💥 یک #احتمال و فرضیه این است که اشاعۀ بیماری #کرونا در جهان، با هدفِ عبور دادنِ ملتها از نظم فعلیِ تمدنی بهسمتِ حکمرانیِ بلامنازع مجازی باشد.
💥 جوانانِ آتشبهاختیار بستر تأیید یا رد این قبیل فرضیهها را فراهم کنند.
💥 ویروس کرونا برخلاف همۀ طراحیها، میتواند ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند.
🔵 آیتالله میرباقری:
بیماریای که اخیراً فراگیر شده و به یک ابتلای بزرگ برای جامعه جهانی تبدیل شده، از نظرِ اجتماعی و تمدنی، یک پدیدۀ چندوجهی است نه یکوجهی. ما با یک امرِ میانرشتهای و بلکه #فرارشتهای مواجه هستیم که نباید یک وجهۀ آن غلبه پیدا کند و باید ابعاد مختلف این پدیده به شکلِ جدی موردِ تأمل قرار بگیرد. وجهی از این پدیده، جنبۀ بهداشتی است که مربوط به دانشهای وابسته به پزشکی است. وجه دیگر مربوط به حوزه علوم انسانی و علومِ شناختی و همچنین دانشهای تمدنی و فلسفه تاریخ و حوزۀ رسانه و امثال اینها است. حتی جنبۀ امنیتی و #جنگ_بیولوژیکی هم مورد توجه قرار گرفته و آمادگیهایی برای مقابله با این تهدید فراهم شده است.
امروز این بیماری با تهدیدِ سلامت بشر و مخیر کردن بشر بین انتخاب سلامتی یا انتخاب پیوستارهای کنونی، فضای سیاست، فرهنگ و اقتصادِ جهانی را بهشدت تحتتأثیر قرار داده و نوعی گسست اجتماعی ایجاد کرده است، به طوری که بعضی از صاحبنظران جهانی دربارۀ دنیای #پساکرونا شروع به نظریهپردازی کردهاند. این حوادث نشان میدهد که این واقعه، جدیتر و فراتر از یک پدیدۀ یکبُعدیِ بهداشتی و پزشکی است.
به نظر میرسد با در نظر گرفتنِ گستردگی و بزرگیِ این واقعه، و فرضِ پایداریِ این شرایط، این احتمال وجود دارد که در کنارِ همۀ جنبههایی که عرض شد، مقصد جدیتر و بزرگتری هم در پشتصحنه وجود داشته باشد و آن، عبور دادنِ جامعه جهانی از نظم کنونیِ زندگی به یک سامان و نظم جدید است.
دربارۀ این جنبه، دو احتمال هست و ما باید این احتمالاتِ مختلف را در نظر بگیریم و طراحیهای خود را متناسب با آنها دنبال کنیم. #احتمال_اول این است که واقعاً در امتداد این واقعه، فضای عبور از نظم مادیِ مدرن، به نظم معنوی و نظمِ تحتتأثیرِ هدایتهای الهی و در جهتِ غلبۀ ولایت حقه به وجود بیاید؛ یعنی این پدیدهها یک امری تلقی شود که تحت تدبیر ولی الله الاعظم (عج) جامعه جهانی را بهتدریج از نظمِ مادی و سیطرۀ قدرتها بهسمتِ یک نظمِ معنوی و رهایی از تسلط مادی سیر دهد.
#اما در نقطۀ مقابل، این هم محتمل است که مهلت شیطان هنوز تمام نشده باشد و خدای متعال مهلتی به شیاطینِ جن و انس داده باشد و دستگاه ابلیس و شیاطین انس از این فرصت استفاده کنند و با طراحیهای بزرگ و پنهان در پشتِ صحنه، بهدنبالِ تغییر مفهوم و سازوکارهای حُکمرانی بر جهان و ایجاد یک نظم پیچیدهتر مادی، یعنی عبور از حاکمیت کنونیِ قدرتهای مادی بر جهان بهسمتِ حاکمیت مجازی و #حکمرانی_مجازی و سایبری باشند که فضایی مدیریتپذیرتر، خشکتر و سختتر است.
این طراحیها ممکن است توسط دستهای پشتِ صحنۀ قدرت در جهان انجام شود؛ کمااینکه #دستهای_پشت_صحنه در بعد از جنگ جهانی، صحنه را به گونهای مدیریت کردند که جامعه بشری را به پذیرشِ یک حاکمیت جهانی، و محدود کردن اختیارات دولت_ملتها، واداشتند و تحت عنوانِ سازوکارهایی برای تحقق صلح پایدار، سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان ملل و زیرمجموعههای آن را بر جهان حاکم کردند و فضایی از رعب و هراس و اضطراب و گریز از جنگ را در جامعه جهانی به وجود آوردند. آنها آسیب را به حدّی گسترده کردند که حتی کشورهایی که مستقیماً درگیر آن جنگها نبودند، به پذیرش این نظم جهانی و سیطره قدرتها از طریقِ شبکۀ سازمانهای بینالمللی تن بدهند.
میدانید بیش از هفتاد میلیون کشتۀ رسمی در آن جنگها بوده که بسیاری از آنها مربوط به کشورهای درگیر است، ولی در ورای آن، کشورهایی که درگیر جنگ جهانی نبودند، شاید دهها میلیون کشتههای خاموش دادهاند و این هم طراحی همان کسانی بوده که این جنگها را هدایت میکردند تا بتوانند آن کشورها را هم به نقطۀ پذیرشِ این نظم نوین جهانی بر محور قدرتهای برندۀ جنگ برسانند و نیز آنها را در نقطۀ آسیبپذیری قرار بدهند که مسلط بر اوضاع نشوند.
علیایّحال، همانطور که بحرانِ جنگ جهانی اول و دوم، بستر جامعه جهانی را برای پذیرش یک نظم جدید با ادعای صلح پایدار مهیا کرد، این فضای ناامنِ کنونی هم میتواند جامعه جهانی را برای پذیرش یک پیشنهاد جدید برای تحققِ یک نظم مادی و ایجاد #حکمرانی_مجازی مهیا کند. @mirbaqeri_ir
ص ۱ از ۲ ⬇️
ص ۲ از ۲ ⬆️
این دورکاریها و این تعطیل کردن تجمعات حقیقی و عبور از #جامعۀ_حقیقی به #جامعۀ_مجازی و ایجاد بستر برای پذیرشِ حلوفصل امور (تحصیل، اشتغال و سایر ارتباطات اجتماعی) در فضای مجازی، و قرائن فراوان دیگر بهویژه قرار گرفتن در شرایطِ یک رزمایش بزرگِ زیست در فضای مجازی، که آخرین مقاومتها در برابرِ آن در حال فروریختن است و...، مؤیداتی بر این احتمال است که شاید چنین پشتِ صحنهای وجود دارد تا بتوانند سیطره بلامنازع مجازی بر جهان پیدا کنند. گمان من این است که این بیانی که رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی در روز عید مبعث فرمودند و اشاره کردند که ما در فضای مجازی هم باید قوی بشویم، شاید با توجه به این نکته بوده باشد.
این احتمال و فرضیه ممکن است معارضاتی داشته باشد، از جمله اینکه اگر چنین مقاصدی در کار باشد، پس چرا این بیماری دامن اروپا و آمریکا را هم گرفته است؟ در پاسخ باید گفت: منافاتی ندارد، چون در جنگ جهانی هم کل جامعۀ جهانی ناامن شد و جهان به سمتی کشیده شد که شعار نظم نوین و صلح پایدار را بپذیرند.
به هر حال، ما باید احتمالات و فرضیهها، بهخصوص احتمالات و #فرضیههای_بزرگ و استراتژیک را در نظر بگیریم و صحت و سُقم آنها را دنبال کنیم و برنامهریزی و رزمایشِ متناسب برای مواجهۀ فعال و هوشمندانه با آن انجام دهیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. نباید فرضیههای بزرگ را صرفاً با چند قرینۀ خُردِ مخالف رد کرد. البته این فرض هم دور از نظر نیست که این ویروسِ منحوس اما هوشمند، از همان آغاز هم با هدفِ ایجاد گسست اجتماعی از یک طرف، و شکلدهی به پیوست و انسجامِ مجازی و کلبۀ الکترونیکی از طرف دیگر، مهندسی و مدیریت شده باشد.
به نظر میرسد اگر آن نهادها و ساختارهایی که باید پشتیبانیِ فکری کنند، شکل گرفته بود و مسیر خودش را طی میکرد، امروز میتوانست دربارۀ این مسائل، نظر کارشناسی بدهد، ولی تلقی حقیر این است که اکنون، شبکۀ نیروهای جوان و فعال و بهخصوص نیروهای #آتش_به_اختیار، و نخبگان، فضاهای اندیشهورزی در این زمینهها را باید بهسرعت فراهم کنند و بستر #تأیید_یا_رد این فرضیهها را بررسی کنند و سپس بهدنبال یک طراحی همهجانبه و سازوکار جامعی در مقابلِ این پدیده، با ابعادی که برای آن مفروض است، داشته باشند و در برنامههای خود، علاوه بر حوزه بهداشت و حوزه جنگهای بیولوژیکی که بخشی از کار هستند، به این فرضیهها هم توجه کنند. اگر مقیاس این بحران، عبور دادنِ جامعه جهانی بهسمتِ یک حکمرانی بلامنازع جدید باشد و ظرفیت چنین تصرفاتی فراهم آمده باشد، باید تحرکات و اقدامات متناسب با آن طراحی و عملیاتی شود و این کار نیاز به فعالیتهایی در لایههای مختلفِ بنیادی، راهبردی و برنامهریزیهای عملیاتی دارد و بعد اقدام گسترده در صف بهصورت یک شبکه منسجم انجام بگیرد.
شکی نیست که تابآوری جامعه دینی در برابر این ابتلا بسیار بیشتر از جامعه مادی و مدرن است. این ویروس میتواند برخلاف همۀ طراحیها، ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند. این ویروس میتواند به ظهور شکافها و ضعفهای فراوانِ مستتر در نظم مدرن (از جمله اصالت منافع فردی) منتهی گردد. از طرف دیگر، امروز، تمدن غرب یک تمدنِ بیرقیب نیست. در رقابت تمدنی بین جبهۀ غرب و جبهۀ اسلام، اگر مقاومت کنیم و موضعگیری و برخورد آگاهانه و فعال در مقابلِ طراحیهای غیرانسانی غرب داشته باشیم، نتیجۀ متفاوتی رقم خواهد خورد و فروپاشیِ تمدن غرب تسریع خواهد شد.
راه ما آماده شدن برای مواجهه با احتمالات است و این آمادگی چیزی نیست جز #قوی_شدن در عرصههای مختلف اقتصادی، مجازی، علمی و فرهنگی. (۱۳۹۹/۱/۱۰)
☑️ @mirbaqeri_ir
💠 بهترين زندگى
🔸 تحف العقول عن عليِّ بنِ شُعَيب : دَخلتُ على أبي الحَسنِ الرِّضا عليه السلام، فقالَ لي: يا عَلِيُّ ، مَن أحسَنُ النّاسِ مَعاشا ؟ قُلتُ: أنتَ يا سَيِّدي أعلَمُ بِه مِنّي ، فقالَ عليه السلام: يا عَلِيُّ ، مَن حَسُنَ مَعاشُ غَيرِهِ في مَعاشِهِ
يا عَلِيُّ ، مَن أسوَأُ النّاسِ مَعاشا؟ قُلتُ: أنتَ أعلَمُ، قالَ: مَن لَم يَعِشْ غَيرُهُ في مَعاشِهِ.
📚 [تحف العقول : 448.]
🔹 به نقل از على بن شعيب: خدمت امام رضا عليه السلام مشرف شدم حضرت به من فرمود:
اى على! بهترين زندگى را چه كسى دارد؟ عرض كردم: سرورم! شما بهتر از من مىدانيد. حضرت فرمود:
اى على! كسى كه زندگى ديگرى در زندگى او خوش و خرّم باشد.
اى على! بدترين زندگى را چه كسى دارد؟ عرض كردم: شما بهتر مى دانيد. فرمود:
كسى كه ديگرى در زندگى او [خوش و خرّم] نباشد.
29.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😱 بردهداری نوین در پسا #کرونا
#بیل_گیتس
#راکفلر
#سازمان_بهداشت_جهانی
#WHO
🔹 از شما #خواهش میکنم این مستند تحلیلی و کمی طولانی را حتماً ببینید تا با آرزوی طاغوت برای نحوهی حکومت در جهان آشنا شوید!
🔸 برای فهم بهتر این مستند تحلیلی، پیشنهاد میشود؛ کتاب داستانی "کوههای سفید" اثر #جان_کریستوفر را مطالعه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تفاوت امام و رهبر با رئیس و مدیر؟
👌 چگونه #یک_گروه_کوچک تشکیل دهیم و سپس جریان جامعه را حاکمیت کنیم؟!
💠 نافعترین #دارو، ترک آرزوهاست
🔸 أَنْفَعُ اَلدَّوَاءِ تَرْكُ اَلْمُنَى
🔹 اميرالمؤمنين على بن ابيطالب عليهالسّلام
📚 غرر الحکم و درر الکلم، ج 1، ص 419
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن.pdf
16.45M
📗 متن PDF کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»
(سخنرانیهای مقام معظم رهبری در ماه رمضان ۱۳۵۳)
🔗 لینک صوتهای سخنرانیها
▶️ http://jahadi.ir/sahba/صوت-طرح-کلی-اندیشه-اسلامی-در-قرآن/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊ دشمن نزدیک! دشمن دور‼️
🎥 از خبر فوق متوجه میشویم که #دشمن_نزدیک ما دیگر فرقهها و گروههای اسلامی نیستند! بلکه تنها دشمن نزدیک و دور ما فقط و فقط یکی است!
#امت_واحده
#اهل_سنت
#اهل_تشیع
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستندِ انیمیشنی از گذشته، حال و آیندهی #انسان مدرن که محصول غربِ علمی و حقوقی است.
#جاهلیت_مدرن
هدایت شده از فقه و معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖شرح حدیثی از امام رضا (علیهالسلام)
✅راه جذب دلها، منتقل کردن سخن نیک اهلبیت (علیهمالسلام)
💠رهبرانقلاب: امام علیبنموسیالرّضا (علیه الصّلاة و السّلام) به یکی از یاران خود فرمود: «رحم اللَّه عبدا احیا امرنا»؛ رحمت خدا بر آن کسی که امر ما را، مطلب ما را زنده کند. این راوی میگوید: «فقلت له کیف یحیی امرکم»؛ چه جوری میشود که امر شما، مطلب شما، موضوع مورد اهتمام شما زنده شود؟ «قال یتعلّم علومنا و یعلّمها النّاس»؛ علوم ما را فرا بگیرند، معارف اهلبیت را فرا بگیرند، آن را به مردم، به دلهای مشتاق، به ذهنهای جستجوگر منتقل کنند. «فانّ النّاس لو علموا محاسن کلامنا لاتّبعونا».(۱)
🔸برای گسترش معارف اهلبیت هیچ لازم نیست شما به این در و آن در بزنید؛ هیچ نیازی ندارد به بداخلاقی کردن و متعرض این و آن شدن؛ همین اندازه کافی است که معارف اهلبیت را درست فرا بگیریم، آن را به دیگران منتقل کنیم. این معارف توحیدی، این معارف انسانشناسی، این معارف فراگیر نسبت به مسائل زندگی بشر، خود جذاب است، دلها را جذب میکند، آنها را دنبال راه ائمه به راه میاندازد.
۱۳۸۹/۰۸/۰۳
١) معانی الأخبار، شیخ صدوق، ص ۱۸۰ ؛
💻 @khamenei_maaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ روش صحیح برداشت #عسل از کندوهای کاملاً طبیعی در کوهستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 #حلقه_های_میانی
💡 راهبرد تشکیل دولت اسلامی
👌 کرونا، فاصلهگذاری اجتماعی و آغاز #حاکمیت بلامنازع هوش مصنوعی‼️
بسم الله الرحمن الرحیم
#رنسانس آغاز حاکمیت #صنعت و زوال #سنتها بود.
📚 عصری که در آن علوم #منقول و #معقول خرافه شد و جای خود را به #علوم_تجربی داد.
💰 پول و منافع شخصی بر #اخلاق و انسانیت غلبه نمود.
🔰 نظامهای حاکمیتی گوناگون جای خود را به #دمکراسی هایی داد که در آن تنها دخالت مردم در سرنوشت و پذیرش مسئولیت اجتماعی، دادن #رای بود!
رای و انتخاب میان صاحبان ثروتی که به صورت هوشمندانهای قدرت را بین خود تقسیم میکردند.
🧚♀ هنر مبتذل گردید.
🌿 طبیعت با دستکاری و دگرگونی به ورطه نابودی کشیده شد.
🐔 گاو، مرغ و ماهی هم ماشینی شده و تبدیل به #دستگاه_تولید_گوشت و ... گردیدند.
انسانهای کمتری به #تولید پرداخته و بیشتر مردم #مصرف کنندگان محض شدند.
#نیازهای انسانی که به سادهترین شکل بر طرف میشد، حالا تبدیل به #خواستههای رنگارنگی گردیده که دیگر برای رفع آن باید هزینههای گزافی پرداخت.
🔸 و به صورت خلاصه اعمال قدرت توسط افراد کمتری اتفاق میافتد و نفوذ قدرت در نقاط بسیار دور نیز فراهم گردیده است.
و حالا زمان به سرعت در حال تحول دیگری است، تحولی که این #اعمال_قدرت را برای افراد محدودتری فراهم میکند و دایرهی نفوذ آنان را جهانی خواهد کرد!
✡ سیصد #صهیونیست که به اندازهی حداقل سه میلیارد نفر از مردم زمین ثروت داشته، #دهکده_جهانی را در دست گرفته و میخواهند اعمال قدرت کنند.
⚠️ جهان در حال عبور از صنعت به سمت #هوش_مصنوعی و حاکمیت آیتی است.
🔹 همهی ما تحت نظارت یک هوش مصنوعی به نام #بانکداری_الکترونیک به داد و ستد مشغولیم.
در #خرید کالا هم این هوشهای مصنوعی ذائقه ما را تغییر داده و با یک اجبار دوستداشتنی ما را در خرید و رسیدن به خواستههای رنگارنگ کمک میکنند.
از یک هوش مصنوعی به اسم #اسنپ برای حمل و نقل خود بهره میبریم.
یک هوش مصنوعی به نام #گوگل در جستجوی مفاهیم و دادههای مورد نیاز به ما جهت میدهد.
و حتی برخی از هوشهای مصنوعی مثلاُ در سازمان سنجش یا #مجلس به جای ما تصمیم میگیرند که ما در چه رشتهای تحصیل کنیم یا عضو کدام #کمیسیون شویم!!!
▪️ هوش مصنوعی نرم افزاری توانمند است که با تحلیل دادهها به طراحی جدید دست پیدا کرده و با آن ذائقهی مخاطب خود را تغییر میدهد.
در واقع تحلیل آنی حجم بالایی از دادههای اکتسابی، فرصتی را پیش روی صاحبان این نرم افزارها قرار میدهد که قابل درک برای افراد عادی نیست، اما مثلاً #بورس بازان حرفهای این فرصت را به خوبی درک میکنند!
صاحبان این نرم افزاران توانمند یا به اصطلاح هوشهای مصنوعی برای دسترسی بیشتر به حجمهای اطلاعاتی بزرگ یا big data خدمات خود را به صورت رایگان عرضه کرده و بعد با تحلیل و آنالیز همان اطلاعات در مرحلهی اول برای مخاطبان خود ذائقه سازی و سپس با خلع #اختیار و ارادهی از ایشان، رفتار مخاطبان خود را #مدیریت میکنند.
🧐 خوب دقت کنید؛ اگر مافوق این هوشهای مصنوعی یک هوش مصنوعی قدرتمند وجود داشته باشد (که باید باشد!)، آن وقت جستجو در مسیر یابی، خرید، اطلاعات بانکی، گفت و شنودهای شخصی و رصد اطلاعات گذشته، حال و آینده ای که به آن فکر میکنیم و در رابطه با آن جستجو و گفتگو داریم، عکس های خصوصی و نظرات دیگران درمورد شخصیت ما و هزار و یک اطلاعات دیگر که تحت کنترل هوشهای مصنوعی قرار دارند، یکجا جمع میشوند و آن #ابر_هوش_مصنوعی به تحلیل آنان میپردازد.
😔 تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل!
🔻و اما اصل قضیه؛ هنوز حاکمیت آیتی در زندگی مردم زمین بسط و گسترش تام پیدا نکرده و هوشهای مصنوعی کنترل همه چیز را به دست نگرفتهاند تا ابر هوش مصنوعی و صاحبان آن، ارباب کامل این دهکده شده و همهی مردم زمین را به بردگی بکشند.
لذا میبایست با ایجاد #ترس شرایطی را فراهم کرد تا مجبور به فاصله گذاریهای اجتماعی شده و به دست خود اختیار همهی ابعاد زندگی را به دست انواع هوشهای مصنوعی بسپاریم تا شرایط برای ایجاد دنیای جدید و دهکدهی جهانی فراهم شود.
ترس و وعدههای پوشالی تنها راهبرد #طاغوت برای رسیدن به این حاکمیت محض است🔺
😷 #کرونا سرعت دهندهی این تغییر تاریخی و تمدنی است. یک بیماری شبیه طاعون سیاه در اروپا یا آنفولانزای اسپانیایی در ایران که زندگی قبل و بعد از آن، دو جریان متفاوت را بوجود آورد.
🌐 دنیایی که دیگر در آن خبری از دمکراسی هم نیست! یعنی دخالت حداقلی مردم در سرنوشت خویشتن.
دنیایی با حاکمیتهای بسیار کوچک فقط برای پاسبانی از حقوق هوشهای مصنوعی.
🕎 دنیایی با حاکمیت یک ابر هوش مصنوعی که خود و صاحبان محدود صهیونیستی آن #مخفی هستند اما همه چیز مردم یعنی بردگان برای ایشان هویداست!
💠 اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ
💠 #حج دربرابر جاهلیّت مدرن
🔸 حجّ ابراهیمی، پدیدهی شکوهمند اسلام در برابر این #جاهلیت_مدرن است؛ دعوت به اسلام و نمایش نمادین زیست جامعهی اسلامی است.
🔹 جامعهای که در آن همزیستی مؤمنان، در حرکتی پیوسته بر گرد محور توحید، برترین نشانه است؛ دوری از تنازع و تعارض، دوری از تبعیض و امتیازات اشرافی، دوری از فساد و آلودگی، شرط لازم است؛ رمی شیطان و برائت از مشرکان و آمیختگی با فرودستان و کمک به مستمندان و برافراشتن شعائر اهل ایمان، در شمار وظایف اصلی است؛ و دست یافتن به منافع و مصالح عمومی همراه با یاد خدا و شکر او و بندگی او، هدفهای میانی و نهایی است.
🔸 این تصویر اجمالی از جامعهی اسلامی در آئینهی حجّ ابراهیمی است؛ و مقایسهی آن با واقعیّت جوامع غربی پر ادّعا، دل هر مسلمان با همّت را لبریز از شوق به تلاش و مبارزه برای رسیدن به چنین جامعهای میسازد.
📚 قسمتی از پیام #امام_خامنه_ای به مناسبت مراسم حج امسال؛ ۱۳۹۹
👌 شما میتوانید این پیام را به صورت کامل در آدرس زیر مطالعه کنید:
🌀 https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=46127
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻یک ارائه ویژه در مورد جنگهای جدید و استعمار نو با زبان اصلی🔺
⚠️ [البته اخبار ایشان در مورد ایران دقیق و مطابق با واقع نبوده و در نتیجه تحلیل ایشان در این مورد خطاست...]
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ تا چه زمانی #روح در زمین سرگردان است؟!
سلام برادران عزیزم
یک #سوال جدی!
فلسفهی اصلی کار ما چیست؟!
فلسفهی زندگی و حیات ما به عنوان یک فعال فرهنگی که در عرصه سلامت؟!
اصلاً بودن ما برای چیست که اگر نباشیم در آفرینش ضایعهای به وجود آید؟!!
بسم الله الرحمن الرحیم
اول، ضرورت دینی و اخلاقی فعالیتهای ما در حوزه سلامت و سبک زندگی:
بیانی از امام خامنهای در رمضان 1399؛
«ما دربارهی قرآن بارها گفتهایم، بارها شنیدهایم که قرآن کتاب زندگی است. واقع قضیّه هم همین است: قرآن کتاب زندگی است. اگر آحاد بشر قواعد زندگی را با قرآن تطبیق بکنند، سعادت دنیا و آخرت نصیب آنها خواهد شد. مشکل ما این است که این کار را نمیکنیم؛ مشکل ما این است که ما زندگی را با قواعد قرآن تطبیق نمیکنیم؛ مثل کسی که به پزشک مراجعه میکند و نسخهی پزشک را میگیرد لکن به آن نسخه عمل نمیکند. این مراجعهی به پزشک بدون عمل کردن به نسخه اثری نخواهد داشت؛ امروز وضع ما این جوری است.
قرآن، هم کتاب علم و معرفت است یعنی دل را و اندیشهی انسانی را سیراب میکند. [قرآن برای آن کسانی که اهل معرفتآموزی هستند یک سرچشمهی تمامنشدنی است]
لکن علاوهی بر اینها #قرآن_دستور_زندگی هم هست؛ قرآن علاوهی بر جنبهی معرفتی و معرفتآموزی دستورات کاربردی دارد برای زندگی؛ یعنی محیط زندگی را آباد میکند، زندگی را از امنیّت و #سلامت و آسایش برخوردار میکند.
یَهدی بِهِ اللهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضوانَه سُبُلَ السَّلام (آیه 16 سوره مائده)
راههای #سلامت را، راههای امنیّت را، راههای آسایشِ در زندگی را به انسانها نشان میدهد.»
✅ پس دو ماموریت اساسی وجود دارد:
🔸 تولید محتوا؛
#تولید_محتوای_مناسب برای تحقق سلامت مبتنی بر اصول و ارزشهای انسانی اسلامی.
🔸 مردمی سازی؛
#نشر_محتوا در مردم برای ارتقای سلامت در جامعه و پذیرش نقش توسط مردم برای کاهش تصدیگری دولت در سلامت و ارتقای خدمات عمومی این بخش به سبب مردمی شدن ارائه خدمات.
🔹 اولین گام در مردمیسازی؛ تعیین #نقش برای مردم است!
🔹 دو نقشی که ما در این خدمت ماندگار برای مردم ساخته و پرداختهایم عبارتند از:
#راهبر_سلامت
#سفیر_سلامت
#راهبر_سلامت کیست؟!
۱. اهل #تحقیق، پژوهش و تفقه در سلامت و سبک زندگی اسلامی
۲. #عالم و آگاه به اصول و ارزشهای انسانی، اسلامی در حوزه سلامت و سبک زندگی
۳. #عامل و مقید به آداب اسلامی به ویژه در حوزه سلامت
۴. #مبلغ و مروج سلامت به روشهای گوناگون بیانی (استدلالی و لَیِن) و غیر بیانی
۵. #معلم و مدرس توانمند در حوزه سلامت و سبک زندگی
۶. #مجاهد #تمام_وقت در حوزه سلامت و سبک زندگی
۷. #مربی و مشفق سفیران سلامت به صورتی که قدم به قدم با آنان حرکت کرده (البته بدون چشم داشت مالی، منفعت شخصی و از روی خیرخواهی) تا آنکه #سفیر_سلامت نیز راهبر سلامت شود!
💠 #سفیر_سلامت کیست؟
🔹 #سفیر_سلامت ذیل #راهبر_سلامت تربیت شده و به همراه خانواده خود به آموزههای دینی در حوزه سلامت #عمل میکند.
🔹 #سفیر_سلامت و خانوادهی او در حوزه سلامت فردی و اجتماعی از لحاظ جسمی، روحی و روانی، #الگویی مناسب برای مردم هستند.
🔸 فعالیتهای و خدمات زیر نیز توسط #سفیر_سلامت انجام میشود؛
🔹 #تبلیغ و ترویج فرهنگ سلامت برای پیشگیری از بیماری
🔹 #تاسیس_فروشگاه برای عرضه محصولات سالم به مردم یا #خرید_تولیدات سالم برای تامین غذای سالم
🔹 انجام برخی #خدمات برای کمک به سلامت هر چه بیشتر مردم مانند: ماساژ، حجامت، کمک به زایمان طبیعی و ...