چرا فلسطینیها را دعوت نمیکنیم به ایران بیایند؟
✍🏻ایران نوشت: عدم وجود ارتباطات میدانی میان دو ملت ایران و فلسطین از جمله دلایل کمرنگ شدن تدریجی مسئله سفر فلسطینیان به ایران است.
🔸عدم وجود ارتباطات میدانی میان دو ملت ایران و فلسطین از جمله دلایل کمرنگ شدن تدریجی مساله، نزد مردم ایران است. درست است که فلسطینیان «کرانه باختری» اگر به ایران بیایند راه بازگشت شان سخت خواهد بود و «غزاویها» هم بدون مشکل نیستند ولی میلیونها «فلسطینی خارج»، میتوانند به ایران بیایند و بروند و این فلسطینی ندیده بودن جامعه ایرانی را بشکنند! حتی یکبار یکی از بچههای حماس میگفت در میان فلسطینیهای خارج افرادی که دنبال «گردشگری پاک» هستند کم نیستند که اگر تسهیل کنید، حتما به ایران خواهند آمد.
🔹اما آمدن به ایران هم برای آنان آسان نیست چون علاوه بر ویزا تایید برخی نهادها را هم لازم دارد!
🔸اما اگر «اجتماعی شدن» مسئله فلسطین در ایران برایمان اهمیت دارد باید آمدن زن و مرد فلسطینی به ایران را تسهیل کنیم و به میدان گفتگو با جامعه و نخبگان خودمان بفرستیم.
#اخبار_گردشگری
#تحلیل
✅ کانال واحد گردشگری و محیطزیست موسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه هنر یزد
مجموعه گردشگری است که علاوه بر داشتن پشت بام معروف آن جهت تماشای نمای زیبای بافت تاریخی یزد دارای فضاهای فعالی شامل کافه ، رستوران ، اقامتگاه ، آرت شاپ و کارگاه های هنری می باشد . ❤️✨
#گردشگری_تاریخی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شرح
#سوپ_پلاستیک
#حفظ_محیط_زیست
#کمپین_پاکسازی
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
🔻نمایشگاه شکوه ایرانباستان در «شهرممنوعه»
📷اصالت ایران به روایت جهان
🔸کاخ موزه پکن که به «شهرممنوعه» شهرت دارد، به مدت ۳ ماه از آثار با شکوه ایرانی که بیش از ۳ هزار سال فرهنگ و هنر ایران را به نمایش میگذارد، میزبانی میکند. نمایشگاهی که با هدف معرفی شایسته تاریخ و تمدن شکوهمند ایران باستان و ترغیب و تشویق گردشگران چینی برای سفر به ایران تا ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ دایر است.
#گردشگری_تاریخی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بازی دلفین ها در بندر مکران زیبا😍
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
۷۰۰۰ سال یا ۱۵۰۰ سال هرچه بود تخریب شد!!!
⭕️شرح گفتگوی تلفنی واحد گردشگری موسسه مصاف با مدیر پایگاه میراث ملی ری پیرو اخبار غیب شدن تپههای ۷۰۰۰ ساله شهر ری
📞در گفتوگوی تلفنی با جناب آقای قدیر افروند مدیر پایگاه میراث ملی ری پیگیر صحت تخریب تپههای قمیآباد شدیم.
🔶آقای افروند تخریب تپههای قمیآباد از سمت افرادی تکذیب گردیده است، نظر شما چیست؟
👤این تکذیبیه فقط از سوی یک نفر صورت گرفت و آن هم فردی بود که مجوز تخریب آن را صادر کرده. معلوم است وقتی بگویید اشتباه کردهای، نخواهد پذیرفت.
🔷این موضوع باید از طرف شخص ثالثی بررسی شود که آیا اتفاق افتاده است یا خیر، نه میراث فرهنگی استان. و البته که بهراحتی با یک تحقیق ساده و بررسی اسناد و مدارک میشود صحت و سقم آن را معلوم کرد.
🔷ببینید بنده یک باستانشناس با دانش و تجربه کافی و ناظر گمانهزنی باستانشناسی تپه قمیآباد و مدیر و مسئول مستقیم پایگاه ملی ری هستم و با شناخت و اشراف به آن اظهارنظر کردهام. گزارش ثبتی تپه قمیآباد هم همان زمان با نظر بنده و بهدلیل اهمیت و سوابق اداری موجود تهیه شد.
🔷وقتی خبری از پایگاه ملی ری رسانهای میشود متخصصان و علاقهمندان زیادی با دانش و تجربه بسیار بالا آن را رصد و پیگیری میکنند. مردم اخبار را تحلیل میکنند و نظر صحیح را تشخیص میدهند.
📞آقای افروند ادعا شده است که این تپه قدمت ۷۰۰۰ساله نداشته است و به زمان سلجوقیان بازمیگردد و اینکه در ماده ۵۶۲ قانون مجازات اسلامی هرگونه کاوش و حفاری ممنوع و دارای مجازات است. نظر شما در این مورد چیست؟
👤احسنت. شما فقط یکی از این قوانین درمورد میراث کشور را گفتید. ما برای این تپه تاریخی گزارش ثبتی تهیه کردیم. مواد فرهنگی بهدستآمده از بررسی سطحی آنجا این قدمت پیش از تاریخی را به ما دیکته میکند. باستانشناس که نمیتواند بیدلیل و سند و مدرک از خودش چیزی اضافه کند.
🔶جدا از این مسئله، اصلا ۷۰۰۰ سال نه، ۱۵۰۰ سال، ۱۰۰۰ سال. آیا شما باز اجازه تخریب آن را داشتید؟
🔷اصلا فرض کنید من اشتباه کردم، آقای میثم علیئی باستانشناس و استاد دانشگاه، او هم اشتباه کرده؟، مدیر پیشین پایگاه ملی که او هم باستانشناس است و مسئول مستقیم موضوع و در آن زمان مکاتبه کرده و ارزشمندبودن آن را تذکر داده، هم اشتباه کردهاند؟
🔶حداقل کار این بوده که باید در ابتدا موضوع و درخواست متقاضیان به شورای فنی ارجاع میشد تا آنها نظر بدهند که گزارش ثبتی و پیشنهاد ما درست بوده است یا خیر... و بعد شورای فنی تعیینتکلیف میکرد. نه اینکه یک نفر آدم بیتجربه راساً و بهتنهایی تصمیم بگیرد و مجوز صادر کند.
🔷ما فرض محال را بر این میگذاریم که همه ما اشتباه کردهایم، باز هم قبل از اینکه این بحث به شورای فنی برود کسی حق صدور مجوز را نداشته است و پس از بررسی شورای فنی که افراد متخصص و با دانش و تجربهای آنجا هستند، آن شورا میتوانست تصمیم بگیرد که بنا به چه دلایلی باید تخریب شود یا هر تصمیم دیگری.
⭕️اما با کمال تاسف این تپه تخریب شد و از بین رفت!
🔷در آخر عرض کنم دلیل اینکه این مسئله برای شما جوانها مهم، ناراحتکننده و عجیب است این است که شما این میراث را متعلق به خودتان و متعلق به مردم میدانید و خود را نیز از مردم میدانید. برای همین این مسئله برایتان مهم شده است و به آن واکنش نشان دادید و اتفاقا بهدرستی هم واکنش نشان دادید.
🔷خیلی خوشحالم که جوانان دغدغهمند و دوستدار میراث فرهنگی پیگیر این مسئله هستند.
📞با تشکر از جناب آقای افروند که صبورانه پاسخگوی سوالات ما بودند.
#میراث_ملی
#تپه_های_قمی_آباد
#گفتگوی_تلفنی
✅ کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
🔸اولین هتل مشهد که هنوز زنده است
🔹هتل پارس اولین هتل مشهد است که سابقه تاسیس آن به حدود سال ۱۳۱۰ هجری شمسی میرسد که در ابتدا، ساختمان چهار طبقه واقع در خیابان پهلوی سابق، به هتل پارس اختصاص داشت و بنا به اذعان اسناد تاریخی، در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی این مکان پذیرای مستشرقین هزاره فردوسی شد.
🔹هتل پارس در بدو تاسیس، ۱۰کارگر و ۱۶ اتاق با اثاثیه خواب داشته است و کرایه اتاق یک نفره ۱۲ تا ۳۰ ریال بود.
🔹بنای فعلی هتل پارس را در سال ۱۳۱۶ هجری شمسی، یک معمار روس و به سبک روسی ساخت و اولین مالک این بنا فردی یهودی به نام «امیناف» بود که چند سال بعد از ساخت، آن را به آقای مجاور توسی فروخت.
#گردشگری_تاریخی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
کشور ایران با چین ارتباط خوبی دارد
👤سرکنسول چین در بندرعباس صبح چهارشنبه در دیدار غلامعلی حیدری- استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سرکنسولگری چین در بندرعباس بهعنوان اولین کنسولگری چین در ایران شناخته میشود، اظهار کرد:
🔹 هدف تأسیس این سر کنسولگری در جنوب ایران تقویت همکاری این کشور با استانهای جنوبی است.
🔹وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی و مجموعه استانداری چهارمحال و بختیاری بر روی همکاری با کشور چین در گردشگری علاقهمند هستند، افزود :درصد هستیم تا شناخت بیشتری بر روی این استان داشته باشیم.
🔸وی در ادامه بیان نمود :
چشمانداز اتاق بازرگانی استان تقویت حوزه گردشگری و ورود نزدیک به ۵ الی ۷ هزار گردشگر خارجی به استان است و در این خصوص از ظرفیت کمیسیون گردشگری استان اصفهان استفاده خواهیم کرد.
همچنین کشور ایران دارای جاذبههای گردشگری متعددی است و میتوان از این ظرفیت برای جذب توریست استفاده کرد، هزینههای سفر به ایران نسبت به سایر کشورها نیز پایینتر است.
#اخبار_گردشگری
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست موسسه مصاف
@masaftourism