✅آتش سوزی مهیب در یک مراسم عروسی در عراق 114 کشته و 150 زخمی برجا گذاشت+ ویدئو
🔹 هلال احمر عراق از افزایش شمار کشته شدگان و مصدومان آتش سوزی مهیب در یک مراسم عروسی در استان نینوا به بیش از 450 نفز از جمله دست کم 114 کشته خبر داد.
🔹به گزارش شفقنا رسانه های عراقی پیش از این اعلام کرده بودند که دست کم یکصد تن در این آتش سوزی کشته و بیش از 150 تن دیگر نیز مصدوم شده اند.
آتش سوزی شب گذشته(شامگاه سه شنبه) در یک مراسم عروسی در منطقه الحمدانیه در استان نینوا رخ داد.
دفاع مدنی عراق اعلام کرد: «اطلاعات اولیه حاکی از آن است که استفاده از وسایل آتش بازی در مراسم عراقی منجر به آتش سوزی در داخل تالار محل برگزاری مراسم عروسی شد و به سرعت گسترش یافت
https://fa.shafaqna.com/?p=1657358
مهمترین عامل موفقیت طلبه
حجتالاسلام والمسلمین صافی، فرزند مرحوم آیت الله العظمی لطف الله صافی گلپایگانی گفت: ما بدون توسل به اهل بیت علیهم السلام به جایی نمیرسیم و آقایان طلاب خودشان را به امام زمان علیه السلام فروخته اند، لذا مهم ترین عامل موفقیت طلبه اخلاص است.
وی ادامه داد: آیت الله العظمی صافی در جایی بیان کردند در درس آیت الله العظمی بروجردی روزی فرمود، آقایان طلاب از ما میپرسند که چه زمانی ما به مقصود می رسیم؟ امروز میخواهم این جواب را بدهم که اگر این آقایان برای خدا آمدهاند و انگیزه آنها الهی است همان روز اول ورود به حوزه به هدف خود رسیدهاند و هر روز در مقام قرب الهی در حال جلو رفتن هستند و اگر برای مقام و پست و امور دنیوی به حوزه آمده اند بدانند این امور و مطالب جایش حوزه نیست.
🔴 این بد فرهنگی است که برای برخی تحصیلکردگان حوزه های علمیه برای نشان دادن توان علمی شان از عناوین دانشگاهی مانند دکتری استفاده کنند...
کاش مانند علمای بزرگ معاصر مانند شهید مطهری و شهید بهشتی و علامه طباطبایی و آیت الله بهجت و آیت الله مصباح و.... که هرکدام خود معادل صدها مدرک دانشگاهی علم و دانش داشتند الگوی طلبه ها و تحصیلکردگان جدید حوزه های علمیه باشند که اعتبار خود را در بکارگیری همان عناوین حوزوی مانند شیخ و سید و آیت الله و حجت الاسلام و... بدانند
😶😐😑
بسم الله الرحمن الرحیم
میثاق و هویت طلبگی
حوزویانی که از عناوین و القاب دانشگاهی استفاده میکنند ، چه بدانند و چه ندانند، به عنوان پیاده نظام استکبار جهانی و تهاجم فرهنگی و تمدنی غرب، در پروژه استکباری و عملیات تهاجمی «هویت زدایی از روحانیت و حوزههای علمیه» ایفاء نقش میکنند..
ای کاش همه حوزویان با تاسی به رهبر فرزانه انقلاب که از دریافت دکترای افتخاری اکیدا خودداری کردند همچون ایشان و سایر بزرگان به «میثاق و هویت طلبگی» پایبند باشند و خیال نکنند با یدک کشیدن عناوین دانشگاهی و وارداتی غربی، مقبولیت و اعتبار بیشتری پیدا میکنند!
غرب زدگی در حوزههای علمیه نیز رسوخ و نفوذ کرده است!!
اگر با یدککشیدن عنوان «دکتر» احساس شخصیت و پرستیژ کردید بدانید دچار بیماری بی شخصیتی و بی هویتی هستید!
شیخ محمد حسن قمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امتناع رهبری از پذیرش عنوان دکتری!
زندگینامه
مصطفی ردانی پور در سال ۱۳۳۷، در شهر اصفهان به دنیا آمد. پدرش از راه کارگری و مادرش از طریق قالی بافی مخارج زندگی را تأمین کرده و زندگی بسیار سادهای داشتند. با وجود وضعیت مالی نه چندان خوب اما به خاطر عشق و علاقه وافر به ائمّه اطهار و حضرت زهرا (علیهم السلام) همیشه جلسات روضه خوانی ماهانه در منزلشان برگزار میشد. شاید مهمترین خصوصیات خانواده او را بتوان رزق حلال و محبت اهل بیت به خصوص حضرت زهرا نامید.
سخت کوشی و تلاش، با زندگی مصطفی عجین شده بود، به طوری که در شش سالگی به مغازه کفاشی رفت و در ایام تحصیل نیز نیمی از روز را به کار مشغول بود. هنگامیکه برای تحصیل به هنرستان رفت، نتوانست جوّ طاغوتی و فاسد آن زمان را تحمل نماید، در نتیجه با مشورت یکی از علما به کسب علوم دینی پرداخت. مصطفی سال اول طلبگی را در حوزه علمیه اصفهان سپری کرد و پس از آن برای بهرهمندی از محضر فضلا و بزرگان راهی قم شد و حدود شش سال در مدرسه حقانی به تحصیل خود ادامه داد.
همزمان با رشد قیام مردم، با تمام وجود در جهت ارشاد آنان وارد عمل شد و با استفاده از فرصتها برای تبلیغ به مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد و یاسوج سفر نمود و در سازماندهی حرکت خروشان مردم آن خطه تلاش بسیار کرد.
فعالیتهای قبل از جنگ
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه، با عضویت در شورای فرماندهی سپاه یاسوج، فعالیتهای همه جانبهی خود را آغاز کرد. او با بهرهگیری از ارتباط با حوزه علمیه قم در جهت ارایهی خدمات فرهنگی به آن منطقهی محروم، حداکثر تلاش خود را به کار بست و در مدت مسئولیت یک سالهاش در سمت فرماندهی سپاه یاسوج، به سهم خود، اقدامات مؤثری را به انجام رساند. درگیری با خوانین منطقه و مبارزه با افرادی که به کشت تریاک مبادرت میورزیدند از جمله کارهای اساسی بود که نقش تعیین کنندهای در سرنوشت آیندهی این مردم مستضعف به جا گذاشت.
این شهید بزرگوار که با درک شرایط حساس انقلاب اسلامی، دو سال از حوزه و درس جدا شده بود، با واگذاری مسئولیت به یکی از برادران، به دامان حوزهی علمیه بازگشت تا بر بنیهی علمی خود بیفزاید.
اما با وجود اینکه در دروس حوزوی به پیشرفتهای چشمگیری نایل آمده بود، هنوز چند ماهی نگذشته بود که خود را مجبور دید به منظور مقابله با جریانات منحرف و آگاهیبخشی به مردم و بازگرداندن امنیت و ثبات کردستان، به سوی این خطه بشتابد. این طلبه فاضل در پی سوال از وظیفه خویش در ملاقاتی با حضرت امام (ره) با این جمله روبرو شده بود: «شما باید به کردستان بروید و کار کنید». یک سال تمام به همراه نیروهای جان بر کف و رزمنده گاهی بلندگو به دست و گاهی اسلحه به دست در راه حق جنگید.
حضور در جنگ تحمیلی
با شروع جنگ تحمیلی، شهید ردانی پور به همراه عدهای از همرزمان خود از کردستان وارد جنوب شد و با نیروهای اعزامی از اصفهان (سپاه منطقه ۲) که در نزدیکی آبادان جبهه دارخوین مستقر بودند شروع به فعالیت کرد. ایشان مدتها با رزمندگان اسلام در خطی که به خط شیر معروف بود علیه دشمن بعثی به مبارزه پرداخت و از مهمترین علل شش ماه مقاومت مستمر نیروها در این خط وجود این روحانی عزیز و دلسوز بود که به آنها روحیه میداد، سخنرانی میکرد و یا مراسم دعا برگزار مینمود.
ایشان با تجربهای که از کار در جبهههای کردستان داشت سلاح بر دوش به تبلیغ و تقویت روحی رزمندگان می پرداخت و با برگزاری جلسات دعا و مجالس وعظ و ارشاد، نقش مؤثری در افزایش سطح آگاهی و رشد معنوی رزمندگان ایفا میکرد و در واقع وی را میتوان یکی از منادیان به حق و توجه به حالات معنوی در جبههها نامید.
حضورش در عملیاتهای والفجر ۱، والفجر ۲، محرم و ... تأثیر به سزایی در روحیه مقاومت و ایستادگی رزمندگان داشت. همزمان با تشکیل تیپ امام حسین علیهالسلام، به جانشینی فرماندهی آن انتخاب شد. وی قبل از آن نیز فرماندهی سپاه یاسوج، نمایندگی امام در سپاه کردستان، جانشین فرمانده لشگر ۱۴ امام حسین علیه السلام فرماندهی قرارگاه فتح سپاه، فرمانده لشگر امام زمان عجل الله تعالی فرجهالشریف را بر عهده گرفته بود.
شهادت
شهید ردانی پور ۲۵ ساله بود که با همسر یکی از شهدا ازدواج کرد و دو هفته پس از ازدواجش یعنی پانزدهم مرداد سال ۱۳۶۲ در منطقه حاج عمران در حالی که فرماندهی لشگر امام حسین علیهالسلام را به عهده داشت طی عملیات والفجر ۲ بر اثر اصابت تیر به پشت جمجمهاش به شهادت رسید. پیکر پاکش بر خاک پاک جبههها باقی ماند و هرگز برنگشت.
وصیتنامه شهید
بخشهایی از وصیتنامه سردار شهید حجه الاسلام مصطفی ردانی پور که در تاریخ دهم مرداد ماه ۱۳۶۲ قبل از مرحله دوم عملیات والفجر دو به رشته تحریر در آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم؛ «اَشهَدُ اَن لااِلله اِلا الله وَاَشهَد اَنَ مُحَمَداً رَسول الله وَ اَنَ علیاً ولیُ الله وَاولادِه اَلمَعصومین حجَج الله صَلَواتُ الله عَلیهِمُ اَجمَعین».
برداشتم از زندگی: آنچه خوانده ام و لمس کرده ام خلاصه اش این است که تنها راه سعادت رسیدن به کمال، بندگی خداست و بندگی او در اطاعت از اوامرش و ترک نواهیش می باشد. همه دستورات اسلام در این دو جمله خلاصه می گردد: فرمان برداری از خدا و نافرمانی از شیطان برای انسان شدن. این برنامه اسلام است، با غیر اسلام کاری ندارم که انسان را با انسان کار است نه با حیوان که هرآنکه مسلمان و تسلیم خدا بود انسان است و بقیه فقط از انسانیت حیوانیتش را دارند.
سفارشم: مردم به یاد خدا و روز جزا باشید، پیرو ائمه اطهار باشید که «واللازم لکم لاحق و المارق عنکم زاهق». مردم امام زمان «عج» را فراموش نکنید، مردم دنباله رو روحانیت باشید که چراغ راه هدایتند. از امام اطاعت کنید که عصاره اسلام است او را تنها نگذارید که نماینده حجه ابن الحسن «عج» است، از وجودش بهره گیرید که عصاره اسلام است.
آرزویم: پیاده شدن احکام اسلام و بیداری مسلمین و گسترش حکومت اسلامی و سرنگونی مستکبرین، فرج حضرت مهدی «عج»، زیارت آن حضرت و شهادت در رکابش.
امیدم: عفو و بخشش خدای متعال و شفاعت پیامبر «ص» و ائمه هدی علیهم السلام و شهدای راه حق و همنشینی با بندگان مخلص خدا و رضوان الله.
وصیتم: مادرم حلالم کن، شما خیلی در زندگی زجر کشیده اید رنجها و سختیها متحمل گشته اید برای ما هم پدر بوده اید و هم مادر، انشاءَالله خدا شما را از کنیزان حضرت زهرا «س» قرار دهد. از خدا بخواهید دومین قربانی در راه خودش را از شما قبول فرماید و در این راه صبر کنید «اِنَ الله مَعَ صابِرین». برادران و خواهرانم به یاد خدا باشید و زندگی خودتان را با اسلام وفق دهید، از اسلام پیروی کنید و فرزندانتان را برای خدمت به جامعه اسلامی و سربازی امام عصر «عج» تربیت کنید. برادرم علی جان با علی «ع» باشید و هادی خانواده و اقوام و دوستان، راهت را که همان نوکری امام حسین «ع» است ادامه بده و مرا از دعا و طلب مغفرت فراموش مکن. دوستان مرا حلال کنید و هر وقت به یادم افتادید برایم طلب مغفرت نمایید، هر گاه سر قبرم آمدید تلاوت قرآن و دعا و زیارت و روضه را فراموش نکنید که نیازم زیاد است و دستم کوتاه ... .
منابع
نوید شاهد
دانشنامه فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت
علی خلیلی، رییس فدراسیون ورزشهای همگانی گفت: «حدود ۸۰ درصد جامعه ایران کمتحرکی دارند.»
او افزود این مساله «که به نوعی یک بحران محسوب میشود، در بین زنان بیشتر است. مردم باید مانند دیگر کارهای روزمره خود نسبت به ورزش احساس نیاز کنند.»
📢 رییس دانشگاه شاهد: دانشجویان را مجبور نمی کنیم چادر بپوشند، اما غیرچادری نمی پذیریم
◀️ احمدچلداوی رئیس دانشگاه شاهد پوشش چادر را شرط ورود دانشجویان دختر به این دانشگاه عنوان کرد و گفت: ما در این دانشگاه دختران چادری را میپذیریم بنابراین دختری را مجبور نمیکنیم چادر سر کند؛ دانشگاه پذیرای دانشجویان با حجاب برتر است.
📢 درآمد مالیاتی نیمه اول سال، ۲برابر درآمد نفتی شد
✍ سبحانیان رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور:
◀️ در شش ماه اول سال جاری درآمدهای مالیاتی به بیش از دو برابر درآمدهای نفتی رسیده است.
◀️ این دستاورد بزرگ دولت سیزدهم در راستای کاهش وابستگی به نفت و تأمین مالی پایدار و غیرتورمی با تمرکز بر مالیات ستانی از دانهدرشتها و مبارزه جدی با فراریان مالیاتی رقم خورده است./ ایرنا
بزرگترین و ارزانترین کتابفروشی دست دوم
حوزوی و مذهبی در قم.
خرید و فروش کتاب.
کتابسرای #طیّب.
قم. میدان روح الله. جلوی فضای سبز.
هر روز جز روزهای تعطیل.
ساعت ۸ صبح تا ۷ شب.
علی مرادی. ۰۹۱۶۸۵۷۹۵۹۳
علی کارجو. ۰۹۳۶۹۰۹۹۱۸۷ - ۰۹۹۳۲۸۴۶۴۶۲
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔴گفتگوی ایشان با میهمانان خانم که اخیرا در برنامه اعجوبه ها باب شده فاقد رعایت حرمت های رایج و معمول است
خصوصا برای کسی که موسوم به مجری انقلابی و برنامه های مکتبی نظیر معلی می باشد.
واقعا گفتگو خارج از عرف هست
مجری مرد اصرار میکنند که باید با لهجه اصفهانی دوبله کنی
و میهمان زن می گوید تو کجایی هستی؟ می گوید مشهدی
و می گوید پس تو هم باید مشهدی دوبله کنی!
😶😐😑
📎 وقایع ۶ مهر
#شمسی
🗓 سال ۱۳۷۴
📌 درگذشت آیتالله حسن صافی اصفهانی از فقهای شیعه.
🗓 سال ۱۳۵۷
📌 علما، مراجع و روحانیون در اعتراض به ادامه محاصره منزل امام خمینی در نجف توسط نظامیان بعثی، عموم مردم ایران را دعوت به شرکت در یک اعتصاب عمومی و سراسری در روز یکشنبه ۹ مهر کردند.
📎 وقایع ۱۲ ربیعالاول
#قمری
🗓 سال ۱۱۶۱
📌 ولادت آیتالله سید علی طباطبایی حائری از فقهای شیعه و نویسنده کتاب ریاض المسائل.
🗓 سال ۱۲۶۶
📌 ولادت آیتالله فتحالله غروی اصفهانی، رهبر انقلاب استقلالطلبانه عراق، مرجع تقلید شیعیان پس از محمدتقی شیرازی.
🗓 سال ۱۲۸۴
📌 درگذشت علامه محمد بن دلدار علی هندی معروف به سلطانالعلماء از مراجع تقلید شیعه در هندوستان.
🗓 سال ۱۳۱۲
📌 ولادت آیتالله ملاعلی معصومی همدانی فقیه، رجالی استاد حوزه علمیه.
🗓 سال ۱۴۰۰
📌 درگذشت آیتالله سید مهدی قزوینی فقیه، مفسر و محدث شیعی.
#تقویم_علماء
🌺🌺🌺🌺🌺
✅ ۶ مهر ۱۴۰۲
🔸در چنین روزی در سال
صدور اولین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در خصوص جنگ عراق با ایران (۱۳۵۹ ش)
عقب راندن ارتش بعث عراق از گیلانغرب (۱۳۵۹ ش)
۱۳۵۹ - اشغال سوسنگرد
🔹واقع شد.
🔸همچنین در چنین روزی در سال
۹۶۱. وحشی بافقی، شاعر سده دهم
۱۳۵۶ - حسین ناصحی آهنگساز
۱۳۸۶ - حمید شیرزادگان فوتبالیست
۱۳۹۵ - جمشید آموزگار، سی و هشتمین نخست وزیر ایران در زمان سلطنت محمدرضا پهلوی
۱۳۹۹ - محمدمهدی کتیبه، رئیس اداره دوم ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و از نجات یافتگان انفجار در دفتر نخستوزیری جمهوری اسلامی ایران
۱۴۰۱ - آرش عاشورینیا، عکاس خبری
🔹درگذشتند.
🌹🌹🌹
📎 وقایع ٧ مهر
#شمسی
🗓 سال ۱۳۶۰
📌 شهادت حجتالاسلام سید عبدالکریم هاشمینژاد به دست تروریستهای منافقین( سازمان مجاهدین خلق).
📎 وقایع ۱٣ ربیعالاول
#قمری
🗓 سال ۱۴۱٨
📌 درگذشت آیتالله سید رضا بهاءالدینی، فقیه، عارف، و استاد اخلاق و عرفان عملی.
🗓 سال ۱۴٣۶
📌 درگذشت آیتالله یحیی انصاری شیرازی، عالم اخلاقی کم نظیر و از اساتید برجسته منطق، فلسفه، عرفان و اخلاق در حوزه علمیه قم.
#تقویم_علماء
🌸🌸🌸🌸🌸
✅ ۷ مهر ۱۴۰۲
🔸در چنین روزی در سال
۱۳۳۰ - بنا به تقاضای آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی، امروز برای پشتیبانی از محمد مصدق و ابراز انزجار از رفتار نمایندگان مخالف، تعطیل عمومی اعلام شد
۱۳۶۰ - سقوط پرواز حامل جمعی از فرماندهان جنگ (جهانآرا، فکوری، فلاحی، کلاهدوز و نامجو)
۱۳۷۸ - کشف بزرگترین میدان نفتی ایران با ظرفیت ۲۶ میلیارد بشکه در حوالی اهواز
۱۳۷۹ - آغاز انتفاضه دوم فلسطین بعد از ورود وزیر دفاع اسرائیل، آریل شارون به حرم مسجد الاقصی.
🔹واقع شد.
🔸همچنین در چنین روزی در سال
۱۳۶۰. سقوط هواپیما و جان باختن جمعی از فرماندهان ارتش و سپاه
( موسی نامجو، وزیر دفاع ایران
یوسف کلاهدوز، قائممقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
محمد جهانآرا، فرماندهٔ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خرمشهر.
جواد فکوری فرمانده نیروی هوایی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران.
ولیالله فلاحی فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران).
۱۳۶۰ - شهید حجت الاسلام سیدعبدالکریم هاشمی نژاد، روحانی انقلابی(ترور شد).
۱۳۷۴ - آیت الله محمد حسن صافی اصفهانی، زعیم حوزه علمیه اصفهان
۱۳۹۱ - بهروز مسروری، بازیگر سینما، تلویزیون و رادیو
۱۳۸۶ - حمید قنبری، خواننده و دوبلور
🔹درگذشتند.
🌹🌹🌹
🔴 مهران کامروا، استاد دانشگاه جرجتاون قطر: عربستان و اسرائیل در حال کار بر روی جزئیات عادی سازی رابطه هستند
💢 عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل تاثیری بر رابطه تهران و ریاض ندارد
📌 متاسفانه باید گفت که فلسطین و مسأله آن مهم ترین قربانی خواهد بود
📌 مهران کامروا، استاد دانشگاه جرجتاون قطر و تحلیل گر مسائل منطقه: به نظر من زمان زیادی تا اعلام حصول این توافق باقی نمانده و به زودی توافق عادی سازی روابط عربستان سعودی با اسرائیل اعلام خواهد شد.
📌در حال حاضر احساساتی که در فضای سیاسی ایالات متحده حاکم است بیش از آنکه ضدسعودی باشد ضدایرانی است. در همین فضا است که حتی صحبت از کاهش تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران برخی را در داخل ایالات متحده بسیار خشمگین می کند و می توان گفت که نسبت به این موضوع آلرژی هم دارند.
📌در چنین شرایطی اگر گفته شود که این توافق عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل به ضرر جمهوری اسلامی ایران خواهد بود همه آن احساسات ضدسعودی به نفع حصول توافق از بین خواهد رفت./ جماران