♦️دیوان عالی کشور حکم «یک ماه شستن میت در غسالخانه به دلیل بی حجابی» برای یک زن را لغو کرد
🔹بنابر گزارش دیده بان ایران؛ شعبه اول دیوان عالی کشور حکم صادره برای جریمه بی حجابی یک زن تحت عنوان «شستن میت در یکی از غسالخانه های استان تهران» که دادگاه صادر کرده بود را لغو کرده است.
وَ رَوَي قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ (علیه السلام) الْغَاضِ رِیَّۀُ هِیَ الْبُقْعَۀُ الَّتِی کَلَّمَ اللَّهُ فِیهَا مُوسَی بْنَ عِمْرَانَ (علیهما السلام) وَ نَاجَی نُوحاً فِیهَا وَ هِیَ أَکْرَمُ أَرْضِ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ لَوْ لَا ذَلِکَ مَا اسْتَوْدَعَ اللَّهُ فِیهَا أَوْلِیَاءَهُ وَ أَنْبِیَاءَهُ- فَزُورُوا قُبُورَنَا بِالْغَاضِرِیَّۀِ
در روایتی آمده است که حضرت امام محمد باقر (علیه السّلام) فرمودند:
غاضریه ( کربلا) مکانی است که خداوند متعال در آنجا با موسی بن عمران علیه السّلام تکلّم نمود و با حضرت نوح مناجات کرد، این زمین کریمترین و شریفترین بقاع روي زمین بوده و اگر این معنا نبود هرگز خداوند متعال اولیاء و انبیائش را در آن به ودیعه نمیگذارد، پس بر شما است که قبور ما را در غاضریه زیارت کنید.
#حدیث_زندگی ۱۱۸
واحسیناه...🌹🌹🌹🥺😢😭
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۱ شهریور ۱۴۰۲
🔸در چنین روزی در سال
۱۳۱۸ - به دنبال حمله آلمان به لهستان در تهران اعلامیه ای منتشر شد و دولت ایران اعلام بیطرفی کرد.
۱۳۲۱ - نام ادارهٔ امنیه به ادارهٔ ژاندارمری تغییر داده شد.
۱۳۶۰ - انتخاب آیت الله محمدرضا مهدوی کنی به نخست وزیری پس ازشهادت رییس جمهور رجایی و نخست وزیر باهنر
۱۳۶۰ - آغاز عملیات کوچک نصر در منطقه غرب تپه اللَّه اکبر، بهطور مشترک
۱۳۶۵ - آغاز عملیات کربلای ۲
🔹واقع شد.
🔸همچنین در چنین روزی در سال
۱۳۴۲ - فضلالله زاهدی، نظامی و نخست وزیر ایران بعد از کودتای ۲۸ مرداد
۱۳۶۵ - شهید محمود کاوه، فرمانده لشکر ویژه شهدا در جنگ ایران و عراق
۱۳۸۵ - ژانت میخائیلی، تصویرگر مشهور کتابهای آموزشی کودکان، نوجوانان و دانشآموزان، برنده چندین جایزه ایرانی و بینالمللی و نامزد دریافت جایزه ادبی آسترید لیندگرن
۱۳۹۳ - امیرناصر کاتوزیان، پدر علم حقوق ایران
۱۳۹۴ - ایرج کریمی، منتقد، مترجم، فیلمنامهنویس و کارگردان فیلم
🔹در گذشتند.
🌹🌹🌹
📎 وقایع ۱۱ شهریور
#شمسی
🗓 سال ۱۳۶۰
📌 انتخاب آیتالله مهدوی كنی به نخست وزيری موقت پس از شهادت دکتر رجایی و باهنر.
🗓 سال ۱۳۷۹
📌 با درخواست آیتالله حسین وحید خراسانی از رییس جمهور ایران، نخستین تعطیلی رسمی در ایران، به مناسبت شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها در سوم جمادی الثانی هر سال تصویب شد.
📎 وقایع ۱۶ صفر
#قمری
🗓سال ۱۳۸۳
📌 شهادت آیتالله سید یحیی مدرسی یزدی از فقهای شیعه و استاد حوزههای علمیه نجف و قم.
#تقویم_علماء
🌺🌺🌺🌺🌺
🔸اهمیت #خودت_بیا_تو_میدون در کنار #صنعت_اپوزیسیون نمایان میشود.
🔹آخرین نمونه، کاسبی #یاسمین_پهلوی همسر رضا پهلوی که برای سخنرانی در سالروز #مهسا_امینی دارد بلیط می فروشد:
150 دلار عادی
250 دلار VIP
450دلار کنار شهبانو
و صرف ناهار باهاش۲۵۰ دلار
«دونیت یا همان هدیه، فراموش نشود!»
🔸پی نوشت: کارزار توییتری خودت بیا تو میدون، پویشی است برای فراخوانی لاشخورهایی که از آن ور آب مردم ایران را به شورش و جنگ خیابانی دعوت می کنند و خود از سرویس های جاسوسی امنیتی غرب بودجه های کلان به جیب می زنند. کسانی مانند مسیح علینژاد و پهلوی ها و منافقین و اسماعلیون ها. به این کارزار بپیوندید.
🔻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 این حرفها درست است و باید اعتراف کنیم وضعیت آبی ما از «بحران» فراتر رفته اما اشکالش این است که عیسی کلانتری اینها را به زبان میآورد.
🔹 وزیر کشاورزی، رئیس خانه کشاورز، مشاور جهانگیری در امور آب، معاون روحانی و رئیس سازمان محیط زیست، دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه و مسئولیتهای دیگر اجازه نمیدهد که او را در مقام منتقد و طلبکار ببینیم. در بهترین حالت متهم است.
🔸 برای اینکه حرفهای کلانتری را بهتر داوری کنید این تکه از گفتگوی مرادی با جدال را بشنوید. قضاوت با خودتان.
🔻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝 اصلاحات بنسلمانی یعنی درافتادن با اکثریت مذهبی. همان غلطی که پهلویها مرتکب شدند.
🔹 شهروند عربستانی با ناراحتی در مورد باز شدن یک کاباره کنار خانهاش صحبت میکند و نگران سلامت اخلاقی و دینی بچهها در فضای فاسد است.
ابراهیم معلم
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ این وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران است
🔹ما اینجا باید، رسما فاتحه عدالت آموزشی را بخوانیم. جایی که وزیر آموزش پرورش ایران، چهل و اندی سال بعد از انقلاب اسلامی در دفاع از مدارس خصوصی خاص می گوید: "هر کس ماشین بهتری می خواهد پول بهتری هم باید بدهد"
🔸آموزش به کالا تبدیل شده و دیگر هیچ کس از بیان چنین عبارتی شرم نمی کند. در انقلابی که عدالت سنگ بنای آن بود، چهل و چند سال بعد از تاسیس، چنین جملاتی از زبان عالی ترین مسوول آموزشی دولت تکلیف همه ما را معلوم میکند.
🔹ما مدت هاست بر بالای قبر عدالت آموزشی ایستاده ایم. به قول آن ظریف" شما فاتحه خوانده ای"؟
🔻
🔸 نژادپرستی در ترکیه فرهنگ هست، یه اصل جا افتاده است، حتی اجازه نمیدن کرد هاشون لباس کردی بپوشن، قتل عام ارمنی ها هم که مشهوره، به هیچ وجه هم برای آذری ها هیچ احترامی قائل نیستن، هم به خاطر شیعه بودن آذریها، هم اینکه ترکیه ای ها ته دلشون آذری ها رو عمیقا ایرانی میدونن....
نجمه مشایخی
🔹 نژادپرستی یک فرهنگ نهادینه شده در ترکیه است. مثلا، به یاد دارم سه دهه پیش سریالی در ایران پخش میشد با نام"جاده ابریشم". در آن سریال، گروه تاریخشناس به روستایی در ترکیه رسید و در آن روز، مسابقه جنگ قوچها برگزار بود. یک روستایی ترک، قوچ بزرگی آورده بود و باافتخار به فیلمبردار میگفت:
🔸 "قوچ من همه قوچها را میزند و از همه پرزورتر است چون"خون ترکی دررگهایش جاری است. این قوچ، یک ترک اصیل است." نهضت ترکهای جوان و در پی آن اقدامات آتاترک، چنان فرهنگ فاشیستی را در جامعه ترکیه نهادینه کرده، که آنها برای تصاحب هرچیزی، نام "ترک" به آن میگذارند و پانترکیسم را فضیلتی اخلاقی میدانند.
حسین محمدیاصل
🔻
28.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شاعر بیچاره دزفولی - #ابراهیم_نصراللهی با آن همه سابقه شعر گویی و نوحه و شعر برای اسلام و حجاب و ارزشها را عدهای در مجازی- از اینور اونور- تحت فشار قرار دادند که تو با شعرت حجاب را نفی و رد کردی! بنده خدا میگه بابا من حجاب رو رد نکردم! حرف من چیز دیگری بوده، بد برداشت کردید شاید خوب نگفتم! میگه منو با این سابقه نابود نکنید!
الله اکبر! عدهای هم سریع به این بنده برچسب ضددین، ضدحجاب و ضدانقلاب و ضدحاکمیت و ... زدند!
قبلاً هم عرض کردم متحجرین و متجددین، بلایی سر این مملکت آوردند که براحتی این درد درمان نمیشه.
بارها گفتیم وقتی مسائل اصلی مردم و جامعه را فریاد نکردید و فقط به یک مسئله چسبیدید خودبخود آن مسئله را هم به حاشیه میبرید! حالا هر هیئت و مداحی که شعر انتقادی بخواند، ولو همه اشعارش مورد تایید نباشد، ولی شما او را تا مرز ضدانقلاب پیش میبرید!
یکبار پویانفر، یکبار این نویسنده، یکبار آن مداح. خدا به همه ما رحم کنه.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 اف بر این کلام، تا ابد!
🔻عبدالله بن عمر در توصیهای به حضرت اباعبدالله علیهالسلام میگوید:
🔹"اى اباعبدالله! خدا تو را رحمت کند. از خدایى که بازگشت تو به سوى اوست، پروا کن! تو از دشمنى و ستم مردم این دیار نسبت به خاندان خویش آگاهى، این مردم، یزید بن معاویه را به زمامدارى پذیرفته اند، من مى ترسم که مردم به جهت زر و سیم به او (یزید) گرایش پیدا کنند و تو را به قتل برسانند و به خاطر تو افراد زیادى کشته شوند.(اختلافافکنی بین مسلمین و کشتار!) من مصلحت مى بینم تو نیز همانند سایر مردم با یزید سازش کنى! و همچنان که پیش از این در برابر معاویه شکیبایى ورزیده اى اکنون نیز صبر پیشه ساز، تا خداوند بین تو و این گروه ستمگر داورى کند!"
🔸امام حسین(علیه السلام) در پاسخ او فرمود: «أَباعَبْدِالرَّحْمنِ! أَنَا أُبایِعُ یَزیدَ وَ اَدْخُلُ فی صُلْحِهِ وَ قَدْ قالَ النَّبِىُّ(صلى الله علیه وآله)فیهِ وَ فی أَبیهِ ما قالَ؟»؛ (اى اباعبدالرحمن! آیا من با یزید بیعت کنم و با وى از در سازش درآیم با آن که پیامبر(صلى الله علیه وآله) درباره وى و پدرش آن سخنان را فرمود؟!!).
🔹در ادامه عبدالله بن عمر گفت: «اى اباعبدالله! از تصمیمى که گرفته اى، دست بردار و از همین جا به مدینه بازگرد و با این گروه از درِ سازش درآى و از زادگاه و حرم جدّت رسول خدا دور مشو! و به دست این گروهى که بهره اى از ایمان ندارند بهانه مده! و اگر بناى بیعت ندارى، تا وقتى که مخالفت علنى نکردى، با تو کارى ندارند. امید است یزید بن معاویه ـ که خدا لعنتش کند ـ مدّت زیادى عمر نکند وخداوند تو را از شرّ وى کفایت کند».
🔸امام حسین(علیه السلام) فرمود: «أُفٍّ لِهذَا الْکَلامِ أَبَداً ما دامَتِ السَّماواتُ وَ الاَرْضُ! أَسْأَلُکَ بِاللّهِ یا عَبْدَاللّهِ أَنَا عِنْدَکَ عَلى خَطَأ مِنْ أَمْری هذا؟ فَإِنْ کُنْتُ عِنْدَکَ عَلى خَطَأ فَرُدَّنی فَإِنّی أَخْضَعُ وَ أَسْمَعُ وَ أُطیعُ»؛
🔹براى همیشه تا آنگاه که آسمان و زمین پابرجاست، نفرین بر این سخن و استدلال باد! اى عبدالله (ابن عمر)! تو را به خدا سوگند مى دهم! آیا به نظر تو من در تصمیم خود اشتباه مى کنم؟ اگر من در اشتباهم، بگو که من مى شنوم و مى پذیرم).
🔸عبدالله بن عمر گفت: «نه به خدا سوگند! خداوند هرگز فرزند دختر رسول خدا را در اشتباه نمى گذارد و هرگز یزید بن معاویه ـ که خدا لعنتش کند ـ با تویى که پاک و برگزیده خاندان پیامبرى، در امر خلافت هم پایه نیست، ولى مى ترسم که این چهره زیباى تو را آماج شمشیرهاى خود قرار داده و از این امّت برخوردى را که انتظارش را ندارى ببینى. پس به مدینه برگرد و اگر دوست نداشتى که بیعت کنى، هرگز بیعت مکن ولى در خانه ات بنشین (و پرچم مخالفت بلند نکن!)».
✅ #داود_مدرسی_یان