🔹راستیآزمایی یک ادعا آیا کشور بدون نفت اداره شد؟
https://kayhan.ir/fa/news/220522
حسن روحانی، رئیسجمهوری روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به موفقیت دولت در جنگ اقتصادی طی سه و نیم سال گذشته، مدعی شد: «ما کشور را بدون نفت اداره کردیم. یک نفر این را نگفت، که به دولت خسته نباشید بگوید که بعد از صد سال که نفت کشور کشف شده برای اولین بار در تاریخ ایران را بدون پول نفت اداره کردید».
البته روحانی این اظهارات را در حالی بیان کرد که چند دقیقه قبل از آن در همان جلسه به فروش نفت و تأمین ارز اشاره کرده و گفته بود: «وزارت نفت در همین هفته گزارشی را در ستاد اقتصادی ارائه کرد که واقعاً جای افتخار بود که در طول این سه سال وزارت نفت چه کارهایی انجام داده است و با چه پیچ و خمهایی توانسته بخشی از نفت را بفروشد، برای اینکه ارز لازم را تامین و کشور اداره کند و برای اینکه به ترامپ بگوییم تو شکست خوردی و به آمریکا بگویم حریف ملت ایران نیستی!»
هرچند این قبیل تناقضات در اظهارات مسئولان دولت تدبیر و امید کم نبوده، ولی بیان ادعای اداره کشور بدون نفت آن هم در حالی که گواه آماری از یک سو و اظهارات کارشناسان از سوی دیگر و حتی سخنان خود مسئولان دولت آن را تأیید نمیکند، در جای خود جالب توجه است!
لوایح بودجه برخلاف ادعا سخن میگویند
ادعای اداره کشور بدون نفت در حالی برای چندمین بار مطرح میشود که رجوع به لایحه بودجه سالهای اخیر خلاف آن را اثبات میکند.
خبرگزاری مهر در این باره نوشت: لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ که به عنوان آخرین لایحه بودجه تدوینی دولت دوازدهم که نمایانگر رویکرد دولت برای اداره کشور میباشد سال گذشته تقدیم مجلس شد، حداقل ۴۱ درصد وابسته به نفت بود.
در آن لایحه، دولت مدعی فروش 2.3 میلیون بشکه نفت در روز شده بود که هر چند با انتقاد کارشناسان مبنی بر غیرواقعی بودن ارقام فروش نفت مواجه شد، اما حسن روحانی چند روز بعد از این موضع دولت حمایت کرد بنابراین همین اصرار دولت بر فروش 2/3میلیون بشکه نفت با ادعای اداره بدون نفت متناقض است.
البته لایحه بودجه در رفت و آمد بین دولت و مجلس تغییراتی کرد اما نسخه اولیه لایحه که ۱۲ آذرماه سال گذشته از سوی دولت تقدیم مجلس شد وابستگی ۴۱ درصدی به درآمدهای نفتی داشت که این وابستگی در بندهای مختلف بودجه مستتر بود...
‼️
هدایت شده از کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سخنرانی استاد مهدوی ارفع مربوط است به سال ۹۸، اما هر بار که آن را استماع مینمایم برایم تازه گی دارد و انگار همین الان و برای همین زمان حال ایراد شده است، این ویدئو را مجددا و با دقت ملاحظه نمائیم و از عبرتهای تاریخ درس و پند بیاموزیم.... !!
#جریان_تردید در کمین است تا از جهل جامعه نهایت سو استفاده را کند و ابزار آن رسانه و فضای مجازی است
طرح حمایت از حقوق کاربران.mp3
12.99M
یکی از مهمترین مولفههای راستیآزمایی لغو تحریمها، فروش نفت و انجام مبادلات بانکی ارز نفتی است. به عبارت دقیقتر، پس از اینکه آمریکا اعلام میکند تحریمها لغو شد، ما باید بتوانیم از کانالهای رسمی نفت صادر کنیم و از کانالهای رسمی ارز حاصل را مبادله کنیم. طبیعتا مدت زمان لازم برای انجام این فرآیند لااقل برای یک محموله نفتی، حداقل زمان لازم برای راستیآزمایی لغو تحریمها نیز هست.
راستیآزمایی غیر از این نیز معنایی ندارد. یعنی راستیآزمایی بدین معنی نیست که دولت تدبیر و امید فیالمثل متن فرامین اجرایی آقای بایدن را بررسی و آن را تایید نماید. آنچه باید بررسی شود، رفع علیالارض تحریمهاست. کما اینکه طرف مقابل در قصه برجام، به متن تعهدات ایران اعتماد نکرد و صرف متن را به عنوان انجام تعهد توسط ایران نپذیرفت؛ آژانس را مامور کردند تا روی زمین انجام تعهدات ایران را تایید کند.
ما در دوره برجام یک بار از این ناحیه خسارت دیدهایم. طرف مقابل اجرای تعهدات ایران را راستیآزمایی کرد، اما دولت آقای روحانی بابت وعده روی کاغذ آمریکاییها جشن گرفت و شد آنچه شد. ۹ ماه بعد از شروع اجرای تعهدات آمریکاییها، آقای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل از تعلل آمریکاییها در اجرای برجام گلایه کرد و البته که بیحاصل بود.
یک نکته جالب این است که اوایل خردادماه امسال سوگیموری رئیس انجمن نفت ژاپن به صراحت اعلام کرد که آغاز واردات نفت از ایران پس از لغو تحریمها، حدود سه ماه زمان خواهد برد. اگر سایر واردکنندگان نفت ایران نیز چنین مهلتی نیاز داشته باشند، راستیآزمایی صادرات نفت حداقل سه ماه زمان نیاز دارد.
معالاسف باید گفت کسانی که با تحریف شرط راستیآزمایی، میخواهند این مسئله مهم را به بررسی عبارات لغو تحریم روی کاغذ تقلیل دهند، دنبال هرچه باشند، در پی لغو واقعی تحریمها نیستند.
@syjebraily
خدمت ندانسته یونسی
به رژیم درمانده اسرائیل
وزیر اطلاعات دولت خاتمی گفت: نفوذ موساد در بخشهای مختلف کشور به حدی است که جا دارد همه مسئولین جمهوری اسلامی، برای جان خودشان نگران باشند.
علی یونسی در گفتوگو با جماران اظهار داشت: از نفوذ سرویسهای اطلاعاتی و مخصوصاًًًً اسرائیل غفلت شد. ۱۰ سال اخیر متأسفانه نفوذ موساد در بخشهای مختلف کشور به حدی است که جا دارد همه مسئولین جمهوری اسلامی برای جان خودشان نگران باشند. متأسفانه سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی به جای اینکه آنها را شناسایی کنند، به جان خودیها افتادهاند.
وی میافزاید: برای من بهعنوان فردی که مدتی در وزارت اطلاعات کار کردهام بسیار دردآور هست. در زمان ما و قبل از ما چنین نفوذهایی وجود نداشت و آنچه که میگفتند کار اسرائیل است ثابت شد که نبود. ولی بعد از ما به دلیل رقابت سرویسهای اطلاعاتی، موازیکاری که در وزارت اطلاعات رخ داد و سازمانهای جدیدی که در مقابل وزارت اطلاعات ایجاد شد، وزارت اطلاعات را تضعیف کردند.
یونسی گفت: آن سازمانهای جدید و موازی وزارت اطلاعات به جای اینکه با نفوذ مبارزه کنند، مشغول کنترل و مبارزه با خودیها شدند. میدان برای نفوذ سرویسهای جاسوسی دنیا باز شد و امروز ما حق داریم برای همه جا و هر اتفاقی که رخ بدهد نگران باشیم.
درباره اظهارات آقای یونسی گفتنی است؛ اولا اینکه ایشان- ولو با ادبیات مغلوط- اذهان را متوجه موضوع «نفوذ» کرده، مغتنم است. یونسی عضو طیفی است که بخشهایی از آنها به مدت بیست سال، موضوع توطئه و نفوذ را انکار کرده یا آدرس غلط درباره آن دادهاند.
ثانیا، طبق نظر آقای یونسی اسرائیل بایستی در موقعیت دشمن جایابی شود. اینجا هم اغلب مدعیان اصلاحطلبی و سران آن (از جمله خاتمی و موسوی)، کارنامه مردودی دارند.
آنها در فتنه آمریکایی- انگلیسی سال 88 تا جایی پیش رفتند که در روز قدس، دودستگی ایجاد کردند. آن روز، شعار القاشده وزارت خارجه اسرائیل، از سوی فتنهگران تکرار شد: «نه غزه، نه لبنان». بهنظر آقای یونسی، این خیانت بزرگ اگر نفوذ در میان برخی مدعیان سابق انقلابیگری و خط امام نیست، پس چیست؟ ضمنا باید یادآوری کرد آقای «ک» (از گردانندگان اتاق فکر فتنه سبز در لندن) سفری مخفیانه به سرزمینهای اشغالی داشت. خیانت فعالان فتنه سبز به حدی بیسابقه و چشمگیر بود که بارها از سوی سران رژیم صهیونیستی مورد تمجید واقع شدند. فتنه 88، دومین خیانت این طیف نفوذزده، پس از خیانت سال 78 بود و جالب اینکه در همان دوره نیز روزنامه خرداد وابسته به اولین وزیر کشور دولت اصلاحات، سنگ اسرائیل را به سینه زد و از جمله به این دلیل محاکمه شد.
ثالثا در فتنه قتلهای زنجیرهای، چند منتقد نجیب نظام به قتل رسیدند و فضای تبلیغاتی مسمومی به راه افتاد. یکی از قربانیان این جنایت مشکوک، مرحوم دکتر مجید شریف، مترجم کتاب روشنگرانه و ضد صهیونیستی پروفسور روژه گارودی با نام «اسطورههای بنیانگذار سیاست اسرائیل- تاریخ یک ارتداد» بود. آقای یونسی که پس از کنارهگیری وزیر وقت، وزیر اطلاعات شد، آیا بررسی مستقلی انجام داد که چرا باید مترجم کتاب ضد صهیونیستی در تهران ترور شود؟
نکته قابل تأمل اینکه سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، دوازده سال بعد از این جنایت، در سال 89 نوشت: «دشمنان اسرائیل فقط روحالله خمینی و مذهبیها نیستند حتی در میان کمونیستها و برخی ملی- مذهبیها هم میتوان چنین دشمنانی را پیدا کرد. گارودی که از سران حزب کمونیست فرانسه بود، مسلمان و مرید خمینی شد و نامش را از «روژه» به «رجاء» تغییر داد. او بهخاطر این کتاب، در فرانسه محکوم شد. ترجمه مجید شریف از این کتاب، هیچگاه از سوی روشنفکران حکومتی مورد نقد و نکوهش قرار نگرفت».
این جنایت در دولت خاتمی اتفاق افتاد، اما نفوذیهای مدعی اصلاحطلبی، فاز دوم عملیات را با حمله به نظام و انقلاب کلید زدند، بیآنکه امثال آقای یونسی شهامت به خرج بدهد و بپرسد یا بگوید که چه کسانی مثلا از مترجم کتاب ضد صهیونیستی گارودی کینه به دل داشتند و چرا او را کشتند و خونش را به گردن جمهوری اسلامی انداختند؟
@IMANI_mohammad
👇👇👇
رابعا آقای یونسی با القای دوگانگی میان وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه و دخیل دانستن آن در غفلت از نفوذ، آدرس غلط میدهد. او لابد اطلاع دارد که اطلاعات سپاه دوشادوش سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات، با شبکههای نفوذ پیچیدهای برخورد کرده که متأسفانه یک سر آن در برخی مراکز حساس دولتی بود. چند نمونه از این نفوذها، شبکه آمدنیوز، گاندوها و همچنین شبکه نفوذی بود که به بهانه محیط زیست و با میانداری معاون فراری سازمان محیط زیست تشکیل شده بود. برخی از این شبکه به صهیونیستها وصل بودند.
متأسفانه آقای یونسی به جای مقامات میزبان عناصر نفوذی، سازمان اطلاعاتی قدرتمند و کاربلدی را که دست سرویسهای جاسوسی را کوتاه کرده، متهم میکند و خود این کار، شکبرانگیز است. آیا او میداند و عمدا آدرس گمراهکننده میدهد؟ یا نمیداند و با واسطه، بازیچه عملیات روانی دشمن شده است؟
خامسا رژیم صهیونیستی در بدترین و ضعیفترین دوره عمر نامشروع خویش به سر میبرد و در داخل و خارج با بحرانهای عمیق دست و پنجه نرم میکند. آشوب سیاسی و اجتماعی که موجب برکناری نتانیاهو شد، تشدید خرابکاریها و انفجار در مراکز حیاتی این رژیم، و حملات موشکی بیسابقه مقاومت فلسطین، بخشی از این گرفتاریهاست.
به همین دلیل هم مقامات سیاسی و امنیتی اسرائیل، بنا را بر بلوف و بزرگنمایی درباره تحرکات ضدایرانی گذاشتهاند؛ و حال آنکه آنها حداکثر، بخشی از ناتوی اطلاعاتی (شامل سیا، امآیسیکس و برخی سرویسهای دیگر اروپایی) محسوب میشوند. در عین حال، همین سه سال قبل بود که صهیونیستها اعلام کردند گونن سِگِو، وزیر اسبق انرژی و امور زیربنایی در دولت اسرائیل، سالها جاسوس ایران بوده و به همین اتهام به 11 سال زندان محکوم شد. بنابراین ضمن مبارزه قاطع با سرپنجههای نفوذ، باید دقت داشت که اسیر عملیات روانی دشمن درمانده نشد.
روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
⭕️ اول به بهانه آزادی، لباس و روسری را میگیرند زنان را بی حیا و مردان را چشم چران میکنند و دوستی و رابطه جنسی دختر و پسر را امری عادی جلوه میدهند
سپس همجنسبازی، رابطه با محارم، سگ، گربه و چند شوهری از راه میرسند و هر روز پیروان شیطان، انسان را بیشتر در باتلاق فساد و شهوت غرق میکنند
👤 جناب آقای استیون
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترزا می نخست وزیر سابق انگلیس تلگرام و فیس بوک را محل زیست جنایتکاران و تروریست ها می دانست
سخنرانی ترزا می در اجلاس جهانی داووس 2018 حاوی نکات مهمی در بحث حکمرانی رسانه ای سایبری در دنیاست
جنگ شناختی چیست؟
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تاوان اعتماد بی جا به آمریکا را در برجام دادیم؛ آیا تضمینی برای موفقیت توافق وین وجود دارد؟
✡️ فرافکنی به سبک آشنا
✴️ حسام الدین آشنا در توییتی نوشت: آیا باید منتظر قضاوت تاریخ بمانیم تا بدانیم چه مقدار از مشکلات امروز کشور محصول #جنگ_تحریمی و چه میزان از آن حاصل #ناهماهنگی درونی دولت و #رقابت_بین_قوا بوده است؟ خیر! امیدوارم تا پایان سال جاری- با افزایش هماهنگی درونی دولت و همکاری دو قوه دیگر- بسیاری از ابهامات برطرف شود.
☑️ آشنا در این توییت در پی القاء این نکته است که مشکلات اصلی دولت روحانی ناشی از تحریم ها و ناهماهنگی بین قوا و در عمل کارشکنی قوای دیگر بوده است.
☑️ سپس در ادامه به صورت کنایه آمیز در پی بیان این مطلب است که در طول 8 ماه آینده این ابهام برطرف خواهد شد و مردم متوجه می شوند که دولت روحانی قصوری در این زمینه نداشته است.
☑️ البته آشنا بیان نکرده که مجالس قبلی با ریاست علی لاریجانی به صورت کامل با دولتشان هماهنگ بوده و قوه قضائیه به ریاست آملی لاریجانی نیز تقریبا با آنان همراه بوده و هیچ رقابتی با دولت وجود نداشته، ولی باز هم نتواستند در این زمینه موافق باشند.
☑️ نکته دیگر این است که طبق اذعان اکثر کارشناسان، تحریم فقط 30 درصد در نهایت می توانست بر شرایط کشور اثرگذار باشد که آن هم با عمل به منویات رهبر انقلاب و انجام قواعد اقتصاد مقاومتی با کمی همت و تلاش قابل حل بود.
☑️ جناب آشنا؛ دولتی که 8 سال دست روی دست گذاشت و چشم امیدش برای حل مشکلات کشور به کدخدا بود باید هم پس از پایان 8 سال، ضعیف ترین، بی تدبیر ترین و بی عرضه ترین دولت نامیده شود.
✍#سید_طاها_محسنی
🔴 از عواملی که طی سال های اخیر ناامیدی را در کشور افزایش داد، همین دست تحریف ها نظیر این توییت بود.
🔹 جریان تحریف، ابتدا با وعده گشایش و مشروط کردن تحقق مطالبات ملت به تعبیر رویای حل اختلافات با آمریکا، جامعه را منتظر و سرگردان کرد؛ بدون اینکه کمترین تلاشی کند تا کشور برای تحمل فشار تحریم آماده و ملزومات مقاومت فراهم شود و کمتر به مردم فشار بیاید.
🔹در این شرایط با تکرار مدام اتهام زنی های بخشی از حاکمیت علیه بخش دیگر آن، این محاسبه را به افکار عمومی منتقل کردند که «نخواستن ها» و «نگذاشتن ها» و «بحران اختیار» علت برهم خوردن توافقات با غرب است نه ظلم و زیاده خواهی طرف غربی و نه خوش خیالی دیپلمات های ما!
🔹این مدل تحریف، هم با تقویت دوقطبی ها به اتحاد و انسجام جامعه لطمه زده، هم امیدی که باید مولد مقاومت و ایستادگی باشد، در بخشی از مردم کمرنگ کرده، هم حس قربانی بودن در میانه دعوای قوای حاکم را در مردم تقویت می کند.
🔻چه شرایطی از این بهتر برای بالا بردن تاثیر تحریم ها؟!
پ.ن: افرادی چون ابوطالبی با چنین طرز فکر بحران آفرینی هشت سال مشاور روحانی و ظریف بودند و این آش را برای ملت پختند!
رها عبداللهی
@bidarymelat
🔴مراحل تبدیل یک صادرکننده به واردکننده با اِعمال کارشناسیِ اساتید لیبرال:
هستهای لازم نیست گاز داریم نیروگاه میزنیم
نیروگاه لازم نیست محیط زیست کثیف میشه آب داریم سد میزنیم
سد نمیزنیم و لازم نیست آب نداریم پس واردات میکنیم
حالا هم همش تقصیرِ تحریمه
اینا هیچ وقت خودشون مقصر نیستن
✍️حسین زمانی میقان