Ⓜ️ تاب آوری
🛄 دوستی ازم پرسید؛ تاب آوری یعنی چی! و چطور میتونم تو بحرانهای زندگی تاب آوری خودم رو بالاتر ببرم! گفتم؛ تاب آوری یعنی تو این زندگی پر رمز و رنج، مثل درختی ریشهدار، در برابر طوفانها خم بشیم اما نشکنیم، بلرزیم اما نیفتیم.
🛄 پرسید چطور یعنی!
+ گفتم؛ برای افزایش تاب آوری راههای مختلفی هست که 9 مورد از اونها رو دکتر ابیگیل برنر (Brenner)، روانپزشک و استاد دانشگاه نیویورک، تو یکی از مقالات پر بازدید خودش به ما معرفی کرده. موافق باشی مروری روی اونها داشته باشیم و یاد بگیریم چطور میشه تاب آوری خودمون رو بالاتر ببریم!.
➕ مورد اول) زندگی یعنی بالا، پایین، فراز، فرود، شدن، نشدن و هر لحظه در تغییر بودن. هرچه زودتر به این پذیرش برسی و تغییرات زندگیت رو در آغوش بکشی، به همون نسبت تابآورتر میشی. به قول مارک منسن تو مقاله 20 تناقض زندگی؛ "تو این دنیا، تنها عنصر ثابت، تغییره"...
➕ 2) فکرت رو درگیر کن، قبل از اینکه درگیرت کنه.خاصیت مغز تولید فکره و تولید فکر یعنی صرف انرژی، میشه با درگیر شدن با افکار ناخوشایند و تکراری منفی خودتو فرسوده کنی، میشه با درگیر کردنش با افکار خوشایند مثبت،انرژی رو جای بهتری صرف کنی.چطوری!با تعاملات اجتماعی سازنده، مدیتیشن و..
➕ 3) تو شرایط عادی خودت رو بشناس، تا شرایط بحرانی تو رو تعریف نکنه.تو کی هستی! ترسهات چیان!، نقطه ضعفت چیه!،نقاط قوتت کجاست!. الگوی حل مسئلهت چیه! و تو بحرانها چطور واکنش نشون میدی!. خودت رو بیشتر بشناس. چرا که مشخص شده خودآگاهی رابطه تنگاتنگی با تاب آوری در شرایط سخت داره.
➕ 4) هدف داشته باش تا سنگریزههای مسیر به چشمت نیاد.بهتر از من میدونید که داشتن هدف و چشم دوختن به اون قدرت تحمل سختیهای مسیر رو بیشتر میکنه و مشخص شده آدمهای تاب آور هدفمندی بالایی رو گزارش میکنن.
➕ 5)فعال باش. بیکاری(نداشتن فعالیتی هدفمند)=بیماری. کار بتراش و نشین یه جا..
➕ 6) امیدوار باش؛ خلاصهش اینه که؛ به یه زندگی بدون مشکل امید نداشته باش، همچین چیزی نداریم. عوضش به یک زندگی پر از مشکلات خوب امید داشته باش. مشکلاتی که به جای سوزوندن، میسازن و معنا دارن...
➕ 7) حس شوخ طبعی؛ از پختهترین مکانیزمهای عبور از بحران رو فراموش نکنید. لبخند بزن، ممکنه هیچ مشکلی رو ازت حل نکنه؛ ولی حس خوب قابل انتشاره و از شدت انتشار و چرخش حال بد کم میکنه.
➕ 8) شبکههای ارتباطیتون رو گسترش بدید. داشتن رفقای دلسوز و قابل اعتماد و همدل تو بحرانهای زندگی به آدم دلگرمی میده و قدرتمون برای سپری کردن مشکلات رو بیشتر میکنه...
➕ 9)خود مراقبتی یادت نره.
ّ اوضاع سخته، پیچیدهست، تجربهش رو نداشتی! و همه چیز به هم ریخته! این وسط خودمراقبتی به چه کار میاد!. به این کار که تحمل این بار و فشار روانی طاقتفرسا به بدنی سرپا نیاز داره و باید خواب، تغذیه، تحرک خوب و ... میشه روان رو بیشتر همراهی کرد.
📝 دکتر امید امانی
☘ #حکم_ماموریت
💠هفت فرمان مقام معظم رهبری به فعالان فضای مجازی:
1⃣ امید آفرینی
2⃣ بصیرت افزایی
3⃣ توصیه به ایستادگی
4⃣ توصیه به تنبلی نکردن
5⃣ توصیه به خسته نشدن
6⃣ توصیه به صبر
7⃣ توصیه به حق
این نشانه ها، زنگ خطر مهمی هستند که بعنوان دوست، مشاور، پزشک یا معلم باید جدی گرفته شوند.
گاهی افراد بیان می کنند که "دوستمان هر چند وقت یکبار این علائم را نشان می دهد و ما به آن عادت کردیم. دیگر کسی او را جدی نمی گیرد." غافل از اینکه احتمال زیادی وجود دارد، یکی از این دفعات، فرد مذکور به خودکشی اقدام کند. این نشانه ها در هر شرایطی باید کاملا جدی گرفته شوند 🌱
⚫️ اطلاعیه شماره یک استانداری آذربایجان شرقی
به اطلاع مردم شریف و ولایت مدار آذربایجان شرقی می رساند که سردار عاشورایی و جانباز هشت سال دفاع مقدس، زین العابدین رضوی خرم، استاندار جهادی و انقلابی استان مان، پس از عمری مجاهدت در راه آرمان های نظام و انقلاب و تحمل جراحات ناشی از جنگ، لحظاتی قبل دعوت حق را لبیک گفته و به یاران شهیدش پیوست.
استانداری آذربایجان شرقی، درگذشت این رزمنده خستگی ناپذیر و ولایی را محضر رهبر معظم انقلاب (مدظلله العالی)، مردم شریف استان و رییس جمهور مردمی، تسلیت گفته و از خداوند متعال برای بازماندگان آن بزرگمرد انقلابی، صبر جزیل و برای شادی روح وی، علو درجات را طلب می کند.
جزییات آیین تشییع و تدفین آن فقید متعاقبا اعلام می شود.
استانداری آذربایجان شرقی
www.aAzaranjoman.ir
@Azar_anjoman |آذرانجمن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نمونهای از #جنگشناختی ....
⁉️ #رسانهها چگونه باورهای کاملاً دروغ و غلط را در ذهن ما جا انداختهاند... !!!
#ژئوپلیتیک_رسانه
48.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Ⓜ️ چرا آمار خودکشی در کرهجنوبی بالاست؟
➕ در کره جنوبی هر ۳۹ دقیقه یک نفر خودکشی میکند؛ در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۴ هزار نفر خودکشی کردند گزارشی از South Morning China، ترجمه و زیرنویس شده در «انتخاب» (13:07 دقیقه)
⁉️ شما بیشتر امیرالمؤمنین را دوست دارید یا این مسیحی؟!
🔸 به جرج جرداق گفتند: شما یک مسیحی هستی و خیلی هم مذهبی نیستی، چه شد که در مورد حضرت علی (ع) کتاب نوشتی؟
🔹 به گریه افتاد و گفت مرحوم علامه امینی هنگامی که کتاب الغدیر را نوشت چند جلد از کتاب را برای من فرستاد. یک نامه هم نوشت و گفت آقای جرد جرداق شما یک حقوقدان و وکیل دادگستری هستی، نه شیعه هستی و نه سنی که بگوییم طرفداری میکنی، کار تو دفاع از مظلوم است. ما با اهل سنت بر سر علی (ع) دعوا داریم ما میگوییم حق با علی است آنها می گویند نه. حالا این چند جلد کتاب الغدیر را به عنوان پرونده مطالعه کنید. تمام مدارک هم از اهل سنت است. من از شیعه چیزی در آن ننوشتهام. شما هم در حد یک وکیل دادگستری قضاوت خود را برای من بنویسید.
🔹 جرداق می گوید: من دیدم وقتی انسانی مرا به عنوان یک وکیل دادگستری مخاطب قرار داده و از من کمک خواسته بیانصافی است اگر کمک نکنم بنابراین پذیرفتم. وقتی کتابها را دقیق خواندم دیدم در تاریخ از علی(ع) مظلومتر نمیشناسم و لذا تصمیم گرفتم به اقتضای شغلم که وکیل دادگستری است، از این مظلوم دفاع کنم و کتاب «الامام علی صوة العدالة الانسانیة» را نوشتم.
🟢 یک مسیحی اینگونه از مظلومیت امیرالمومنین دفاع کرد. برنامه من و شما چیست؟ در سطح خانواده، در بین محله، در شهرتان، در کشورتان و در دنیای تشنه عدالت امروز، چه سهم و برنامهای برای معرفی غدیر داریم؟
۲۲ بهمن در حیات تاریخی و ملی کشور و هدایت سرنوشت ملت ایران به سوی حق و صلاح نقش بزرگی داشته است.
مقام معظم رهبری
48.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۲ بهمن در حیات تاریخی و ملی کشور و هدایت سرنوشت ملت ایران به سوی حق و صلاح نقش بزرگی داشته است.
مقام معظم رهبری