📢 اگر کاندیدایی نمیتواند کشور را به سمت عصر ظهور ببرد، نباید نامزد انتخابات شود
◀️ حجت الاسلام سید محمد مهدی میرباقری مسئول فرهنگستان علوم اسلامی و عضو مجلس خبرگان گفت: اگر کاندیدایی در خود این شایستگی را نمیبیند و نمیتواند کشور را به سمت عصر ظهور ببرد، نباید نامزد انتخابات شود. این نکتهای است که هم رهبری و هم امام بر آن تاکید دارند. امام میفرمایند: «اگر مسئولان جمهوری اسلامی به فکر ایجاد حکومت جهانی امام زمان«عج» نباشند، خائن و خطرسازند حتی اگر به مردم خدمت کنند.
هدایت شده از خبرگزاری رسا
#صدای_شما:
امیر حسین امیری: به نظر حقیر این جماعت دارن آبروی نداشته خودشون رو کاملا از بین می برن.
از دیروز اصل مدرک دانشگاهی آیت الله رئیسی در فضای رسانه ها و شبکه های اجتماعی منتشر و دروغ این افراد عیان شد.
به نظر مرکز مدیریت حوزه های علمیه و شورای عالی نباید این توهین را بی پاسخ بگذارند.
ی ی: سلام
مهرعلیزاده مدرک حوزه را به تمسخر کشید و به اقای #رئیسی گفت ششم ابتدایی!
بعد چرا #خبرگزاری_حوزه سکوت کرده؟
الله اکبر از این همه بی خیالی؛ چرا مدرک حوزوی باید معادل باشه تا فرد همچنین جسارتی بکنه.
ناشناس: لطفا نسبت به توهین به #مدرک_حوزه، پیگیری و اعاده حیثیت کنید.
ابراهیم قاسمپور: سلام علیکم بنظرم باید حوزه علمیه از اهانت به مدرک حوزوی راحت نگذرد و آقای #مهر_علیزاده رو مجبور به عذرخواهی کند.
#مناظره
#انتخابات1400
#مدرک_حوزه
#ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
#علی_لاریجانی؛ از ارادت به #هاشمی تا رفاقت با #روحانی
ماجرای وابستگی سیاسی لاریجانی به خردهجریان اعتدال، به روایت هاشمی رفسنجانی!
#حافظه_تاریخی #پیشینه_سیاسی_خردهجریان_اعتدال
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️آقای هاشمی رفسنجانی در خاطرات سال ۷۷ خود چنین نوشته است:
▪️علی لاریجانی پیشنهاد داشت، حزبى تشكيل شود كه براساس افكار و روشهاى #اعتدال، بهطور غيررسمى، تحت هدايت من باشد.
آقاى على لاريجانى، [رییس سازمان صداوسیما] آمد. از روند امور در كار دولت و رهبرى، اظهار نگرانى کرد و از اينكه خودشان بتوانند امور را سامان دهند، اظهار يأس نمود و گفت، با جمعى از همفكرانشان از چپ و راست و ميانه، راهچاره را منحصر در ميداندارى شما دانستيم.
گفتم، هنوز فكر مىكنم بايد تلاش كنيم، #انقلاب از #وابستگى به افراد و #شخص_من، #نجات يابد و كمكها را بدون نام و غيرعلنى داشته باشيم.
پيشنهاد داشت، حزبى تشكيل شود كه براساس افكار و روشهاى اعتدال، بهطور غيررسمى، تحت هدايت من باشد.
اخیرا مطلع شدم که جمعی از مدیران دولت من، بنا دارند چنین حزبی تشکیل دهند و او را هم دعوت به همکاری کردهاند.
گفت، به اين صورت كه رهبرى به دانشگاه رفتند و حملهاى كه به روشنفكران شد، موافق نبوده. از كسالت رهبرى هم مطلع بود و ناراحت.
از قدرت آقاى [علیاکبر] ناطقنورى، براى اداره جناحشان هم مأيوس است و ادامه داد، جلسه و مذاكرات ساماندهى اقتصادى دولت، بىنتيجه بوده و آقاى خاتمى، تصميمى نميگيرد. از برنامه دوم خرداد در دانشگاه تهران هم انتقاد داشت. از اينكه جناح مقابل هم انتقادات را متوجه سوت و كفزدن كرده، ناراضى است.
عصر دكتر [حسن] روحانى، [دبیر شورای عالی امنیت ملی]، از وضع رهبرى و كمشدن محبوبيت و سلامتى ايشان، اظهارنگرانىكرد.
راجع به حزب در حال تأسیس [اعتدال و توسعه] صحبت شد؛ هم نمیخواهد مسئولیت رسمی داشته باشد و هم مایل است تحت تاثیر او باشند.
اخیرا آنها به آقای دکتر [حسن] حبیبی توجه کردهاند. گفت آقای [علی] لاریجانی هم برای [تاسیس] حزب پیگیری میکنند.
▫️منبع: در جستجوی مصلحت، خاطرات سال ۷۷، صص ۱۹۵ و ۱۹۶؛ خاطرات روز سهشنبه ۱۲خرداد ۱۳۷۷.
🔶حاشیه روزنه
۱. پیوند نامرئی و ناگسستنی آقای علی لاریجانی با جریان آقای هاشمی و تلاش او برای تأسیس حزب سیاسی زیرنظر آقای هاشمی، نکته بسیار مهمی است که در بازشناسی ریشههای بسیاری از مناسبات و عملکرد او در دوران روحانی، بسیار حائز اهمیت است.
راز حمایتهای فائزه هاشمی از لاریجانی را باید در همین پیوند وثیق فکری/سیاسی جستجو کرد!
۲. با نزدیک شدن به پایان دوران حکمرانی هاشمی در قوه مجریه، مریدان و نزدیکان وی برای #بقا در کرسی قدرت، به تأسیس حزب سیاسی اقدام کردند. نتیجه این اقدامات رانتی و موسمی، تشکیل حزب #کارگزاران سازندگی بود که جمعی از اعضای هیئت دولت هاشمی در رأس آن عضویت داشتند و همین امر موجب تذکر صریح رهبری و مخالفت ایشان گردید.
کارگزاران اما همچنان به کار خود ادامه داد و در انتخابات سال ۷۶ هم از خاتمی حمایت کرد و کرسیهای اقتصادی دولت اصلاحات را در دست گرفت!
#کرباسچی بعنوان شهردار تهران که به #فساد_اقتصادی متهم بود، نماد حزب کارگزاران است که در خاطرات سال ۷۷ هاشمی، سرنخهای فراوانی از حمایتهای هاشمی و خاتمی از وی وجود دارد که جای تحلیل و بررسی جدی دارد.
۳. حزب کارگزاران که به نوعی در طیف #جناح_چپ دستهبندی میشد و از آن بعنوان نماد جریان #چپ_مدرن(بخوانید چپنماهای نئولیبرال) نام برده میشد.
۴. بعد از تجربه تأسیس کارگزاران، طیف دیگری از مریدان و نزدیکان فکری هاشمی نیز به فکر تأسیس #حزب_اعتدال_و_توسعه افتادند که طیف راستگرای یاران هاشمی را شامل میشد که به ظاهر در جناح راست دهه هفتاد فعالیت داشتند.
طبق خاطرات هاشمی، نتیجه ایده مشترک و همکاری سیاسی امثال #حسن_روحانی و #علی_لاریجانی بود.
۵. راز پیوستگی دو طیف چپنما و راستگرا از مریدان سیاسی آقای هاشمی در دولت روحانی را باید در مهندسی سیاسی هاشمی در تأسیس دو حزب کارگزاران و اعتدال و توسعه بازیابی کنیم.
این دو حزب در حقیقت مأموریت یافتند که دو جناح سیاسی اصلی کشور را به خدمت آقای هاشمی درآوردند و لذا خردهجریان اعتدال که #برجام_خسارتبار و وضعیت اسفبار معیشتی فعلی، نمودی از کارنامه سیاه آن است، در فرایندی پیچیده و پنهانی، در تدارک مصادره و استخدام دو جریان اصولگرا و اصلاحطلب برآمد! بدون آنکه هزینهای بپردازد.
عملکرد لیبرال ها (جریان هاشمی و اصلاحات)
در سی سال حاکمیت بر ایران :
مافیایی و رانتی کردن عرصه های گوناگون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و آموزشی( بانک ها، مسکن، آموزش و پرورش، کنکور، دانشگاهها، خودروسازی، خصوصی سازی).
نگاه دلالی، سوداگرانه، سودجویانه و درآمدزا به همه امکانات، عرصه ها و ظرفیتها و منابع عمومی کشور .
خصوصی سازی های رانتی و سیاه کارخانه ها و منابع عمومی.
خودروسازی فاجعه بار و قهقهرایی.
خصوص سازی اموزش و پرورش رایگان.
تمرکزگرایی اقتصادی در کلان شهرها و اجبار میلیونها نفر به مهاجرت به کلان شهرها و ترویج حاشیه نشینی.
ایجاد شکاف طبقاتی زیاد.
دلالی کردن مسکن.
سانسور و پنهان کاری و فراری از شفافیت در عرصه های مختلف .
روحیه تکبر و تفرعن و سرکوب در مقابل انتقاد، پاسخگویی، نظارت همگانی و مردمی بودن.
مخالفت با ساده زیستی و مردمی بودن مسئولین و
ترویج اشرافیت و عادی کردن حقوق های نجومی مسئولین و دادن امتیازات گسترده و حرام به انها و تافته ی جدابافته کردن انها.
بانک داری و بانک سازی افراطی و سرمایه داری گسترده ی بانکها و بی توجهی انها به رونق تولید.
بی توجهی حداکثری به کارگران و حقوق و سرنوشت انها.
ترویج فرهنگ مصرف گرایی افراطی و حرص و طمع مال اندوزی و چشم و هم چشمی و زرق و برق ها در جامعه.
مخالفت با ترویج احکام و ارزشهای دینی.
بی توجهی به تهاجم فرهنگی غرب و ترویج بدحجابی، دختربازی، رواج ماهواره، ابتذال در سینما.
🎬 برنامه دستخط با حضور سیدابراهیم#رئیسی
🗓 امروز یکشنبه ۱۶ خرداد
🕖 ساعت ۱۹ از شبکه پنج سیما
رحمت خدا بر مردم عزیز قوم ترک ما؛ آذریهای قهرمان ما. از دیشب تا حالا علیه قومیتگرایی #مهرعلیزاده و #همتی چقدر موضع گرفتند. این جماعت که هم اخلاق را باختند هم طرح و برنامهای برای مدیریت کشور ندارند قصدشان بر این است که با اهانت و تحریک قومیتگرایی خودشان را مطرح کنند ولی الحمدلله مردم ما بیدارند!
#انتخابات مجال انتخاب بر مبنای شایستگی و داشتنِ برنامه و قدرت مدیریت است نه بر مبنای قومیت!
✅ #داود_مدرسی_یان
⭕️ چند ملاحظه درباره مناظره اول
🔺به گزارش مشرق محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔹 ۱- مناظره اول هفت نامزد به پایان رسید. "تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد". آنها باید قبل از هر چیز، ادب و اخلاق خویش را نشان می دادند و دادند. امروز یک کلاس درس ملی و عملی بودکه "ادب مرد به ز دولت اوست"، یعنی چه؟ برخی نامزدها همین جا رفوزه شدند.
🔸 ۲- "برنامه"، انتظار مردم و کارشناسان از نامزدهاست. امروز قرار بود درباره مشکلات و برنامه های اقتصادی سخن گفته شود اما برخی نامزد ها از همان آغاز کوشیدند بحث را سیاسی و مجادله ای کنند. چرا؟ اگر آقایان همتی و مهرعلیزاده برنامه قابل دفاعی داشتند، چرا از بحث اقتصادی و ارائه برنامه گریزان بودند و بنا را بر توهین و تهمت و عصبانی کردن دیگر نامزدها گذاشته بودند؟
🔸 ۳- نکته کلیدی همین جاست. "برنامه" مهم است، اما نه به اهمیت "کارنامه". کارنامه، ابزار مهم راستی آزمایی دعاوی نامزدهاست. نامزدهایی که خود و ائتلاف متبوع آنها به عنوان ائتلاف حاکم بر دولت، بخش اصلی صورت مسئله و گرفتاری مردم هستند، چگونه وعده جدید بدهند و چه کسی از آنها، چک های برگشت خورده را دوباره و سه باره قبول می کند ؟
🔸 ۴- بی ادبی و بد اخلاقی و پنجه کشیدن به صورت دیگر نامزدها، از همین جا آغاز می شود؛ حمله به نامزدهایی که کارنامه دارند و در میان مردم درخشیده اند. در حالی که رای آقایان همتی و مهرعلیزاده
🔸 در نظر سنجی های دولتی مختلف، زیر دوتا سه درصد و بعضا زیر یک درصد بوده، رای آقای رئیسی بالای چهل درصد است. برخی سیاست بازان معتقدند وقتی چیزی برای اثبات خود نداری، سیمای دیگران را بخراش و زشت منظرشان کن! مردم اما تفاوت ها را کنندگان یا تعطیل کنندگان واحد های تولیدی را با احیا کنندگان این واحد ها می فهمند.
🔸 ۵- متاسفانه دو نامزد ائتلاف حاکم بر دولت، اختیار خودشان را ندارند، به همین دلیل هم طبق دیکته پدرخوانده ها و اتاق های جنگ روانی، وسط مناظره اقتصادی، دیکته های سیاسی را روخوانی کردند بی آن که مثلا آقای همتی، چند جمله هم درباره کارنامه خود در ریاست بانک مرکزی، هفت برابر شدن نقدینگی، چهار برابر شدن قیمت ارز در دوره وی، یا جابجایی رکورد های تورم و بیکاری و ضریب جینی و رشد منفی اقتصادی یا زبان بی سابقه سهامداران بورس در دولت متبوع خود سخن بگوید!
🔸 ۶- آقای مهرعلیزاده، طوری از رشد و رونق اقتصادی در دولت خاتمی، سخن گفت که انگار مردم در انتخابات سال ۸۴، بر علیه عملکرد ائتلاف دیگری جز ائتلاف حاکم بر دولت اصلاحات، قیام کردند و جز همین مردم، دست رد به سینه هاشمی و معین و کروبی و مهر علیزاده زدند. آن روز، مردم از ائتلاف اشرافی کارگزاران و مشارکت و مجمع روحانیون (ائتلاف خاتمی و هاشمی) به ستوه آمده بودند که دست رد به نامزد های آنان زدند و به نظر می رسد امروز هم بسیج ملی مشابهی برای گذاشتن نقطه پایان بر مدیریت اشرافی مدعیان اعتدال و اصلاحات در حال شکل گیری است. همین هم موجب شده تا پدرخوانده ها، نامزدهای پیاده خود را وادار به انتحار برای زدن نامزدهای دارای کارنامه و برنامه کنند. اینها بشارت پیروزی طیف خدمتگزار و مومن به توانمندی های مردم است.
🔴 تقیپور هیچ سمتی در ستاد انتخاباتی سیدابراهیمرئیسی ندارد/ ما فضای مجازی را ابزار نظارت مردم بر دولت میدانیم نه برعکس!
🔻 مهدی دوستی سخنگوی ستادهای مردمی سید ابراهیم رییسی:
🔹 با وجود تکذیبهای چندین باره در مورد افراد مسئول در ستادهای مردمی حامی آیت الله رئیسی متاسفانه فعالیتهای غیر اخلاقی در فضای انتخابات علیه ایشان همچنان ادامه دارد.
🔹 ضمن حفظ احترام به جناب آقای تقی پورایشان هیچگونه سمتی در ستاد های مردمی حامی آیت الله رئیسی ندارند.
🔹 لازم به ذکر است دیدگاهها و رویکردهای سید ابراهیم رئیسی در مورد فضای مجازی پیشتر در برنامهها و سخنرانیهای ایشان بیان شده و در ادامه فرصت تبلیغات انتخاباتی نیز به استحضار مردم شریف ایران خواهد رسید.
🔹 یکی از مهمترین فرازهای برنامه ایشان که عنوان شد این است: فضای مجازی ابزار نظارت ملت بر دولت و دولتمردان و نه برعکس.
🔹 متاسفانه برخی برای رسیدن به اهداف خود در تلاش هستند با هر روش غیر اخلاقی ای دو قطبیهای حبابی و ساختگی ایجاد کنند تا بلکه بتوانند از پاسخگویی در مورد وضع موجود شانه خالی کنند.
📍تحلیل انتخاباتی/اصلاحات در تردید!
🔸جبهه اعتدالی اصلاحاتی سناریوی مفصلی برای انتخابات تدارک دیده بود اما شورای نگهبان این بازی را به هم زد و با عدم تایید نامزدهای مورد نظر این جریان، عملا این طراحی نقش بر باد شد.
ترکیب نامزدهای موجود برای مسببین وضع موجود ناخوشایند است زیرا قدرت بازیگری را از آنان گرفته است. بخشی از این جریان پشت سر همتی رفته است؛ کارگزاران سازندگی تمام قوای رسانه ای و مالی اش را در حمایت از همتی به میدان آورده است تا شاید معجزه ای رخ دهد و قدرت را در چنگال خود نگاه دارد. بخش دیگری از اصلاحات اما در تردید جدی است و برای ورود تمام قوا در حمایت از همتی دچار تردید شدید است. همتی نامزد ایده آل اصلاحات نیست هرچند گفتمان او همان حرف های تکراری اصلاحات است و تکیه اش بر لیبرالیسم فرهنگی اجتماعی است و هیچ حرف جدیدی برای گفتن نخواهد داشت!
با همتی برای اصلاحات موج سازی میسر نیست اما همچنان مشی تهاجمی و طلبکارانه را در او شاهد خواهیم بود.
اگر حمایت جدی اصلاحات از او صورت بگیرد و شکست بخورد تودهنی بزرگی برایشان خواهد بود و اگر همچنان منفعل بمانند و سیاست عدم ورود حمایتی به انتخابات را در پیش بگیرند عملا پذیرش پیشاپیش شکست خواهد بود. در روزهای آینده تکلیف روشن خواهد شد./مجتبی صدیقی
🛑 پاسخهای قرآنی به سوالهای انتخاباتی
🔸مشارکت در انتخابات یک وظیفه همگانی برای مردم است. از این رو ممکن است مردم سوالاتی درباره این اتفاق مهم داشته باشند.
🔹سوال: چرا رای بدهیم؟
جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
🔹سوال: من وقتی نمیدانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟
جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون"
از اهلش بپرسید
🔹سوال: اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟
جواب: ان جائکم فاسق بنبا فتبینوا
نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق
قرآن میفرماید: "هرگاه فاسقی برای شما خبری آورد در مورد آن تحقیق کنید"
🔹سوال: اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟
جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون"
راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن.
🔹سوال: چگونه افراد را تشخیص دهیم؟
جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت میبرند نروید.
قرآن میفرماید: "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"
دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام ندادهاند مورد ستایش قرار گیرند
🔹سوال: به چه کسی رای بدهیم؟
جواب: "ولا یخافون لومه لائم"
به کسی رای بدهیم که از سرزنش هیچ ملامتگری نمیهراسد.