دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
@IMANI_mohammad
در آستانه آبان ماه و از چند روز قبل شایعه رشد نجومی قیمت بنزین را طرح کردند و امروز سامانه هوشمند توزیع بنزین مختل شد.هدف این اقدامات ایجاد ارتباط بین الاذهانی بین حال و سال٩٨ و القای این همانی است
#جنگ_روانی
Dr_A_Ganji
🔺 یکی از شیرین ترین انتصاب های رهبری، همین انتصاب آقای جبلی به ریاست صداوسیما بود. انتصابی که ظاهرا طبق اخبار شنیده شده، خارج از اراده بیت و با تصمیم مستقیم شخص آقا بوده است.
✅ روحیه عدالتخواهانه ایشان و نگاه بازتر نسبت به واقعیات حاکم بر جامعه باعث شده که رنگ و بوی اخبار صداوسیما متفاوت از گذشته شود.
🔰KashkooleTalabeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیر شورایعالی فضای مجازی: حمله سایبری امروز توسط یک کشور خارجی انجام شده است
🔴 فیروزآبادی: حمله سایبری به جایگاههای سوخت توسط یک کشور خارجی رخ داده است
♦️دبیر شورای عالی فضای مجازی:حمله سایبری امروز خسارت سختافزاری نداشته و در مدت کوتاهی هم راه حل مشکل مشخص شده است و به تدریج تا فردا ظهر با اصلاح نرم افزاری بصورت حضوری در همه جایگاهها مشکل کامل رفع خواهد شد
♦️این حمله توسط یک کشور خارجی با هدف اختلال در خدمت رسانی به مردم رخ داده است و اخیرا در سیستم راهآهن هم شاهد همین نوع حمله بودهایم که با سرعت کوتاهی رفع عیب شده بود.
♦️به دلیل تمهیدات قبلی و بومی بودن طراحیها به اطلاعات مردم در سرورها هیچ صدمهای وارد نشده و به هیچ وجه هم نخواهد شد. سطح این حمله هم بالا نبوده است.
🔴 معادله کاملاً روشن است. #آبان_٩٨ از طریق عواملشان در قدرت باافزایش قیمت بنزین سعی کردند مردم را خشمگین کرده و کشور را بهم بزنند حالا که عواملشان در راس نیستند، با #حمله_سایبری قصد بهم ریختن اوضاع را دارند! ضعف پدافند غیرعامل و دستگاههای مسئول در این حمله سایبری قابل توجیه نیست!
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 از نجفی تا #زاکانی!
🔹به یاد بیاوریم در ماجرای محمدعلی نجفی شهردار اسبق تهران که همسر خودش را با کُلت کشت، خیلی از رسانههای اصلاحطلب و فعالان مجازی حامی این جریان، سعی کردند توجیه کنند، تکذیب کنند، مقتول را پرستو و جاسوس و خائن معرفی کنند و ...!
🔸در عوض، بچههای عدالتخواه و انقلابی با اینکه از برخی سوابق زاکانی در فسادستیزی حمایت و تقدیر کردند، اما در ماجرای انتصابش به شهرداری که تحصیلات و سوابق مرتبط قانونی نداشت و سپس بکارگیری دامادش بصورت غیرقانونی، سکوت نکردند و محکم تذکر دادند! پرچم مطالبهگری را محکم در دست گرفتند.
🔹برخی اصولگرایان میگویند نگاه کنید که اصلاحطلبان چگونه پشتیبان نجفی ایستادند و از قتلش حمایت کردند. چرا شما در قبال خطاها و اشتباهات خودیها(!) سکوت نمیکنید؟
🔸پاسخ ما این است که این رفتار، سند حُرّیت و آزادگی ماست و به آن افتخار میکنیم. از عملکرد خوب حمایت میکنیم و به رفتار بد نقد میکنیم! اگر غیر از این بود که باید خودمان را با شما اصولگرایان و اصلاحطلبان کوک میکردیم!
❇️ پ.ن: البته ما شخصیت نجفی و زاکانی و قتل نجفی و تخلف زاکانی را با هم قابل قیاس نمیدانیم و بسیار متفاوت است. (در مَثَل جای مناقشه نیست!)
✅ #داود_مدرسی_یان
👑 جوانگرایی؛ امانِ از امارة الصبیان است!
#باز_نشر
❓"جوان گرایی" چه فرقی با "امارة الصبیان"(حکمرانی بچه ها)دارد؟!
🔹اولی در قرآن و سیره بسیار مدح شده است. طالوت جوان در قرآن، اسامه فرمانده ۱۸ساله، معاذ ۲۰ساله قاضی در یمن، جعفر طیار ۲۵ساله سرپرست مهاجران حبشه و...در سیره رسول الله و باز نمونه های اینچنین در سیره حکومتی امیر(علیه السلام)گویای جوان گرایی معصوم در حکمرانی است. فرمود: "رُبّ صغیر احزم من کبیر"(چه بسیار کودکی که دور اندیش تر از بزرگسال است)!
🔸دومی بسیار نکوهش شده است. اگر واژه های"امارة الصبیان"، "أُمّرالصبیان" ، "امور الصبیان" و مانند آن در روایات سرچ شود به احادیثی در مذمت حکمرانی بچه ها و نفوذ آنها در کارها و بدی زمانه و جامعه ای با این ویژگی برمیخوریم!
❓آیا تفاوت در سن است که مثلا تا ۱۸سالگی -بخاطر بچه بودن- ممنوع و پس از آن -بخاطر جوان بودن- نیکو باشد؟!
واضح است چنین جمع کردنی بین روایات، مضحک و دور از فقاهت است. اگر غیر از "مفهوم" صبیان به "مصادیق" و ظرف صدور روایات نگاهی شود می بینیم روایات، متعرض حکومت اموی و عباسی و آخرالزمان است و از قضا در آن دوره ها هم بچه بمعنای سنی اش پر نمونه در حکمرانی نیست. وقتی ابوذر به عثمان اعتراض میکرد که "تستعمل الصبیان ...وتقرب اولاد الطلقاء"(:بچه ها را به کار گرفتی و فرزندان آزادشدگان فتح مکه را مقرب درگاه کردی)؛ بچه ای در دربار عثمان نبود! پس به حمل شایع (مصداقی)، صبیان به لحاظ سنی نیست؛ بخصوص که فرمودند:"ان العالم کبیر و ان کان حدثا و الجاهل صغیر و ان کان شیخ": عالم بزرگ است ولو تازه سن، و جاهل صغیر است ولو پیرمرد!
درآخرالزمان نیز چنین چیزی رویه نیست تا نشانه بدی جامعه و زمانه شود(ر.ک:الکافی ج۸ص۶۹).
⬅️ظاهرا صبیان در این تعابیر همان مفهوم "آقازادگی" عصر ماست!
نه در آن دوره ها و نه دوره مدرن بی سابقه است با وجود مردان رشید سراغ کودکی غریب و معمولی رفته باشند و او را امارت داده باشند. اما بسیار شایع است که کودکان شاهان با کوچکی سن ولیعهد شاه شده یا بر تخت جلوس کرده باشند. یا نوجوان و جوانان خانواده های حاکم(#هزار_فامیلهای_امروز ، بنی الفلان دیروز) بخاطر اعتبار پدران و #پدر_زنان و ...به امارت جایی و نفوذ در مناصبی رسیده باشند!
دوره مدرن هم از آن استثناء نیست اینقدر میشود که نشانه آخرالزمان شود(لایظهر القائم حتی یکون امور الصبیان...)!
💠جوانگرایی امان از این بلیه:
اگر حلقه های بسته مدیریتی قبل از اینکه توسط "آقا شدگان" به فرزندان و آقازادگان اعطاء شود، با جوانگرایی شکسته شود؛ راه بر امارت صبیان بسته می شود. جوانانی که با شایستگی هایشان توسط نظام و رهبر از اقصی نقاط مملکت وارد عرصه مدیریتی میشوند عادتا جای آقاهای کهن و بانفوذ می نشینند و مانع موروثی شدن مناصب میگردند از اینرو جوان گرایی نه فقط بخاطر انگیزه و تحرک جوان بلکه برای جلوگیری از امارت صبیان برای یک نظام انقلابی ضروری است.
کم ندیده ایم "آقایانی" که توسط خود یا "آقایی دیگر" برای آتیه فرزندان خود در اقتصاد و سیاست کشور جایگاه ساخته اند. دلیل عمده اینکار زیاد شدن عمر نفوذ و حکمرانی آن آقایان بوده است.
"قعود الصبیان علی المنابر"(به دست آقازادگان افتادن منابر و تریبونها) هشدار جدی پیامبر(ص) را جدی بگیریم.
جوان گرایی بمعنی آوردن شایستگان مردم بجای آدمهای کهنه و خانواده های همیشه بوده، رمزی اساسی در نظام سازی انقلابی است.
#نه_به_تبار_گزینی
#نیم_طبقه_آقازادگان_و_وابستگان
📝محسن قنبریان ۹۷/۱۲/۲۱
☑️ m_ghanbarian
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گزارش اخبار ۲۰:۳۰ شبکه دو سیما
در مورد انتصاب داماد زاکانی در شهرداری تهران