▫️فایل های صوتی سخنرانی حجت الاسلام دکتر احمد حسين شريفی (از شاگردان علامه مصباح) در باب علامه مصباح یزدی
1️⃣ فایل صوتی اول ، سخنرانی در پاسخ به سخنان عبدالکريم سروش درباره علامه مصباح يزدي
2️⃣ فایل صوتی دوم ، سخنرانی با موضوع : «خدمات علمي و آموزشي علامه مصباح در حوزة دانش اخلاق و فلسفه اخلاق» ۱۸ دي ماه ۱۳۹۹
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴 eitaa.com/tabyinir 🏴
پاسخ به سخنان عبدالکریم سروش درباره علامه مصباح (Trimmed).mp3
23.68M
🔹 سخنرانی استاد شریفی در پاسخ به سخنان عبدالکريم سروش درباره علامه مصباح يزدي
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴 eitaa.com/tabyinir 🏴
خدمات علمي علامه مصباح به دانش اخلاق اسلامي (Trimmed).mp3
38.58M
🔹سخنرانی استاد احمدحسین شریفی با موضوع : «خدمات علمي و آموزشي علامه مصباح در حوزة دانش اخلاق و فلسفه اخلاق» ۱۸ دي ماه ۱۳۹۹
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴 eitaa.com/tabyinir 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹آیت الله مصباح یزدی(ره) | اهتمام رهبری به جوانان برای «آفت زدایی از انقلاب» است
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴 eitaa.com/tabyinir 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹آیت الله مصباح یزدی(ره) | «انقلاب آماده تصحیح خطاهای خویش است» یعنی چه؟
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴 eitaa.com/tabyinir 🏴
💢 بزرگداشت آیتالله مصباحیزدی
🔰 ۲۴ دیماه از سوی مؤسسه آموزشی و پژوهشی #امام_خمینی(ره) و با حضور عطاءالله رفیعی آتانی، دبیر مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، #موسی_نجفی، استاد علوم سیاسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، حجج اسلام محمدجواد نوروزی و مهدویزادگان، مراسم بزرگداشت و ارج نهادن به مقام علمی #آیتالله_مصباحیزدی در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.
🆔️ @hojreh14
🔸️ موسی نجفی در این مراسم با اشاره به شخصیت تمدنی آیتالله مصباح، گفت:
👈 تاریخ به ما آموخته هر فردی که بیشتر مورد هجوم بوده است، بیشتر در جامعه اثرگذاری داشته است؛ مثلاً به #علامه_مجلسی تاخت و تاز زیادی در زمان خودش شده و عمدتاً کلیدواژه مخالفان هم اتهام تعصب و افراطیگری است.
👈 هرقدر به دهه چهارم و پنجم انقلاب نزدیک شدیم، حملات بیشتری به علامه مصباح شد، زیرا مباحث سیاسی ایشان بیشتر به سمت مسائل فکری و علمی رفت و بر مبنای فلسفه اسلامی شکل گرفت.
🆔️ @hojreh14
🔸️ همچنین حجتالاسلام والمسلمین #داود_مهدویزادگان، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سخنانی، گفت:
👈 با ارتحال ایشان شاهد نوعی هجمه سنگین توأم با بداخلاقی و بینزاکتی نسبت به آن مرحوم بودیم و حتی اجازه ندادند این هجمه بعد از خاکسپاری ایشان باشد.
❗ یکی از افرادی که جزء گروه بدگویان به ایشان بود، یک نکته گفت و آن اینکه آقای مصباح فیلسوف مسلمی بود گرچه پای خود را از گلیم فلسفه درازتر کرد و وارد سیاست شد و خوب بود در فلسفه مانده بود و تدریس میکرد.
🆔️ @hojreh14
🔸️ مهدویزادگان با اشاره به وظیفه فیلسوف، بیان کرد:
👈 به نظر بنده این حداقل وظیفه فیلسوف است و وظیفه اصلی او حفاظت از حقیقت و عدم اجازه مخدوش شدن آن است. در این مفهوم فیلسوف در مدرسه خود نمینشیند و کنج انزوا نمیگیرد، بلکه وارد جامعه و سیاست میشود و سراغ مردم میرود. در این معنا، تعهد یک فیلسوف شکل میگیرد تا حقایق در ذهن مردم مخدوش نشود.
https://eitaa.com/joinchat/4105306129C00da37c75a
هدایت شده از مجتبی مصباح
سلام علیکم. طلب همان است که فرمودند حدود دو هفته پیش از وفاتشان در جمع خانواده فرمودند تا دو هفته دیگر میرویم در یک باغ خیلی بزرگی. اما مطلب غسال را از قول او نقل کردند که درباره صحت آن چیزی نمی دانیم. همانطور که بعدا جناب آیت الله صدیقی فرمودند البته کرامات علامه اینها نیست.
💠 زمانشناس بصیر
🔹️از دهه ۱۳۳۰ تا کنون جناب آقای مصباح را میشناختم، همواره بر مدار حق بوده است. آیت الله مصباح یک فقیه، متکلم، فیلسوف، مفسر و زمان شناس بصیر است. {ایشان} جزء شخصیت های برجسته ای است که هیچگاه در تقدم نظام برخورد تردید نداشته و در این راه بدون لحاظ داشتن موقعیت علمی خود به دل خطر رفته و گاهی یک تنه با «خناسان مسلط» به مصاف داده است.
🔺️بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (رحمهاللهعلیه)
۱۳۸۹/۰۸/۰۳
🔸️مجموعه تصویری #مصباح_عزیز (۱)
🏴@mesbahyazdi_ir
🌷 فاطمه (س) حجت بر امامان
قال الامام العسکری (علیه السلام): نحن حجج الله علی خلقه، و جدتنا فاطمة حجة علینا؛
امام حسن عسکری (علیه السلام)فرمودند: ما حجت های خداوندی بر بندگان هستیم و جده ما حضرت فاطمه زهرا، حجت بر ماست.
📗تفسیر اطیب البیان ج 13 - ص 225
💢کانال سخن عرفان
@sokhanerfan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چگونه باید شخصیت علامه مصباح (ره) را تعریف کنیم؟
➖ریشه مواضع انقلابی و شجاعت ایشان در بیان حق چه بود؟
#تصویری
@Panahian_ir
💠 الگوی شایسته
🔸️ چنین شخصیتی مصداق کامل عالمی است که تشخیص دقیق خود را در روزی که لازم باشد، بیدرنگ به میدان می آورد و در این راه سرزنش و زخم زبان دیگران را به چیزی نمی گیرد. در واقع تکریم حضرت آقای مصباح، تکریم «راهحق» و نشان دادن «مصداق» و «الگوی شایسته» است.
🔺️بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (رحمهاللهعلیه)
۱۳۸۹/۰۸/۰۳
✅ مجموعه تصویری #مصباح_عزیز (۲)
🏴@mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 از خاک پای حضرت زهرا درخواست کنیم ما را شفاعت کنند!
مطمئن باشیم اگر گوشه چشمی به ما کنند، بار دنیا و آخرتمان بسته می شود!
💬 علامه مصباح یزدی رحمه الله
🔹 اولین فاطمیه پس از درگذشت علامه مرحوم، با فاتحه ای یاد ایشان را گرامی می داریم.
@HozeTwit
✅ کارنامه سروش در هفتاد و پنج سالگی
🔴 گفتار تازه عبدالکریم سروش درباره رابطه دین و قدرت، پس از رؤیای رسولانه، بسط تجربه نبوی و قبض و بسط تئوریک شریعت، چهارمین بزنگاه معرفتی او در سه دهه گذشته است.
🔴 سروش از قبض و بسط در سال۶۷ تا گفتار چهارمش در سال ۹۹، تغییراتی کرده است که در محورهای زیر قابلجمعبندی است:
🔵 تحول در دعاوی
🔻 مسئله سروش در قبض و بسط، معرفتشناسانه و تفکیک دین از معرفت دینی و بشری دانستنِ معرفتِ دینی نسبت به خود دین که منشا الهی و غیربشری دارد، است. سروش سیر تحول معرفت دینی را در دادوستد با سایر معارف بشری علیالخصوص معرفتِ علمی بیان میکند و همّوغمّ خود را بر اصلاح و به تعبیر خود، عَصری کردن معرفت دینی میداند. اما به تدریج در بسط تجربه دینی، اصلِ خود دین را نیز بشری میداند و تجربه نبوی را بر همین اساس قابل بسط میداند. در رؤیای رسولانه با تأکید بر اینکه قرآن، کلامِ محمد است و نه خدا، جایگاه مهمتربن تکست دینی یعنی قرآن را متزلزل و در گفتار چهارمش یعنی دین و قدرت، تکوین اسلام و گسترش اجتماعی اسلام را به لحاظ اخلاقی و هنجاری، متکی به قدرتطلبی، خشونت و اقتدارگرایی پیامبر، مخدوش میکند. درواقع سروش همچنانی که در توصیف و تحلیل از معرفت دینی به خود دین تأکید میکند، در نسخه تجویزی خود نیز به جای اصلاح معرفت دینی به اصلاح خود دین میرسد.
🔵 تحول در اندیشهورزی
🔻 سروش در این چهار گام اندیشهورزی خود در کنار رادیکال کردن مدعا از معرفت دینی به خود دین، نظام استدلال ورزیاش، قویتر نشده است که به مراتب غیرقابلدفاعتر شده است و توانایی توجیهی پایینتری پیدا کرده است. گفتار تازه او درباره رابطه دین و قدرت، به لحاظ انسجام در گزارهها و صورتبندی درست ادعا و دلایل، به لحاظ روششناختی (ادعای پدیدارشناختی)، به لحاظ دقت مفهومی (ناتوانی در تفکیک اقتدار که معنای مثبت و اقتدارگرایی که معنای منفی دارد)، به لحاظ احاطه پژوهشی بر کارهای انجام شده (بدون هیچ ارجاع و رفرنسی به کارهای پژوهشی)، به لحاظ مواجهه روشمند با متون و تاریخ (برخورد گزینشی، تکیه به روایات ضعیف و مصادره به مطلوب حوادث تاریخی) و نیز به لحاظ تناقضهای درونی، به خوبی این ضعف مدللکردن دعاوی سروش را نشان میدهد. به شکلی که نهتنها از جرگه مخالفان کلاسیک خود کم نکرده است بلکه هواداران سابق بسیاری را به مخالفان خود تبدیل کرده است که برخی از آنها حتی در ادبیات و نحوه مواجهه با سروش، تیز و تند و گزنده شدهاند.
🔵 تحول در تأثیرگذاری
🔻 پایگاهِ هواداران و موافقان و مخالفان سروش نیز در این چهار گام تغییر کرده است. اینک مهمترین مخالفان او هواداران سابقاند که به چهار دلیل از او جدا شدهاند:
1⃣ اول؛ دعاوی رادیکال او درباره قرآن و پیامبر پیامدهایی مانند اصلاح خود دین را درپی دارد که با شهودات جمعی دینی آنها سازگار نیست و نمیتوانند به لوازمش تن بدهند.
2⃣ دوم؛ تضعیفشدن استدلالها و سازمان توجیه سروش علیرغم رادیکالکردن ادعاهاست که نمیتواند هواداران سابق را قانع کند.
3⃣ سوم؛ تحول مثبت در بنیه عاملان و حاملان ایرانی علوم انسانی در داخل و خارج و دسترسی به متون اصلی فکری و فلسفی و آخرین فراوردههای طیف وسیعی از متفکران غربی و غیرغربی است که وضعیت متفاوتی در مخاطبان سروش نسبت به قبض و بسط در سال ۶۷ ایجاد کرده است و سروش با همان دست فرمان فکری، به قول معروف نمیتواند قاپ مخاطبان خود را به چنگ بیاورد.
4⃣ چهارم؛ فروافتادن مرجعیتهای سابق فکر و اندیشه در ایران، چه دینی و چه سکولار، خصوصا بر اثر عامل سوم که از اواخر دهه هفتاد شمسی آغاز شده است و سروش نیز از آن مستثناء نبوده است، میدان تأثیرگذاری او را کاسته و سخن سروش به این اعتنا که سخن سروش است، نمیتواند چونان گذشته مخاطب امروز و هواداران سابق را مجاب کند.
🔴 هنوز از نظر همگرایی با شهودات دینیِ پایگاه اجتماعیِ روشنفکری دینی، قوت سازمان استدلال و نیز کمیت و کیفیت تأثیرگذاری اجتماعی و سیاسی، قبض و بسط تئوریک شریعت، بهترین کار اندیشهورزانه سروش است و دین و قدرت، سه دهه بعد از قبض و بسط، نهتنها رو به جلو نیست بلکه علامت پسرفت یا شاید نمایش سکانس پایانی حیات فکری و تأثیرات اجتماعی و سیاسی سروش است.
@Parvizamini_ir
💠 وجود ارزشمند
🔸️ بنده هم به سهم خودم قدر آقای مصباح را می دانم. واقعا میدانم که ایشان در کشور و برای اسلام چه وزنهای هستند و حقا و انصافا ما امروز نظیر ایشان را - حالا به این تعبیر بگوییم- خیلی نادر نظیر آقای مصباح ممکن است وجود داشته باشد، با این وزانت علمی و عمق علمی و احاطه و وسعت و با این آگاهی و بینش و صفا. این سه جهت در ایشان جمع است: هم «علم»، هم «بصیرت» به معنای حقیقی کلمه، هم «صفا». این سه تا با هم در وجود ایشان خیلی ارزشمند است.
🔺️بیانات مقام معظم رهبری در دیدار آیت الله مصباح(قدسسره) و خانوادهشان در منزل ایشان
۱۳۸۹/۱۱/۲۰
✅ مجموعه تصویری #مصباح_عزیز (۳)
🏴@mesbahyazdi_ir
🔴درسهايي که بايد از علامه مصباح آموخت
🔸قسمت دوازدهم: فيلسوف فروتن
🖊احمدحسين شريفي
🔸يکي از ويژگيهاي کمنظير آيتالله مصباح، تواضع مثالزدنيشان در برابر بزرگان علم و دين حتي دربرابر شاگردان خود و بلکه دربرابر عامه مردم بود. او استادي بود که تمام قد حتي تا ماههاي آخر عمر مبارکشان، در مقابل شاگردانش ميايستاد. در نماز جماعت به آنها اقتدا ميکرد.
🔸او با اينکه در عرصه علمي و اجتماعي از جايگاهي بسيار بالا و بعضاً بينظير، برخوردار بود؛ اما در تواضع و فروتني نسبت به اطرافيان نيز حقيقتاً بينظير بود.
🔸او همواره از استادان خود با احترامي وصفناپذير ياد ميکرد؛ احترامي فوقالعاده براي حضرت امام، علامه طباطبائي و آيتالله بهجت قائل بود. خودم از او شنيدم که ميفرمود حاضر بودم با افتخار تا آخر عمر خدمتکار علامه طباطبائي باشم. و اين بدان دليل بود که او را توحيد مجسم و اسلام عينيتيافته ميدانست. همواره با شعفي وصفناشدني از او ياد ميکرد؛ در همين اواخر وقتي وارد منزل علامه طباطبائي شدند، فرمودند اينجا بوي بهشت ميدهد.
🔸عليرغم آنکه خودش از سوي حضرت ولايت، سيدعلي خامنهاي(حفظه الله) به لقب «طباطبائي زمان» و «مطهري زمان» و پرکنندة خلأ علامه طباطبائي و شهيد مطهري متصف شده بود، اما دائماً در تلاش بود نسل جوان و انديشمندان حوزوي و دانشگاهي را بر سر سفرة #علامه_طباطبائی و #شهيد_مطهری بنشاند و خود را نيز خوشهچين خرمن علم و معرفت آن بزرگان ميدانست. کتاب «تماشاي فرزانگي و فروزندگي» ايشان دربارة علامه طباطبائي گوياي گوشهاي از ارادت علمي و عملي ايشان به آن استاد علامه است؛ و همچنين کتاب «آفتاب مطهر» که در وصف شهيد مطهري و بيان ويژگيهاي علمي و عملي آن شهيد بزرگوار نوشتهاند، گوياي فروتني و تواضع وصفناپذير ايشان دربرابر چنان بزرگاني است.
🔸او دست بزرگان علم و دين از مطهري تا شبيري زنجاني از محمديگيلاني تا جوادي آملي را ميبوسيد؛ او عليرغم همه نوآوريها و ابتکارات بينظيرش در فلسفه اسلامي، آيتالله جوادي را، که از معاصران و همسن و سالان خودش بود، رئيس فلسفه اسلامي در عصر حاضر ميدانست. اين در حالي بود که بدون هيچ شک و ترديدي خدمات علمي و فلسفي و آموزشي و پژوهشي او به اسلام و انقلاب از اغلب اين آقايان بيشتر و عميقتر و گستردهتر بود. دقت نظر فلسفي ايشان به اعتقاد بسياري از آگاهان از همه آن بزرگان بيشتر بود.
🔸به باور اين بنده، همين تواضع و فروتنيها از مهمترين عوامل موفقيت آيتالله مصباح بود. فراموش نکنيم که «إِنَّ مَنْ تَوَاضَعَ لِلَّهِ رَفَعَهُ اللَّه».
بر نوشته هيچ بنويسد کسي؟
يا نهالي کارد اندر مغرسي؟
کاغذي بايد که آن بنوشته نيست
تخم کارد موضعي که کشته نيست
تو برادر موضع ناکشته باش
کاغذ اسپيد نابنوشته باش
تا مشرَّف گردي از نون والقلم
تا بکارد در تو تخم آن ذو الکرم
#علامه_مصباح
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
✅ دو اصل بنیادین علامه مصباح یزدی در تولید علوم انسانی اسلامی
👈علامه مصباح یزدی عالم فرزانه¬ای بودند که در عرصه¬های علمی و مدیریتی دستاوردهای درخشانی داشتند و اسوه¬ای شایسته¬ برای فعالان عرصه علم و فرهنگ هستند. در اینجا می¬خواهم به رویکرد آن استاد عزیز در فرآیند اسلامی¬سازی علوم انسانی اشاره کنم. بی¬تردید یکی از اصلی¬ترین فعالیت¬های استاد فقید ما،علامه مصباح، کوشش برای اسلامی¬سازی علوم انسانی و به عبارت گویاتر، تولید علوم انسانی اسلامی بود. استاد مصباح در این عرصه ، بی¬تردید، پیش¬تاز و فعال اصلی بود و کارشان در این زمینه الگویی شد برای دیگران و با شروع فعالیت¬های ایشان موسسات و مراکز دیگری نیز در مسیر تولید علوم انسانی اسلامی راه اندازی شدند؛ اما هیچ¬کدام نه به گستردگی فعالیت¬های مرکزی بودند که حضرت استاد راه انداخته بودند و نه به اثرگذاری آن. راه¬اندازی دفتر همکاری حوزه و دانشگاه، بخش آموزش موسسه در راه حق، بنیاد فرهنگی باقرالعلوم (ع) و بالاخره موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در چارچوب طرح کلی تولید علوم انسانی اسلامی و تربیت و پرورش نیروی انسانی متخصص برای عرصه¬های نظریه¬پردازی و تولید علم اسلامی از یک سو و مدیریت و اداره مناصب و مسئولیت¬های اجرایی از دیگر سو بوده است.
🔸 برنامه ارائه شده بوسیله استاد مصباح در عرصه تولید علوم انسانی اسلامی ، عناصر گوناگونی را شامل می¬شود؛ اما از میان آن¬ها دوعنصر از اهمیت ویژه¬ای برخوردارند و در درس¬ها وسرفصل¬های همه رشته¬های علوم انسانی گنجانده شده¬اند: فلسفه و معارف قرآن. معمولا در مراکز دیگری که در عرصه تولید علوم انسانی اسلامی فعالند به آن¬چه که عموم طلاب در حوزه¬های علمیه از فلسفه و تفسیر قرآن می¬آموزند بسنده می¬شود ولی در برنامه ارائه شده استاد مصباح دانش¬پژوهان همه رشته¬ها باید افزون بر آن¬چه که در حوزه خوانده¬اند یک دوره کامل فلسفه و یک دوره کامل معارف قرآن را بیاموزند تا با بینش عمیق عقلانی و فلسفی و آگاهی کامل از آموزه¬های قرآنی، راه پرفراز و فرود تولید علوم انسانی اسلامی را در پیش گیرند.
🔸هر دانش بی¬تردید بر مبانی فلسفی و عقلی خاصی تکیه زده است و با هر فلسفه¬ای، علمی همنوا با آن ساخته و پرداخته می¬شود، از این¬رو اگر می¬خواهیم علم اسلامی تولید کنیم، قبل از هر چیز لازم است مبانی عقلی و فلسفی¬ای را تدارک ببینیم که ما را به تولید علم اسلامی برسانند، چنین هدفی با فلسفه اسلامی تامین می¬شود؛ به¬همین خاطر آن حکیم ژرف¬اندیش آموزش فلسفه را شرط شروع کوشش برای تولید علوم اسلامی دانسته¬اند و یک دوره فلسفه را در برنامه آموزشی همه رشته¬های علوم انسانی گنجانده¬اند تا بینش و بصیرت عقلانی لازم برای گام برداشتن در این مسیر و اجتناب از دام التقاط و انحراف حاصل گردد. بینش عقلی و فلسفی این امکان را برای انسان فراهم می¬کند که بتواند با افکار مختلف مواجه شود و گفتگو کند، به تحلیل آنها بپردازد و مبانی و لوازم آن¬ها را استخراج کند و احیانا مغالطات نهفته در آن¬ها را آشکار نماید.هدف از آموزش یک دوره کامل فلسفه حصول چنین بینش عقلی¬ای بود.
🔸اما مهم¬تر از بینش عقلی برای تولید علم اسلامی، بینش عمیق، همه جانبه و صائب نسبت به آموزه¬های اسلامی است. بی¬معنا است که کسی بخواهد در راه تولید علم اسلامی گام نهد، اما موضع اسلام را درباره موضوع مورد بحث از سرچشمه اصلی آن، یعنی قرآن، اخذ نکرده باشد. دانشمند نظریه¬پرداز در عرصه علوم اسلامی لازم است معارف اسلام را از منبع دست اول اسلام دریافته باشد و در متن آن علم بگنجاند. اگر علم "تار" و "پود"ی داشته باشد و" تار"ش از عقل و تجربه بشری باشد "پود"ش باید از وحی اخذ شده باشد تا علمی که تولید می¬شود علم اسلامی باشد.هدف از آموزش یک دوره کامل معارف قرآن نیل به چنین بصیرت عمیق اسلامی و دینی بود.
🔸بینش عقلانی و معرفت قرآنی فقط نیاز عرصه تولید علم نیست، نیاز فرهنگ عمومی و سبک زندگی یکایک ما است. چه خوب است که با اقتدا به آن استاد فرزانه در این مسیر گام جدی¬تری برداریم.
🔸درود و رحمت بی¬پایان خدا نثار روح بلند و ملکوتی آن عالم ربانی باد. ✍️ حجت الاسلام و المسلمین دکتر یار علی کرد فیروزجایی، عضو هیات علمی دانشگاه باقر العلوم 🌐 @meshkatnoor
🔰 دروغهای عبدالکریم سروش
✍️ محمدرضا کائینی
🔸 فایل صوتی او را که گشودم، گذشته از رایحه نامطبوع کین ورزی و اشتلم گویی نسبت به آن اندیشمند راحل-که دلایل تاریخی آن را می دانم- وی را دچار نوعی نسیان و پیرمغزی نیز دیدم!
🔹 او مدعی است که در پی مناظره طلبی مصباح و شاگردانش، از سوی وزارت اطلاعات احضار شده و هشدار شنیده است که: باید در برابر این دعوت سکوت کند و وی مظلومانه در این فقره، مجبور به سکوت شده است!...در این باره نکاتی چند قابل اشارت است:
1️⃣ آیا حافظه آقای سروش تا این حد پاک شده است که اکنون نمی داند در پاسخ به دعوت استاد به مناظره، نه تنها سکوت نکرد که به بهانه هایی چون: فقدان متن مکتوب برای استناد و احتراز مصباح از مطالعه کتاب و روزنامه، متمسک شد؟
2️⃣ آیا آقای سروش با جسارت و بی پروایی معهود خود، نمی توانست به راحتی اعلام کند: از مناظره با استاد منع شده است؟ به همین سهولت؟ اعلام صادقانه این نکته، آبرومند تر بود یا پای متن مکتوب و عدم مطالعه کتاب و روزنامه را به میان کشیدن؟ مثلا امروز که صادق زیبا کلام می گوید: از سوی نهادهای امنیتی، از مصاحبه با بی بی سی و ایران اینترنشنال و...الخ منع شده، کسی گریبان او را می گیرد؟
3️⃣ سروش در پایان گفتار پرعداوت خود در باره مصباح، به جماعتی اشاره می کند که به باورهای القایی و اولیه خود باقی می مانند و حتی علم نیز، آنان را از آنها فارغ نمی کند! به باور من یکی از این سنخ افراد، خود اوست!
پیرامون شخصیت آیت الله مصباح.mp3
6.78M
🔉 سخنرانی پیرامون
شخصیت علمی آیتالله مصباح (ره)
🎙آیت الله استاد آملی لاریجانی.
درس خارج اصول برائت، ج 115.
مدرسه ولی عصر(عج).
⏰ 14 دی 1399
🔹خدا رحمت کند مرحوم آیت الله مصباح را که در ایام ارتحال ایشان هستیم و انصافاً جزء پیشگامان بحثهای فلسفۀ اخلاق در حوزه بودند و شاید کمتر کسی در حوزه به این دقت، منظم در فلسفۀ اخلاق کار کرده باشد.
🔹 ایشان یک فکر واقعاً منظمی در فلسفه داشتند و من ایشان را جزء معدود اساتیدی دیدم که فکرشان در فلسفه خیلی منظم بود. در فلسفۀ اخلاق که واقعاً کارهای جدیدی بود در حوزه.
🔹ما میدانیم که در فلسفۀ اخلاق آنچه که شایع بود نزاع اشاعره و معتزله بود. ایشان از این طریق جلو نیامد، بلکه یک نظامی قرار داد. البته نه اینکه ریشههایش قبلاً نبوده، اما واقعاً آن شکلی که ایشان تنظیم کرد که هم بحث به زبان امروزی فرا اخلاق را و هم اخلاق ارزشی و اخلاق معیاری یعنی به اصطلاح آنها Normative ethics و meta ethics را هر دو را بحث کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 تنها ۱۰ یا ۱۲ نفر همراه امیرالمؤمنین در جبهه حق!
❓ چه کسی درک می کند مقام حضرت زهرا و کاری را که انجام داد؟
🆔@tahavol_howze
♦️فرزند آیتالله مصباحیزدی: درگذشت پدرم پس از تزریق واکسن فایزر، دروغ است
🔹فرزند آیت الله مصباح یزدی شایعه مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر درگذشت مرحوم آیت الله مصباح یزدی بعد از تزریق واکسن فایزر به ایشان را شایعه ای دروغین خواند. او گفت: این شایعه ای است که تصویر آن را با ترفندهای فتوشاپ و امثال آن درست کرده اند
جزئیات در 👇👇
entekhab.ir/002VHf
🆔 @Entekhab_ir
باسمه تعالی
صبح روز ۲۷ دی ماه، چند کانال تلگرامی عکسی مجعول از کانال رسمی آیت الله مصباح یزدی منتشر کردند که در آن دروغی آشکار بیان شده بود.
مجموعه@mesbahyazdi_ir ضمن بیان جعلی بودن تصویر مذکور، از مراجع قانونی این جعل تصویر را پیگیری خواهد کرد.
🏴 @mesbahyazdi_ir
🔰 شاگردان خوب
🔹️خوشبختانه یکی از موفقیتهای آقای مصباح یزدی این است که ایشان - برخلاف خیلی از فضلای ما که فضلشان در خودشان منحصر مانده - فضلش در شاگردانِ خوب سرریز شده است.
🔺️بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای «گروه ویژه» و «گروه معارف اسلامی» صدای جمهوری اسلامی
۱۳۷۰/۱۲/۱۳
✅ مجموعه تصویری #مصباح_عزیز (۴)
🏴@mesbahyazdi_ir
#خطبهفدکیه و خدمات #حضرت_زهرا(س)
✅ #خدمت_فاطمه به عالم هستى، قابل هيچ وصفى نيست. او هم به پدرش، به عنوان #رسول_خدا و هم به همسرش به عنوان ولىّ خدا و هم به #امت_اسلام به عنوان پيروان رسول خدا، خدمت كرد؛ خدمتى كه از عهده هيچ كسى، حتى يگانه همتايش اميرمؤمنان نيز بر نميآمد. اگر زهرا عليها السلام و آن #خطبههاى_هدايتگرانه اش نميبود، امروز ما نيز باور نميکرديم كه حق با على بوده است؛ چرا كه نفاقها، کينهها، دنياگرايىها، سادهانگارىها، سياستبازىها، تطميعها، تبليغها، تحريفها دست به دست هم داده و امامت را چنان به انزوا كشانده بود كه حتى اجازه نميداد فرياد حقجويى #على(ع) به گوش احدى از آيندگان برسد.
رسالت و امامت، تحققبخش هدف خلقت بود و اين فاطمه بود كه امامت را حياتى ديگر بخشيد، رسالت را مايه ثمر گرديد و خلقت را به هدف نزديك گردانيد:
نخل نبوت ز تو شد بارور*
باغ امامت ز تو شد پر شجر
📚 #کتاب
#جامیاز_زلالکوثر ص۱۴۷
#آیتالله_مصباحیزدی
🏴عرضتسلیت #شهادت حضرتصدیقه #فاطمه_الزهرا سلاماللهعلیها
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
,🎥 ببینید
مرحوم علامه مصباح یزدی رضوان الله تعالی علیه:
بنده به نوبهی خود اعتراف میکنم که بنده مقصرم! شما را نمیدانم
#علامهمصباحيزدي
#علومتربيتي
#حوزه_روحانیت
#تعليم_تربيت_اسلامي
🔹http://eitaa.com/tarbiyati_iki
🔰نگاه علامه مصباح یزدی به عرصه سیاست نگاه متعالی، عقلانی و مبتنی بر تکلیف شرعی بود
🔹علی خضریان: نگاه علامه مصباح یزدی به عرصه سیاست، نه یک نگاه مبتنی بر سود و ضرر و یا کسب منفعت، بلکه یک نگاه متعالی، عقلانی و مبتنی بر تکلیف شرعی بود. به همین دلیل است که در دهه ۷۰ و در اوج مظلومیت جایگاه رهبری نظام، مقابل جریان مهاجم به این جایگاه ایستاد و هزینه داد.
🔹نگاه به سپهر سیاست از دریچه عقل، شرع و اخلاق است که موجب میشود تا علامه مصباح یزدی، سیاست را منهای حزب بازیها و دو قطبیهای رایج چپ و راست بداند و در قالب کارآمدی اصلح بودن تعریف کند. این دیدگاه منجر به تربیت جوانان و تشکیل جبهه انقلاب در چارچوب طرح ولایت گردید.
متن کامل در پایگاه اطلاع رسانی جبهه پایداری انقلاب اسلامی منتشر شد
https://b2n.ir/469449
✅ @paydari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌خدا من رو برای چی آفریده؟
➖میخواست آزارم بده!؟
➖ یا اینکه لذت ببرم؟
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از مصباحیه ...
98-Panahian-ShakhsiyatMehrabanVaMazloomiyatAyatollaMesbah-18k.mp3
9.18M
🎙سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع
"شخصیت مهربان و مظلوم علامه مصباح"
📅 سال۹۸
👈کیفیت بهتر:
📎 Panahian.ir/post/6618
@Panahian_ir
💠 خدا را شکر کردم
🔸️ یکی از خصوصیات آقای مصباح پرداختن به کارهای بنیادی است. شما بدانید اگر می گفتید برای این کار میخواهیم سراغ آقای مصباح برویم، مشکل میدانستم ایشان قبول کنند، ولی بعد که شنیدم، واقعا خدا را شکر کردم. کسی بهتر از ایشان را نمیتوانید پیدا کنید. ایشان هم از لحاظ علمی در سطح بالایی قرار دارند و هم از لحاظ معنوی.
🔺️بیانات مقام معظم رهبری در دیدار شورای سیاست گذاری «طرح ولایت»
۱۳۷۵/۰۶/۲۰
✅ مجموعه تصویری #مصباح_عزیز (۵)
🏴@mesbahyazdi_ir