مراسم سال تحويل
روایتگری شهدا: #اسکندری
شعرخوانی: علی اصغر #یزدی
مداح: حسن #مالکی_نژاد
دوشنبه29اسفند_ ساعت23:30
گلزار شهدای علی بن جعفر علیه السلام
برادران و خواهران
@heyaaty
عکس العمل خانه ما پس از شکستن لیوان
وقتی مادر میشکنه میگه ای وای چشممون زدن قضا بلا بود😧😳
وقتی پدر میشکنه میگه کی اینو گذاشته اینجا😡😠
وقتی دختر خانه میشکنه مادر میگه دخترم فدای یه تار موت😇😊
وقتی پسر خانه (من) میشکنم مگه کوری حواست کجاس دست و پا چلفتی😠😢
مظلومترین آدم پسر خانواده😢
به نام خداوند مهربان
سلام
امیر المؤمنین علی علیه السلام
یا بُنَيَّ .... لَا تَظْلِمْ كَمَا لَا تُحِبُّ أَنْ تُظْلَمَ، وَ أَحْسِنْ كَمَا تُحِبُّ أَنْ يُحْسَنَ إِلَيْكَ
فرزند عزیزم ... همان گونه كه دوست نداری به تو ظلم شود؛ به كسی ظلم نکن و همان طور كه مایلی به تو نيكى كنند، به ديگران نيكى كن.
(📚نهج البلاغه،بخشی از نامه 31)
✍🏻همه از ظلم بیزارند پس به کسی ظلم نکنیم و احسان و نیکی را همه دوست دارند پس آغازگر نیکی به دیگران باشیم تا نیکی و احسان عمومی و فراگیر شود.
@khandopand
عاقبت به خیر شدن در آخر سال.mp3
1.25M
💠 بیانات مرحوم حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
قال الرضاع: #اللَّهُمَّ_إِنْ_لَمْ_تَكُنْ_قَدْ_غَفَرْتَ_لَنَا #فِي_مَا_مَضَى_مِنْ_شَعْبَانَ #فَاغْفِرْ_لَنَا_فِيمَا_بَقِيَ_مِنْه
⬅️ در #ماه_شعبان به ما یاد دادهاند بگو اگر در روزهای گذشته ماه شعبان ما را نبخشیدهای در این چند روزی که باقی مانده #ما_را_ببخش و بیامرز.
📌در #اواخر_سال هم همین را باید بگوییم که خدایا در این ماه های گذشته #امسال اگر ما مبتلی به گناه شدیم و کاری نکردیم که #اسباب_آمرزش و بخشودن گناه فراهم بشود در این #چند_روز و #چند_ساعتی که مانده تمام بشود #ما_را_ببخش که سال به خیر و #عمل_صالح تمام بشود.
🔰کانال رسمی حضرت آیت اللَّه خوشوقت تهرانی (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
📜 نظر برخی از مراجع تقلید درباره عید نوروز (۱)
🔻 امام خمینی (ره):
🔹 در اعیادی که اسلام به ما عنایت فرموده است، در همه آن اعیاد آنچه که انسان ملاحظه میکند همهاش مسئله ذکر و دعاست، نماز است، روزه است، ذکر است، دعاست. و در این عید هم که عید ملی است و اسلامی نیست لکن اسلام هم مخالفتی با آن ندارد باز میبینیم که در روایتی که وارد شده، از آداب امروز روزه گرفتن است؛ از آداب امروز دعا کردن است؛ نماز خواندن است؛ و این به ما میفهماند اگر ملتی بخواهد به راه راست برود و بخواهد استقلال خودش را، آزادی خودش را بخواهد حفظ کند باید در عیدش و غیر عیدش تذکر داشته باشد؛ ذکر خدا بکند، یاد خدا باشد، برای خدا باشد. (صحیفه امام)
🔻 حضرت آیةالله خامنهای:
🔹 اسلام با سنّتهایی که از قبل از اسلام باقی مانده است، دو نوع رفتار میکند. اوّلاً بعضی سنّتهای غلط را به کلّی از بین میبرد و نابود میکند؛ چون سنّتهای درستی نیست. ثانیاً اسلام بعضی از سنّتها را از بین نبرده است. کالبد سنّت را نگه داشته و محتوا و روح آن را عوض کرده است. مردم ما عینِ همین کار را با نوروز کردند؛ نوروز را نگه داشتند و محتوای آن را عوض کردند. نوروز در ایران، جشنی در خدمت حکومتهای استبدادیِ قبل از اسلام بود! به همین خاطر است که «نوروز باستانی»، «نوروز باستانی» میگویند! «نوروز»اش خوب است، ولی «باستانی»اش بد است! «باستانی» یعنی این که همهی این جشنهای دورهی سال - مثل جشن «نوروز»، یا جشن «مهرگان»، یا جشنهای دیگری نظیر «خردادگان»، «مردادگان» و جشنهای گوناگونی که قبل از اسلام بوده است - در خدمت حکومتهای استبدادی و سلطنتهای پوسیدهی دوران جاهلیت ایران بود! محتوای نوروز، محتوای مردمی و خدایی نبود؛ توجّه و ارادت به حضرت حق در آن نبود؛ جهات عاطفی و انسانی و مردمی در نوروز نبود! ملت ایران نوروز را نگه داشتند؛ اما محتوای آن را عوض کردند. این محتوای امروز نوروز ایرانی، غیر از محتوای باستانی است. (سایت معظم له)
🔻 حضرت آیةالله مکارم شیرازی:
🔹 اوّلاً: در برخی روایات نوروز را عید مذهبی دانستهاند که حوادث تاریخی مطلوب و یا پیروزیهایی در آن واقع شده؛ ولی با توجّه به این که اعتبار این روایات ثابت نیست نمیتوان نوروز را به عنوان عید مذهبی در نظر گرفت امّا عید ملّی ایرانیان و بعضی کشورهای اسلامی دیگر است. مانند بسیاری از اعیاد که در میان اقوام جهان مرسوم است و بدعت هم محسوب نمیشود. و اساس این عید ملّی آغاز بهار است که تحوّل مهمّی در عالم طبیعت و موجودات به وجود میآید. ثانیاً: به موازات این عید سنّتهای حسنه و کارهای پسندیدهای از جمله دعا و توجّه به خداوند در آغاز سال، صله رحم، کنار گذاشتن کدورتها، نظافت، مسافرت و تجدید قوا برای انجام کار بهتر، کمک به نیازمندان در هفته احسان و مانند آن انجام میشود که آثار مثبتی دارد و از نظر اسلام مطلوب است. (خبرگزاری مشرق)
🔻 مرحوم آیةالله صافی گلپایگانی:
🔹 اعياد شرعی و مذهبی بزرگ اسلامی، عيد فطر و عيد قربان و عيد غدير و روزهای ولادت حضرت رسول اكرم صلی الله عليه و آله و ائمه معصومين عليهم السلام است. در عيد نوروز هم اگر مؤمنين برنامههای دينی، مانند ديدار با برادران مؤمن يا عيادت بيماران و رسيدگی به حال مستمندان داشته و برنامههای بدآموز نداشته باشند مناسب است. در حديث است «كُلُّ يَوْمٍ لَا يُعْصَى اللهُ فِيهِ فَهُوَ يَوْمُ عِيدٍ»؛ هر روزی كه در آن معصيت خدا نگردد، آن روز عيد است. نوروز، يعنی روز نو. روز اولين فصل بهار مثل خود فصل بهار يک امر واقعی و تكوينی است، و به جمشيد ارتباط ندارد. خدا میداند چند هزار يا چند ميليون سال پيش از جمشيد بوده است. از آيات خدا است كه زمين دوباره بعد از موتش و خشک شدن گياهها زنده میشود، و چنانكه در قرآن مجيد میفرمايد «اعْلَمُوا أنَّ اللهَ يُحْيِ الْأرْضَ بَعْدَ مَوْتِها» و محتمل است غسل يا هر عبادت ديگری به همين مناسبت باشد. (سایت معظم له)
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
هدایت شده از [شیخ محمّدحسن قمی]
🌸حلول سال جدید را به همه شما همراهان عزیز تبریک عرض میکنم، ان شاء الله در این سال جدید توفیق عبودیت حقیقی رفیق ما بوده و شاهد عظمت وشوکت اسلام و ظهور بقیة الله الاعظم ارواحنافداه باشیم. آمین.🌸
✅آغاز سال جدید از نظر اسلام، لیلة القدر است؛ نه نوروز و فروردین و..
🔰امام صادق عليه السلام:
🔹رَأسُ السَّنَةِ لَيلَةُ القَدرِ، يُكتَبُ فيها ما يَكونُ مِنَ السَّنَةِ إلَى السَّنَةِ
▫️آغاز سال، شب قدر است. در آن شب، آنچه از اين سال تا سال آينده خواهد شد، نوشته مى شود
📚تهذيب الأحكام جلد4 صفحه332
@ejtehad_jahadi