در فرایند بررسی لایحه در مجلس به آن اضافه شد و براساس آن وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف به راهاندازی و گسترش دانشگاهها و پردیسهای دانشگاهی مختص بانوان با سطح کیفی بالاتر از سایر دانشگاهها و ارائه خدمات یارانهای به این پردیسها شده بود که طبیعتاً هزینه جدیدی برای این وزارتخانه ایجاد میکند لکن به سبب عدم پیشبینی طریق تأمین این هزینه جدید در مصوبه، مغایر اصل ۷۵ قانون اساسی شناخته شد.
🔻هـ) تفویض تصویب برخی امور تقنینی به غیر از مجلس
به استناد قانون اساسی، قانونگذاری از صلاحیتهای انحصاری مجلس بوده که قابلیت تفویض به نهاد دیگری را نیز ندارد. در ماده(۷۰) این مصوبه، برخی از امور تقنینی که تاکنون احکام آن در قوانین مجازات اسلامی و آیین دادرسی کیفری تعیین تکلیف شده، به آییننامه مصوب رئیس قوه قضائیه واگذار شده است. از جمله این موارد میتوان به ضوابط مربوط نحوه تعیین مجازاتهای قانونی، اعمال احکام قانونی تخفیف و تعلیق اشاره کرد که با توجه به ماهیت قانونی این موارد و لزوم تصویب آن توسط مجلس، احاله آنها به آییننامه مغایر اصل ۸۵ قانون اساسی شناخته شد.
🔴لذا با عنایت با ابهامات شورای نگهبان، مصوبه جهت طی مراحل بعدی به مجلس بازگردانده شد.
#پلیس
#امنیت
#حجاب
http://eitaa.com/fatemiioon_news
🔰گزارش نشست نخبگانی لایحه عفاف و حجاب (۱)
🔹نشست تبیینی نخبگانی با موضوع نقد و بررسی لایحه حجاب روی میز شورای نگهبان، با حضور اساتید مخالف و موافق لایحه برگزار شد.
🔸بیش از بیست مورد از ایرادات لایحه مطرح شد
🔹 برای هیچکدامشان دلیل قانع کننده ای از سوی مدافعین لایحه ارائه نشد و در برخی از موارد مدافعان لایحه نیز به ایرادات لایحه اعتراف کردند.
🔸دکتر بانکی پور با اذعان به ایرادات لایحه به ویژه تغییرات غیرقانونی ایجاد شده پس از تصویب کمیسیون، توسط جریانی مسألهدار و غربگرا از حزبالله درخواست کردند به لحاظ اینکه در حال حاضر تنها راه جمع کردن کشف حجاب در کشور تصویب لایحه است، پیشنهادات اصلاحی را اعلام تا پس از بازگشت از شورای نگهبان اعمال شود، نه اینکه همنوا با دشمنان خواستار تصویب لایحه شوید.
🔸دکتر جاویدنیا با اشاره به نواقص جدی و خلاف شرع و خلاف مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه و جرایم نقدی غیرقابل اجرای این لایحه اظهار داشت کاهش تحقیرآمیز و ناشی از ترس اختیارات ضابطان و دستگاه قضایی و شکاف در اقتدار نظام در مقابل عده قلیلی از قانون شکنان متجری، سبب میشود حتی اگر فرد حاضر به ارائه مدرک هویتی یا برداشتن ماسک و عینک دودی جهت احراز هویت نباشد، هر چند مرتکب کشف حجاب و بدپوششی باشد -که فاصله زیادی تا حجاب شرعی دارد- اما برهنه محسوب نشود، اگر مأمور متعرض وی شود، باید مأمور را مجازات کرد و حق بازداشت وی وجود ندارد و آزادانه باید به راه خود ادامه دهد.
💠✍ #دکتر_جاویدنیا
http://eitaa.com/fatemiioon_news
🔰 گزارش نشست نخبگانی لایحه عفاف و حجاب (۲)
🔹در حالی که دکتر بانکی پور به نسخه نهایی شده کمیسیون نمره ۱۷ یا ۱۸ و به نسخه دستکاری شده ارسالی به شورا نمره ۱۲ یا ۱۳ می داد و درخواست همراهی با آن حتی در صورت عدم اصلاح در شورای نگهبان را داشت، دکتر جاویدنیا تصویب این لایحه خلاف شرع و ذلت بار را به تحمیل حکمیت به امیرالمومنین (علیهالسلام) تعبیر نمود.
🔸وی از دکتر بانکی پور سوالی نمود که شما در مرحله طرح در کمیسیون نیز حزب الله را آرام کردید که نقاط ضعف برطرف خواهد شد، اما به قول خودتان جریانی موارد اصلاح شده را تغییر داد، چه تضمینی وجود دارد که همان جریان این بار نیز در صورت عودت به مجلس مانع از اصلاح کارآمد آن شوند، که این سؤال بی پاسخ ماند.
🔹سایر ایرادات مطرح شده به شرح ذیل است:
۱)مسئله سلب حق بازداشت از حاکمیت و کاهش اقتدار حاکمیت، تضعیف پلیس، و جری شدن کاشفان حجاب طبق ماده ۶۳ لایحه.
۲)اینکه با لغو حبس بدل از جزای نقدی، اخذ مجازات های مالی طبق ماده ۵۴ پشتوانه ای ندارد و کاشفان حجاب و سلبریتیها به راحتی می توانند با کارکردن با حسابهای اعضای خانواده یا کارتهای اجارهای از پرداخت جریمه بگریزند.
۳)مسئله کاهش مجازات مسئولینی که ترک فعل میکنند، طبق ماده ۳۵ که مدافعین لایحه به آن اعتراف کردند.
۴) مسئله عدم عدالت تقنینی و تبعیض در حفظ آیین دادرسی سنگین تر برای جرم سبک تر یعنی بدحجابی تبصره ماده ۶۳۸ و آیین دادرسی سبکتر برای جرم سنگین تر یعنی کشف حجاب
💠✍ #دکتر_جاویدنیا
http://eitaa.com/fatemiioon_news
🔰گزارش نشست نخبگانی لایحه عفاف و حجاب (۳)
۵) اگر فرد کاشف حجاب و بدپوشش بخواهد با اصرار به حرم های مقدسه هم برود کسی نمیتواند مانعش شود و ماموری که ممانعت کند مجرم شناخته میشود.
۶) پلیس تنها میتواند از کاشف حجابی که چهره اش را پوشانده خواهش کند که «اجازه بده تا هویت تو را شناسايی کنم» و اگر نپذیرد حق بازداشت و الزام او را ندارد.
۷) در صورتی که پلیس مجرم کاشف حجاب را بازداشت کند یا الزام به ترک جرم نماید، مرجع قضایی باید آن پلیس را طبق لایحه، محاکمه کند
۸)کار بر ناهیان از منکر سخت تر میشود.
۹) مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در این لایحه دستخوش تغییر شده و بسیاری از مواد آن حذف شده و بعضی از مواد لایحه با مصوبات آن شورا، مغایر است
۱۰) مجلس حق ورود به حیطه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را نداشته و فقط می بایست برای ترک فعل نسبت به آنها ضمانت اجرا تعیین میکرد.
۱۱)مشکل اصلی فقدان عزم جدی اجرای قانون از ناحیه مسئولان است
۱۲) عمده نقاط قوت لایحه در قوانین فعلی هم موجود است ولی قوانین فعلی ایرادات لایحه را ندارند.
۱۳)منتقدین هم معتقدند شرایط جامعه موقع اجرای احکام الهی باید مدنظر باشد، اما روش نویسندگان لایحه مردود است و راهکارهای مبتنی بر عقلانیت توأم با بازدارندگی بالا وجود دارد.
۱۴) ممنوعیت ورود آقایان به مکان های اختصاصی بانوان مطرح شده ولی از ممنوعیت ورود بانوان به مکان های اختصاصی آقایان غفلت شده
۱۵) مجرم مصر، می بایست از ارتکاب جرم بازداشته شود.
دکتر جاویدنیا
http://eitaa.com/fatemiioon_news
فوری/ کلیات لایحه حجاب مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفت
🔹با اعلام شورای نگهبان، بررسی لایحه حجاب در شورای نگهبان به اتمام رسیده و این شورا بجز چند ابهام که آن نیز به دلیل تعداد مواد لایحه و همچنين گستردگي مفاهیم و عبارات آن قابل پیش بینی بود اشکال دیگری بر لایحه حجاب وارد ندانسته است
🔹گفتنی است بر همین اساس گشت ارشاد هزینه ساز حذف و جرائم نقدی جايگزين آن شده است و برای اولين بار ولنگاری در فضای مجازی جرم انگاری وجرایم سلبریتی ها از مردم عادی سنگین تر شده است
🔹با تأیید لایحه حجاب توسط شورای نگهبان، مشخص شد شایعاتی مانند رد لایحه به دلیل اصل۸۵ شدن آن یا رعایت نشدن حجاب شرعی در لایحهٔ که در فضای مجازی توسط مخالفان قانونگذاری حوزه حجاب مطرح شده بود کذب محض است و و با رفع ابهامات این لایحه، شاهد تبدیل شدن آن به قانون خواهیم بود.
http://eitaa.com/fatemiioon_news