🔻 #گزارش_تصویری اقامه نماز باران به امامت آیتالله مهدوی در گلستان شهدای اصفهان
📆۱۹آذر۱۴۰۰
آیت الله مهدوی: دعا کردیم ؛حالا وقت تلاش مسئولان است
نماینده اصفهان در مجلس خبرگان رهبری:
🔹️خواندن نماز باران به معنای تلاش نکردن مسوولان برای حل مشکلات آب نیست.
🔹️ما وظیفه داریم با دلی شکسته استغفار کنیم؛ بلکه خداوند، باران رحمتش را بر ما نازل کند.
✍دیشب با ترغیب شدید اطرافیان تاهل مجدد را پذیرفتم و با حضور امام جمعه محترم شهداد و بزرگان فامیل عقد دایم خوانده شد . ضمن درخواست آمرزش برای همسر مرحومه ام که ۹ مرداد ۱۴۰۰ رحلت نمود خدا را سپاسگزارم که به میمنت میلاد حضرت زینب س جایگزین شایسته ای نصیبم نمود.
✍مهریه ۱۴ سکه با ساده ترین و کم هزینه ترین شیوه تنهابا نوای صلوات با یک دسته گل نرگس تولید محل و مشارکت بی شائبه و مدیریت فوق معنوی همه فامیل و...
@qavami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مخبر به کوی دانشگاه رفت
♦️معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم و رئیس دانشگاه تهران همزمان با روز دانشجو، از مجتمع خوابگاههای دانشگاه تهران بازدید کردند.
"رئیس جمهور"؛ یک تصویر متفاوت
🔹سخنان دیروز دانشجویان در حضور آقای رئیسی، نوعا مطالبه گرانه و انتقادی بود. از جوان پر نشاط دانشجو هم جز این انتظاری نیست که مطالبه گر باشد و در متن همین پویش تجربه بیاندوزد. این طبیعت دوران جوانی و دانشجویی است
♦️اما برخی مخالفان سیاسی آقای رئیسی که از هیچ سوژه و بهانه ای برای حمله دریغ نمی کنند، ضمن انتشار این سخنان انتقادی به شکلی ذوق زده، تحلیل های قالبی خود را هم روی آن گذاشتند. اما حرف دل زلال جوان دانشجو کجا، و کینه توزی و عقده گشایی سیاست بازان کجا؟
🔹حق هم دارند؛ لابد چشیدن نوبرانه، ذوق و هیجان هم دارد. سال ها بود چنین نشست صریح و صمیمانه ای میان یک دولتمرد ارشد و دانشجویان دیده نشده بود.
♦️خداوند پدر رئیسی را بیامرزد که تصویر "ایزوله" و "تاکسیدرمی" شده مدیریت از اتاق ریاست -و به شکل ویدئو کنفرانسی- را شکست و به جای یکطرفه حرف زدن، نقد های جوانان دانشجو را شنید. وقتی هم خواست پاسخ بدهد، نه مانند دولتمرد سابق، زبان به دشنام و هتاکی گشود، و نه طعنه زد و تحقیر و تمسخر کرد.
🔹دیروز - و هر روز قبل از آن- کسی از رئیسی نشنید که توهین و تهمت هایی مثل "بی سواد، حسود، بی دین، افراطی، کاسب تحریم، بی شناسنامه، مزدور، جیب بر، بیکار، متوهم، دین نشناس، بزدل، مستضعف فکری، به جهنم که می لرزید، مفسد، عقب مانده، مخلوقات ترسو، لرزان، تازه به دوران رسیده، عصر حجری، کودک صفت و..." را مثل نقل و نبات، نصیب منتقد خود کند.
♦️هر کس حق دارد درباره عملکرد صد روزه آقای رئیسی یا یکایک اعضای دولت وی، قضاوت کند؛ حتی سیاست بازانی که در پایان هشت سال مدیریت آقای روحانی، هنوز هم می گفتند "تقصیر دولت قبل است"، و حالا می گویند چرا رئیسی ظرف سه ماه، نابسامانی (به ارث رسیده) اقتصادی را جمع نکرد!
🔹اما رئیسی هیچ کاری نکرده باشد، همین که نشاط نقد جدی و بحث آزاد اندیشانه در حضور دولتمردان -بدون ترس از توهین و تحقیر و تمسخر و پیگرد- را به فضای عمومی کشور باز گردانده باشد، خدمت بزرگی کرده است.
♦️همین که قرار نیست صاحب نظران و منتقدان از ترس انواع تهدید ها و تخریب ها سکوت کنند و ناگهان چشم باز کنیم و ببینیم چهار یا هشت سال فرصت خدمت تبدیل به تهدیدی ویرانگر شده، رویداد مبارکی است؛ و البته که شرط پاسداشت آن، رعایت عقلانیت و انصاف و اخلاق است.
@IMANI_mohammad
🔰طرح| رهبرمعظم انقلاب: امیرالمؤمنین به معنای حقیقی به حقوق بشر عمل کرد
🗓 ۱۹ آذر، روز جهانی #حقوق_بشر
👓 امروز سالروز رحلت آیت الله محمدجواد #مغنیه است.
🔹 مرد بزرگی که حقیقتا نقش بزرگی در احیای فکر شیعی در لبنان داشت.
او عموی مجاهد بزرگ #عماد مغنیه بود.
کسی که وقتی از آقای خویی پرسیدند چه کسی پاسخ شبهات مادیون را میدهد؟
یکی از کسانی که نام برد ایشان بود.
🔹 شادی روح ایشان و همچنین شهید صدر فاتحه و صلواتی نثار کنیم.
👓 برای کسایی که درس خارج فقه دارند، کتاب ((الفقه علی المذاهب الخمسه)) از آیتالله مغنیه واقعا چیز به درد بخوریه!
❗️ خیلی ساده و روان احکام فقهی ۴تا مذهب اهل سنت رو همراه با مشهور شیعه جمع آوری کرده؛
مثلا اگر دارید درس خارج صوم میخونید خصوصا جاهایی که در تعارض میخواید ببینید نظر اهل سنت چیه این کتاب واقعا راه گشاست.
قبلا کتابخانه قائمیه برای دانلود گذاشته بود الان رو نمیدونم.
رحمت الله و برکاته علی مصنفه!
✅ اصول و ضوابط نتیجه گیری از مذاکرات با غرب.
✅ عبرت گیری از قرارداد عوامانه ی برجام.
آیت الله جوادی آملی در دیدار با وزیر خارجه:
🔹 مذاکره با جهان، یک فکر جهانی لازم دارد، ما از جهان جدا نیستیم، چه بخواهیم و چه نخواهیم باید با آنها مذاکره کنیم و با آنها دست بدهیم اما بعد از آن حتما باید انگشتان خود را بشماریم!
🔹 در نظام بینالملل به هیچکس اعتماد نیست اما در عین حال هیچ کس از مذاکره و تبادل با دیگر کشورها هم بینیاز نیست. لذا مذاکره با کشورهای جهان یک کار سنگینِ علمیِ عمیقِ حقوقی - سیاسی در حوزه بین الملل است.
🔹 مذاکره با جهان، یک فهم و سواد بالغ سیاسی بین المللی می خواهد. باید طرزی توافقات را نوشت که کسی نتواند زیر آن بزند و از آن خارج شود و از تعهد خود شانه خالی کند؛ اگر کشوری توانست یکطرفه و یکجانبه از توافق و قرارداد صورت گرفته خارج شود، این یعنی این قرارداد عوامانه نوشته شده است!
این یعنی آن تکیه گاهی که محل سوء استفاده دشمن قرار گرفته تا بر اساس آن از توافق خارج شود مورد غفلت قرار گرفته است، این یعنی در قرارداد دیده نشده که اگر یکی از طرفین به صورت یکجانبه از توافق خارج شود و آن را فسخ کند، چه عواقبی دارد؟ این یعنی همه جوانب کار دیده نشده است.
🔹 حضرت امیر(ع) در نامه خود به استاندار مصر، مالک اشتر، نوشت که مردم عمود دین هستند، این حرف از سر ترحم زده نشده، این یک حقیقت است. کدام خطر بود که مردم سینه سپر نکردند؟! کجا لازم به فداکاری و ایثار بود که این مردم دریغ کرده باشند؟! مردم، این کشور را با خون حفظ کردند؛ لیاقت این مردم نه آن قراردادهای عوامانه است و نه این اختلاس و سوء مدیریتها و حقوق های نجومی.
🔻لذا داخل را هم باید محترم بشماریم و با متفکران داخلی و صاحبنظران مشورت کنیم، این سابقه عظیم تاریخی و این فکرها را باید قدر بدانیم و از آنها استفاده کنیم.
🔹 اگر اختلاس و حقوق نجومی و سوءمدیریت در این کشور نباشد، این مملکت کاملا میتواند خود را اداره کند.
[ خطاب به تیم مذاکره کننده هسته ای]: مانیفست نظام بین المللی بر اساس حق و عدل نیست!
آنها اساساً این مفاهیم را قبول ندارند.
آنچه آنها قبول دارند و ما باید بر اساس آن با آنها مذاکره کنیم، یک عقل استدلالی است؛ باید طرف ما بداند که خروج یکطرفه از برجام، امنیت بین المللی را تهدید میکند، تا قرارداد ما با امنیت بین المللی گره نخورد ضمانت اجرا نخواهد داشت، قرارداد هسته ای باید یک تعهد محترم متقابل باشد و همه جوانب حقوق بین الملل در آن دیده شود.
بله! ادب بینالمللی را رعایت میکنیم، دست هم میدهیم، اما پس از دست دادن انگشتان خود را هم می شماریم!
✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
مصباحیه ...
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 🔴 بخش سوم 🔵 باید بدانیم ولی در آن نمانیم ✅ اگر بدانی و عمل نکنی، شقاوت میآورد. باید ا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔴 بخش چهارم
✅ ۳. حرفشنیدن؛ باید حقایق را دریافت. یعنی جزء برنامه کاری شما این باشد که حرف زیاد بشنوید. به ویژه آن معارف معنوی که معرفت باشد و معنویت ایجاد کند. ایشان در الهینامه میگوید: «الهی، شُکرت در سر سفره اسفار نشستهایم؛ با ما چه میکند».
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
349 عرفان دروادی عمل.mp3
6.45M
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#عرفان_دروادی_عمل
جلسه 349 (1400.8.15 شنبه)
#مکتب_سلوکی_علامه_حسن_زاده_آملی
🌸🌸🌸🌸🌸
مصباحیه ...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 #عرفان_دروادی_عمل جلسه 349 (1400.8.15 شنبه) #مکتب_سلوکی_علامه_حسن_زاده_آملی 🌸🌸🌸🌸🌸
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم
🔵 جلسه ۳۴۹ (۴) (۱۵ آبان ۱۴۰۰/ ۳۰ربیعالاول شنبه)
🔴 بخش اول
🔵 مکتب سلوکی علامه حسنزاده رحمتاللهعلیه
✅ سال گذشته در «عرفان در وادی عمل» به اسم حکیم رسیده بودیم. اسم حکیم به پایان نرسید. بهدلیل ارتحال علامه حسنزاده رحمتاللهعلیه دربارۀ مکتب سلوکی ایشان بحث میکنیم. چرا؟ چون این بزرگواران الگو هستند. هر الگویی که خوش درخشید، باید از او خیلی درس گرفت. هر کس در سنت حوزوی به قله و اوج رسید، او الگو است و برای دیگران راهنمای خوبی است.
🔵 حقیقت عینیت یافته
✅ ممکن است کسی از این و آن بشنود که با تجربه یافتم اینگونه یا آنگونه باش. اینها مسئلۀ ما را حل نمیکند. باید الگوها را ببینیم. علامه طباطبایی و حضرت امام را ببینیم. این قلهها را ببینیم. اینها راهِ عینیت یافته است؛ نه اینکه توصیه باشد و شاید برسد یا نرسد. حضرت استاد میفرمود: «ره چنان رو که رهروان رفتند.» لذا حضرت استاد حسنزاده برای ما الگو است و یک حقیقت عینیت یافته است که در اوج است. ایشان هم در کارهای علمی و هم در کارهای معنوی، در اوج هستند. حتی در تبلیغ هم ایشان در اوجاند.
🔵 تبلیغ معارف
✅ ایشان در آمل یک دوره، هشت تا ده جلسه تبلیغی در یک روز داشتند و همچنین سهچهار درس هم برای کسانی داشتند که توانسته بودند تحمل کنند و بیایند بالا. راه را نشان میدادند که چه کار کنند. از این بزرگوار نباید به این شکل تجلیل شود که ایشان واصل شده و تمام شد. ممکن است بزرگواری خودش رسیده است و تمام یا کسی میگوید از کودکی رسیده است و تمام. اما یکی مثل استاد حسنزاده که خودش این راه را طی کرده است میفرماید: «ره چنان رو که رهروان رفتند.» ایشان هم خودشان به آخر رسیدند و هم دیگران را دعوت کردند تا به آخر برسند.
✅ ما در جلسات قبل توضیح دادیم که چگونه طلبه باید به اوج برسد. ایشان دربارۀ طلبۀ مبتدی هم توصیههایی داشتند که به آن میپردازیم.
🔵 توصیههای سلوکی برای طلبۀ مبتدی
✅ طلبۀ مبتدی طلبهای است که به اوج و انتها نرسیده و عرفان نظری نخوانده است و شامل طلبۀ متوسط هم میشود. آیا طلبهای که به اوج نرسیده و عرفان نظری نخوانده است، نباید دست به کار شود؟ ایشان همیشه میفرمود: تحصیل و طهارت. این قاعده را دربارۀ طلبۀ مبتدی و منتهی بیان میکردند. گاهی به جای طهارت میفرمود تهذیب و گاهی تقوا.
🔵 تحصیل مانع تهذیب نیست
✅ آیۀ «لَا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ»(واقعه، آیۀ۷۹) به طهارت اشاره دارد. هیچ آلودگی از آلودگیها نباید در انسان پیدا شود. ایشان درباره مبتدی و منتهی این را میگفت. وقتی طلبه شدید، باید خوب درس بخوانید و عالم و مجتهد بشوید؛ خوب و پر شور هم بخوانید. تحصیل مانع تهذیب و طهارت نیست. بعد از اینکه ایشان این قاعده کلی را بیان کرد، چند دستور و برنامه دارند که من برنامهها را به ترتیب عرض میکنم.
1️⃣ انجام واجبات و ترک محرمات
✅ استاد حسنزاده دربارۀ انجام واجبات و ترک محرمات توضیح و ادبیات دارند و باید بیشتر توضیح دهیم. انجام واجباتی که ایشان میفرماید حاصل معارفی است که از آیات و روایات و عرفان و فلسفه فهمیدهاند. ایشان میفرمود: «علم و عمل انسانسازند.» علمی که ایشان میفرمود تمام سطوح ایمانی و علمی را شامل میشود. علم و عمل انسانساز است. صدرا ذیل بحث «اتحاد عقل و عاقل و معقول» عمل و عامل را طرح و آن را حل کرده است.
✅ علم و عمل انسانسازند
حضرت استاد برای اینکه این مسئله را تثبیت کنند در این باره کتاب نوشتهاند. ما هر سخنی میگوییم و هر نیتی که میکنیم و هر خطور قلبی که داریم و هر ادراک و عقیده و معرفتی که داریم، در حال ساختنِ خود هستیم. این تعبیر عام است و هم علم و هم عمل را دربرمیگیرد. علم و عمل انسانساز است و هر لحظه در حال ساختنِ خود هستیم. ببینید چگونه خود را میسازید.
🔵 تأثیر گناه بر جان
✅ گناه، جان را کجومعوج میکند. نیت بد کدورتِ جان ایجاد میکند.
🔵 اصلاح نیت
✅ در ابتدا نیاید راجع به نیّت سخت گرفت. «مخلَصین» همین که بگویند من این کار را خالص انجام دادم، همین نقص است. آنها باید خلوص را از خدا ببینند. اما اگر کسی در مراحل ابتدایی است، همین مقدار توجه کند که خالصانه انجام دهد، خوب است تا به درجات نهایی برسد. مثلاً در منبررفتن گاهی میتوان فقط از خدا و برای او حرف زد و گاهی ممکن است در منبر حسابهای شخصی صاف شود. مواظبت کنید فقط برای خدا باشد و برای خود نباشد. (البته به وسواس هم دچار نشوید و کمکم اخلاص را پر رنگتر کنید). سعی کنید اَعمالتان ابتغاء وجه الله و مرضات الله باشد.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🍀🍀🌹🌹🍀🍀
♦️#نامهها_برنامهها♦️
✳️ نامه ی ۳ (بخش اول )
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
1️⃣📚 از قرآن کریم: « حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ » (آلعمران_۱۷۴)، برای محفوظ بودن از بَدان و از بیم و بدی آنان.
2️⃣📚 از قرآن کریم: « لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ » (انبیاء_۸۸)، برای رهایی از اندوه.
3️⃣📚 از قرآن کریم: « أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ » (غافر_۴۵)، برای در امان بودن از فریب بیگانگان و ایمنی از مکر و حیلت دشمنان.
4️⃣📚 از قرآن کریم: « ما شآءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ » (کهف_۴۰)، برای زندگانی خوش داشتن، آسوده زیستن و در گشایش به سر بردن.
5️⃣📚از رسول اکرم صلي الله عليه و آله وسلم: "سُبْحَانَ اللَّهِ الْعَظِيمِ وَ بِحَمْدِهِ وَ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ"، بعد از هر نماز صبح ده بار برای مصون بودن از بیماریهای بد چون خوره، پیسی، دیوانگی و مانند آنها.
6️⃣📚و "اَللّهُمَّ اهدِنی مِن عِندِک وَ أفِضْ عَلَیَّ مِن فَضْلِکَ وَ انْشُرعَلَیَّ مِن رَحمَتِکَ وَ أنزِلْ عَلَیَّ مِن بَرَکاتِکَ"، بعد از هر نماز یکبار برای یافتن مقام قرب به حق که نایل شدن به مقامات معنوی است.
7️⃣📚دعاى حجاب امام صادق عليه السّلام كه براى محفوظ بودن از انديشههاى بد مردم پليد سنگرى سخت استوار است:
🌷 بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 🌷
▪️و إِذا قَرَأَتَ القُرآنَ جَعَلنَا بَینَکَ وَبَینَ الَّذینَ لَا یَؤمِنُونَ بِالآخِرَهِ حِجَاباً مَستُوراً 🌸
▪️و جَعَلنَا عَلَی قُلُوبِهِم أَکِنَّهً أَن یَفقَهُوهُ وَ فی آذَانِهِم وَ قْراً وَ إِذَا ذَکَرْتَ رَبَّکَ فی القُرآنِ وَحدَهُ وَلَّوا عَلَی أَدبارِهِم نُفُوراً.🌸
▪️اللَّهُمَّ أإِنَّی أَسئَلُکَ بِالْاِسمِ الَّذی بهِ تُحیی وَ تُمیتُ وَ تَرزُقُ وَ تُعطی وَ تَمنَعُ یا ذَالجَلالِ وَ الإِکرامِ.
▪️اللَّهُمَّ مَن أَرادَنا بِسُوءٍ مِن جَمیعِ خَلقِکَ فَاَعْمِ عَنّا عَینَهُ
▪️و اصْمُم عَنّا سَمعَهُ وَ اشغَل عَنّا قَلبَهُ وَ اغلُل عَنّا یَدَهُ وَ اصرِف عَنّا کَیدَهُ
▪️و خُذهُ مِن بَینِ یَدَیهِ وَ مِن خَلفِهِ وَ عَن یَمینهِ وَ عَن شِمالِهِ وَ مِن تَحتِهِ وَ مِن فَوقِهِ یا ذَاالجَلالِ وَ الإِکرامِ.
✅ علامه حسنزاده آملی (رضوانالله تعالی علیه)
✅ کتاب "نامهها برنامهها"
نامه سوم، صفحه ۱۹ و ۲۰
شما چطور دیگران را عاقل، اما جبرئیل را عاقل نمیدانی؟!
علامه حسن زاده آملی میفرمودند:
حدود ۱۸-۱۷ سال پیش، در نزدیکیهای حرم حضرت معصومه(س) پیرمردی را دیدم که کتابی بر دست و دراز قبایی بر تن دارد. به او گفتم: کتاب چند است؟ گفت:
کتاب، فروشی نیست، اما جلد آن را ۷۰ تومان میفروشم!
گفتم: یعنی چه؟ گفت:
مطالب کتاب، قابل معامله نیست، نویسندهاش لعنت الله علیه گفته است:
جبرئیل، عقلِ فعال است! گفتم:
آقا مگر جبرئیل، عاقل نیست؟ جبرئیل، موجود بیکاری است یا کار میکند؟ چگونه شما یک طلبه یا کاسب را میگویی هم عاقل است و هم کار میکند، حال چه اشکالی دارد که این آقا گفته است جبرئیل، عقل فعال است؟
«عقل فعال» یک اصطلاح فلسفی است و آن کتابفروش چون فلسفه نمیدانست، گمان میکرد این حرف، کفرآمیز است.
استاد حسنزاده آملی قصد داشتند ذهنیت آن پیرمرد را تصحیح کنند. این خاطره در واقع رویای صادقهای بود که پیش از اتفاق افتادن و شب قبل از آن، علامه در خواب میبینند.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبرگزاری ایکنا، گفتگو با استاد محسن غرویان، ۱۴۰۰/۷/۱۱.
https://t.me/sireyefarzanegan
علامه، کوهی از عشق به خداست!
علامه حسنزاده آملی سر تا سر عشق و مهربانی به دوستان و نزدیکان داشت و عاشق خدا بود. نمونه بارز آن وقتی صورت گرفت که حیدر آقای معجزه- عارف و شاعر معروف و از انسانهای اهل دل در دوره خود- به قم آمده بود.
استاد حسن زاده آملی آن قدر به این خانواده ارادت داشتند که وقتی خبر تشرف او را به قم شنیدند، بدون فوت وقت سراغ ایشان رفتند و ایشان را به منزل دعوت کردند در صورتی که خدمت حیدر آقای معجزه رسیدن با ناز تمام و سختی فوقالعاده صورت میگرفت و به راحتی کسی را نمیپذیرفتند و اجازه حضور نمیدادند.
ما در معیتِ ایشان به منزل علامه آمدیم و تا حدود ساعت ده شب آن جا بودیم و هم فضیلت نماز مغرب و هم عشاء گذشت. خاطره و مطالب پشت خاطره و مطالب بیان شد و استفاده بردیم. بعد از جلسه هم وقتی از آقای معجزه درباره علامه سؤال کردیم، تعبیر جالبی به کار بردند و گفتند:
علامه یک کوه عشق به محبوب واقعی است، عشق به آن چه رنگ و بوی او را میدهد!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبرگزاری ایکنا، آیت الله حسن رمضانی، ۱۴۰۰/۷/۸.
http://t.me/sireyefarzanegan
مگر ما چه کم داریم؟!
علامه حسنزاده آملی میفرمودند:
یادم هست روزی طلبهای نزد آقای آیت الله سید ابوالحسن رفیعی قزوینی رفت و از کمبودها و برخی مشکلات مالی و خرج مسکن و گرانی گلایه و شکایات داشت. آقای قزوینی با کمال آرامش به تمام گلایههای این طلبه گوش کردند و سپس فرمودند:
آقاجان! عزیز من! مگر ما چه کم داریم؟ میگویی خدای خوب و مهربانی نداریم که داریم علاوه بر این ما ۱۲۴ هزار پیغمبر، ۱۴ معصوم و ۱۲ امام داریم و تازه امام دوازدهم زنده است چه از این بهتر، پس ما دیگر چه کم داریم؟
خبرگزاری ایکنا، گفتگو با استاد محسن غرویان، ۱۴۰۰/۷/۱۱.
https://t.me/sireyefarzanegan
🌹 چند داستان و توصیه از علامه حسن زاده.
زندانی شدن علامه حسن زاده آملی در عالم مکاشفه/ انتقال روح علامه در وقت سحر
🕊شادی روح بلندش صلوات
👉🏻 yjc.news/00XBNC
دست خط مرحوم آیت الله حسن زاده آملی
در مورد کتاب مفاهیم القرآن از آیت الله سبحانی
https://eitaa.com/e_sobhani
مصباحیه ...
دست خط مرحوم آیت الله حسن زاده آملی در مورد کتاب مفاهیم القرآن از آیت الله سبحانی https://eitaa.co
خطاب تفضّل به العلاّمة الحجة الحكيم المتألّه الشيخ حسن الآملي (دام ظله الوارف) ننشره مشفوعاً بالشكر و التقدير
بسم الله الرحمن الرحيم «ن وَ الْقَلَمِ وَ مٰا يَسْطُرُونَ» سماحة العلم الآية العلاّمة العبقري الشيخ جعفر السبحاني متعنا اللّٰه بطول بقائه. بعد التحية و السلام: سلام كمثل الروض باكره الصبا فصادف ريحاناً و نوراً مفتقاً أنّه سبحانه كتب على نفسه و أخبر في كتابه بقوله: «مٰا نَنْسَخْ مِنْ آيَةٍ أَوْ نُنْسِهٰا نَأْتِ بِخَيْرٍ مِنْهٰا أَوْ مِثْلِهٰا» فهو سبحانه يقيّض في كل دور و كور أعلاماً يهتدى بهم، و يستضاء بنور هداهم، فقد عرَّفهم وليّ ذي الجلال، زارع المعارف في مزارع القلوب في خطابه الفصل الملقى إلى كميل الكامل الباخع النخعي بقوله: «يحفظ اللّٰه بهم حججه و بيناته، حتى يودعها نظراءهم، و يزرعوها في قلوب أشباههم، ذلك فضل اللّٰه يؤتيه من يشاء، و اللّٰه ذو الفضل العظيم». و أنتم - بحمد اللّٰه سبحانه - ممن حذا حذو هؤلاء، و تتلمذ في مدرستهم و تعرّف على مناهجهم، فلأجل ذلك أخرجتم إلى المجتمع الإسلامي تفسيركم الموضوعي لحبل اللّٰه: «القرآن الكريم» في حلقات عديدة، و قد حالفني التوفيق لأقف على أجزاء منها تتناول موضوعات قرآنية هامة كأنّما هي نسمات أُنس هبّت من حظائر القدس، و قد تجلّى فيها القرآن بمفاهيمه و معالمه للّذي قد جاء في طلب القبس. رزقنا اللّٰه و إيّاكم فهم الخطاب الإلهي و أسأله سبحانه غرة جدّكم، و عزة جداكم، و الحمد للّٰه الذي فضّل مداد العلماء على دماء الشهداء. تحريراً في 24 /شعبان المعظم/ 1403 ه قم: حسن الآملي
ملحوظة: هذا ما سمح المجال بنشره مما تفضّل به الأساتذة حول كتابنا «مفاهيم القرآن» و قد نشرناها مشفوعة بالشكر و التقدير، و سوف نقوم بنشر بعض الرسائل و الكتب الأُخرى التي وصلتنا من قادة الفكر و أرباب القلم في الجزء الآتي إن شاء اللّٰه تعالى. المؤلف
گروه ختم صلوات ثقلین
(یادبود علامه حسن زاده آملی)
نیت ختم صلوات:
فرج و ظهور حضرت صاحب الزمان، سلامتی مقام معظم رهبری و خدمتگزاران به حکومت اسلامی، بر طرف شدن موانع تحقق تمدن اسلامی، پیروزی گروه های مقاومت اسلامی در سراسر دنیا و...
زمان: شبهای جمعه و شبهای میلاد و شهادت ائمه معصومین علیهم السلام، راس ساعت ۲۱
عضویت:
https://eitaa.com/joinchat/2798846074C7d50e6e5ca
@salek_towhidi
جلسه دوم نامه ها برنامه ها.mp3
13.43M
♦️#نامهها_برنامهها♦️
🌸 جلسه دوم « شرح کتاب نامه ها برنامه ها »
🔸دوم محرم ۱۴۲۳ ه ق ( ۱۳۸۰ ش )
🌺 استاد صمدی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌹🌹👆 داشتن توجه تام؛ شرط تشرف به محضر امام زمان علیه السلام.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا شور چشمی یا چشم زخم واقعیت دارد؟!
حضرت علامه حسن زاده آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹#حُسن_حسن 🌹
🌷حقیقتِ خود را بشناس
🔸یکی از شرّاح نامور نهج البلاغه ابن ابی الحدید است که معاصر امین الاسلام شیخ طبرسی صاحب تفسیر عظیم الشأن مجمع البیان است.
🔹عبارت ابن ابی الحدید درباره گفتار علی امیرالمومنین که خلاصه میگوید:
آن چه را که حکما و فلاسفه گفتهاند، درباره تجرّد نفس ناطقه انسانی یعنی روح انسانی، جان انسانی که از این نشئه ( عالم ماده ) نیست، از اینجا ( عالم آخرت ) سرچشمه گرفته.
🔸آن که تویی، ببین کیست؟ در پی پروراندن آن بوده باش. آن، اصل توست. آن، حقیقت توست.
🔹و هستی که هستی و هیچ گاه کسی نمیتواند تو را از تو بگیرد، او را نابود کند. آن حقیقتِ توست که با او محشوری.
🔸آقا امیرالمؤمنین (ع) میخواهد بفرماید گوهری داری، حقیقتی داری که آن گوهر جوهر تو، غیر از این عالم ماده تن تو، کالبد تو، بدن توست.
#صوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 مولودی حضرت زینب سلام الله علیها با لهجه لری #محمود_کریمی
ولادت حضرت زینب سلام الله علیها بر همگی مبارک🌷🌷🌷