◀️ بر اساس گزارش ثروت جهانی سال ۲۰۲۱ که توسط بانک سوئیس اعتبارسنجی میشود، مردم قطر ثروتمندترین مردم منطقه خلیج فارس و مردم ایران فقیرترین آنها هستند.
✅ البته من نسبت به آینده کشور نه تنها ناامید نیستم که فکر میکنم با اصلاح اشتباهات گذشته و نگاه واقعبینانه به مناسبات جهانی و منطقهای، به خوبی میتوانیم آینده خوبی را رقم بزنیم. فقط مهم این است که چشممان را بر واقعیات نبندیم، واقعیات را بپذیریم و امیدوارانه و جهادی، فعالیت و اقدام کنیم.
KashkooleTalabeh
☎️زنگ عبرت:
🔴در ماجرای اختلال در سامانه هوشمند سوخت، #دولت_رئیسی در طول یک هفته، ۲۴۵ میلیون لیتر بنزینِ آزاد بیشتری فروخت و در مجموع ۲۵۸ میلیون لیتر سهمیه جبرانی برای خودروها در نظر گرفت.
♦️یعنی درآمد دولت صفر یا منفی بود. پاسخ به افرادی که میگفتن دولت به دنبال جبران #کسری_بودجه از جیب مردمه
ehsan hosseini
🔴 وقتی هم اصلاح باشی هم بی شرف!
🔹 دیدار سفیر فرانسه در تهران با صادق زیباکلام در ویلای شخصی اش!
#بیشرف
🔴 وقتی هم اصلاح طلب باشی، هم بی شرف!
🔹 ابطحی که در سال ۸۸، کل رفقایش جلوی دوربین صدا و سیما لو داده بود حالا جمله ای که گفته را منکر شده است!
#وقاحت_دائمی
🔴بعضی خوششان میآيد حرف مهملی بزنند تا بعد مظلومنمایی کنند
♦️رهبرمعظم انقلاب: یکی از چیزهایی که به پا گرفتن فکر غلط کمک میکند، برخورد غیرفکری با آن است.
♦️بعضیها خوششان میآید که یک حرف بیربط مهملی بزنند، بعد بهجای اینکه یک نفر بلند شود، در مقابلشان بایستد و بگوید این حرف شما به این دلایل، باطل است، یک نفر بلند شود و فحششان بدهد! از خدا میخواهند!
♦️چون تکلّف استدلال، از روی دوششان برداشته میشود و راحت میشوند؛ در موضع مظلومیت و حق بهجانبی میگویند بله، نمیگذارند ما حرف بزنیم ۷۷/۱۲/۱۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️بهشتی که شهید مهدی باکری در لحظات آخر قبل از شهادتش دید و به شهید احمد کاظمی هم گفت بیا اینجا و ببین.
🎙به نقل از رهبر معظم انقلاب و سردار سلیمانی
#شهادت #دفاع_مقدس
🌹🌹🌹
خدا رحمت کند کسی را که پای خود را
از گلیم خود درازتر نکند!
از طرف صدا و سیمای مرکز خراسان، نامه و فرمی برای مرحوم آیت الله میرزا جواد آقای تهرانی آمده بود که در آن خواسته شده بود تا خود را به عنوانِ یکی ازشخصیتهای اسلامی، معرفی کنند.
حضرت آقا زیر عبارت یکی از شخصیتهای اسلامی با خودکار قرمز خط کشیده، و تنها همین دو جمله را نوشته بودند:
یکی:
رُبّ شُهره لااصلَ لَها یعنی:
ای بسا شهرت و معروفیتی که هیچ اصل و اساسی نداشته باشد.
و دیگر آن که:
رَحم اللهُ امرء اًعَرَفَ قَدره ولم یَتعدّ طورَه یعنی:
خدا رحمت کند کسی را که قدر و اندازه خویش را بشناسد و پایش را از گلیمش درازتر نکند!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا،نشر سامان دانش، به نقل از:
تفسیر مصباح الهدی، ص ۱۱۹، موسسه معارف امام رضا.
🔴توصیههای سلوکی آیتالله قاضی طباطبائی
🖊احمدحسین شریفی
🔘بخش اول: تفکر
_________________
سیدعلی قاضی طباطبائی سال ۱۲۸۲ قمری (فروردین ۱۲۴۸) در شهر تبریز به دنیا آمد و سال ۱۳۶۶ قمری (بهمن ۱۳۲۵) در نجف اشرف از دنیا رفت و جنازه مطهرشان در قبرستان وادیالسلام، جایی که خیلی به آن علاقه داشت و فراوان آنجا میرفت و ساعتها در آنجا سر در جیب تفکر مینهاد، دفن شد.
او افزون بر تخصص در فقه و اصول و تفسیر و رجال و درایه و ادبیات عرب، از بزرگترین عارفان و تأثیرگذارترین مربیان معنوی در دوران معاصر بوده است. او که خود پرورشیافته عارفان و زاهدان بزرگی چون شیخ محمد بهاری و سیداحمد کربلایی (هر دو از شاگردان عرفانی ملاحسینقلی همدانی) بود، پرورشدهنده شاگردانی افسانهای چون آیتالله محمدتقی آملی، علامه طباطبائی، آیتالله الهی طباطبائی، آیتالله بهجت، شهید دستغیب، سیدهاشم حداد و سیدعبدالکریم کشمیری نیز بود.
یکی از ویژگیهای سلوکی آیتالله قاضی طباطبایی تفکر بود. او فراوان به قبرستان وادیالسلام میرفت و ساعتهایی طولانی را در آنجا به تفکر سپری میکرد. آیتالله محمدتقی آملی، از تربیتیافتگان مکتب عرفانی آیتالله قاضی، میگوید:
«من مدتها میدیدم که مرحوم قاضی دو سه ساعت در وادیالسلام مینشینند، با خود میگفتم: «انسان باید زیارت کند و برگردد و به قرائت فاتحهای روح مردگان را شاد کند، کارهای لازمتر هم هست که باید به آنها پرداخت!» این اشکال در دل من بود اما به احدی ابراز نکردم. مدتها گذشت و من هر روز برای استفاده از محضر استاد به خدمتش میرفتم، تا آنکه از نجف اشرف بر مراجعت به ایران عازم شدم ولیکن در مصلحت بودن این سفر، تردید داشتم. این نیت هم در ذهن من بود و کسی از آن مطلع نبود. شبی بود میخواستم بخوابم؛ در آن اتاقی که بودم، در تاقچه پائین پای من کتاب بود؛ کتابهای علمی و دینی. در وقت خواب، طبعاً پای من به سوی کتابها کشیده میشد، با خود گفتم: برخیزم و جای خواب را تغییر دهم یا لزومی ندارد، چون کتابها درست مقابل پای من نیست و بالاتر قرار گرفته، و این، هتک حرمت کتاب نیست. بالاخره بنابر آن گذاشتم که هتک حرمت نیست و خوابیدم. صبح که به محضر استاد، مرحوم قاضی رفتم و سلام کردم: فرمود: «علیکم السلام! صلاح نیست شما به ایران بروید. و پا دراز کردن به سوی کتابها هم هتک احترام است.» بیاختیار حول زده گفتم: «آقا! شما از کجا فهمیدهاید؟» فرمود: «از وادی السلام فهمیدهام».
#اخلاق
Ahmadhoseinsharifi
🌹
✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
تبیین اندیشههای عرفانی_فلسفی علامه #حسنزاده (رحمة الله علیه)-استاد امینینژاد-مؤسسه فکرت.mp3
11.28M
🔰 تبیین اندیشههای عرفانی-فلسفی علامه حسنزاده آملی رحمةاللهعلیه
▫️استاد امینینژاد در مصاحبهای با سایت فکرت به تبیین اندیشههای عرفانی-فلسفی علامه حسنزاده آملی رحمةاللهعلیه پرداختهاند که صوت این جلسه تقدیم میگردد.
🏷 تهیه و تنظیم این صوت توسط مؤسسه فکرت صورت گرفته است.
#استاد_امینی_نژاد
346 عرفان دروادی عمل.mp3
7.31M
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#عرفان_دروادی_عمل
جلسه 346 (1400.7.24 شنبه)
#مکتب_سلوکی_علامه_حسن_زاده_آملی
استاد یزدان پناه
🌸🌸🌸🌸🌸
مصباحیه ...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 #عرفان_دروادی_عمل جلسه 346 (1400.7.24 شنبه) #مکتب_سلوکی_علامه_حسن_زاده_آملی استاد یزدان
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم
🔵جلسه ۳۴۶(۱) (۲۴ مهرماه۱۴۰۰/ ۹ ربیع الاول / شنبه)
🔴 بخش اول
🔵 عرفان در وادی عمل
✅ در این چند سال که هفتهای یکیدو جلسه عرفان در وادی عمل داشتیم، چندین بحث طرح شد که باید به فضای عرفان عملیِ مرسومِ منازلالسائرین افزوده شود. اساساً نباید گمان کنیم که میراث عرفانی ما در حوزۀ عرفان در وادی عمل، منحصر و محدود به منازلالسائرین است. نَه، بلکه میراث عرفانی ما بیش از این است و در آن بسیاری از راهکارها و راهحلها را بررسی کردهاند.
✅ ما در گذشته نشان دادیم که (راهکارها و راهحلها) در چه مواردی است. ابتدا کتاب رسالهالولایه مرحوم علامه طباطبایی را خواندیم. یکیدو دستور عملی مانند مراقبه را بحث کردیم. بعد راجع به اسرار عبادات صحبت کردیم. در آنجا گفتیم که چگونه نماز خود را درست کنیم. عرفا در این موارد دستوراتی دارند: ارتقا میدهند؛ روح عمل را بالا میبرند؛ چشم و گوش را باز میکنند. ما به عنوان نمونه از اسرار عبادات، نماز را بررسی کردیم. سپس در باب عمل و در باب ایمان بحث کردیم.
✅ از دو سال پیش، به این موضوع پرداختیم که چگونه بحثهای معرفتی در عمل تأثیر دارد. برای نمونه به اسمای الهی اشاره کردیم. اسماء را به شکل کلی توضیح دادیم و اشاره کردیم چگونه معرفت در عمل مؤثر است و گفتیم گمان نکنیم این معارف ناب توحیدی و این معارفی که در باب انسان کامل داریم، سر سفرۀ عمل نمیآید. همۀ آنها سر سفرۀ عمل میآیند. سپس اسماءالله را مطرح کردیم و اسم رزاق و اسم حکیم را بیان کردیم.
🔵 سر سفرۀ اسمای الهی
✅ امسال هم باید اسماءالله را ادامه میدادم. اسماءالله خیلی بحث شیرینی است. اگر ما سر این سفره بنشینیم، میتوان خیلی از مسائل را با آن حل کرد. قصد دارم که پنچشش اسم از اسمای الهی را ادامه دهم و به سرانجام برسانم. اما چیزی که هست، امسال مواجه شدیم با ارتحالِ نورانیِ کاملِ مُکمِّل، عارف واصل حضرت آیتالله حسنزاده آملی رحمتاللهعلیه. و این ارتحال ما را به یاد یک سرمایۀ بزرگ میاندازد که حوزه از آن بهره برد.
✅ گفتوگو دربارۀ ایشان در کارهای سلوکی برای ما خیلی مفید است. بحث اسماءالله را بعداً ادامه خواهیم داد. این بحث خیلی مهم است. اگر چند اسم از اسمای الهی را بخوانید و شیوۀ کار عرفا را بهدست بیاورید، درمییابید که عرفا چگونه عمل میکنند و چند کتاب دربارۀ اسماءالله بخوانید و اسرار آن را بهدست بیاورید. در این صورت، راحت در زندگی پیاده میکنید و واقعاً هم مؤثر است. اما اکنون از آیتالله حسنزاده آملی رحمتاللهعلیه یاد کنیم که سرمایه بزرگی برای ما است و باید از ایشان خیلی درس بگیریم. ایشان الان به درد ما میخورد.
🔵 سفرۀ آماده
✅ کسانی مانند مرحوم قاضی و علامه طباطبایی که نقطۀ اوج و محصول نهاییِ علوم حوزوی در دل تاریخ بودهاند، هر یک الگوی ناب حوزوی هستند. این بزرگواران چگونه به این مرتبه رسیدهاند. ما مشابه مرحوم قاضی را در همین دوره داشتیم و آیتالله حسنزاده آملی رحمتاللهعلیه اینگونه بودند. ما سر سفرۀ آماده نشستهایم.
🔵 سنّت عارفپرور
✅ میگویند معرفت حکمت متعالیه، انسان کامل پرورش میدهد. سنت معقول ما به اضافۀ سنت دینی بزرگانی را پرورش میدهد. (به بیان دیگر، این سنت، عارفپرور است). ما اینها را شنیدهایم. اما آنچه ما شنیدهایم در ایشان چشیدیم که دارا بود و از هر جهت برای ما الگو بودند: از نظر علمی؛ از نظر رفتاری؛ از نظر سلوکی. حیف است که ما این سرمایه را نادیده بگیریم و به آن نپردازیم.
🔵 بازخوانی
✅ الان باید آثار ایشان را بازخوانی کنیم که اگر ما بازخوانی نکنیم، دیگران (هر طور که خواستند) بازخوانی میکنند و ایشان را به صِفر و زیر صِفر میرسانند و بیانصافی میکنند و بلکه نقص خود را به عنوان نقصِ ایشان مطرح میکنند. الان بازخوانیهای متعددی میشود، ولی ایشان را باید بازخوانیِ واقعی کرد، آنچه در آثار و رفتار ایشان وجود دارد را به چشم بیاوریم. حضرت امام و علامه، زمانی به عنوان اوج حوزه و الگوی نابی در حوزه بودند و ایشان هم واقعاً از این زمره افراد بودند.
🔵 پس از چند قرن
✅ گاهی باید چند قَرن بگذرد تا مانند حضرت استاد بیاید. خداوند به ما و حوزه و امت (اسلامی) تفضل کرده است. ایشان واقعاً به درد همه میخورند و باید از ایشان الگو گرفت. شخصیتی دارای جوانب متعدد در ایشان دیدیم و حوزهها از هر جهت میتوانند از ایشان استفاده کنند.
🔵 رفتار حکیمانه
✅ کمتر موردی بود که ما به هر شکلی و در هر جایی خدمتشان برسیم و رفتار ایشان برای ما درس نبوده باشد. با بازاری، با طلبه، با غیرطلبه، با کارگر، با شاگرد، با استاد و با هر قشری برخورد میکردند، برای ما درس بود. ایشان هر عملی را با حکمت و عرفان و واقعیت دینی حل میکردند. حتی نوع برخورد با فرزندشان را.
یک، جوهرِ همه اعداد است و معادل ندارد!
گاهی ریاضیدانها پیش استاد حسن زاده آملی میآمدند. ایشان از آنها میپرسیدند:
یک بزرگتر است یا دو؟
آنان فکر میکردند استاد شوخی میکنند، میگفتند: دو!
ولی ایشان میفرمودند:
یک، بزرگتر است چون یک، معادل ندارد و همیشه یک است. یک، جوهرِ همه اعداد است. هزار، یعنی هزار تا یک. بنابراین یک، معادل ندارد و همین، مبنای همه محاسبات ریاضی را عوض میکند. استاد از این مبنا به عنوان وحدتِ عددی برای اثباتِ وحدتِ وجود استفاده میکردند.
https://t.me/sireyefarzanegan
خبرگزاری ایکنا، گفتگو با دکتر منصوری لاریجانی، ۱۴۰۰/۷/۶.
بروید طلعتِ دلآرایِ دین را به مردم نشان دهید!
ما هر وقت قصد داشتیم که از قم برای تبلیغ به منطقهای برویم با ایشان هماهنگ میکردیم و اجازه میگرفتیم. ایشان میفرمودند:
بروید حرف خدا و پیامبر(ص) را برای مردم بگویید و طلعتِ دلآرای دین را به مردم نشان دهید، چون دلها، فطرت الهی دارند و انسانها، مخلوق خدا هستند، حرف خدا را از زبان کسی که اهلِ ادایِ تکلیف است، قبول میکنند و تحت تاثیر قرار میگیرند و میفرمودند:
شماره بنده را به خانواده بدهید که در ایام تبلیغ، برای آنان پدری کنم.
https://t.me/sireyefarzanegan
خبرگزاری ایکنا، گفتگو با آیت الله حسن رمضانی، ۱۴۰۰/۷/۷.
از خدا میخواهم قبل از آن که قلم از دستم بیفتد، بمیرم!
یک روز که برای ملاقات علامه حسن زاده آملی رفتم، با قلم به درِ منزل آمدند. پرسیدم:
چرا با قلم آمدید؟ فرمودند:
خدا نکند این قلم از دست من بیفتد، از خدا درخواست میکنم قبل از آن که قلم از دستم بیفتد، بمیرم!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبرگزاری ایکنا، آیت الله حسن رمضانی، ۱۴۰۰/۸/۸.
http://t.me/sireyefarzanegan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷ابد در پیش دارید.
🔸نظام هستی صمد است و غیرمتناهی.
🔹 این نظام هستی بدین زیبایی برای پروراندن یک درّ یکدانه، زیباترین موجودات که میوه شجره وجود است، آفریده شد. آن جنابعالی انسان هستی.
🔸قدرتان را بدانید. کشیک نفس بکشید.
🔹انسان الهی بوده باشید.
🔸ابد در پیش دارید. ما انسان ازلی نیستیم به حساب شخص اما انسان ابدی هستیم .
🔹یعنی دیگر هستیم که هستیم که هستیم....
🔸به تعبیر جناب رسول الله (ص) : انّما تنتقلون من دار الی دار.
🔹ببینید خودتان را چه جوری دارید می سازید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در خصوص مقام معظم رهبری
🔸گوش شما باید به فرمان رهبر باشد ، چون گوش ایشان به فرمان حضرت خاتم انبیا (ص) ست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ "مهمان موقت"
• جملات علامه حسن زاده در این کلیپ
خطاب به یکی از فرزندان:
مهمان موقت شما هستم؛
هر کاری میکنید بکنید،
قربان شما من؛
پدر فدای تو.
یا الله؛
انّا لله و انّا الیه راجعون...
🌹🌹😭😭
✅دو فرزند و داماد آیت الله مصباح یزدی با حضرت آیت الله العظمی سبحانی دیدار کردند.
👇👇👇👇👇
🔺️دیدار اعضای ستاد بزرگداشت علامه محمد تقی مصباح یزدی با #آیت_الله_العظمی_سبحانی
🔸️صبح ۵شنبه ۱۴۰۰/۸/۱۳ برخی اعضای ستاد بزرگداشت آیت الله محمد تقی مصباح یزدی جهت تشریح فعالیتهای این ستاد، با آیت الله العظمی سبحانی دیدار کردند.
🔹️ایشان باعرض تشکر از لطف اعضای ستاد و خانواده این عالم بصیر فرمودند: بزرگداشت و گرامیداشت یاد علما و بزرگان یک امر پسندیده و تاریخی است، که باید مورد توجه اعضای ستاد قرار گیرد و پاسداشت یاد علما در واقع احیای این بزرگان است.
🔸️در این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی مصباح از الطاف و ابراز همدردی آیت الله العظمی سبحانی در ایام ارتحال آیت الله مصباح یزدی تشکر و قدردانی نمود و به تشریح فعالیتها و اقدامات صورت گرفته در ستاد بزرگداشت این عالم مجاهد پرداخت.
🔹️ آیت الله العظمی سبحانی، از آیت الله مصباح یزدی به عنوان یک عالم متواضع و خاشع یاد کردند و فرمودند: در رابطه به پاسداشت یاد و خاطره ایشان باید به دو موضوع مهم، خدمات علمی و شاگردان متعدد تربیت یافته مکتب ایشان و همچنین سیره عملی، اخلاقی و معنوی این عالم وارسته توجه جدی شود. ایشان با بیان اینکه نیاز امروز حوزههای علمیه به الگوگیری اخلاقی و علمی از چنین بزرگانی است، بر اهمیت جایگاه ستاد بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی در معرفی صحیح این مجاهد پارسا تأکید نمودند.
🔸️در پایان آیت الله العظمی سبحانی، خطاب به فرزندان این یار دیرین رهبری فرمودند: شما باید حق ایشان را نسبت به خود ادا کنید و سیره عملی و اخلاقی ایشان بصورت مکتوب نشر و در اختیار علاقه مندان قرار گیرد. همچنین مؤسسه امام خمینی که از ایشان به یادگار باقی مانده است، باید بیش از گذشته گسترش یابد.
#بزرگداشت_علامه_مصباح
تهدید طلبهها.mp3
481.3K
✅ خطراتی که ما طلبهها
را تهدید میکند...
عارف بزرگ استاد #مویدی.
۲ دقیقه.
۱۴۰۰/۸/۱۲
🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داریوش سجادی: بعد از فوت آقای هاشمی، حسن روحانی هم تمام شد
♦️تمام اعتبار روحانی، مدیریتی بود که هاشمی بر او داشت.
♦️بعد از فوت هاشمی با یک روحانی فشل مواجه بودیم که هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
🔻 درخواست فوری برای بازرسی از انتصابات فامیلی در دولت رئیسی
فداحسین مالکی، نماینده زاهدان گفته است خبرهای خوبی از تیم اقتصادی دولت به گوش نمیرسد، برخی اختلاف نظرها در تیم اقتصادی، گرانی و مشکلات معیشتی مردم را به حاشیه برده است.
این نماینده خطاب رییسی گفته "انتظار داریم که شما با یک نهیب حیدری تیم اقتصادی دولت را به همسویی و همگرایی دعوت کنید."
رابطه دولت و مجلس به سردی می رود، علت اصلی این رابطه سرد عدم پاسخگویی وزرا به نمایندگان ملت است، ادامه این روند به صلاح دو قوه نیست. لازم است رئیس دولت تذکر بدهد تا وزرا در ارتباطاشان با نمایندگان تجدید نظر کنند.
[خطاب به رییسی] برای عملی شدن سخنتان مهلت یک هفته ای تعیین کرده و به دفتر بازرسی ریاست جمهوری دستور دهید تا گزارش دقیقی از این موضوع تهیه کنند و افرادی که براساس نسبت های فامیلی سمتهایی را تصاحب کردند برکنار شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حکم بدوی تعطیلی ۴ بیمارستان تهران
🔹مدیرکل تعزیرات تهران: ۴ بیمارستان تهران به سبب اضافه دریافت از بیماران محکوم شدند. چون حکم قطعی نشده است از بیان نام بیمارستانها معذوریم.
🔹هر ۴ بیمارستان برای سومین بار این تخلف را انجام دادند و طبق قانون باید تعطیل شوند مگر اینکه تا صدور حکم قطعی، رضایت شاکیان را جلب کنند.