⚫️ پیام تسلیت استاد میرباقری، مسئول فرهنگستان علوم اسلامی، در پی رحلت حضرت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی (قدس سره)
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با کمال تأسف، ارتحال عالم ربّانی و فقیه و حکیم مجاهد، حضرت آیتالله مصباح یزدی(قدس سره) که از استوانههای فکری و معنوی حوزههای علمیه و میداندار بزرگ مبارزه و مجاهدۀ فرهنگی در دوران پرفرازونشیب انقلاب اسلامی بودند، به محضر حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و حوزههای علمیه و امت مؤمن و انقلابی تسلیت عرض مینمایم.
شخصیت علمی و اخلاقی و عرفانی، و اخلاص و پارسایی و مجاهدت ایشان بر کسی پوشیده نیست. این استاد بزرگ از معدود شخصیتهای اندیشمند و مؤثر حوزوی بودند که در مسیر تحقق انقلاب فرهنگی و تئوریزه نمودن حرکت انقلاب اسلامی، بیوقفه کوشیدند و با خلاقیت و نواندیشی، برگهای زرینی بر حافظۀ تاریخ تشیع افزودند و در این مسیر، جمع گستردهای از شاگردان عالِم، متقی و بابصیرت را به ساحت مقدس حضرت بقیةالله (ارواحنا فداه) تقدیم نمودند.
همچینن در طول عمر پربرکت و شریفشان بهویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، استوار و باصلابت در برابر جریانهای التقاطی و غربگرا، ایستادگی و با انحرافات فکری و فرهنگی مبارزۀ مؤثر کردند.
از خداوند متعال برای آن استاد عزیز و بزرگ، علوّ درجات و حشر با اهلبیتِ عصمت و طهارت (علیهم السلام) و برای بیت مکرّم ایشان، بهویژه فرزندان عالم و وارسته و عموم شاگردان، طلب صبر و اجر مینمایم.
سید محمدمهدی میرباقری
مسئول فرهنگستان علوم اسلامی
دی ۱۳۹۹
☑️ @mirbaqeri_ir
🔺دیدار با آیتاللهمصباحیزدی به مناسبت همایش تحول در علوم انسانی، ۱۳۹۰
🔻استادسیدمحمّدمهدی میرباقری:
«حقیر خود را شاگرد حضرت آیتالله مصباح میدانم و به این شاگردی افتخار میکنم».
@ostadmirbaqeri
علامه محمدتقی مصباح یزدی:
«... جناب آقاي ميرباقري كه جايگاه خودشان را دارند و از جهاتي از نوادر و شخصيتهاي بسيار ممتاز زمان ما هستند و الحمدلله بركات وجودیشان گسترده است و طبقات مختلف مردمي به صورتهای مختلف از ايشان استفاده ميكنند و اين نشانه وسعت بركات است كه خداي متعال براي ايشان مقدر و ميسر فرمودهاند»
.(منبع: کتاب مصاحبههای همایش تحول در علوم انسانی، قم، کتاب فردا)
دو پرچمدار.MP3
15.73M
🎧 استاد میرباقری | دو پرچمدارِ جنگ فرهنگی
💥 #شهید_قاسم_سلیمانی فقط سردمدار مبارزه با جریان تکفیری نیست، بلکه از اسوههای مبارزه با هر دو ضلع اسلام آمریکایی (غربگرایی و تکفیر) است.
💥 شهید سلیمانی با استقامت و فداکاریاش، بهتنهایی یک #رسانۀ_بزرگ بر علیه گفتمان سازش با غرب و جریان دلدادگی و فریفتگی و تحقیرشدگی در برابر استکبار بود.
💥 علامه مصباح یزدی و شهید قاسم سلیمانی، پرچمداران مبارزۀ فرهنگی با «غربگرایی و تکفیر» در دنیای اسلام بودند.
💥 #علامه_مصباح_یزدی دو کار مهم انجام دادند: ۱. تلاش برای حفظ ثغور فرهنگ اسلامی و مبارزۀ مستمر و طولانی با انواع جریانهای غربگرا و التقاطی، که بهحق از عهدۀ این کار عظیم برآمدند.
۲. ایجاد بسط در عرصه معارف دینی و تربیتِ خیل عظیم شاگردانِ موفق در این زمینه. ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
(صوت: کمکیفیت)
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3539
☑️ @mirbaqeri_ir
🔵 گزارش تفصیلی فرمایشات آیتالله مصباح یزدی، در دیدار حجتالاسلام والمسلمین سید محمدمهدی میرباقری، ۱۳۹۸/۱۱/۶:
💠 بخش اول:
✅ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2412
💠 بخش دوم:
✅ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2433
💠 بخش سوم:
✅ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2434
⏺ تصاویر:
🔘 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2409
🔘 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2431
مصباحیه ...
🔵 گزارش تفصیلی فرمایشات آیتالله مصباح یزدی، در دیدار حجتالاسلام والمسلمین سید محمدمهدی میرباقری، ۱
💥 آیتالله مصباح یزدی: تجربه ما بعد از یک عمر طولانی آن است که انسان باید یک چهارچوبی را برای معاشرت با دیگران معین کرده و خطوط قرمزی را مشخص کند تا از مرزها تجاوز نکند، اما در درون این محدوده باید انعطاف داشت و راهی جز این نیست.
🔴 آیت الله مصباح یزدی در دیدار حجتالاسلام و المسلمین سید محمدمهدی میرباقری، ۱۳۹۸/۱۱/۶ (#بخش_اول):
🔹 چیزی که میتواند مایه امید ما باشد این است که خدا یک سرمایه رایگانی به ما داده است و آن هم #محبت پیغمبر اکرم (ص) و اهل بیت (علیهم السلام) و همه کسانی است که از این خاندان بهرهای دارند.
🔹 ما خرجی برای کسب این محبت نکردهایم، بلکه خدا مجانی به ما داده است، اما بیخود نیست، این برای روزی است که از آن استفاده کنیم. و الا چیزهای دیگر خیلی قابل #اعتماد نیست.
🔹 در تجربه هشتاد و چند سالهمان به این نتیجه رسیدهایم اگر آدم توقع داشته باشد که تنها با افراد همفکر و موافق و مورد پسند و بینقص #معاشرت کند، دایره معاشرتش محدود میشود به تعداد معصومین علیهم السلام. چرا که علیرغم عیبهایی که خودمان مبتلا به آنها هستیم، کم کسی پیدا میشود که نقطه ضعفی نداشته باشد و اگر بخواهیم خودمان را محدود کنیم ناچار مجبور میشویم #انزوا یی اختیار کنیم و در کوه و بیابان زندگی کنیم. از آن طرف اگر آدمی بخواهد با هر انسانی بدون هیچ گونه محدودیت معاشرت کند، این هم معلوم است که کار آدمی را به کجا میکشاند.
🔹 سؤالی مطرح میشود که با عبارات قرآن کریم و روایات اهل بیت (صلوات الله علیهم اجمعین) در توصیه به #وحدت و جلوگیری از #تفرقه چه باید کرد؟ اگر فقط وحدت با آن کسانی است که صددرصد خالص هستند، خیلی خیلی کم پیدا میشود و همیشه اینگونه بوده است. پس با چه کسی وحدت و #همدلی داشته باشیم؟ اگر نخواهیم وحدت داشته باشیم مبتلا به نهی این آیه شریفه میشویم که فرمود: «وَ لَا تَكُونُوا كَالَّذِينَ تَفَرَّقُوا ...» (آل عمران/۱۰۵)
🔹 تجربه ما بعد از یک عمر طولانی آن است که آدمی باید یک چهارچوبی را برای معاشرت با دیگران معین کرده و خطوط قرمزی را مشخص کند تا از مرزها تجاوز نکند، اما در درون این محدوده باید #انعطاف داشت و راهی جز این نیست.
🔹 اگر نخواهیم آزاد آزاد معاشرت کنیم و از آن طرف به #انزوا کشیده نشویم راهی جز این نیست.
🔹 انسان که باید در حوزهای، با افرادی خاص و در چهارچوبی خاص #معاشرت کند، در یک فضا و محیط دیگری باید در یک چهارچوب وسیعتری معاشرت کند.
🔹 این بستگی به تشخیص #انسان دارد که مخاطبش در چه چهارچوب و موضوعی قرار میگیرد و چگونه باید با او برخورد کرد.
🔹 اما این بخش تئوری مسئله است، اما برای اجرای آن و تشخیص درست نوع رفتارها راهی بهتر از #توسل نیست. ما ندیدهایم هیچ عامل دیگری به این اندازه اثر کند. برای اجرای صحیح چهارچوبهای معاشرتی باید خدمت #حضرت_معصومه سلام الله علیها گدایی کرد.
🔹 بر اساس برخی روایات سه نفر تا دوازده نفر در طول تربیت پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله نمره خوبی آوردند و ما بقی با اختلاف مراتب لغزشهایی داشتهاند. در زمانه خودمان هم کسانی که امیدها به آنها داشتیم لغزشهایی داشتند.
🔹 حرکت امام(ره) شبیه #اعجاز بود، چه از لحاظ منش و رفتار امام و چه از لحاظ انتخابها و کارهایی که انجام میداد. بعدها معلوم شد رفتارهای امام چه جهات حسنی داشته است و همه اینها هم به تأیید الهی بود و الا اینگونه رفتارها با فکرهای ساده ما قابل تشخیص نیست.
🔹 اما با این وجود و با وجود آن برکاتی که دوست و دشمن در تمام عالم متوجه آن شدند، در عین حال نزدیکانشان چقدر اختلاف سلیقه داشتند و چه اشتباهاتی مرتکب شدند.
🔹 #امام هم خیلی از آنها را میفهمید و میدانست و خیلی از آنها را هم به روی این افراد نمیآورد. اگر میخواست به روی آنها بیاورد باید رها میکرد و میرفت، آنوقت با چه کسی کار میکرد؟
🏞#پوستر | پناهگاه معنوی
سید حسن نصرالله:
🔸️پس از رحلت آیت الله بهجت رحمة الله علیه، علامه آیت الله مصباح یزدی قدس سره محور دیدارها و پناهگاه روحی و معنوی برادران حزب الله در قم شدند.
#آیه_مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 انتشار برای نخستینبار | روایت رئیس دفتر نظامی فرماندهی کل قوا از اهدای نشان ذوالفقار توسط رهبر انقلاب به حاج قاسم سلیمانی
🔺 حاج قاسم میگفت به تشویق نیاز ندارم، رضایت رهبری برای من کافی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عراقچی قبل برجام: تحریمها #یکجا برداشته خواهند شد
🗓26 دی سالروز اجرای برجام
مادر شهید«خسرو قادری قمصری» همزمان با سالروز وفات حضرت امالبنین(س) با حضور در معراج شهدای تهران پیکر پسر شهیدش را پس از ۳۹ سال، در آغوش کشید.
پینوشتها:
یکم؛ وقتی کفن فرزند را بغل کرد، بی حرکت ماند. کاملا بی حرکت. مادر چشمهایش را بسته بود و هیچ نمیگفت. خوف کردم که از هیجان این دیدار از دنیا رفته باشد.
پس از دقایقی، آنچه چشمم را گرفت آرامشی بود که به مادر برگشته بود.
به زحمت پسرانش توانستند پیکر را از مادر جدا کنند و در تابوت قرار دهند و مادر همچنان ملتمسانه درخواست میکرد تا دقایقی بیشتر فرزندش را در آغوش بگیرد.
حال مادر، حال و هوای معراج را بهم ریخت.فقط پدر و مادر هستند که میتوانند یک عمر بی صبرانه چشم انتظار فرزند خویش باشند.
دوم؛ پدر شهید، چند ماه قبل ، با چشمانی که منتظر برگشت پیکر پسر بود از این دنیا رفته است.همانقدر که مادران منتظرند پدران نیز دلبسته جگر گوشه خود هستند.
مادران میگریند اما پدران باید مادران را دعوت به آرامش کنند و غم و بغض از دست دادن عزیز خویش را در سینه حبس کنند، پدران هم در داغ فرزند با مادران شهدا شریک هستند.
محسن رنگین کمان
🌹🌹🌹
شهیدحجت الاسلام سید مجتبی میرلوحی تهرانی (۱۳۰۳-۱۳۳۴ش) معروف به نواب صفوی،
روحانی مجاهد شیعه،
بنیانگذار و رهبر جمعیت فدائیان اسلام.
نواب صفوی دروس حوزوی مانند فقه و اصول، تفسیر قرآن و اصول سیاسی و اعتقادی را در تهران و سپس در نجف فرا گرفت. از علامه امینی و سید حسین طباطبایی قمی به عنوان اساتید وی در حوزه علمیه نجف یاد شده است.
نواب از پیشتازان مبارزات مسلحانه علیه حکومت پهلوی بود. با ظهور احمد کسروی نواب صفوی جهت مبارزه با تفکرات او از نجف به ایران آمد. قتل کسروی، عبدالحسین هژیر، علی رزمآرا و حسین علاء از جمله فعالیتهای سیاسی و مبتنی بر عقاید مذهبی نواب صفوی و فدائیان اسلام به شمار میرود. برخی از نویسندگان تاریخ معاصر، تلاشهای نواب صفوی و یارانش را در پیروزی جنبش ملی شدن صنعت نفت ایران موثر دانستهاند.
مخالفت با اقدامات دولت دکتر مصدق به دلیل عدم عمل به احکام اسلامی از دیگر فعالیتهای وی بود که حبس را برای سید مجتبی در پی داشت. کتاب «جامعه و حکومت اسلامی» از آثار نواب صفوی است. وی در دوران فعالیت سیاسی خود سفرهایی به اردن و مصر داشت که طی آن در دانشگاه الازهر سخنرانی کرده و با ملک حسین پادشاه اردن ملاقات داشته است.
رهبر فدائیان اسلام و برخی از یارانش در ۲۷ دی ۱۳۳۴ش توسط رژیم پهلوی اعدام شدند
🌹🌹🌹
💢نقش فداییان اسلام در ملی شدن صنعت نفت
♦️تاریخ نشان داده است که هیچ انقلاب وحرکت سیاسی، بدون فداکاری واقدام ایثارگرانه، به نتیجه نمی رسد و برای این که یک حرکت استمرار یابد و به هدف اصلی برسد، باید از موانعی بگذرد که رفع این موانع، بدون شجاعت و چشم بستن از دنیا، امکان پذیز نیست.
♦️در جریان نهضت ملی شدن صنعت نفت که با اقدام آیت الله کاشانی و با حمایت دکتر مصدق و چند تن از نمایندگان مجلس جرقه های آن زده شد، موانع بسیاری وجود داشت.
♦️یکی از موانع بسیار بزرگی که بر سر راه نهضت ملی شدن صنعت نفت قرار داشت و هر گونه اقدام در این مورد را سرکوب می کرد و ترس و دلهره شدیدی بین طرفداران نهضت انداخته بود، نخست وزیر وقت، رزم آرا بود، وی از مزدوران و هواداران سیاست انگلیس در ایران و فردی بسیار مستبد بود، رزم آرا چنان سختگیر و تابع انگلیس بود که حتی اشرف - خواهر شاه – از او می ترسید و نمی توانست روی حرف وی چیزی بگوید.
♦️وکلای جبهه ملی که اغلب از طرفداران نهضت ملی شدن نفت بودند هم از قدرت رزم آرا ترسناک بودند و سقوط رزم آرا را به علت حمایت شدید انگلیس از وی، غیر ممکن می دانستند و به کلی تز «ملی شدن صنعت نفت» را شکست خورده می دانستند.
♦️در این وضعیت، یک روحیه ایثار و فداکاری نیاز بود که در بین اعضای جبهه ملی وجود نداشت؛ اما جمعیتی فداکار به نام فداییان اسلام در میدان بودند که گره های کور تنها با از خود گذشتگی آنها باز می شد.
♦️جمعیت فداییان اسلام که از بدو تشکیل بارها وبارها نشان داده بودند که برای سربلندی اسلام و ملت مسلمان، حتی از جان خود نیز می گذرند، مدیریت کنترل بحران رزم آرا را به دست گرفتند.
♦️فداییان اسلام که در صراحت لهجه و شجاعت، شناخته شده بودند، به رزم آرا تذکر دادند که از مقاومت درمقابل نهضت ملی شدن نفت دست برداشته، به صفوف ملت بپیوندد. وقتی رزم آرا نصیحت فداییان را گوش نکرد، تذکر شدیدی به وی ابلاغ شد که اگر از مسیر حرکت انقلاب کنار نرود، به حکم دفاع از مال، جان، ناموس و دین مسلمین، با اسلحه به مقابله با او خواهند رفت.
♦️رزم آرا که به پشتیبانی و حمایت دربار وانگلیس پشت گرم بود و مستبدانه در مقابل هر گونه اقدامی برخورد می کرد وبرای خود آرزوهای بلندی را ترسیم می کرد، در مقابل تهدید فداییان اسلام هیچ گونه نرمشی نشان نداد و همچنان بر طبل مخالفت با ملی شدن صنعت نفت می کوبید.
♦️جمعیت فداییان اسلام برای برداشتن این مستبد مزدور از مسیر نهضت مردم، برنامه ریزی دقیقی انجام دادند و قرار شد جوانی پارسا و فداکار به نام استاد خلیل طهماسبی که در آن زمان 26 سال داشت، این لکه ننگ را از صحنه روزگار پاک کرده، نفت را به ملی شدن نزدیک تر سازد.
♦️سرانجام در 16 اسفند 1329 در یک مراسم ختم، در مسجد شاه سابق و در بین خیل جمعیت، رزم آرا به قتل رسید و شور و شادی در بین مردم و نمایندگان برپا شد و سرعت و حرکت ملی شدن صنعت نفت، شتاب شدیدی گرفت و می توان به جرات گفت که قتل رزم آرا، نهضت ملی شدن صنعت نفت را زنده کرد و جان دوباره ای به این نهضت داد.
♦️پس از قتل رزم آرا و نخست وزیری خلیل فهیمی، دیگر هیچ یک از نمایندگان وابسته انگلیس نتوانستند در مقابل ملی شدن صنعت نفت که خواسته مردم بود، از خود مقاومت نشان دهند. از این رو، لایحة ملی شدن صنعت نفت برای تصویب به مجلس تقدیم شد و تنها یک روز بعد از قتل رزم آرا، یعنی در 17 اسفند 1329 کمسیون نفت اصل ملی شدن صنعت نفت را در کشور با اکثریت آرا تصویب کرد و گزارش کمیسیون در 24 اسفند 1329 به تصویب مجلس شورا و در 29 اسفند به تصویب مجلس سنا رسید و صنعت نفت درست 50 سال پس از تأسیس آن، ملی اعلام شد.
🌹سید مجتبی نواب صفوی و دیگر یاران جمعیت فداییان اسلام با فداکاری های فراوان در عرصه جهاد برضد استبداد و استکبار، موجب سربلندی و عزت ملت ایران و مسلمانان جهان شدند.
💢در سالیان اخیر پاره ای از عناصر و جریانات سیاسی در راستای اهداف و آمال گروهی خویش به فضاسازی علیه مبارزات حق طلبانه و آرمان گرایانه جمعیت فدائیان اسلام و شهید نواب صفوی پرداختهاند. این جریان تبلیغی، القاء دیدگاه منفی حضرت امام (ره) نسبت به حرکت و اقدامات این جمعیت است که از جمله مصادیق آن میتوان به بخشهایی از خاطرات آقای منتظری و نیز مقاله آقای علی اکبر محتشمی در یکی از واپسین شمارههای روزنامه توقیف شده "بیان " اشاره نمود.
💢آنچه در پی میآید خاطرات شماری از منسوبین نزدیک امام(ره)، در جهت تبیین نظرات ایشان نسبت به شهید نواب و زدودن شائبه های مغرضانه از این دست و تجلیل از حرکت آرمان گرایانه و جسورانه آن شهید بزرگوار است که به شفافیت موضوع کمک خواهد کرد.
♦️آیت الله شهید سید مصطفی خمینی (ره)
جمعیتی در ایران معروف بودند به فدائیان اسلام، رئیس آنها مردی بود به نام سیدمجتبی نواب صفوی که واقعا دلیر و توانا بود و از روی احساس سنگ اسلام را به سینه میزد و نمیتوان او را دور از حقیقت دانست. مرد شماره دو آنها دوست عزیز خودم مرحوم سید عبدالحسین واحدی بود. این طایفه از دیر زمانی در قم زیست میکردند. آن وقتها ما قم بودیم و از دور آنها را میپاییدیم. تا آنکه شبانه عدهای با چوب و چماق در پیش چند صد نفر طلبه بر آنها هجوم بردند و آنان را زدند که دیگر کار به آخر رسیده بود و دیگر نتوانستند در قم بمانند . در نتیجه رحل اقامت را به تهران بردند تا سرانجام به دست پسر رضاخان و با سکوت مرگبار علماء آنها را تیرباران کردند. اگر چه دوست من سید عبدالحسین را در جای دیگر از بین بردند و داغش را در دل ما گذاردند.
📚 یادها و یادمانها از آیت الله سید مصطفی خمینی ج1، ص205 - 204
♦️حجت الاسلام و المسلمین مرحوم حاج سید احمد خمینی (ره)
در قضیه اعدام نواب صفوی و سایر اعضای فداییان اسلام، امام از مرحوم آقای بروجردی و مراجع دلخور شدند که چرا موضع تندی علیه دستگاه نگرفتند و اینها را نجات ندادند. امام در این قضیه خیلی صدمه روحی خوردند. در آن اوضاع و احوال شرایط به گونهای بود که از دیدگاه متحجرین مبارزه با شاه ننگ بود، یعنی استدلال میکردند، حالا که بناست یک روحانی اعدام شود، لباس روحانی را از تن او بیرون بیاورید تا به مقام روحانیت اهانت نشود! درست نقطه مقابل، تفکر امام که اعتقاد داشتند روحانی باید با کسوت مقدس روحانیت شهید شود تا مردم بفهمند و آگاه شوند که اینها در صحنه هستند. از دیدگاه متحجرین مبارزه با شاه ننگ بود در صورتی که از دیدگاه امام مبارزه روحانیون بزرگواری همچون شهید نواب صفوی روشنی بخش حیات اسلام و انقلاب راه مبارزین بود.
📚مجموعه آثار یادگار امام - ج 1 - ص 660
♦️همسر حضرت امام (ره)
مرحوم نواب صفوی و برادران واحدی را میخواستند بکشند، من با مادر آنها دوست بودم. آقا رفتند پیش اقای بروجردی که در این کار دخالت کنند ولی ایشان گفتند من در کار آنها دخالت نمیکنم. بعد هم آنها را کشتند.
📚 روزنامه اطلاعات 12 خرداد 73 ص 11
♦️خانم زهرا مصطفوی، دختر حضرت امام (ره)
حدودا سال 1334 بود که فداییان اسلام را محاکمه میکردند. در اتاق ایستاده بودم و مادرم داشتند کار میکردند که امام وارد شدند. صورت ایشان به شدت برافروخته بود و چشم ها حالت فوق العاده عصبانی و ناراحت ایشان را نشان میداد. فقط عبایشان را گوشهای انداختند و با عصبانیت وارد شدند. گویا مادر از جریان خبر داشتند که پرسیدند: نتوانستید کاری کنید؟ گفتند: نخیر، نشد، نتوانستم. ایشان - آقای بروجردی- میگویند من به این کارها کاری ندارم... بعد امام از اتاق بیرون رفتند ولی حالشان خیلی منقلب بود، چون میدانستند نتیجه محاکمه فداییان اسلام یعنی اعدام. این را چون میدانستند، خوب معلوم بود مساله اعدام یک عده جوان بیگناه فعال مبارز طبیعتا چقدر سخت بود. بعد من از مادرم پرسیدم که جریان چیست؟ گفتند: محاکمه فداییان اسلام است و آقا [امام خمینی] پیش آیت الله العظمی بروجردی رفتند که بلکه ایشان جلوی محاکمه و اعدام گرفته شود، اما ظاهرا موفق نشدهاند. چون مرام ایشان (آقای بروجردی) این بود که به حکومت کاری نداشته باشند.
📚روزنامه اطلاعات 17 خرداد 67
✍۲۷دیماه ۱۳۳۴
شهادت با تیرباران در سحر با چشمان باز و صفیر تکبیر که قاتلان را میلرزاند ذوالقدر ،طهماسبی واحدی، هم با او بهشتی شدند او فقط۳۱سال داشت ولی رهبری ملی بین المللی بود بانی جمعیت فدائیان اسلام بود با فتوای علما رزم ارا،هژیرو کسروی را اعدام انقلابی کردند که به ترتیب سپهبد،نخست وزیر و نویسنده منحرف بودند .او در ۲۹ سالگی کتاب حکومت اسلامی را نگاشته بود که به برکت خون پاکش بعدها به نظام انقلابی ما تبدیل شد .درود بر او که بر رهبرمان هم تاثیر سازنده داشته است .حال غریبانه در قبرستان دارالُسلام دفن است بدون زائر به دروغ نوشته اند آیت الله بروجردی این جمعیت را از قم طرد کرده بود و ننگ اسلام میدانست .جالب است مقارن همین سالروز۲۷دی۳۹ یعنی ۵ سال بعد، پاتریس لومومبا رهبر انقلاب کشور کنگو و نخست وزیر آنجا هم مورد ترور وقتل استکبار قرار گرفت در ۳۶ سالگی تقربیا همسن نواب شهید .بر هردو شهید ضد استکبار و استعمار درود .
✍شاه نواب و یارانش را در ۲۷دی ۳۴ شهید کرد و خود در ۲۶ دی۵۷ از ایران گریخت .کدام پیروزند؟
@qavami
🎙اسدالله صفا در گفتگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛
🔻حمایت مالی امام خمینی از خانواده شهدای فدائیان اسلام
🔹اسدالله صفا در گفتگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی درباره رابطه علما با نواب صفوی و فدائیان اسلام میگوید: در تمام ادوار همیشه علمایی بودند که فقط مشغول درس و بحث طلبگی هستند و در مواقع لزوم سکوت میکنند. در آن زمان مراجع زیادی داشتیم. بزرگانی مثل آیتالله صدر و سید علی یثربی و چند تن از علمای دیگر با آقای نواب رابطه خوبی داشتند. یک عده هم رابطه مخفیانه داشتند که حتی تا زمان خود امام خمینی هم کسی اطلاع نداشت.
🔹وقتی که بختیار واحدی را شهید کرد مادر ایشان را به قم بردند و امام خمینی برای ایشان منزلی گرفت و گفت: تا زمانی که زنده هستم من مخارج زندگی ایشان را تأمین میکنم. هیچ کس از این قضیه اطلاع نداشت و صلاح نبود این قضیه را کسی بداند.
🔹مرحوم امام همه ما را میشناخت، دیگر احتیاجی نبود که ما بخواهیم با ایشان درباره فدائیان حرفی بزنیم. حدود پنج سال قبل از اینکه امام از نجف به پاریس بروند من خدمت امام رسیدم و مبلغ 25 هزار تومان وجوهات به ایشان دادم...امام نمیدانست کسروی را چه کسی کشته است؟ کسروی از سلمان رشدی بدتر بود. کدام یک از آقایان مقابل کسروی ایستاد؟ امام نمیدانست مهدی عراقی که از نزدیکانش بود فدایی اسلام بوده؟ من نمیدانم چرا بعضیها در این زمینه شیطنت میکنند.
📌مشروح در: https://b2n.ir/908395
🔰 خاطرهای از همسر سیدمجتبی نواب صفوی:
🏴 بعدازظهر آمدیم سر مزار آقای نواب عدهای کثیری از مردم تهران و سراسر کشور همه داغدار نواب بودند، من همینطور که آمدم افتادم روی قبر و بنا کردم به گریه کردن در همین حال یک سربازی بیادب با چکمه خود به پای من زد و گفت بلند شو نمیخواد گریه کنی تا این جمله را شنیدم انگار یک کوره باروت را منفجر کردند.
🚩 ایستادم و فریاد زدم: آری خاندان آلمحمد(ص) را هم بنیامیه همینگونه تسلیت دادند، ای پسر پهلوی، یزید! چه خوب ثابت کردی از چه قوم و سلسلهای هستی، نیمه شب فرزندان آلپیغمبر(ص) را به جرم حقگویی و دینداری میکشی و تصور میکنی همیشه میتوانی جابرانه حکومت کنی! هیهات ای پسر پهلوی، یزید! آیا ندیدی پدر جنایت کارت با آن همه جنایت و ذلت و بدبختی و نکبت به درک واصل شد.
🔻ای پسر پهلوی، یزید! از شهادت و اسارت ما را میترسانی در حالی که شهادت از اجداد ما و اسارت از عمه زینب (س) به ما ارث رسیده، به خدا سوگند اگر تمام مردان ما را بکشی ما زنها حاضریم در مقابل شما دشمنان اسلام بایستیم.
نواب میگفت: «اینجا کشور ناب محمد (ص) است احکام مقدس اسلام باید جاری شود.»
نواب میگفت:«یک قاضی دادگستری که شب تا صبح شکم نحسش را پر از مشروبات الکلی کرده فردا چگونه پشت میز قضاوت مینشینید و قضاوت میکند.»
سلام به تو ای نواب عزیز، سلام به تو ای آزاده خدا، کشته شده راه حق، آفرین بر تو و آفرین به یاران باوفایت که خوب در راه حق عشق بازی کردید، نواب عزیز همیشه میگفتی ای کاش جدم رسول الله را یاری میکردم چه خوب یاری کردی جدت رسول الله را. پروردگارا این قربانیان را به کرامتت از ما بپذیر.
💬 و هر جملهای که من میگفتم مردم الهی آمین میگفتند و گریه میکردند و نظامیان هم گریه میکردند.
اشاره به نظامیان گفتم: ای قوم بنی امیه که ایستادهاید مرا مینگرید و میگرید، گریه کنید که اشک ندامتتان هرگز نخشکد.
🤲 من آرزوی کشته شدن داشتم و نفرین میکردم و مردم میگفتند الهی آمین! دست خودم نبود کلام را معلوم نبود کی در زبان من جاری میکرد.
خدا میداند در روز شهادت نواب بین صد هزار نفر جمعیت و ۲۸ کامیون مسلح که مزار نواب را محاصره کرده بودند، یک ساعت و نیم سخنرانی کردم که سبب تعجب همه شده بود.
💫 یکی از علمای بزرگ تهران رفته بودند پیش پدرم و به ایشان گفته بودند: آقای نواب احتشام من خطبه حضرت زینب(س) را در کتابها خوانده بودم ولی امروز با چشم خودم دیدم که صبیه شما چه سخنرانی کرد، بلاتشبیه مثل عمه ایشان حضرت زینب(س) سخنانی گفتند که همه را به تعجب وا داشته بود.
در روزنامهها آن زمان هم نوشته بودند: سخنرانیهای همسر نواب صفوی مردم را آماده انقلاب کرده و سخنان آتشین همسر نواب شوری به پا کرده که ممکن است مردم انقلاب کنند...
منبع: خبرگزاری تسنیم
🔴آنقدر به فدائیان گفتند تروریست که مذهبیها هم رویگردان شدند!
♦️امام خامنه ای: « محافل روشنفكرى آن روز نشان داد كه هيچ مرحوم نواب را قبول ندارند. وضع تبليغات عليه نواب را جورى حاد كرده بودند كه افراد مؤمن هم خيلى دوست نمىداشتند كه منتسب بشوند به جريان نواب؛ براى خاطر اينكه گفته مىشد آنها تروريستند و #تروريسم غير از يك حركت سياسى سازمان يافته است »
💢خاطره ای از رهبر معظم انقلاب درباره شهید نواب صفوی :
♦️سخنرانی نواب یك سخنرانی عادی نبود . بلند می شد و می ایستاد و با شعار كوبنده و با شعاری شروع به صحبت می كرد . من محو نواب شده بودم . خودم را از لابلای جمعیت به نزدیكش رسانده و جلوی نواب نشسته بودم . تمام وجودم مجذوب این مرد بود و به سخنانش گوش می دادم و او هم بنا كرد به شاه و به دستگاههای انگلیس و اینها بدگویی كردن .
♦️ اساس سخنانش این بود كه اسلام باید زنده شود . اسلام باید حكومت كند واین كسانی كه در راس كار هستند اینها دروغ می گویند . اینها مسلمان نیستند و من برای اولین بار این حرفها را از نواب صفوی شنیدم و آنچنان این حرفها درون من نفوذ كرد و جای گرفت كه احساس می كردم دلم می خواهد همیشه با نواب باشم . این احساس را واقعا داشتم كه دوست دارم همیشه با او باشم .
🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 خاطره رهبرمعظم انقلاب
از اعتراض نواب به کراوات و کلاه شاپو
۶۳/۱۰/۲۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت رهبر انقلاب از دیدار در دوران نوجوانی با شهید سید مجتبی نواب صفوی
🔻او پرشور ، با اخلاص، پر از صدق و صفا، شجاع و صریح بود
📎 گفتگو با حضرت آیتالله خامنهای درباره شخصیت شهید نواب صفوی را در آدرس زیر ببینید:
https://khl.ink/f/32008
آرزو دارم که حکومت اسلامی تشکیل بشود و آن زمان بزرگترین افتخارم این است که رفتگر خیابانهایش باشم.
شهید سید مجتبی #نواب_صفوی
شهادت ۲۷ دی ماه ۱۳۳۴
تیرباران - بدست رژیم پهلوی
غیرت دینی شهید نوابم آرزوست...
🌹🌹🌹
🔴امام خامنهای: باید گفت که اولین جرقههای انگیزش انقلاب اسلامی، بهوسیلهی نواب در من بهوجود آمد و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را در دل ما نواب روشن کرد.
♦️شصتوششمین سالگرد شهادت سیدمجتبی #نواب صفوی که بیشک اگر امروز بود با #غیرت_دینی مقابل استعمار مجازی اجنبیها، از محصولات مجازی و فیزیکی ایرانی استفاده و تبلیغ میکرد، گرامیباد.
#️⃣ #صیانت_از_غیرت