🔴 دو نفر از نوازندگان کنسرت پرستو احمدی بازداشت شدند
💢میلاد پناهیپور، وکیل دادگستری:
📌 احسان بیرقدار و سهیل فقیهنصیری، دو نفر از نوازندگان «کنسرت فرضی» پرستو احمدی، روز شنبه در محل آموزشگاه خود در تهران بازداشت شدند.
📌بازداشت این افراد بدون ابلاغ و یا احضار قبلی صورت گرفته و از اتهامات وارده به آنها هیچ اطلاعاتی نداریم.
🔴 تلگرام در سال ۲۰۲۴ بیش از ۱۵ میلیون گروه و کانال ناقض قوانین را مسدود کرده است
💢 ناظران محتوای تلگرام ماهیانه بیش از ۱ میلیون گروه و کانال که قوانین این پلتفرم را نقض کردهاند، شناسایی و مسدود کردهاند. همچنین دورف ادعا دارد که بیش از ۱۰ میلیون کاربر خاطی نیز از تلگرام مسدود شدهاند.
📌 نکتهای که مدیرعامل تلگرام به آن اشاره میکند، استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای پیدا کردن کانالها و کاربران خاطی است که بهصورت خودکار موفق به کشف موارد ناقض قوانین میشود.
/دیجیاتو
🔴 امیرحسین بانکیپور، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
لایحه عفاف و حجاب در شورای نگهبان تایید و به قانون تبدیل شده
و دولت اگر لایحه اصلاحی هم قرار باشد بدهد، باید شش ماه پس از اجرای قانون باشد
🔴 نماینده مجلس: قانون عفاف و حجاب تا اول دی ابلاغ خواهد شد
💢 اخلاقی امیری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
📌 قانون عفاف و حجاب قرار بود در اواخر آذر ابلاغ شود اما به دلیل تعطیلی این هفته مجلس این قانون در ابتدای هفته آینده یعنی اول دی به دولت ابلاغ خواهد شد.
📌 دولت در قالب لایحهای با همکاری نمایندگان مجلس میتواند قانون عفاف و حجاب را اصلاح کند.
🔴توقف ابلاغ قانون حجاب با تصمیم شورایعالی امنیت ملی
💢 اکبر رنجبرزاده، نماینده اسدآباد:
📌عضو هیات رئیسه نیستم اما می دانم که شورای عالی امنیت ملی فعلاً مانع ابلاغ قانون حجاب شده و متوقف شده است.
📌از آنجایی که این شورا بالاترین رکن تصمیمگیر درباره مسائل امنیتی کشور است، تصمیم گرفتند این اتفاق بیافتد و همه تابع مسیر و چارچوبهای قانونی در کشور هستیم
خبرآنلاین
🔴 نیکزاد، نایب رییس مجلس:
قانون عفاف و حجاب ابلاغ خواهد شد مگر اینکه توافقی شده باشد/
شورای عالی امنیت ملی ۳ ماه این قانون را مسکوت گذاشته بود.
خبرآنلاین
🔴 وکیل رضا ولیزاده خبرنگار پیشین رادیو فردا :
موکلش در دادگاه انقلاب به ۱۰ سال حبس تعزیری، منع اقامت در تهران و استانهای همجوار، منع خروج از کشور و منع عضویت در گروهها سیاسی و اجتماعی محکوم شده است.
🔴 ماجرای لایک شدن «پرستو احمدی» از سوی یک مقام مسئول
💢 توضیحات وزارت ارشاد درباره خبری که در شبکههای اجتماعی مبنی بر لایک پست (ویدئوی) یک خانم خواننده در فضای مجازی منتشر شده:
📌 بدیهی است که معاون هنری به منظور اطلاع از موضوعات روز و مطرح حوزه فعالیت خود، به صفحه مذکور در فضای مجازی مراجعه و این ویدیوی پربازدید شده اخیر را مانند بسیاری دیگر از کاربران، مشاهده کرده است؛ اما صفحه ایشان را دنبال نکرده و محتوای منتشره تائید (لایک) نشده است و آنچه در این ارتباط در حال انتشار در فضای مجازی است، خلاف واقعیت بوده و تکذیب میشود.
🔻رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء :
❇️ جشن پایان تفسیر ۸۰ جلدی تسنیم آیت الله العظمی جوادی آملی در دوم اسفند ۱۴۰۳
🌐مطالعه جزئیات خبر
https://hawzahnews.com/xdj3b
#نشست_خبری
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیژن پیروز: حفظ بشار اسد هیچ وقت اولویت اصلی ایران نبود
▪️اسرائیل آماده بود بلافاصله بعد از سقوط اسد، جولان را به صورت کامل تصرف کند و بزرگترین بمباران تاریخ نیروی هوایی رژیم صهیونیستی هم صورت گرفت.
▪️برای ما هیچ وقت بشار اسد موضوع اصلی نبوده بلکه مقابله با داعش برایمان اولویت داشت چون دولت اسلامی عراق و شام قصد تصرف مناطق زیادی تا ایران را داشت.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @jahanara_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیژن پیروز: حکومت خانواده اسد نسبت به دیگر کشورهای عربی دموکراتتر بود
▪️قدرت در سوریه نسبت به دیگر کشورهای عربی حالت دموکراتتری داشت چون همان رئیس جمهوری که بر سر کار بود هر هفت سال یک بار باید رأی مردم را میگرفت هر چند تعدد دورهها مشکلی نداشت البته در شرایطی که برخی کشورهای عربی اصلا چیزی به نام انتخابات ندارند.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @jahanara_ofogh
هفت نکته مهم درباره بمباران سوریه پسا اسد/ چرا آمریکا و اسرائیل به جان تجهیزات سوریها افتادهاند؟
🔹یک هفته از رفتن بشار اسد و روی کارآمدن تروریستهای تحریرالشام میگذرد، رخدادهای سوریه در این یک هفته بدون اسد، به حدی سریع اتفاق افتاد که بررسی جداگانه هر یک از رویدادها را دشوار کرده است. اولین رویدادی که توجه ناظران را در تحولات سوریه به خود جلب کرد، اشغال این کشور توسط اسرائیل و پیشروی ارتش رژیم صهیونیستی در عمق سرزمین شام بود. بمباران زیرساختهای نظامی و ترانزیتی سوریه توسط جنگندههای اسرائیلی، سپس حملات هوایی آمریکا به سایر نقاط سوریه، رخدادهایی بود که نگرانیهای جدی برای همسایگان این کشور و سایر بازیگران منطقهای به وجود آورد. در این مورد نکاتی نیز قابل ذکر است که در ادامه بیان میشود.
🔸یک: بنابر اعلام رسانههای اسرائیلی، بیش از پانصد نقطه از سرزمین سوریه توسط 1800 بمب، هدف قرار گرفته که منجر به از بین رفتن بیش از 80درصد زیرساختهای نظامی سوریه شده است. اولین نکته این است که گرچه اشغال سوریه توسط تروریستها یک برنامه صهیوینستی_آمریکایی بود اما به علت سابقه ضد اسرائیلی برخی از گروههای سوری از جمله اخوانیها، این نگرانی در بین مقامات صهیونیست وجود دارد که ممکن است روزی این تسلیحات نظامی علیه اسرائیل به کار گرفته شود. ظاهراً هنوز اسرائیلیها به طور کامل به تحریرالشام و سایر گروههای تروریستی اعتماد نکردهاند.
🔸دو: از طرف دیگر، بازیگران زیادی در سوریه فعالیت میکنند و گروههای مختلفی با گرایشات مختلف، از گرایشات صهیوینستی تا ضد صهیونیستی وجود دارد. لذا این نگرانی وجود دارد که فضای سیاسی سوریه به یکباره برگشته و به دست گروههایی بیفتد که اسرائیلیها انتظار آن را ندارند. از آنجایی که معلوم نیست نظام سیاسی آینده در سوریه چه مختصاتی دارد و چه رویکردی نسبت به اسرائیل اتخاذ میکند، لذا ترجیح سران صهیونیست آن است که سوریه آینده عاری از ارتش قدرتمند کلاسیک باشد. لذا خلع سلاح سوریه را قبل از تشکیل دولت جدید شروع کردند.
🔸سه: همه اینها فارغ از این امر بدیهی است که صهیونیستها حضور هر قدرتی را به هر میزان، در محیط پیرامونی خود یک تهدید بالقوه به شمار میآورند. این راهبرد صهیوینستها با سیاست آمریکاییها مبنی بر تضعیف کشورهای منطقه با هدف تامین منافع منطقهایشان، هماهنگی کامل دارد. تفاوتی هم ندارد که آن کشورها متحد آمریکا و اسرائیل باشند یا دشمنشان؛ راهبرد اصلی عدم شکل گیری موازنه در منطقه و سنگین بودن کفه قدرت به نفع اسرائل و آمریکاست.
🔸چهار: حملات اسرائیل و آمریکا به سوریه پسااسد نشان داد که وجود یک دولت مستقر، حتی اگر ضعیف هم باشد، چشم طمع دشمنان را کور خواهد کرد. به عبارت دیگر خلاء قدرت در سوریه و بیثباتی سیاسی، فرصت را برای تجزیه و اشغال این کشور فراهم کرده است.
🔸پنج: وضعیت فعلی سوریه، دورنمایی از فردای براندازی در کشورهای منطقه است. در فردای براندازی، کشور هدف را یا مثل سوریه اشغال، زیرساختهایش را نابود و دانشمندانش را ترور میکنند؛ یا مثل لیبی وضعیت آشوبزده، هرج و مرج و بیثباتی حاکم میکنند. اگر هم کشور هدف به اندازه کافی بزرگ و قدرتمند، با پیشینیه تاریخی و تمدنی باشد، در بهترین حالت به عاقبت مصر دچار شده و تحت سلطه رژیم کودتایی قرار خواهد گرفت.
🔸شش: تحریرالشام با وجود تصرف سراسر سوریه و تشکیل دولت انتقالی که عملاً مسئولیت حراست و حفاظت از سرزمین سوریه را به عهده دارد، تاکنون در مورد این تجاوزات سکوت کرده و جولانی نیز در آخرین اظهارات خویش مدعی شده است که مردم سوریه از جنگ خستهاند. آخرین اقدام حاکمان جدید سوریه، نامه به سازمان ملل و شکایت از اسرائیل بود. اما این بیاعتنایی در قبال بمبارانهای اسرائیل و اشغال سوریه، جدای از اینکه گمانهزنیها در مورد همدستی این گروهها با اسرائیل را تقویت میکند، گویای این است که اساساً ملیت سوریه برای این گروهها خالی از ارزش است.
🔸هفت: به هرحال دولت آینده سوریه به تجهیزات و زیرساختهایی که اسرائیل هدف قرار میدهد نیاز دارد. در واقع این سرمایههای مردم سوریه است که توسط بمبهای اسرائیلی و آمریکایی خاکستر میشود. از همین رو گویا محور ترکی_آمریکایی_صهیونیستی تشخیص دادهاند که سوریه دیگر نیازی به ارتش و نیروی دفاعی ندارد.
این عاقبت کشورهای مقاومت است که برای منافع آمریکا و صهیونیستها ایجاد خطر کردهاند. از نظر آنها حتی رژیم چنج نیز، چیزی از گناه مردم آن کشور کم نمیکند.
jahannews.com/news/908680