فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتصاب آقازاده در ۸ سالگی!!!!
.
«میگفت:اگه فکر میکنی رشته هایی که تو را به امام حسین متصل می کند از هم گسسته است،به خوندن ِروزانه ی زیارت عاشورا مداومت کن»
.
امام رضا ع فرمودند یا به تکلیف اجتماعیتان عمل میکنید یا یک حکومت کثیفی بر شما مسلط میشوند. راه سومی نیست.
اگر بیطرف شوید و بگویید فقط دین شخصی، این،همکاری با حکومتهای فاسد است. شما جزء مروجین ستم و فساد میشوید چون میایستید نگاه میکنید و به وظیفهتان عمل نمیکنید."
⭕️ دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
🔻 اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِكَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِكْرِكَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُكْرَكَ بِكَرَمِكَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْكَ وسِتْرِكَ یـا أبْصَرَ النّاظرین
🔸 خداوندا ! مرا در این روز برای اقامه و انجام فرمانت قوت ببخش و حلاوت و شیرینی ذکرت را به من بچشان و برای ادای شکر خود به کرمت مهیا ساز و در این روز به حفظ و پرده پوشی مرا از گناه محفوظ بدار، ای بصیرترین بینایان عالم!
سکینه قاسمی (پری بلنده) و ملکه اعتضادی، دو تن از روسپیان حرفه ای تهران بودند که در سقوط مصدق و کودتای ۲۸ مرداد، نقش جدی داشتند.
این دونفر، ارتباط خوبی با سران حکومت داشتند و دختران جوان و نوجوان بسیاری را در دام فساد انداخته بودند.
پری بلنده، پس از انقلاب دستگیر و اعدام شد و ملکه اعتضادی هم در اسرائیل مرد.
کودتایی که در خارج از مرزها طراحی شود و با روسپیان پیروز شود، هر چه باشد انقلاب مردمی نیست؛
مثل آشوب ۱۴۰۱
۲۰ اسفند ۵۷ روزنامه های آیندگان، کیهان و اطلاعات بر روی یک جمله تاکید کردند و آن هم اینکه طالقانی طی مصاحبهای گفته: «در امر حجاب، اجباری در کار نیست.»
در این مصاحبه که روزنامه کیهان به طور مفصل، آن را منتشر کرده بود، آقای طالقانی ضمن دینی دانستن حکم حجاب، حداقل دوبار تاکید میکنند که در امر حجاب، اجباری در کار نخواهد بود و آیت الله خمینی تنها نصیحتی کردهاند.
جالبتر آنکه ۲۱ اسفند یکی از تیترهای روزنامه اطلاعات این بود: «امام خمینی: نظر آیت الله طالقانی درباره حجاب صحیح است.»
این روزنامه در شرح ماجرا نوشته بود: «یک خبرنگار فرانسوی که زن بود نظر امام را درباره مساله حجاب و اعتراض زنان ایرانی پرسید، امام فرمودند: همان نظراتی که آیت الله طالقانی فرمودند مورد نظر من و صحیح است.»
در همین تاریخ روزنامه کیهان هم این مطلب را منتشر کرد، اما کمی تفاوت داشت. در گزارش این روزنامه آمده بود: «ابتدا خانم خبرنگار فرانسوی پرسید: نظر حضرت آیت الله درباره اعتراض زنان ایرانی به حجاب چیست؟ امام خمینی پاسخ داد در این مورد آیت الله طالقانی شرح مفصلی از طریق روزنامه ها و رادیو تلویزیون گفتهاند و این مسئله را از دیدگاه اسلام بررسی کردهاند.»
نکته جالب این است که این مطلب اصلاً در مجموعه صحیفه امام منتشر نشده است، اما به هرحال مطابق گزارش روزنامه اطلاعات، جواب آیت الله خمینی از صراحت بالایی برخوردار بوده اما بنابر گزارش کیهان، ایشان فقط گفتهاند آقای طالقانی این را بررسی کردهاند. البته هرچند کلام ایشان نسبت به موافقت با آن جمله آیت الله طالقانی، از صراحت بالایی برخوردار نیست، اما با توجه به تیتر روزنامههای ۲۰ اسفند از سخنان آیت الله طالقانی، بنیانگذار انقلاب، نه تنها مخالفت صریحی با آن تیتر نکردهاند، بلکه به محتوای آن سخنرانی نیز ارجاع دادهاند.
در ۲۱ اسفند نیز این خبر منتشر شد که بازرگان به عنوان رییس دولت موقت گفته حجاب برای خانم ها الزامی نیست. در این اطلاعیه آمده بود: «بدیهی است که نخست وزیر و خانواده ایشان از قدیم طرفدار، مشوق و مقید به حجاب در حد معقول و عملی و صحیح اسلامی آن بوده اند ولی ایشان و همه آقایان و وزرا معتقد و عامل به آیه لا اکراه فی الدین نیز میباشند. اعلام صریح آیت الله العظمی خمینی که احدی حق تعرض و مزاحمت خانمها را ندارد موید عمل دولت بر عدم الزام خانمهای کارمند و مراجعین به ادارات می باشد.»
طبق نقل محمدرضا حکیمی، مرتضی مطهری نیز معتقد بوده طرح مساله حجاب زود است. حکیمی نقل کرده که استاد مطهری گفته بود: «من خدمت امام رفتم و گفتم که الآن وقت این نبود که شما این مسئله را مطرح کنید. امام فرمودند: ما حكم الله را گفتیم می خواهند بکنند، می خواهند نکنند.» (سه یار خراسانی، ص۴۴)
مطابق نقل سایت بنیاد شهید مطهری، بعد از ترور ایشان ورقهای در جیب ایشان برای پیشنهاد به امام خمینی بود که یکی از آنها «توقف اجرای حدود اسلامی به برقرار شدن نظامات اسلامی» بود.
بنابراین به نظر میرسد پس از تظاهرات زنان در اسفند ۵۷ برقراری تدریجی قانون حجاب در دستور کار قرار گرفته بود. بر همین اساس در تیر ۵۹ بحث ممنوعیت ورود زنان بی حجاب به ادارات مطرح و در مرداد ۶۲ قانون برخورد با بدحجابی در انظار عمومی در مجلس تصویب شده است.
نکتهای که نباید از آن غافل بود، این است که بازرگان و نهضت آزادی که بعد از اشغال سفارت آمریکا، از منتقدان صریح سیاستهای نظام شدند و بارها سیاست مقامات ارشد در جنگ یا نظراتی مثل ولایت مطلقه فقیه رو به نقد کشیدند، هیچ بیانیه و اظهار نظری در این مقاطع نداشتند.
حتی مطابق نقل روزنامه انقلاب اسلامی در تیر ۵۹ جلسه شورای انقلاب به ریاست بازرگان برگزار شده و خروجی این جلسه، ممنوعیت ورود زنان بدحجاب به ادارات شد. افرادی مثل بنی صدر هم که در شورای انقلاب نظرات متفاوتی داده بودند، در تیر ۵۹ به هر دلیلی که بوده، با این سیاست همراهی و از آن دفاع کردهاند. (روزنامه انقلاب اسلامی، ۱۶ تیر ۱۳۵۹)
آمار خشونت علیه زنان در کشورهای دنیا...!
در حالی که بسیاری از توپخانه های رسانه ای دشمن از خشونت علیه زنان در ایران میگویند لازم است بدانید که ایران حتی در 35 کشور اول این لیست هم نیست جالب تر اینکه به ده کشور اول لیست در خشونت علیه زنان دقت کنید :
ترکیه
آمریکا
نیوزلند
لتوی
دانمارک
فنلاند
انگلستان
سوئد
نروژ
فرانسه
یادت نره که الخیر فی ما وقع
نفع تو ، در همون اتفاقیه که برات افتاده
چه بد و چه خوب، اعتماد کن به خدا :)