https://pezeshkekhoob.com/doctor/35313-mansoor-fathinia
از منصور فتحی نیا (روانشناس و مشاور خانواده) اینترنتی نوبت بگیرید
🌺بخشی از کتاب زیبای انسان در جستجوی معنا، نوشته ویکتور فرانکل
این کتاب رو حتما بخونید
🔆اگر دو برادر همسان را به مدت سه سال هر روز به بدترین شکل مورد شکنجه قرار دهید
🔆و به اولی بگویید شکنجه اش جزئی از یک تمرین ورزشی است و به دومی هیچ دلیلی برای شکنجه کردنش ارائه ندهید، برادر اول بعد از سه سال به ورزشکاری قوی و با اعتماد به نفس بالا، و برادر دوم به انسانی حقیر و سرشار از عقده ها و کینه ها تبدیل می شود...
🔆شکنجه و رنج برای هر دو یکسان است، اما تفاوت در معنایی است که به رنج کشیدن شان می بخشید ، یکی به امید روزهای بهتر رنج می کشد و دیگری با هر ضربه خردتر و حقیرتر می شود.
🔆اینکه چگونه با سختی ها و مشقت های زندگی کنار بیاییم و به آن ها واکنش نشان دهیم، نهایتاً محصول یک "تصمیم شخصی" است...
🔆میتوانیم تصمیم بگیریم به سختی ها و مصائب اجتناب ناپذیر زندگی از منظر «معنا و حکمت» نگاه کنیم تا در پس هر ضربه روحی و هر لطمه جسمی تنومندتر، مقاوم تر و آگاه تر بیرون بیاییم یا اینکه تصمیم بگیریم در بهترین حالت یک «قربانی_منفعل» با حیاتی پر از غم باشیم.
@mansurfathinia
🌺رابطه سمی چه نشانه هایی دارد؟
✅چند تا از نشانه های رابطه سمی:
🔴کنترل: یکی از نشانههای اصلی رابطه سمی، کنترل بیش از حد یک طرف بر دیگری است. طرفی که این رفتار را انجام میدهد، تلاش میکند تمام جوانب زندگی شریک خود را کنترل کند و او را از تصمیمگیریهای مستقل بازدارد.
🟣انزوا: در روابط سمی، یکی از طرفین ممکن است سعی کند شریک خود را از خانواده، دوستان، یا فضای اجتماعی دور نگه دارد و او را به انزوا وابسته کند.
🟢فشار روانی: در روابط سمی، یکی از طرفین ممکن است از فشارهای روانی برای کنترل شریک خود استفاده کند. این فشارها میتواند شامل تهدیدها، انتقادهای مداوم، یا تحقیر و تمسخر باشد.
🔵نادیده گرفتن حقوق و احساسات: در روابط سمی، احترام به حقوق و احساسات شریک وجود ندارد. یکی از طرفین احساسات و نیازهای دیگری را نادیده میگیرد و تلاش میکند فقط به نیازها و خواستههای خود توجه کند.
@mansurfathinia
✍️باور داشتن به خودمان و حلقه آدمهای دورمان میتواند ما را نجات دهد!