5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 باغ کتاب یا پاتوق فمینیست ها
🔹 خانم محتشمی پور عضو جبهه مشارکت و از فعالین در فتنه ۸۸ است و سابقه بازداشت هم دارد. ایشون از همپالکی های خانم شهیندخت مولاوردی و از دوستان خانم رخشان بنی اعتماد(از مهم ترین و جریان سازترین تهیه کننده های فمینیستی سینما) هستند و مدتی هم عضو هیئت مدیره انجمن ملی زنان کار آفرین بودند.
🔻خانم محتشمی پور، از ابتدا تاکنون رئیس هیئت مدیره «انجمن زنان پژوهشگر تاریخ» بوده است. وی درباره انجمن فوق می گوید: « مهم ترین موفقیت این حرکت جمعی هدفمند وداوطلبانه را می توان درشکستن تابوی پژوهش تخصصی درحیطه تاریخ با گرایش مطالعات زنان دانست.»
🔅 یکی از جریانات تاریخ نگاری، تاریخ نگاری فمینیستی است که دغدغه های زنانه یا جنسیتی خود را دنبال میکند. شاخه داخلیِ این نوع از تاریخنگاری، مراکزی مانند انجمن خانم محتشمی پور است که پژوهش های فمنیستی خود را در تاریخ دنبال می کند.
💢جریان اصلاحات بویژه جبهه مشارکت، پازل خوبی از پژوهشگران تاریخ، سینماگران، فعالین فضای مجازی، ژورنالیست ها و سیاسیون را غالبا با بودجه بیت المال به خط کرده و اهداف خود را دنبال میکنند و علاوه بر حمایت معاون روحانی از ایشان، حتی جلسات ماهانه شان در مراکز دولتی برگزار می شود.
💢 به گونه ای که کتابخانه ملی به ریاست اشرف بروجردی به یکی از پاتوق های این موسسه تبدیل شده است و اکثر برنامه ها و جلسات آن رایگان در بهترین سالن های باغ کتاب برگزار می شود.
#بیداری_ملت
🔺جروزالم پست: پهپادهای ایرانی در حال حمله به ماکت کشتی نشان داده شدند که شبیه به کشتی رزمی صاعر ۶ نیروی دریایی اسرائیل به نظر میرسید؛ ایران نه تنها از ظاهر کشتی بلکه نحوه تجهیز آن نمونهبرداری کرده؛ رزمایش ذوالفقار پیام واضح ایران به اسرائیل است...
➕ باید خدا را شکر کرد که دیگر کسی در کشور، به این بهانه و با پیش کشیدنِ بحث "دولت با تفنگ"، از خودش (در برابر مشکلات) سلب مسئولیت نمی کند و بدعهدی های طرف برجامی را ماله نمی کشد!
✍قاسم زاده
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ 3 سال از شهادت "فرمانده" گذشته
در تهران، کرمان و بغداد و ایران مردم کولاک کردهاند
کدام سیلی میتواند بر صورت دشمن محکم تر از این باشد؟
#جلوهایازغوغایاقیانوسبیکرانمردم
⚠️بررسی ریشههای افزایش قیمت ارز در ماههای اخیر
✍سیدامیرحسین حسینی/پژوهشگر اقتصادی
🔶در رابطه با عوامل اصلی افزایش نرخ ارز، موارد مختلفی را چه پیشینی و چه در حال حاضر میشود عنوان کرد. بحث اول حذف لنگر ارزی ۴۲۰۰ در ماههای گذشته است که باعث شد بخش زیادی از ارزی که در کشور مورد استفاده قرار میگرفت از نرخ ۴۲۰۰ به نرخ ETS تغییر پیدا کند. بحث بعدی کنشهای سیاسی و التهابهای موجود در سطح جامعه بود. اینها نیز بسیار موثر بود و بر شرایط بازار تاثیر خود را میگذاشت. نکته دیگری که در رابطه با افزایش نرخ ارز وجود دارد بحث ذینفعان و فشاری است که ذینفعان به بازار آوردند. ازطرفی دیگر، شوک اول بر اثر تقاضای ارز واردات خودرو به بازار ارز وارد شد که فشار زیادی به بازار وارد کرد. با آغاز تامین مالی واردات خودرو بازار شوک اول را تا ۳۵ هزار تومان تجربه کرد.
🔷بعد از این ماجرا عرضه خودرو در بورس کالا و شاخص بورس باعث تقویت این ماجرا شد و همه یک سیگنال گرانی و سرمایه گذاری در این بازار و بازارهای موازی مخابره کرد. همزمان این ماجرا در طلا شکل گرفت، به طوری که در یک اقدام اشتباه بانک مرکزی بدون عبرت گرفتن از ماجراهای گذشته عرضه اوراق طلا در بورس را انجام داد و باعث شد شاهد یک کف سازی قیمت در طلا رخ بدهد. این ماجرا در نهایت جریانهای سفته بازی را تحریک کرد و عملا ما یک دور باطل تورمی نرخ ارز، خودرو، بورس و تسری به سایر کالاها را تجربه کردیم. درحال حاضر شوک بعدی را هم تجربه کرده ایم و دلار بازار آزاد بالای ۴۰ هزار تومان است.
🔘راهکارهایی که بانک مرکزی در پیش گرفت راهکارهای مناسبی نبوده و عملا در مسیر تشدید فرآیند سفته بازی بازار بوده است. در حال حاضر صدا و سیما و کانالهای مجازی و رسانههای اقتصادی به شدت در سیگنال دهی برای تشدید التهابات موثر هستند.
🔵هم اکنون پنج نرخ ارز در کشور وجود دارد. یک نرخ بازار آزاد است که حدود ۴۰ هزار تومان است و کمتر از ۲ تا ۳ درصد حجم تراکنشهای بازار ارز را تشکیل میدهد. دومین نرخ ارز نرخ سنا و یا همان ets است که مبنای محاسبات سازمان برنامه است و معادل متوسط نرخ معامله صرافیها در روز قبل است که الان حدود ۲۹ هزار تومان است. بعدی قیمت دلار صرافی ملی است که صرافیها اسکناسهای ارزی شان را با آن نرخ میفروشند و حدود ۳۷ هزار تومان است. دولت محل مداخله اش در بازار از جنس دلار صرافی ملی است. نرخ بعدی نرخ نیما است که مبنای تجارت واردات و صادرات است و معمولا پتروشیمیها عرضه کننده اصلی این نرخ هستند و نرخ حواله هم نام دارد و هم اکنون حدود ۲۹ هزار تومان است. پس اختلاف جدی بین نرخ سامانه نیما و نرخ بازار آزاد وجود دارد که ۷۰ در صد تراکنشهای ارزی کشور را شامل میشود. یک مورد هم نرخ ارز رسمی است که بانک مرکزی معرفی میکند و هنوز یک مقداری از داروها و بخشی از تعرفه گمرکی با تعرفه ۴۲۰۰ تومان محاسبه میگردد.
🔴پس یک بازار ۵ نرخی سر در گم شکل گرفته است و آن بخشی که کمترین سهم را از این بازار به خود اختصاص داده، یعنی بازار آزاد دارد بر روی بقیه قیمتها هم اثر میگذارد. از آنجا که سیاستها به این سمت نیست که نرخ بالای ۴۰ هزار تومان بشود ۳۸ تومان، بشود ۲۸ تومان و به طور کلی کاهش پیدا کند؛ میخواهند این نرخ پایین را به نرخ بالاتر برسانند یعنی میخواهند ۹۷ درصد بازار ارز را به ۳ درصد بالای بازار برسانند. به عبارتی یعنی نرخ چهاراه استانبول از نرخ بانک مرکزی وجه و اعتبار بیشتری پیدا کرده است.
⚫️اقدام موثری که مسئولان باید انجام دهند را میشود از چند لحاظ بررسی کرد. بحث اصلی، اما خود مدیریت بازار ارز است. ما اولا ارز را یک کالای عمومی معیشت نمیبینیم بلکه آن را یک کالای خصوصی میبینیم و به عنوان یک کالا با آن رفتار میکنیم. ارز را در کنار یک سری کالای مصرفی مثل خودرو، مسکن و سکه قرار میدهیم. یعنی کالای عمومی به کالایی خصوصی تغییر یافته است. با اینکه هزار تومان نغییر در نرخ ارز، میلیونها تومان سفره مردم را کوچکتر میکند، ولی با آن مثل یک کالای سرمایه گذاری برخورد میکنیم و معیشت مردم را عملا نادیده میگیریم.
⚪️ابتدا باید ارز را یک کالای عمومی بدانیم. تک به تک ارزهایی که معامله میشود را باید مدیریت کنیم. باید جلوی معاملات سفته بازانه را بگیریم. اصلا معنی ندارد در شرایط جنگ اقتصادی و تحریمها و بحران های ارزی چیزی به نام بازار آزاد ارز وجود داشته باشد.
✅افرا
💠روزنامه ای اصلاح طلب هشدار داده پیامک های کشف حجاب، آتش التهابات را بر افروخته می کند!
🔹پ ن: همان هایی که امروز نگران پیامک های کشف حجاب و آتش التهاباتند، دیروز نگران تولید موشک بودند و شعار دنیای مدرن و گفتمان و مذاکره با آمریکا سر می دادند .
همان آمریکایی که با موشک سردار سلیمانی را به شهادت رساند
بیداری ملت/
به رئیسی امیدوارم زیرا :
جمعه ها خواب که نیست بماند در دورترین مناطق ایران حضور دارد.
وزیر نفت او نمی گوید پالایشگاه نمی سازم.
وزیر نیروی او نمی گوید نیروگاه نمی سازم.
وزیر مسکن او نمی گوید مسکن نمی سازم.
وزیر آموزش و پرورش او 2030 و ساسی را با بودجه بیت المال به صحن مدارس نمی برند.
معاون محیط زیست او به بهانه یوزپلنگ از مناطق پدافندی کشور جاسوسی نمی کند.
وزیر بهداشت او با مداد رنگی هر طور خواست نقشه ایران را نقاشی نمی کند.
وزیر کشور او بعد از عصبانیت کردن مردم به قوای انتظامی دستور تیر نمی دهد.
وزیر ارتباطات او پیام رسان های آموزش دهنده کوکتل ملوتوف و خشم و خشونت را حمایت نمی کند.
وزیر اقتصاد او کسر بودجه را با دلالی دلار تامین نمی کند.
سازمان خصوصی سازی او ابزار تولید را اوراق نمی کند، زمین کارخانه را کاباره نمی کند، کارگران را بیکار نمی کند.
و....
مدافعان حریم انقلاب/
هدایت شده از ریحانه
🔰 #بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب: در نگاه سرمایهداری غرب، مرد بر زن اولویت دارد چون سرمایه جایگاه انسانها را تعیین میکند و مرد مدیریت اقتصادی و تجاری داشت/ مسئله آزادی زن در غرب برای استفاده از آنان در کارخانه با مزد کمتر مطرح شد
🔺حضرت آیتالله خامنهای: نظام سرمایهداری غرب یک نظام مردسالار است. در نظام سرمایهداری سرمایه بالاتر از انسانیت است. انسانیت انسانها در خدمت سرمایه قرار میگیرد. خب هر انسانی که بیشتر بتواند سرمایهآوری کند، سرمایهاندوزی کند، ارزشش بیشتر است. مرد گردن کلفتتر است، قویتر است.
🔺مدیریتهای کلان اقتصادی و تجاری و مانند اینها را مردها انجام میدادند. بنابراین در نظام سرمایهداری مرد اولویت دارد بر زن. چون رجحان سرمایه بر انسان در مورد مرد بیشتر صادق است. خب، حالا که بنا شد سرمایه جایگاه انسانها را تعیین بکند انسانها یکسان نیستند دیگر طبعاً مختلفاند. گفتیم بر طبق این نگاه سرمایهسالاری، جنس مرد طبعاً بالاتر از جنس زن است.
🔺مزد زن همین الان در بسیاری از کشورهای غربی برای کارِ مشابه با مرد، کمتر از مرد است. این یکجور سوءاستفاده است که یک علت اینکه در قرن نوزدهم و بعد قرن بیستم، بیشتر قرن نوزدهم، مسئلهی آزادی زن مطرح شد برای این بود که زنها را از خانه بکشند بیرون، ببرند کارخانه. از آنها استفاده کنند با مزد کمتر.
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
🔰 #بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب در دیدار بانوان: در مسئلهی زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است / غرب متجدد نسبت مسئلهی زن گناهکار و مقصرند و جنایت کردند / با طرح مطالبه و مسائل مربوط به زن، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند
🔺در مسئلهی زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست. یک وقتی سالها پیش در دانشگاه دانشجوها از من پرسیدند شما در فلان قضیه چه دفاعی از خودتان دارید؟ گفتم من دفاعی ندارم، من هجومی دارم. در قضیهی زن اینجوری است، دنیا مقصر است، دنیا که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفهی غربی و فرهنگ غربی موجود البته غرب متجدد به قول خودشان مدرنیته غرب تاریخی را من کاری ندارم آن بحث دیگری است، غرب متجدد یعنی همینی که از حدود دویست سال پیش به این طرف در همهی شئون زندگی حرفی ابراز کرده، ما در قبال اینها مطالبه کنندهایم اینها نسبت مسئلهی زن گناهکارند، مقصرند، جداً، ضربه زدند، جنایت کردند.
🔺بنابراین صحبتهایی که ما میکنیم جنبهی دفاع ندارد، جنبهی بیان نظر و عقیدهی اسلامی است، موضع اسلامی است. حتی من امیدوارم که اگر این مطالبی که دربارهی مسئلهی زن، موضوع زن مطرح میکنیم و شماها بحمدالله میبینم که مسلطید به این مسائل یا خانمهایی که صحبت کردند و کاملاً مسلطند، امثال شماها اینها را تکرار بکنید، بیان کنید، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند. جامعهی زن غربی امروز در یک رنج ناخودآگاه در مواردی و آگاه در یک موارد دیگری است، روی آنها هم ممکن است اثر بگذارد.
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاندوزی:شهریور ماه 1400 خزانه را با 54 هزار میلیارد تومان منفی تحویل گرفتیم
🔹وزیر امور اقتصادی و دارایی:مساله تسهیل صدور مجوزها مورد تاکید رئیس جمهور است و در خصوص تخلف درون خود دولت نیز با کسی تعارف نداریم.
🔹شهریور ماه 1400 خزانه خالی تحویل ما شد.