هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - یکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۰
بخش دوم
🔸دیدار دونفره با آیتالله خامنهای و مشورت در مورد اوضاع افغانستان و مصوبه مجلس ششم و اختلاف با شورای نگهبان برای آن مصوبه و نظر آیتالله در حمایت از شورای نگهبان و احضار بیژن نامدار زنگنه به دادگاه و بازداشت محمد دری نجف آبادی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ [افطار] به ملاقات رهبرى رفتم. دربارة سه فوريتى مجلس [اصلاح قانون انتخابات] مذاكره شد. ايشان معتقد است كه نظر شوراى نگهبان صحيح است و بايد صلاحيتها احراز شود. در مورد آقاى زنگنه هم گفتند، به آقاى شاهرودى پيغام دادهاند كه درست نيست، وزرا احضار شوند، ولى آقاى شاهرودىگفته، معناى آن اين است كه عدالت فقط پايينتر از حد وزير اجرا شود و لذا ايشان گفتهاند كه دخالت نمىكنند. در مورد فرزند آقاى [قربانعلی] دُرّى [نجفآبادی] گفتندكه آقاى شاهرودى، موارد قابل توجهى ذكر مىكنند.گفتم، ممكن است مأموران [وزارت] اطلاعات، براى تسويه حساب با آقاى دُرّى، [وزیر سابق اطلاعات]، پروندهسازىكرده باشند.گفتند، با فكر رفراندوم دربارة نظارت استصوابى مخالفند و با كسانى كه بخواهند در اين جهت اقدام كنند، برخورد مىشود.
⭕️ [رهبری] در مورد مسایل افغانستان گفتند، اخيراً دو پيام جديد از آمريكا رسيده است؛ در يكى اظهار خُشنودىكرده از عمل هماهنگ ايران و آمريكا در افغانستان (با شيطنت) و خواستار ادامه هماهنگى در تشكيل دولت شدهاند و در نامه ديگرى، خواستار توافق با آمدن ظاهرشاه، به عنوان سمبل وحدت شدهاند و ايشان به وزارت امورخارجه گفتهاند، جواب محكم و تُندى بدهند، ولى جواب بىمحتوايى تهيهكردندكه رد شدهكه تجديدكنند.گفتند، [آقای کمال خرازی]، وزير امورخارجه، فكر مىكندكه خواهي نخواهى آمريكا، ظاهرشاه را تحميل مىكند و بهتر استكه ايران مخالفت نكند.
⭕️ در مورد اظهارات يكى از سران آمريكا در خصوص تغيير نظام ايران هم مذاكرهكرديم. از خطبههاى جمعه من [در خصوص حملات یازده سپتامبر]، قدردانىكردند وگفتند، بسيارخوب بود. آقاى [سیدعلیاصغر میر]حجازى هم جداگانه از من به خاطر خطبهها تشكركرد وگفت، دوم خردادىها از تعبير «نابالغ» ناراحتاند.گفتم، نظر من از اين تعبير، جناح خاصى نبود، بلكه همه آنها هستندكه با ناديدهگرفتن شرايط جارى، به تنازعات جناحى دامن ميزنند و وحدت و انسجام را مخدوش مىكنند.
#خاطرات_هاشمی
😶
مصباحیه ...
📝خاطرات هاشمی - یکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۰ بخش دوم 🔸دیدار دونفره با آیتالله خامنهای و مشورت در مورد او
۲ نکته تاریخی مهم
۱. نکته عجیب و مهم هاشمی
درباره ی امکان پرونده سازی از سوی وزارت اطلاعات!
در ایام قتل های زنجیره ای در دهه ۷۰ هم هستیم که از سوی وزارت اطلاعات رخ داد...
این دو را کنار هم ببینید...
😵💫
۲. علت عدم احضار برخی مسئولین مثل سران قوا( حتی بعد مسئولیت شان)، وزرا، نمایندگان مجلس توسط دستگاه قضایی را هم میبینید که کماکان با قدرت ادامه دارد... برخلاف حکم روشن شرع...
با برخورد #مولاعلی با سران قوا، آقابالاسرهای نظام، خواص آلوده و صحابه ی پیامبر اعظم در حکومتش قیاس کنید که نهایتا جنگ سخت و تلخ صفین و جمل را رقم زد اما مولا عقب نشینی نکرد ...
😵💫
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز دوشنبه
☀️ 5 #آذر ماه 1403 شمسی
🌙 23 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت محمد غروی کاشانی
فقیه، ادیب و شاعر (۱۳۵۷ش)
➕درگذشت میرزا احمد سیبویه؛ استاد حوزه علمیه و امام جماعت ۴۰ ساله حرم حضرت ابوالفضل علیه السلام (۱۳۸۴ش)
🌙 #قمری
➕ قتل میرزا نصرالله ملک المتکلمین از خطبا و وعاظ مشهور در مشروطه (۱۳۲۶ق)
➕ صدور فتوای جهاد آخوند خراسانی پس از به توپ بسته شدن مجلس (۱۳۲۶ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰ارتحال آیت الله #محمد_غروی_کاشانی (۱۳۹۸ ق)
🔷️آیت الله غروی در ۱۳۱۳ ق در کاشان متولد گردید. پدرش حاج ملامحمد حسین نطنزی از علمای بزرگ و مراجع قرن سیزدهم هجری بود.
🔸️تحصیلات مقدماتی و سطح را در کاشان نزد حاج ملا حبیب الله کاشانی فراگرفت، سپس به اصفهان رفت و فلسفه را از محضر میرزا جهانگیرخان قشقایی و آخوند ملا محمدکاشانی تحصیل نمود.
🔹️ایشان سپس به نجف اشرف رفت و مدت چهارده سال در حوزه درس حضرات آیات: حاج میرزا حسین نائینی، آقا سیدابوالحسن اصفهانی و آقا ضیاءالدین عراقی حضور یافت و دروس خویش را تکمیل نمود و به دریافت اجازه اجتهاد نایل گردید.
🔸️وی پس از اجتهاد به کاشان مراجعت نمود و به تدریس و رتق و فتق امور دینی مردم پرداخت، و با گذشت ایام از علمای طراز اول کاشان به شمار رفت که دین را از سیاست جدا نمیدانست.
🔸️در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، آیتالله غروی اولین روحانی بزرگ تهران بود که طی اعلامیههایی، مردم را به تبعیت از امام خمینی تشویق نمود و همین کار نیز باعث دستگیری و تبعید به تهران شد.
🌀ایشان برای شهدای روحانی شهید غفاری و شهید سعیدی مجلس ختم برگزار کرد و اولین روحانی طرح کننده طرح وحدت حوزه و دانشگاه در دهه ۴۰ بود.
🔷️آیت الله غروی در ۵ آذر ۱۳۵۷ مصادف با ۲۵ ذی الحجه ۱۳۹۸ در ۸۵ سالگی دار وفات کرد. علی رغم مخالفت رژیم، مردم مسلمان تهران، با تعطیلی بازار پیکرش را تشییع کردند که با تیراندازی ماموران رژیم، سه نفر به شهادت رسیدند
◻️ ایشان در مقبره خانوادگی در کاشان، مقابل مقبره ملامحسن فیض کاشانی مدفون شد.
#زندگی_نامه
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی آیت الله #محمد_غروی_کاشانی
🔰احضار به خاطر دعا برای نابودی اسرائیل
🔹در جریان جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در ۱۳۴۶، آیتالله #محمد_غروی_کاشانی که بسیار نگران سرنوشت جنگ بود، مجلس دعایی در مسجد ارک برپا نمود، و چون مامورین درهای مسجد را بستند، در پشت درب مسجد همراه مردم برای پیروزی مسلمین دعا نمود، سپس مردم مسلمان در اطراف پراکنده شدند و با شعارهای مرگ بر اسرائیل و حامیانش، لرزه بر اندام رژیم انداختند.
🔺به دنبال آن، آیتالله غروی به شهربانی احضار شد و در پاسخ تهدیدهای رئیس شهربانی گفت: "دستگاه استبداد بداند که سه کار بیشتر نمیتواند درباره من بکند: یا زندان که باعث راحتی من است، یا تبعید که برای من سیاحت است، و یا کشتن که به درجه شهادت نائل میآیم!".
▫️دکتر سید محمود کاشانی؛ فرزند آیت الله سیدابوالقاسم کاشانی:
🔹آیتالله #محمد_غروی_کاشانی حافظه کم نظیر و استعداد سرشاری داشت. شخصیت ایشان به گونهای بود که در هر جایی که زندگی میکرد، بزرگان علم و ادب گرد ایشان جمع میشدند و خیلی زود تبدیل به قطب آن ناحیه میشد. از ادبیات عرب و ادبیات فارسی اطلاعات عمیقی داشت و بسیاری از اشعار فردوسی، مولوی و سعدی را حفظ بود. (+)
💠حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸اَللّهُمَّ لا تَجعَل مُصیبَتی فی دینی وَ لا تَجعَلِ الدُّنیا اَکبَرَ هَمّی وَ لا مَبلَغَ عِلمی
🔹خداوندا! مصیبت مرا در دینم قرار مده، و «دنیا» را بزرگ ترین همّ و غم من و نهایت علم و هدف دانشم قرار مده
📗بحارالانوار، ج 83، ص 85
🔻شرح حدیث
🔸مصیبت حادثه ی تلخ و ناگواری است که به انسان می رسد.
🔸گاهی این مصیبت و آسیب و ضربه مادی است و گاهی معنوی و اخلاقی، گاهی جسمی است و گاهی روحی و دینی.
🔸این که کسی از نظر دین آسیب و آفت ببیند و لطمه ای به دینش وارد شود، بزرگ ترین مصیبت است و این که همه ی همت و تلاش انسان و نهایت دانش و علم انسان در «دنیا» خلاصه شود نیز نشانه ی خسارت معنوی است.
🔸نه هستی در دنیا خلاصه می شود، و نه معیار سود و زیان فقط مادیّات است.
🔸کسی که زندگی مادی و رفاه و معیشت او تأمین باشد، ولی دین و اخلاق او ضربه بخورد، در واقع زیانکار و خسران زده است.
🔸ما به کسی که عزیزی را از دست می دهد، تسلیت می گوییم، ولی آن که آسیب دینی می خورد، بیشتر شایسته ی تسلیت گویی است.
🔸ما از کسی که فعّال و تلاشگر است تقدیر می کنیم، ولی آن که همّتش بالاتر و فکر و فعالیتش برای تأمین سعادت اخروی است، سزاوارتر است تا از او تقدیر شود.
🔸اولیای الهی چون آخرت را در چشم انداز خود قرار داده اند، هم مصیبت در دین را سخت تر می بینند و هم از این که هدف نهایی شان «دنیا» باشد، گریزانند.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#حدیث_زندگی ۴۴۸
یا فاطمه🌹🌹🌹🥺
🔹روزنامه اقتصادی وابسته به اصلاحطلبان اذعان کرد جهشهای اخیر بورس محصول روندهایی مانند گرانسازی خودرو و برخی اقلام دیگر از سوی دولت و همچنین افزایش بیسروصدای نرخ ارز است.