هدایت شده از یاد ایّام
استاد صفایی حائری-شناخت، عشق و عشق بالاتر.mp3
2.58M
💠 شناخت، عشق و عشق بالاتر
📢 استاد علی صفایی حائری
🆔 @yade_ayyaam
هدایت شده از الهادی
* #امام_زمان #حضرت_نرجس_خاتون
🔻نوشته اند که 40 روز به هر دلیل بین حضرت نرجس خاتون و فرزندش امام زمان عليه السلام فاصله شد.
🔸حضرت نرجس خاتون دو چشمشان را از دست دادند و مكرر میگفتند که یعقوب عليه السلام از فراق یوسف 40 سال گریه کرد تا کور شد ولی این 40 روز آن قدر بر من سخت گذشت که سختی 40 ساله یعقوب را من در این 40 روز دیدم و چشمانم از دست رفت.
🔹ما خیلی خیلی از امام زمان عليه السلام دور هستیم.
خیلی برکات آماده است اما ما ها با قلوبی محجوب، پیوسته فاصله هایمان بیشتر میشود و از محضر ایشان بهره نمی بریم.
🔸فرصت ها کوتاه است و ما خودمان را به امور واهی مشغول کرده ایم و از مرکز خیر دور افتاده ایم.
ارتباط با حضرت یک خورده مراقبه می خواهد.
یک خورده زحمت دارد.
یک خورده بیداری شب می خواهد.
خداوند فقط به شیعه این عنایت را کرده است. چطور انسان دلش می آید که از کنار سفره با برکت حضرت بی بهره بگذرد؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در تلگرام، سروش، ایتا، بله و گپ: @nasery_ir
📢تازهترین توصیهی رهبر معظم انقلاب به روزهداران
حضرت آیتالله خامنهای در جلسهی درس خارج فقه:
🔹دوستان عزیز! ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است، فرصت بسیار خوبی است. البتّه فرصت تبلیغ است، فرصت تببین است، فرصت اُنس با مردم است، فرصت کمک به فقرا است.
🔹لکن از همهی اینها بالاتر، فرصت تعبّد است، فرصت تقرّب است، فرصت روزهای است که میگیرید، فرصت نشستن سر سفرهی رحمت الهی، سر سفرهی ضیافت الهی است.
🔹این سفرهی ضیافتی که میگویند، این ضیافت، همین روزهی شما است، همین نافلهی شما است، همین نماز شما است که به جا میآورید.
🔹البتّه اعمال ماه رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیّدبنطاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضیمان قاصریم، بعضیمان [هم] جاهل به اهمّیّت این کارها هستیم -که حالا محلّ [بحث نیست]- لکن یک قدرِمتیقّنهایی، یک قدرِاقلهایی وجود دارد که اینها را نباید از دست داد.
🔹سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند.
🔹ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد.
🔹آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد -[البتّه] نقص زمانه نیست، طبیعت زمانه است- بالاخره امروز وسایلی هست و زندگی، یک زندگی ماشینی است. امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است.
️🔹نمیشود در ایّام روز -چرا، [البتّه] اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همهی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند: اَلَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون؛ بعضیها این جور هستند که دائم در نمازند.
🔹حالا ما که دستمان به دامن آنها نمیرسد و از آنها دوریم، ولی کسانی آنجور هستند- فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند. خداوند انشاءاللّه همهتان را محفوظ بدارد.
@Farsna
قرآن یک اثر هنری بینظیر است
رهبرانقلاب، هماکنون در پایان در محفل انس با قرآن:
🔹قرآن یک اثر هنری بی نظیر است. آن چیزی که در درجه اول دلها را مثل مغناطیس جمع کرد به سمت اسلام همین جنبه هنری قرآن بود.
🔹این اثر هنری را باید هنری اجرا کرد. وقتی مخاطبی دارید و قرآن را به شکل مجلسی میخوانید مخاطب را باید تحت تاثیر قرار بدهید.
🔹اینجا هنر بایستی بیاید وسط میدان نقش ایفا کند. این مخاطب را با هنر میشود تحت تاثیر قرار داد. این تلاوتهایی که ما میشنویم و تشویق میکنیم و تایید میکنیم، معنایش این است. البته به شرط این که این جنبه تلاوت هنری درست انجام بگیرد.
🔹بنده بارها به دوستان سفارش میکنم قرآن را جوری بخوانید که میخواهید معانی را تفهیم کنید. مثل شیخ عبدالفتاح شعشاعی و مصطفی اسماعیل که روی جملات و کلمات تکیه مناسب میکنند.
🔹بعضی میفهمند چه دارند میکنند. جوری میخوانند که گویا شما مخاطب کلام خدا قرار میگیرید. ۹۸/۲/۱۶
@Farsna
هدایت شده از یاد ایّام
شیخ احمد کافی-#جذب_جوانان_در_ماه_رمضان_به_مساجد.mp3
4.77M
📢 صوت | سخنرانی شهید حاج شيخ احمد کافی در مهدیه تهران
💠 موضوع: #جذب_جوانان_در_ماه_رمضان_به_مساجد
🆔 @yade_ayyaam
هدایت شده از الهادی
#قرآن #تبلیغ
🔻یک روشی در ارتباط با قرآن هست -که الان این را به موضوع تبلیغ تعمیم میدهم- و آن این است که از حیث مدیریت تبلیغی، هر محدودهای که، برای ورود به فضاهای تبلیغی هماهنگی شد، سالهای دیگر کمتر از این نباشد، بلکه بیشتر باشد، و این یک روند رو به رشدی را تعریف میکند.
🔸در ارتباط با قرآن هم همینطور است، هر مقداری را دوستان اشتغالی داشتند، تلاوت و انسی داشتند هیچ وقت از دست ندهند. اینگونه نباشد که یک روز پنج آیه، یک روز یک جزء و دو جزء تلاوت کنند بلکه یک نظمی را داشته باشند، منتها کمتر از قبل نباشد، گاهی بیشتر هم بشود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
⚡️⚡️ در ۳۰ شبِ ماه رمضان، ۳۰ دور «دعای ابوحمزه» را بخوانید تا به فضاهای جدید و عَوالِم جدید ورود کنید.
💠 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«سی شب ماه رمضان، سحرها بلند شوید و ابوحمزه بخوانید. اگر کسی سیشب ابوحمزه خواند و سر این سفره نشست، کمکم فضاهای جدیدی به رویش باز میشود؛ کمکم با عوالم دیگری رفیق میشود؛ میفهمد چه نیازهایی وجود دارد و چه وسعتی در این عالم هست و چه سیرهایی برای انسان میتواند وجود داشته باشد؛ میفهمد چه خطراتی او را تهدید میکند و چه عیوبی در او هست که از آنها غافل بوده است.
موانع انسان، عیوب انسان، رحمتهای خدا، وسعت عوالم، وسعت اضطرارها و مسیر طولانیِ پیش روی ما، در دعاهای سحر ماه رمضان [مثل دعای ابوحمزه] وجود دارد.
اگر کسی سی شب آمد و گریه کرد، کمکم شب سیام، کمی طعم ابوحمزه با ذائقهاش آشنا می شود؛ کمکم حال دعا به او دست میدهد.
نه اینکه هر شب یک صفحه بخوانید! هر شب باید یک دور ابوحمزه را خواند؛ مگر اینکه مانعی باشد. سی دور ابوحمزه بخوانید؛ در آغاز هم ممکن است به انسان چندان حال توجه دست ندهد، ولی اگر سی شب خواندید، شب سیام میبینید که چه اتفاقی خواهد افتاد...».
☑️ @mirbaqeri
هدایت شده از الهادی
#قرآن #امام_زمان #تشرف #آیت_الله_بهجت
💠 با قرآن چه کردیم؟
🔻یک روز خدمت آیت الله بهجت رحمه الله بودیم ایشان میفرمودند: یک نفر آمد کنار محراب به من گفت: خیلی در صدد بودهام و تلاش کردهام که حضرت بقیة الله روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء را ملاقات کنم.
🔸آیت الله بهجت فرمودند، در این فکر رفتم که قرآن عِدلِ [همتا] امام زمان علیه السلام است، عِدلِ اهل بیت است، عِدلِ رسول خداست، عِدلِ امیرالمؤمنین است... با قران چه کردیم؟ ما چه کار کردیم برای ارتباط با این قرآنی که در اختیار ما هست ؟ فکر میکنیم حالا خدمت حضرت برسیم چه اتفاقی میافتد؟ این فرمایش ایشان بود.
🔹ملاقات امام زمان یک نصیب خاصی است برای دلهای سوخته و جانهای گداخته، هنیئاً لَهُم. ولی قرآن که در اختیار ما هست، چقدر با ادب در محضر قرآن ایستادهایم و قرآن خواندهایم و توجه کردهایم؟! ما خیلی بازیگوشی میکنیم، ما خیلی بدهکار هستیم انصافاً. به این راه بدهکار هستیم. گاهی با معادلات باطل خودمان را طلبکار نپنداریم، کافی است همین یک نعمت قرآن را از ما بازخواست کنند که با آن چه کردید؟
🔸قرآن حاصل زحمات همۀ انبیاء و رسول خدا و اهل بیت است. و میتوانستی ارتباط ایجاد کنی، میتوانستی بهره ببری، ما کم میگذاریم و کم کاری میکنیم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
🔻 قطره متعفنی که محبوب خدا می شود...
👈 علامه مصباح:
🔹 هدف اساسي دين، تقويت ارتباط انسان با خداست. انسان نبايد اصل خود را فراموش كند. يك عدد اسپرم چه ارزشي دارد؟ 🔸 هزاران اسپرم در يك قطره مني وجود دارد. هر انسان يك عدد اسپرم بوده كه پس از تغيير و تحولات تبديل به انسان شده است.
قطره مني كه در هر روز ميليونها ميليون از آن را از روي لباس و بدن ميشويند تا آلودگي آن باقي نماند، به نطفهاي تبديل شده و سپس از آن انسان به وجود آمده است.
🔹جالبتر آنكه اين موجود پست و بيارزش و متعفن، به جايي ميرسد كه محبوب خدا شده و آنچنان ترقي نموده و مورد عنايت واقع ميشود كه خداوند با آن هستي بينهايت، جمال بينهايت، كمال بينهايت و قدرت بينهايت به او ميگويد: «تو محبوب من هستي! در نزد من آي و دل به كسي مبند».
🔸اين نطفه پست آلوده از كجا تا كجا ترقي نموده و به چه درجهاي ميرسد؟!
🔹هدف اصلي انسان در زندگي، از صفر به سوي بينهايت رفتن است. گناه همان چيزي است كه مانع ترقي و بالا رفتن انسان ميشود. اگر كسي باور كند، كه گناه مانع كمال و ترقي انسان است، وقتي چندين سال عمر خود را مينگرد، خواهد ديد كه چقدر آلودگي براي خود ايجاد كرده است.
http://mesbahyazdi.ir/node/296
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
هدایت شده از الهادی
* #قرآن #رمضان
💠 نتیجه احترام و انس با قرآن
🔻انسان هر چه زیادتر قرآن بخواند، اثرش را میبیند؛ به خصوص در ماه مبارک رمضان. البته قرائتی که همراه با انس و احترام به قرآن باشد، بسیار اثربخش است. وقتی قرآن کنار انسان است، انسان باید احساس کند از کلمه کلمه آن، نور تراوش میکند. یکی از راه های ورود به قرآن، قرائت کثیر و اُنس با قرآن همراه با تعظیم و احترام است. گاهی انسان ساکت است؛ ولی دلش قرآن میخواند. یک آیه در خواب برایش میخوانند و معانی بسیاری به او اِلقا میکنند که او را مشغول به آن معانی میکند...
(منبع: اپلیکیشن الهادی؛ مراقبات ماه رمضان)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
هدایت شده از الهادی
* #رمضان #قرآن
💠 مقدار تلاوت قرآن
🔻مقدار تلاوت قرآن بستگي به ظرف و ظرفيت افراد دارد، اما كمتر از سه جزء شايد آرام بخش نباشد. بايد در ماه مبارک رمضان يك مقدار بيشتر باشد كه حداقل سه ختم قرآن در طول ماه رمضان تمام بشود. اما اگر كسي در قبل ماه مبارک رمضان با قرآن مأنوس بود میتواند مقدارش را بيشتر كند.
(منبع: اپلیکیشن الهادی؛ مراقبات ماه رمضان)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
هدایت شده از سلمان رئوفی
#رمضان
🔆هدیه به اعضای کانال
🔆دعایی عظیم الشان هنگام افطار با ۸ فایده
🔆مِنَ الدُّعَاءِ الْمُخْتَصِّ بِالْإِفْطَارِ فِي شَهْرِ الصِّيَامِ:
مَا رَوَيْنَاهُ بِإِسْنَادِنَا إِلَى الْمُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ رَحِمَهُ اللَّهُ قَالَ قَالَ الصَّادِقُ ع إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص قَالَ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع
يَا أَبَا الْحَسَنِ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ قَدْ أَقْبَلَ فَاجْعَلْ دُعَاءَكَ قَبْلَ فُطُورِكَ فَإِنَّ جَبْرَئِيلَ ع جَاءَنِي فَقَالَ يَا مُحَمَّدُ مَنْ دَعَا بِهَذَا الدُّعَاءِ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ قَبْلَ أَنْ يُفْطِرَ
۱/ اسْتَجَابَ اللَّهُ تَعَالَى [لَهُ] دُعَاءَهُ
۲/ وَ قَبِلَ صَوْمَهُ وَ صَلَاتَهُ
۳/ وَ اسْتَجَابَ لَهُ عَشْرَ دَعَوَاتٍ
۴/ وَ غَفَرَ لَهُ ذَنْبَهُ
۵/فَرَّجَ هَمَّهُ [غَمَّهُ] وَ نَفَّسَ كَرْبَهُ [كُرْبَتَهُ]
۶/ وَ قَضَى حَوَائِجَهُ وَ أَنْجَحَ طَلِبَتَهُ
۷/ وَ رَفَعَ عَمَلَهُ مَعَ أَعْمَالِ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقِينَ
۸/ وَ جَاءَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ وَجْهُهُ أَضْوَأُ مِنَ الْقَمَرِ لَيْلَةَ الْبَدْرِ
فَقُلْتُ مَا هُوَ يَا جَبْرَئِيلُ فَقَالَ قُلْ
اللَّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظِيمِ وَ رَبَّ الْكُرْسِيِّ الرَّفِيعِ وَ رَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُورِ وَ رَبَّ الشّفْعِ الْكَبِيرِ وَ النُّورِ الْعَزِيزِ
وَ رَبَّ التَّوْرَاةِ وَ الْإِنْجِيلِ وَ الزَّبُورِ وَ الْفُرْقَانِ الْعَظِيمِ
أَنْتَ إِلَهُ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَ إِلَهُ مَنْ فِي الْأَرْضِ لَا إِلَهَ فِيهِمَا غَيْرُكَ وَ أَنْتَ جَبَّارُ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَ جَبَّارُ مَنْ فِي الْأَرْضِ لَا جَبَّارَ فِيهِمَا غَيْرُكَ وَ أَنْتَ مَلِكُ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَ مَلِكُ مَنْ فِي الْأَرْضِ لَا مَلِكَ فِيهِمَا غَيْرُكَ
أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْكَبِيرِ وَ نُورِ وَجْهِكَ الْكَرِيمِ [الْمُنِيرِ] وَ بِمُلْكِكَ الْقَدِيمِ يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ
أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي أَشْرَقَ بِهِ كُلُّ شَيْءٍ وَ بِاسْمِكَ الَّذِي أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمَاوَاتُ وَ الْأَرْضُ وَ بِاسْمِكَ الَّذِي صَلَحَ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَ بِهِ يَصْلُحُ الْآخَرُونَ
يَا حَيٌّ [حَيّاً] قَبْلَ كُلِّ حَيٍّ وَ يَا حَيُّ [يَا حَيّاً] بَعْدَ كُلِّ حَيٍّ يَا حَيُّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ اجْعَلْ لِي مِنْ أَمْرِي يُسْراً وَ فَرَجاً قَرِيباً
وَ ثَبِّتْنِي عَلَى دِينِ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَلَى هُدَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَلَى سُنَّةِ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمُ السَّلَامُ
وَ اجْعَلْ عَمَلِي فِي الْمَرْفُوعِ الْمُتَقَبَّلِ وَ هَبْ لِي كَمَا وَهَبْتَ لِأَوْلِيَائِكَ وَ أَهْلِ طَاعَتِكَ
فَإِنِّي مُؤْمِنٌ بِكَ وَ مُتَوَكِّلٌ عَلَيْكَ مُنِيبٌ إِلَيْكَ مَعَ مَصِيرِي إِلَيْكَ وَ تَجْمَعُ لِي وَ لِأَهْلِي وَ لِوُلْدِي الْخَيْرَ كُلَّهُ وَ تَصْرِفُ عَنِّي وَ عَنْ وُلْدِي [وَالِدِي] وَ أَهْلِي الشَّرَّ كُلَّهُ
أَنْتَ الْحَنَّانُ الْمَنَّانُ بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ تُعْطِي الْخَيْرَ مَنْ تَشَاءُ وَ تَصْرِفُهُ عَمَّنْ تَشَاءُ فَامْنُنْ عَلَيَّ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين
@salmanraoofi
💎 فضیلت نماز شب
🔸 نماز شب يکی از نمازهای بسيار #مستحب، #مستحسن و #مطلوب است. خاتم انبيا صلی الله علیه و آله و همه حضرات معصومين علیهم السلام و همه اولياء خدا اين کار را دارند و بدون اين نمی شود. شب کاری آنها اين است. آنها کار شب دارند. کار شب آنها همين نماز شب است.
🔸 موقعی که چشم ها خواب است، آنها بيدار می شوند و چهار نماز دو رکعتی به عنوان #نافله_شب می خوانند و دو رکعت به عنوان #شفع و يک رکعت به عنوان #وَتر؛ جمعاً يازده رکعت می شود؛ ده رکعت اول که پنج نماز دو رکعتی است، خيلی ساده است. سوره حمد و «قُلْ هُوَ اللّه» کافی است. اما وتر است که يک رکعت است و مختصر چيزهایی دارد. آن را دوستان ياد بگيرند. انشاءالله #استفاده کنند. #ماه_رمضان در پيش است. #خير بسيارِ #دنيا و #آخرت در دل #نماز_شب خوابيده است.
🔸 انسان در نماز وتر، سوره حمد و (سه مرتبه) «قُلْ هُوَ اللّه» را می خواند. اين نماز، يک رکعت است. بعد در قنوت، هفتاد بار«أسْتَغْفِرُ اللّهََ رَبِّی وَ أتُوبُ إِلَيْه» می گويد و بعد از آن، #چهل_نفر_مؤمن زنده يا از دنيا رفته را #دعا کند. هر کس را که دلش می خواهد و احساس می کند #نياز به دعا دارد؛ چهل نفر مؤمن؛ مثلاً بگويد: «اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلامام، اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِخامنه ای، اللَّهُمَّ اغْفِرْ ...» هر کس را که می خواهد؛ چهل نفر مؤمن. اگر زن را هم دعا کرد، طوری نيست ولی جزء چهل نفر حساب نکند؛ چهل و يک دو سه اضافه کند. بعد از آن، هفت مرتبه بگويند: «هَذَا مَقَامُ الْعَائِذِ بِكَ مِنَ النَّارِ» و بعد سيصد بار «اَلعفوَ اَلعفوَ اَلعفوَ»، يعنی سه دوره تسبيح. نماز وتر تمام می شود.
🔸 اين نماز خيلی #خاصيت دارد. در روايت آمده که پیامبر اکرم صلوات الله و سلامه علیه به اميرالمؤمنين علیه السلام هم سه بار توصيه فرمودند: «عَلَيْكَ بِصَلَاةِ اللَّيْل» بر تو باد به نماز شب! بر تو باد به نماز شب! بر تو باد به نماز شب! #غفلت نکنی! خیلی خاصیت #مادی و #معنوی دارد. در روایت آمده است که : «شَرَفُ الْمُؤْمِنِ صَلَاتُهُ بِاللَّيْل»؛ #شرف_مومن، عظمت مومن اینجا با پول با پست و مقام است در آنجا به نماز شب است. کسانی که نماز شب می خوانند، در #قيامت پست بلندی دارند. خدا به آنها #مقام_محمود می دهد؛
🔸 به هر حال نماز شب يکی از کارهای بسيار عظيم و پرخير و مرحمتی است که بزرگان عموماً داشته اند. ما بزرگی نداريم که دستش از اين نماز کوتاه باشد.
🔰کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
🔊 صوت این درس اخلاق را بشنوید⬇️⬇️
4_6048790626948875532.mp3
3.85M
✨ #دعای_شریف_افتتاح ✨
🔵سفارش شده توسط امام زمان💖
🙏دعای افتتاح را در هر شب ماه رمضان بخوانید، زیرا ملائکه به آن گوش فرا میدهند و برای خواننده آن، طلب مغفرت میکنند.
🎧 با نوای استاد فرهمند
هدایت شده از خبرگزاری فارس
13980222000559_Test.mp3
9.32M
🎙گناه نکردن محور دیانت است/ مراحل دیندار شدن یک فرد... حجتالاسلام پناهیان
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
⏳محاسبه نفس
🔹رهبرانقلاب: محاسبهی نفس، خیلی چیز خوبی است. انسان باید خود را محاسبه کند، بعد یکی یکی از انجام گناهان خود کم کند. ما به بعضی از گناهها عادت کردهایم - گاهی انسان پنج تا، شش تا، ده تا گناه را عادت کرده - همت کنیم اینها را یکی یکی کنار بگذاریم؛ این نقاط ضعف را یکی یکی کم کنیم.
@Farsna
آیة الله حاج سید محمد صادق حسینی طهرانی مدظله - عرفان و حکمت
http://erfanvahekmat.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/%D8%A2%DB%8C%D8%A9_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_%D8%AD%D8%A7%D8%AC_%D8%B3%DB%8C%D8%AF_%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82_%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C_%D8%B7%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D9%85%D8%AF%D8%B8%D9%84%D9%87
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸 پیامبر اکرم (ص) :
🔹إنَّ الشَّقِيَّ حَقَّ الشَّقِيِّ مَن خَرَجَ عَنهُ هذَا الشَّهرُ ولَم يُغفَر ذُنوبُهُ ، فَحينَئِذٍ يَخسَرُ حينَ يَفوزُ المُحسِنونَ بِجَوائِزِ الرَّبِّ الكَريمِ .
🔹بدبخت واقعى ، كسى است كه اين ماه از او بگذرد؛ ولى گناهانش آمرزيده نشوند . پس آن گاه كه نيكوكاران به جوايز پروردگار كريمشان دست مى يابند ، او زيانكار (بازنده) مى گردد .
📚 فضائل الأشهر الثلاثة : ۷۳ / ۵۳
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🌟مسابقه بندگی
🔹رهبرانقلاب: امام مجتبی (علیهالسلام) در روز عید فطر، از راهی عبور میکرد. دید جمعیتی ایستادهاند و بیتوجّه به اهمیت این روز، با غفلتِ خودشان سرگرمند و میخندند. کنار آن جمعیت ایستاد و فرمود: خداوند، ماه رمضان را میدان مسابقهای برای بندگانش قرار داده است. در این روز، کسانی که در ماه رمضان توانستهاند رضای الهی را به دست آورند، پاداش خود را از خدای متعال خواهند گرفت.
@Farsna
هدایت شده از کانال نبض بورس
🌟 اشاره امشب رهبرانقلاب به عاقبت گمنامی شهید ابراهیم هادی
⚡ در شب ولادت کریم اهلبیت حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام، جمعی از اهالی فرهنگ، شعر و ادب فارسی با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔻 آقای محمدحسن جمشیدی از شعرای کشورمان، شعری را در این جلسه قرائت نمود که پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR متن این شعر را منتشر میکند.
🔸️ در دعای اهل دل باران فراز آخر است
گریه کن در گریهی عاشق صفایی دیگر است
🔹️ عاشقان با اشک تا معراج بالا میروند
بهترین سرمایه انسان همین چشم تر است
🔸️ در جواب بیوفایی خلوتی با خود بساز
دست کم تنها شدن از دل شکستن بهتر است
🔹️ شد فراموش آنکه بیش از قدر خویش آمد به چشم
آنکه با گمنام بودن سر کند نامآور است۱
🔸️ صحبت از پرواز جانکاه است وقتی روح ما
مثل مرغ خانگی زندانی بال و پر است
🔹️ گرچه چندی چهرهی خورشید را پوشاندهاند
در پس این ابرهای تیره صبحی دیگر است
🌷 ۱) رهبر انقلاب: مثل شهید ابراهیم هادی؛ میخواست گمنام زندگی کند اما امروز در تمام آفاق فرهنگی کشور نامش پیچیده است.
🆔 @Takrarnews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼لوح | ماه نجات
🔹رهبر انقلاب: ماه رمضان را «مبارک» نامیدهاند؛ علّت مبارک بودن این ماه، این است که راه نجات از آتش و فوز به جنّت است، آتش و دوزخ الهی و همچنین بهشت و نعیم الهی در همین دنیا موجود است. آنچه در نشئهی آخرت تحقّق پیدا میکند، باطن همان چیزی است که در اینجا است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری رسا
📸 #عکس_نوشت|اگر بر گناهی عادت دارید با آن بجنگید!
#نکته_اخلاقی
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از نورمجرّد
🔹مقام حضرت خدیجه سلام الله علیها🔹
رسول خدا صلّی الله علیه وآله
🔸إنَّ جَبْرَئِيلَ علیه السلام قَالَ لِي لَيْلَةَ أُسْرِيَ بِي حِينَ رَجَعْتُ وَ قُلْتُ يَا جَبْرَئِيلُ هَلْ لَكَ مِنْ حَاجَةٍ قَالَ حَاجَتِي أَنْ تَقْرَأَ عَلَى خَدِيجَةَ مِنَ اللَّهِ وَ مِنِّي السَّلَامَ
▪️در شب معراج در هنگام بازگشت به جبرئیل گفتم: «ای جبرئیل! حاجتی داری؟» گفت: «حاجتم این است که به خدیجه از جانب خدا واز جانب من سلام برسانی»
📚 «بحارالانوار» ج ۱۶ ص ۷
🆔 @nooremojarrad_com
🌸 بالاترین لذت
1. هر انسانی، محبوب یا معشوقی دارد؛
محبوب یا معشوق انسان گاهی انسان است، گاهی علم یا ثروت یا قدرت یا منفعت یا شهرت و مانند آن است و البته معشوق برخی، امور معنوی و الهی است.
2. هیچ لذتی به اندازه لذت وصال به معشوق نیست؛
هر کس، هر معشوقی دارد، خواهان اوست و از رسیدن به معشوقش لذت می برد و هیچ لذتی را با آن عوض نمی کند و حتی دیگر امور را فدای رسیدن به معشوق می کند.
3. تنهاترین، ماندگارترین و مهمترین معشوق عالم که دیگر معشوق ها همه مظاهر و آیات او هستند، حقیقت هستی (یعنی حق تعالی) است.
جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه
چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند
#حافظ
با توجه به این مقدمات این نکته مهم روشن می شود که هیچ لذتی به اندازه لذت وصال به حقیقت هستی و معشوق کل نیست و کسی که اهل معرفت و صاحب دل است این وصال را با چیزی عوض نمی کند. اهل معرفت از این وصال به فناء فی الله تعبیر می کنند.
انسان عارف، جز معشوق حقیقی، چیزی نمی بیند و هدف و مقصدی غیر از او ندارد.
فاش می گویم و از گفته خود دلشادم
بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم
طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق
که در این دامگه حادثه چون افتادم
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود
آدم آورد در این دیر خراب آبادم
سایه طوبی و دلجویی حور و لب حوض
به هوای سر کوی تو برفت از یادم
نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم
#حافظ
وصال هر معشوقی، شرایط ویژه خود را دارد و وصال معشوق کل و حقیقت هستی و جان عالم، مشروط به معرفت و پاکی ظاهری و باطنی است؛ مشروط به دور شدن از آلودگی ها و ناپاکی هاست؛ انسان ناپاک نمی تواند با حقیقت هستی و جان جانان که سراسر پاکی و طهارت است، مأنوس شود.
وحید واحدجوان
@dr_vahedjavan
هدایت شده از ندای سعادت
♦️شب بود و اشک بود و علي بود و چاه بود
فرياد بيصدا، غم دل بود و آه بود
♦️ديگر پس از شهادت زهرا به چشم او
صبح سفيد همچو دل شب سياه بود
♦️داني چرا جبين علي را شکافتند؟
زيرا به چشم کوفه عدالت گناه بود
♦️خونش نصيب دامن محراب کوفه شد
آن رهبري که کعبه بر او زادگاه بود
♦️يک عمر از رعيت خود هم ستم کشيد
اشک شبش به غربت روزش گواه بود
♦️شهادت شهد دو عالم اميرالمومنين علي عليه السلام بر دوستداران حضرتش تسليت باد
هدایت شده از نورمجرّد
🔹توصیه های علّامه حسینی طهرانی قدّس سرّه برای شبهای قدر🔹
آیت الله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی مدّظلّه العالی
◾️نسبت به شب قدر عنايتى خاصّ داشتند و براى استفاده از آن ما را ترغيب و تشويقى خاصّ مینمودند.
◾️دستورات وارده چون :
🔹صد ركعت نماز
🔹نماز هفت قُلْ هُوَ اللَه
🔹قرائت سوره دخان و روم و عنكبوت
🔹قرائت سوره قدر
🔹زيارت حضرت سيّدالشّهداء عليه السّلام و حضرت اباالفضل العبّاس و حضرت علىّ أكبر و سائر شهداء عليهم السّلام
🔹و قرآن بر سر گرفتن
◾️را هر سال يادآورى ميفرمودند.
📚 «نور مجرّد» ج ۲ ص۳۷۰
#شب_قدر
🆔 @nooremojarrad_com
هدایت شده از نورمجرّد
🔹توصیۀ علّامه حسینی طهرانی رضوان الله علیه در دهۀ آخر ماه رمضان🔹
آیةالله حاج سیدمحمدصادق حسینی طهرانی مدظلّه
💠مرحوم علّامه والد در دهۀ آخر ماه برای کسانی که توان و سعه داشتند امر میفرمودند که طبق سنّت نبوی هر ده شب را احیاء بگیرند و اگر نشد لیالی فرد آن را به احیاء بگذرانند.
📚 «نور مجرد» ج ۲ ص ۳۶۹
#ماه_رمضان
🆔 @nooremojarrad_com
✳️ چهل نَم از يک يَم
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیتالله العظمی جوادی آملی به مناسبت یک هزار و چهارصدمین سال شهادت حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) در پیامی با عنوان «چهل نَم از یک یَم» به بیان چهل ویژگی از ویژگیهای معرفتی و شخصیتی آن امام همام پرداختند.
معظم له در ابتدای این پیام آورده است: هزار و چهارصد سال قبل امامي ملکوتي به نام امير مؤمنان حضرت علي بن ابيطالب عليه افضل صلوات المصلين شهيدانه به لقاي پروردگار نائل آمد که هويت معصومانه آن امام همام، نه متزمّن بود و نه متمکّن، لذا هماره مظهر معبود خود خواهد بود، هرچند گوينده: «سَلُونِي قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِي» غريمي است که حق او ادا نخواهد شد؛ ليکن نمي از يم چشيدن، دمي مغتنم براي تشنگان کوثر ولايت است.
متن کامل پیام معظم له را از اینجا مشاهده نمایید👇👇👇
yon.ir/ZNPD5
🔺منبع:news.esra.ir
🆔 @esrapr
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸امام صادق علیه السلام :
🔹 سَأَلتُهُ عَن لَيلَةِ القَدرِ. فَقالَ: اِلتَمِسها في لَيلَةِ إحدى وعِشرينَ، أو لَيلَةِ ثَلاثٍ وعِشرينَ؛
🔹 از امام صادق عليه السلام درباره شب قدر پرسيدم. فرمود: آن را در شب بيست و يكم يا شب بيست و سوم بجوى.
📚 الكافی ج ٤ ص ١٥٧ ح 1
🆔 @rasanews_agency