کسانی به امامِ زمانشان
خواهند رسید،
که اهل سرعت باشند... !!!
و اِلّا تاریخ کربلا
نشان داده ،
که قافله حسینی
معطل کسی نمی ماند.
«واقعاً دختر پیامبر(ص)، معمای ناگشودهی ذهن بشر و معارف بشری است.»
-امام خامنهای
ز دل بریدن و دل بستن به یک طرف متمایل شو
که آنچه من ز تو می بینم؛ نه اشتیاق نه بیزاری ست
#فاضل_نظری
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
❇️ فریب آزادی
آیا امام با حق رای زنان مخالف بودند؟
🔰 دستگاه تبلیغاتی و رسانهای حکومت پهلوی سعی زیادی کرده بود تا تصویری از محمدرضا نشان بدهد که دغدغه پیشرفت زنان از مهمترین سیاستهای اوست. اوریانا فالاچی با همین تصور او را به مصاحبه دعوت کرد تا هرچه بیشتر متوجه عمق نگاه شاه نسبت به جایگاه زنان شود. اما حالا که فالاچی بدون واسطه روبروی محمدرضا و همسرش نشسته بود حرفهای دیگری میشنید.
🔰 محمدرضاپهلوی در این مصاحبه به صراحت میگوید: زنان وقتی در زندگی مردان به حساب میآیند که زیبا و فریبنده باشند! ممکن است زنها در قانون (با مردان) برابر باشند ولی در قابلیت و توانمندی در مقابل مردان هرگز. خبرنگار از این نگاه شاه به زنان آنقدر شگفتزده میشود که میگوید: من احساس میکنم زنان هیچ ارزشی در زندگی شما ندارند.
🔰 اواخر دهه سی دستگاههای تبلیغی حکومت دوباره سروصدایی راه انداختند که ای مردم! چه نشستهاید که قرار است با تصویب قانون انجمنهای ایالتی و ولایتی پیشرفت کنیم. این قانون بندهای ضد ارزش زیاد داشت ولی در پوششی فریبکارانه به مردم ارائه شده بود. بندهای این قانون در کنار حذف سوگند به کتاب قرآن و جایگزینی کتب آسمانی برداشتن شرط مسلمان بودن از نامزدها، اعطای حق رای به زنان را هم شامل میشد.
🔰 هوشیاران دریافتند، وجود حق رای برای زنان در این لایحه پوششی فریبکارانه برای اجرای دو بند دیگر بود. خصوصا که نگاه واقعی محمدرضا پهلوی به زنان طور دیگری بود. امام خمینی معتقد بود وقتی مردان در این حکومت آزاد نیستند رای دادن یا راه یافتن زنان به مجلس چه سودی دارد؟
🔰 ایشان مخالف حضور زنان نبوده و جایگاه زن و تصمیمگیری برای جامعه را از حقوق طبیعی آنان میدانستند اما معتقد بودند رژیم پهلوی با غرق کردن زنان در امور خلاف اخلاق، آزادی حقیقی را از آنها سلب کرده است.
🔰 هرچند رسانههای حکومتی این مخالفت امام و سایر علما را به عنوان اعتراض به حقوق زنان بازنمایی کردند، اما ایشان که به خوبی متوجه بازی رسانهای حکومت بودند، با تمام توان مخالفت با این لایحه را تا لغو آن ادامه دادند.
✅ @EMAM_COM
حضرت علامه طباطبائی(ره):
فرش هر مجلس نشوید. هر که هر صحبتی کرد گوشهاش را نگیرید ادامه بدهید. با رفیقی که مثل خودتان است، رفیق بشوید.
غذاتان متوسط باشد. صحبتتان متوسط، نه آنقدر که لال بشوید. رفاقتتان متوسط.
ذکر خدا بکنید تا توجه مخصوصی به شما بکند که همان مفاد «أذکُرکُم» است.
حاج حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به بندهایی از لایحه عجیب و غریب قوه قضائیه برای مقابله با بیحجابی نوشت:
در این لایحه اولاً؛ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود بیحجابی از ماموران سلب شده است!
ثانیاً؛ مجازات کشف حجاب، از دایره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع «تخلف»! آنهم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز تبدیل شده است!
ثالثاً؛ امکان برخورد با این پدیده عفتسوز از سایر نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قواست!
رابعاً مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر نه فقط منع شدهاند، بلکه اقدام آنها در این زمینه بهگونهای یک اقدام مجرمانه نیز تلقی شده است! و مثلاً حق ندارند از تردد کشفحجابکنندگان در معابر عمومی و انظار عامه جلوگیری کنند!
و اما، حالا به شاه بیت! ماده یک این لایحه نظری بیندازید! چه میبینید؟! مطابق این ماده، نیروی انتظامی در صورت مشاهده جرم مشهود کشف حجاب، حق کمترین برخورد و ممانعتی ندارد! خُب، باید چه کند؟ باید برای کشفحجابکننده پیامک بفرستد و به او تذکر بدهد! اگر مراعات نکرد چه؟ پیامک دوم! اگر بازهم... پیامک سوم! و...
خودتان قضاوت کنید. آیا این فرمول پیشنهادی در لایحه یادشده غیر از رها کردن پدیده خانمانبرانداز و عفتسوز کشف حجاب و تشویق دشمن به بهرهگیری از زنان فریبخورده برای ادامه این راه پلشت، مفهوم و معنای دیگری دارد؟! آیا این ماده خندهدار نیست؟! البته که خندهدار نیست، بلکه بر احوال ملت و خون شهدا و شهید و شهادت و مجاهدتهای ۴۴ ساله ملت و... بایدگریست!
ریاست محترم قوه قضائیه !
اخیرا اخبار نگران کننده ای از محتوای لایحه قوه جهت مقابله با بی حجابی بگوش می رسد مثلا :
مبلغ جریمه کشف حجاب معادل قیمت یک ساندویچ معمولی است!
ضابطین قضایی برای جریمه کردن هر فرد بی حجاب باید مستندات مربوطه را تهیه و نگه داری کنند.( چون ممکن است فرد بی حجاب به جریمه اعتراض کند!!)
افراد بی حجاب می توانند به جریمه اعمال شده اعتراض کنند و اعتراض آنها باید در یک کمیسیون خاص بررسی شود و ابراز پشیمانی مجرم موجب لغو جریمه و پاک شدن سوابق آن خواهد شد.
بر اساس این لایحه اگر زنی بدون رعایت پوشش شرعی و حتی در حالت برهنگی بدن در خیابان و اماکن عمومی حاضر شود نه پلیس و نه هیچ نهاد دیگری حق بازداشت یا جلوگیری از ادامه حضور او را نخواهد داشت و این فرد می تواند با آزادی کامل تا هر زمان که بخواهد با همان حالت در جامعه حضور داشته باشد و تنها به پرداخت جریمه ای معادل قیمت یک کیلو گوشت محکوم خواهد شد! ( که می تواند به این جریمه هم اعتراض کند و....)
اگر چند حقوق دان متدین و انقلابی مسئول بررسی این لایحه شوند خطاها و نواقص بسیاری را در این لایحه ۳ صفحه ای خواهند یافت !
بزرگترین مشکل این لایحه آن است که نویسندگان آن نخواسته اند مفهوم «حرام سیاسی» را بپذیرند و به همین علت بی حجابی را در حد یک تخلف ساده رانندگی تنزل داده اند!
این لایحه ( در صورت تصویب در مجلس ) نه تنها موجب بازدارندگی از بی حجابی نمی شود بلکه مسیر را برای عادی شدن بی حجابی و حتی برهنگی زنان هموار خواهد کرد چون بر اساس این قانون زنان می توانند در هر مکان عمومی و به هر شکلی که مایل باشند برهنه شوند و در صورت حضور پلیس و اعمال قانون با ارزانترین قیمت ممکن هزینه برهنگی خود را بپردازند!!
وقتی برخی از این زنان برای سگهای خود گردن بندهای طلا (معادل حقوق چند ماه یک قاضی دادگستری) می خرند ، پرداخت جریمه ای چند صد هزار تومانی برای برهنگی بدون مانع در مملکت امام زمان برایشان در حکم شوخی خواهد بود!
این لایحه چنان دست ضابطان قضایی برای برخورد قانونی با بی حجابی و برهنگی زنان را می بندد که کمتر پلیسی برای اجرای آن رغبت خواهد کرد چرا که پلیس درک می کند نویسندگان لایحه بیش از آن که به فکر مواجهه با یک «حرام شرعی و سیاسی» باشد به فکر آرامش و راحتی بی حجابان بوده و به همین علت لایحه را به صورت یک جانبه به نفع شهوترانی آنها ( و به زیان سلامت روانی و معنوی جامعه) تنظیم کرده اند!
جناب اژه ای !
در صورت صحت این اخبار لطفا نام این لایحه را به شکل زیر تغییر بدهید:
«لایحه صیانت قضایی از بی حجابان»
و بر اساس سوابق طولانی امنیتی و قضایی خود بفرمایید:
آیا این لایحه می تواند وعده رهبر انقلاب مبنی بر جمع شدن قطعی بی حجابی را عملی کند؟
نسبت لایحه فوق با این فرمایش رهبرانقلاب ( قدرت نظام باید جلوی فساد و فحشا را بگیرد!) چیست؟ به نظر شما تنظیم کنندگان این لایحه اعتنایی به دغدغه ها و دستورات رهبری داشته اند؟
«دکتر محمد صادق کوشکی»