هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - ۱۹ فروردین ۱۳۸۰
🔸پس از دیدار روز گذشته علی لاریجانی و نقل قول از سعید حجاریان برای احتمال بالای عدم شرکت خاتمی در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری، این بار ملاقات سید حسین مرعشی با هاشمی و روایت تصمیم خاتمی به شرکت در انتخابات وپی جویی اینکه نامزد جناح اصول گرا کیست؟
🔸دیدار شیخ عبدالرضا ایزدپناه معاون وقت قوه قضاییه و اعلام اراده برای تحت تعقیب قرار دادن ملی مذهبی ها و توصیه هاشمی برای بررسی مجدد اتهامات محمدرضا یزدان پناه
- دیدار و استمداد محمدرضا مظلومی برای مشکل خود در شهرداری تهران
🔸دیدار ادواری معاونان وزارت اطلاعات و این بار شیخ محمد شفیعی و امیر تهرانی و گزارش و مشورت های سیاسی - امنیتی و انتخاباتی و تاکید روی این قضیه که شیخ علی یونسی وزیر وقت اطلاعات کم کم تعدیل شده (بخوانید هماهنگ با سیستم و سیاست وزارت و مدیران آن شده) جالب است.
🔸دیدار محمد جواد ایروانی و کاظم نجفی علمی و احتمال نامزدی یکی از جمع طیف آنان مانند مجید قاسمی (مدیرعامل فعلی بانک پاسارگاد) و یا کاظم نجفی علمی در انتخابات پیش رو نکات مغفولی دارد.
🔸دیدار سید نیاز حسین نقوی حاکم شرع دادگاه انقلاب اسلامی قم و اجازه برای ترجمه کتاب هاشمی به اردو و توصیه به عدم سخت گیری در مورد آیتالله منتظری
🔸مشورتهای شیخ مصطفی پور محمدی و مشورتها در مورد بازداشتهای اخیر وانتخابات ریاست جمهوری و رییس سابق خود شیخ علی فلاحیان.
🔸بازداشت ۳۰ نفر دیگر از طیف موسوم به ملی مذهبی توسط دادگاه انقلاب اسلامی تهران
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ آقاى [حسین] مرعشى، نماينده كرمان آمد.گفت، ديروز با آقاى [سیدمحمد] خاتمى، [رییسجمهور]، ملاقات داشته و اينگونه به دست آورده كه آقاى خاتمى، تصميم به نامزدی دارد، ولى سياست تبليغى تشنهكردن مردم را اجرا مىكنند. فقط نگران كمشدن آرا است و مىخواست بفهمد كه جناح مقابل، چه كسى را نامزد مىكند.
⭕️ آقاى [عبدالرضا] ايزدپناه، معاون [اجتماعی] آقاى [سید محمود هاشمی] شاهرودى، ریيس قوه قضایيه آمد.گفت، بنا دارند كه ملى مذهبىها را به طور جد تعقيب نمايند.گفتم، در مورد اتهامات آقاى [محمدرضا] يزدانپناه، [مدیرعامل سابق منطقه آزاد کیش]، بررسى مجدد كنند. از آثار قرآني من تمجيد كرد. آقاى [محمدرضا] مظلومى، جانبازى كه از دو چشم نابينا شده و ریيس فدراسيون ورزشى نابينايان است، براى گرفتن حقاش از شهردارى تهران كه زمين ملكى پدرش را در طرح قرار داده، آمد و نيز براى ورزش نابينايان استمداد كرد. به آقايان [مرتضی] الويرى، [شهردار تهران] و [مصطفی] هاشمىطبا، [رییس سازمان تربیت بدنی] توصيه كردم.
⭕️ آقايان [محمد] شفيعى و [امیر] تهرانى از وزارت اطلاعات آمدند. در مورد انتخابات [ریاستجمهوری]، سئوالاتى داشتند و گفتند، خيلىها منتظرند كه شما نامزد بشويد كه مأيوسشان كردم. گفتند، آقاى [علی] يونسى، [وزیر اطلاعات] هم كمكم تعديل شده است. عصر آقاى على لاريجانى، [رییس سازمان صدا و سیما] آمد؛ براى انتخابات، با توجه به تقويت احتمال شركت آقاى [سید محمد] خاتمى، براى دو حالت آمدن و نيامدن، مذاكره و پيشنهاد داشت.
⭕️ آقايان [محمدجواد] ايرواني و [کاظم] نجفيعلمي، [اعضای کمیسیونهای مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمدند. گفتند، احتمال دارد يك نفر از گروه آنها نامزد شود؛ مثلاً آقاى قاسمى يا نجفىعلمى. آقاى ايروانى از اوضاع عراق گفت؛ از كربلا برگشته است. آقاى [سیدنیازحسین] نقوى از دادگاه انقلاب قم آمد. خطبههاى جمعه من در موضوع عدالت اجتماعى را به صورت كتاب در آورده و به اردو هم ترجمه كرده است. اجازه گرفت كه كليد قرآن را نيز به اردو ترجمه كند.گفت، سختگيرى در مورد آیتالله منتظرى صحيح نيست، بايد مدارا شود.
⭕️ آقاى مصطفى پورمحمدى، [معاون سابق وزیر اطلاعات] آمد. در مورد بازداشتهاى اخير و انتخابات [ریاست جمهوری] و آقاى [علی] فلاحيان، [وزیر اسبق اطلاعات]، صحبت كرد؛ مخالف با آمدن آقاى فلاحيان [براي انتخابات] است. دادگاه انقلاب، اعلام كرد كه سى نفر ديگر از ملى مذهبىها را به اتهام قصد براندازى، دستگير كردهاند.
😶
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
🔴تصویری از سید نیاز نقوی، قاضی وقت دادگاه های انقلاب اسلامی خوزستان، لرستان و قم که اصالتا پاکستانی بود.
💢او مدتی قبل در قم درگذشت و در همان شهر به خاک سپرده شد.
در خاطرات ۱۹ فروردین ۱۳۸۰ هاشمی،
دیدار او ذکر شده است.
😶
📢 در واپسین روزهای ماه مبارک رمضان، کتاب صوتی «بدرود بهار» در پایگاه اطلاعرسانی آثار حضرتآیتالله مصباح یزدی ـرضواناللهعلیهـ جهت استفاده علاقمندان عرضه شد.
💠 «بدرود بهار» شرح و تفسیری است از استاد علامه آیتالله مصباحیزدی بر دعای چهلوپنجم صحیفه سجادیه که امام زینالعابدین(علیهالسلام) در وداع با ماه مبارک رمضان انشاء فرمودند..
💠 مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی رحمةاللهعليه پيش از اين علاوه بر انتشار کتابهای مرحوم علامه مصباح يزدی ـرضواناللهعليه، امكان دسترسی علاقهمندان به انديشه و آثار آن حكيم فرزانه را در قالب پایگاه اطلاعرسانی، نرمافزار، و کتابخوان همراه فراهم كرده است.
💠 علاقهمندان میتوانند اين كتاب صوتی را از آدرس زیر در پایگاه اطلاعرسانی آثار مرحوم علامه مصباح يزدی ـرضواناللهعليهـ دريافت كنند.
🌐 https://mesbahyazdi.ir/node/6776
💠 گفتنی است، در ادامه اين روند، آثار ديگری از اين عالم ربانی در دست تهیه است که انشاءالله به زودی در اختيار علاقمندان قرار میگيرد.
💻 https://mesbahyazdi.ir/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 عطش
بی احترامی به پدر و مادر چه بلایی بر سر روح تجربه گر آورد؟
✅ هرروز ساعت 17:15
بازپخش 1 بامداد از شبکه چهار و 8:30 روز بعد از شبکه قرآن
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
🆔 @zendegitv4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خارها گل می شود
تاثیر محبت به پدر و مادر در بخشیده شدن گناهان
✅ هرروز ساعت 17:15
بازپخش 1 بامداد از شبکه چهار و 8:30 روز بعد از شبکه قرآن
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
🆔 @zendegitv4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 مطالبات اعضای بدن
مواجهه تجربه گر با اعضای بدن و پاسخگویی به اعمال
✅ هرروز ساعت 17:15
بازپخش 1 بامداد از شبکه چهار و 8:30 روز بعد از شبکه قرآن
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
🆔 @zendegitv4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کلمات مسئولیت می آوردن
روایت تجربه گر از اهمیت وزن و مسئولیت دینداری در برزخ
✅ هرروز ساعت 17:15
بازپخش 1 بامداد از شبکه چهار و 8:30 روز بعد از شبکه قرآن
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
🆔 @zendegitv4
👆👆👆👆👆
#زندگی_پس_از_زندگی ، فصل ۵
قسمت ۲۷ ؛ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳( ۲۷ رمضان ۱۴۴۵).
سیدمحمد(حسین) موسوی از
روستای خفر در سمیرم اصفهان.
لُر زبان. شغل؛ زنبورداری.
#زندگی_پس_از_زندگی_فصل۵
خفر (سمیرم) - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%81%D8%B1_(%D8%B3%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%85)
🔅حضرت رسول اکرم (ص):
«اگر بنده خدا مى دانست که در ماه رمضان چیست وچه برکتى وجود دارد، دوست مى داشت که تمام سال، رمضان باشد».🥺🥺🥺
📚بحارالانوار، ج٩٣، ص٣۴۴.
#حدیث_زندگی ۲۵۶
🌸🌸🌸🌸🌸
💠چه تشبیه زیبایی👇
🔻حضرت امیر فرمود:
🔸️أَلصّاحِبُ كَالرُّقْعَةِ فِى الثَّوبِ فَاتَّخِذْهُ مُشاكِلاً.
🔹️همنشين و دوست، همانند وصله در لباس است، پس آن را هم شكل برگزين.
📚غررالحكم ،ج۱، ص ۳۷۹
#حدیث_زندگی ۲۵۷
🌸🌸🌸🌸🌸
درباره وقت وداع با ماه رمضان از یکی از ائمه سؤال شده است:
🔺«وداع با ماه رمضان ، كِى است؟ اصحاب ما اختلاف دارند. برخى گويند: در آخرين شب اين ماه است. و بعضى گويند: در آخرين روز آن ، آن گاه كه هلال شوّال ديده شود.
▫️امام مکتوب فرموده اند:
🔺«عمل در ماه رمضان، در شب هاى آن است. وداع هم در آخرين شب آن است. پس اگر بيم دارد كه ماه كم باشد ، در دو شب ، وداع كند».».
📚الإقبال : ج ۱ ص ۴۲۱.
#حدیث_زندگی ۲۵۸
🌸🌸🌸🌸🌸
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز دوشنبه
☀️ 20 #فروردین ماه 1403 شمسی
🌙 28 #رمضان 1445 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت میرزا ابوالحسن جلوه،
فیلسوف مشائی شیعه (۱۲۷۶ش)
➕ ولادت جعفر سبحانی، از مراجع تقلید شیعه و اساتید حوزه علمیه قم. (۱۳۰۸ش)
➕ درگذشت احمد امین،
عالم شیعی و نویسنده تفسیر الکبیر (۱۳۴۹ش)
➕ درگذشت عباسعلی اسلامی،
خطیب و موسس جامعه تعلیمات اسلامی (۱۳۶۴ش)
➕ درگذشت سید مرتضی حسینی مرعشی،
فقیه، استاد حوزه علمیه و برادر آیتالله مرعشی نجفی (۱۳۷۵ش)
🔺روزشمار وقایع روحانیت شیعه
🌙#قمری
➕ درگذشت سید محمد شریف تقوی ونکی از فقهای شیعه (۱۳۵۲ق)
➕درگذشت حسین شبزندهدار ، فقیه، مفسّر و استاد اخلاق حوزه علمیه قم (۱۴۳۵ق)
➕ ولادت سید هاشم رسولی محلاتی روحانی شیعه اهل ایران و نماینده دور دوم مجلس خبرگان رهبری (۱۳۴۸ق)
#تقویم_علماء
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰درگذشت آیت الله #میرزا_ابوالحسن_جلوه فیلسوف مشائی شیعه (۱۳۱۴ق)
☄آیةالله سید میرزا سیدابوالحسن طباطبایی معروف به ميرزا ابوالحسن جلوه از انتقال دهندگان میراث فلسفی مکتب اصفهان به تهران در عصر قاجار و از حکمای اربعه تهران محسوب می شد و با رحلت قمشهای و مدرس، درس علوم عقلی منحصر در ایشان شد.
💠وی در سال 1238ق در احمدآباد هند به دنياآمد و از هفت سالگی در زواره و از ۱۴ سالگی در اصفهان ساکن شد و به تحصیل علوم عقلی و نقلی پرداخت.
🍁او در سال 1273 ق و به علت تنگ دستی و فضای تفرقه آمیز و عیب جویانه اصفهان، راهى تهران شد و بيش از چهل سال در مدرسه ى دارالشفا به تدريس حكمت، فلسفه و رياضيات مشغول گرديد.
🔹از اساتید وی می توان به میرزاحسن پسر آخوند ملاعلی نوری، ملامحمدجعفر لاهیجی، سیدرضی لاریجانی، میرزاحسن چینی و ملاعبدالجواد تونی خراسانی و از شاگردانش به ميرزا طاهر تنكابنى، آيت اللّه محمدعلى شاه آبادى، سيد حسين بادكوبه اى، ملامحمد آملى، جهانگيرخان قشقايى و علامه طباطبايى واشاره کرد.
⚡️تاليفات ميرزا ابوالحسن جلوه نيز گسترده و در خور توجه است كه حاشيه بر شفا و اسفار، اثباتُ الحركةُ الجَوهَريّه، حاشیه بر مبدأ و معاد ملاصدرا، رساله القضیة المهملة هی القضیة الطبیعیة و دیوان اشعار از آن جمله اند.
▫️این حکیم الهی تا آخر عمر همسری اختیار نکرد و در سالهای اخر عمرش نابینا شد و سرانجام در شب جمعه، ششم ذى قعده سال 1314 ق (۲٠ فروردین ۱۲۷۶ش) در تهران وفات يافت و در مرقد ابن بابویه شهرری مدفون گرديد.
#زندگی_نامه
🌺🌺🌺🌺🌺
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی حکیم #میرزا_ابوالحسن_جلوه
🔺دقت و تحقیق میرزای جلوه!
▫️استاد مدرسی چهاردهی مینویسد:
🔹«شادروان آقا میرزا طاهر تنکابنی، حکیم بزرگوار عصر ما حکایت کرد مرا که پس از وفات آقا محمدرضا، چون به درس میرزا ابوالحسن جلوه رفتم، کتاب تمهید القواعد ابن ترکه را شروع به خواندن کردیم.
⚡️#میرزا_ابوالحسن_جلوه را عادت بر این بود که تا کتابی را تصحیح نمیکرد، شروع به بحث نمینمود، آقا میرزا طاهر میگفت میدیدم آن تمهید القواعدی که در نزد آقا #محمدرضا_قمشه_ای خوانده بودیم صفحه به صفحه و گاهی سطر به سطر افتاده داشت و او به نیروی بیان عرفانی، مباحث کتاب را تقریر مینمود.
🔅لیکن مرحوم میرزا ابوالحسن جلوه ابتدا تمام کتاب را اصلاح میکرد، سپس درس میگفت، از این مقایسه کوچک، طرز دقت و تحقیق میرزای جلوه با روش تدریس عارف قمشهای کاملا آشکار و مبرهن میشود.
🔺بی اعتنا به دنیا!
🔹روزی ناصرالدین شاه با عده اى از اعیان و اشراف به دیدن #میرزا_ابوالحسن_جلوه رفت. وقتى وارد حجره شد جلوه در حال نماز بود. ناصرالدین شاه فوراً قلیان را برداشته به طرف حوض رفت تا آب قلیان را عوض كند.
◾️ملتزمین ركاب شاه، همگى پیش دودیده با فروتنى به عرض رسانیدند: «قربان! ما غلامان، همه حاضر باشیم و قبله عالم چنین كارى كنند!».
⚡️شاه نگاهى به آنها نمود و گفت: «چه زبان نفهمى هستید كه نمى دانید من این كار را براى ثواب مى كنم كه از بركت وجود این سید آمرزیده شوم. زیرا تا امروز نتوانسته ام به او خدمتى كرده باشم.
🍁 چون كه نه چیزى از من مى خواهد و نه من مى توانم چیزى به او بقبولانم. اكنون هم در حال نماز بود و الا نمى گذاشت هیچكس براى او آب قلیان عوض كند».
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۰ فروردین ماه، سالروز شهادت سید مرتضی آوینی
🌹🌹🌹
🔸خلاصه توصیه ها پیرامون شب وداع با ماه مبارک:
1⃣ ایام و ماه های سال نیز مانند همه موجودات عالم عقل و شعور دارند و شاهد بر اعمال انسانها هستند و در قیامت بر له یا علیه افراد گواهی میدهند.
طی دستورات رؤیت هلال ماه رمضان گذشت که از قبل به استقبال این ماه برویم و از خداوند درخواست نماییم که ماه رمضان را برای ما ماه امنیت و سلامت قرار دهد و ما را میزبانانی اهل برای این ماه قرار دهد. و لذا مرحوم سید توصیه میکند که اگر جزو کسانی هستیم که با این ماه مبارک همراه بودهایم، در شب آخر ماه مانند دو رفیق شفیق که قصد جدا شدن از یکدیگر را دارند، با اندوه و حزن با ماه رمضان وداع کنیم و با زبان حال و قال از این ماه مبارک جدا شویم که چه بسا دیدار بعدی به قیامت بیفتد.
2⃣ همان طور که اغلب اعمال ماه مبارک در شبهای آن است، وقت خداحافظی با این ماه عزیز نیز در شب آخر است و نه روز آخر؛ چنانکه در روایت منقول در اقبال نیز تصریح بر این مطلب شده است.
3⃣ مرحوم سید در اقبال با اشک و سوز توصیه میکند که در عصر روز آخر ماه صیام چه خوب است که سالکین به مکان خلوتی بروند و مانند مصیبت زدگان بر خاک بنشینند و به افق خورشید که خبر از آخرین لحظات غروب این میهمان عزیز میدهد بنگرند و به محاسبه خود در این ماه گرانقدر بپردازند، که چگونه به برکت این میهمان، در بارگاه ضیافت الهی بار داده شدند و چگونه اکنون خارج میشوند و تا چه حد قدر این نعمت را پاس داشته اند و حریم میهمان الهی را حفظ کرده اند؟
4⃣ در پایان روز نیز که لحظه بسته شدن نامه اعمال در ماه مبارک است، در اضطراب و تشویش باشد که چگونه اعمال او به محضر امام عصر(عج) عرضه میشود، و با اشک و سوز دست توسل به محضر مبارکش بلند کند تا بلکه نواقص او را با رأفت و رحمت در پیشگاه حق جبران نمایند و اعمال او را بدون کاستی به محضر پروردگار عرضه کنند و طومار او جزو روزهداران حقیقی بسته شود.
و لذا جمال السالکین در مراقبات توصیه مینمایند که بهتر است در هنگام غروب آفتابِ روز آخر ماه صیام تا هنگام مغرب در سجده باشد و اذکار استغفاری را زمزمه کند و اشک بریزد تا ماه رمضان او با سجده و شکم گرسنه که بهترین حالات عبد است خاتمه یابد و در این حال به عید اعظم الهی وارد شود تا در خانه کرم و جلالت حضرتش بار یابد. سالک در این لحظات از محضر مبارک ولی عصر(عج) تقاضا کند که اعمال او را به امانت بپذیرند و هم ایشان به درگاه حق عرضه نمایند تا نواقص آن به کرم مولایمان جبران شود.
5⃣ به یاد کلام رسول خدا(ص) بیفتد که در شب اول این ماه عزیز فرمود : خداوند نیامرزد کسی را که از ماه رمضان خارج شود و هنوز در نامه عمل او گناهی ثبت است و مورد مغفرت الهی واقع نشده است. و انسان در این حال مضطربانه آیه «ءأَمَّنْ يُجيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ» را بخواند و بر سوء حال خود بگرید و از خداوند طلب رفع غم نماید.
6⃣ در شب آخر تأسی به امام سجاد(ع) نماید و مظالم عِرضی و مالی عباد را ببخشد و به درگاه پروردگار عرضه بدارد: «بار الها، من از همه مظالم بندگانت که بر عهده آنان بود گذشتم، تو نیز کریمانه از مظالم بی شمار من بگذر.» و در این امر آنچنان مُصرّ و مطمئن باشد که جواب مثبت را از خداوند رئوف بگیرد. و علامت قبولی اعمال ظهور صفات متقین و خاشعین در ظاهر و باطن او است.
👈 به نقل از: جزوه ادب حضور ، استاد محمد تقی فیاض بخش، دفتر سوم (ماه رمضان)، با تلخیص
♦️کانال تخصصی کلمات و احوالات اهل معرفت و بزرگان عالم اسلام
@tezkar
وداع با ماه مبارک رمضان.mp3
7.69M
🔰ممنونم اگر نروی...
🔹حجت الاسلام میرزامحمدی
🔸وداع با ماه مبارک رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
#وداع
🌺🌺🌺🥺
💫 وداع شهر رمضان، از زبان مبارک امام سجّاد علیه السّلام
♻️ دعای چهل و پنجم "صحیفهی سجّادیه" در وداع شهر رمضان، امام سجّاد علیه السّلام خطاب به ماه مبارک رمضان میکند و چندین بار وی را سلام میکند و میفرماید:
♻️ السّلام علیک یا شهر اللهِ اکبر و یا عید اَولیائِه، السّلام علیک یا اَکرم مصحوبِِ من الاُوقات و یا خیرَ شهرِِ فی الاَیّامِ و السّاعات.
♻️ اگر در وداعِ زمان و سلامِ بدان، برایت اشکال پیش آید که زمان از قبیل موجود زندهی با شعور، قابل صحبت و تودیع و سلام نیست. جوابش اینکه:
♻️ زمان و مکان و سایر اشیای بیجان، اگر چه در این عالمشان و به این صُوَرشان شاعر نیستند ولی همهی آنها را در بعض عوالم عالیه، حیات و شعور و نطق و بیان و حبّ و بغض است. چنانکه اخبار بسیاری که در احوال عوالم برزخ و قیامت آمده است و همچنین مکاشفات اهل کشف، کاشفِ این مطلب است.
♻️ زیرا آنچه در این عالم وجود مییابد آنها را در عوالم دیگری که به حسب وجود، سابق بر این عالماند وجودی است. و موجودات را در هر عالمی، صُوَر و احکام مخصوص به آن عالم است که با صور و احکام این عالم اختلاف دارد؛ یعنی اختلاف به حسب ظِل و ذیظل و حقیقت و رقیقت دارد.
♻️ و از احکام بعض عوالم عالیه این است که هر چه در آنها موجود است دارای حیات و شعور است؛ زیرا که آن دار، دار حیات است و زنده است. چنانکه اخبار بر آن دلالت دارد و قول خداوند متعال "و اِنّ الدّارَ الآخره لَهِیَ الحَیَوان" (عنکبوت،۶۴) بدان اشارت دارد.
📚 هزار و یک کلمه، جلد دوم، کلمه ۲۷۵/ حضرت علامه حسن زاده آملی(ره)
https://eitaa.com/tahoorasafoorasaboora
🎞 اعمال شب آخر ماه مبارک رمضان + اعمال شب و روز عید فطر
۹۹٪ امشب، شب آخر ماه رمضان است.
🔴 روزهای آینده برای رژیم اسرائیل روزهای سختی خواهد بود/ بزودی تنبیهشان میکنیم
🔹️وزیر امور خارجه گفت: از دمشق با صدای بلند اعلام میکنم آمریکا در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق مسئولیت دارد و باید پاسخگو باشد، رژیم اسراییل تنبیه خواهد شد.
🔹چگونگی پاسخ ایران به اسرائیل در میدان تعریف شده و در میدان این موضوع روشن خواهد شد
😶
فرازی از دعای وداع با ماه مبارک رمضان (صحيفه سجاديه)
«السّلام عليك غيْر المصاحبة ولا ذميم الملابسة»
سلام بر تو، در اين مدّتی كه مهمان ما بودی، يا ما در خدمت تو بوديم، هيچ رنجی نديديم. از مصاحبت با شما خسته نشديم. در حضور تو لذّت برديم و تو مهمان خوبی برای ما بودی.
«السّلام عليك كما وفدْتَ علينا بالبركات وغسلْت عنّا دنس الخطيئات»
سلام بر تو، ای ماه گرامی رمضان كه بركت آوردی، ما را شستشو دادی و رفتی. اگر بعدها آلوده شديم، به دست خود آلوده شده ايم وگرنه تو ما را تطهير كردی و اكنون احساس سبكی می كنيم.
«السّلام عليك غير مودّع برَماً ولا متروك صيامه سئماً»
سلام بر تو كه پس از يك ماه مهمانی در هنگام توديع، ما احساس خستگی نكرديم. انسان وقتی مهمان را برای مدّتی مديد و با تشريفات پذيرايی می كند خود در اين مدّت خسته می شود؛ امّا حضرت می فرمايد: از پذيرايی طولانی و روزه گرفتن، هرگز خسته نشديم و رنجی احساس نكرديم؛ بلكه برای ما گوارا بود.
حکمت عبادات ص ١۷۷
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
🔺برنامه تلویزیونی کلمه
▫️کلمه شصتونهم: توشه
▫️میهمان: حجتالاسلام رمضانی
▫️میزبان: وحید یامینپور
🔻 دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ساعت ۲۳
شبکه یک سیما
▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1