♨️ شخصی که به استاندار آذربایجان شرقی سیلی زد بازداشت شد
🔸سخنگوی قوه قضاییه در مورد سیلی خوردن استاندار آذربایجان شرقی گفت:
🔹در این مورد شاهد اقدام ناشایست از طرف یکی از حاضرین جلسه بودیم، شخص بازداشت شد و دادستان دستور رسیدگی دادند. این فرد به اتهام اخلال در نظم بازداشت شد و تحقیقات ادامه دارد. در همین مدت مطالبی به نقل از او در فضای مجازی منتشر شد اما هیچ کدام از این مطالب صحت نداشت.
🔹او اظهار کرده است که در یکی از بازدیدهای استاندار در زمان گذشته برخورد شایسته نداشته و این انگیزه را بیان کرده اما این موضوع صحت ندارد و دستگاه قضایی حتما با این موارد برخورد قاطع می کند.
🔹اگر شخصی ادعایی دارد باید از طریق دستگاه های قانونی به ادعای خود رسیدگی کند.
✅ ظاهرا مدعی العموم در ایران ما،
مدعی الخواص اند...
نه به بی کفایتی مدیریتی حسن روحانی کار دارند،
نه به حقوق نگرفتن کارگران کار دارند،
نه به ویلاسازی های مسئولین کار دارند،
فقط به مخدوش شدن آبروی نظام با
نوازش مسئولین کار دارند...
این از قوه ی قضاییه
که نهاد عدل و عدالت و احیای حقوق بشر اسلامی هست...
و علی الاسلام السّلام...
و سیعلم الذین ظلموا ایّ منقلب ینقلبون...
😞😞
✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
❖ مراسمهای اربعین رحلت علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه (به ترتیب زمان برگزاری)
1️⃣ از طرف حضرت آیت الله جوادی آملی؛
زمان: پنج شنبه ۶ آبان ماه
مکان: قم، حرم مطهّر حضرت معصومه (س)، مسجد اعظم
سخنران: آیت الله حسینی خراسانی
2️⃣ زمان: سه شنبه ۱۱ آبان؛ ساعت دقیق متعاقباً اعلام خواهد شد.
مکان: آمل، خیابان امام خمینی، سپاه، حسینیه ثارالله
سخنرانان:
آیت الله يزدان پناه
آیت الله عباسی خراسانی
3️⃣ از طرف دفتر مقام معظم رهبری؛
مکان: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، دفتر مقام معظّم رهبری
زمان: پنج شنبه ۱۳ آبان ماه بعد از نماز مغرب و عشا
سخنران: آیت الله حسن رمضانی
4⃣ مراسم اربعین در ایرا؛
مکان: حسینیه اعظم ایرا
زمان: روز جمعه ۱۴ آبان ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲
🔴خاطرهای از علامه حسنزاده آملی: بچه گربه «عزیز»
🖊احمدحسین شریفی
🔶شبی از شبهای بارانی زمستان سال ۱۳۷۳ همراه چهار نفر از دوستان (استاندار وقت مازندران، شهردار وقت آمل و یکی از مسؤولان تیپ امام جعفر صادق علیه السلام) به دیدار علامه حسنزاده آملی رفتیم. ساعت حدوداً ۷ غروب بود.
🔶زنگ درب خانه علامه را زدیم. بعد از لحظاتی لامپ سردر منزل روشن است و این یعنی تا لحظاتی دیگر چهره نورانی علامه را زیارت خواهیم کرد. اما به محض روشن شدن لامپ، بچه گربهای که در کوچه بود با سرعت خود را به درب منزل رساند و روی پله داخل کوچه و پشت به ما و رو به درب منزل ایستاد!
🔶من هم از خوف اینکه مبادا پس از باز شدن درب منزل توسط علامه، این گربه برای حضرت ایشان مزاحمتی ایجاد کند یا وارد خانه شود، سعی کردم با لطایف الحیلی آن را چند متری از درب منزل علامه دور کنم. همین که صدای باز شدن درب آمد با سرعت خودم را جلوی منزل رساندم. اما گربه سریعتر از من به درب منزل رسید!
🔶روی پله ایستاد و نگاهی به علامه انداخت و #علامه_حسنزاده هم، خیلی طبیعی، پاهای خود را باز کرد و این گربه از وسط پای ایشان وارد منزل شد!
بعد از لحظاتی گفتگو با علامه، ایشان اذن ورود به منزل را دادند. همینکه وارد راهروی خانه شدیم، دیدیم که بچه گربه در وسط هال نشسته است! گویا منتظر ما بود که جایگاه خودش را نزد علامه به رخ ما بکشد! یکی از دوستان خم شد و بچه گربه را به دست گرفت که داخل کوچه بیاندازد. اما علامه حسنزاده بلافاصله فرمودند: «آقا با این بچه گربه چکار دارید؟ چه مزاحمتی برای شما ایجاد کرده است؟ این را زمین بگذارید. با شما کاری ندارد. این توقع دارد. بیتوقع که اینجا نمیآید!»
🔶علامه ما را به اتاقی راهنمایی کرد و خودشان به آشپزخانه رفتند و حدوداً ۱۰ دقیقه بعد با مقداری میوه و چند فنجان چای برگشتند. مشغول صحبت و گفتگو شدند و لحظاتی بعد آن بچه گربه هم به اتاق آمد و چندین بار به سبک ورزشکاران پرش طول، از چپ و راست از روی میوهها و سینی چای پرید و در گوشه اتاق هم چند پشتکوارو و یک تکبر و غروری از اتاق بیرون رفت! یکی از دوستان آرام گفت این گربه داره به ما میگوید «زکی! شما میخواستید به من اجازه ندهید که به منزل علامه بیایم! حالا کی نزد ایشان عزیزتره!»
🔶بعد از آنکه از محضر علامه خداحافظی کردیم؛ همین که درب داخل کوچه را باز کردیم، بچه گربه زودتر از ما خارج شد! علامه حسنزاده فرمودند: «دیدید آقا! گفتم که این گربه برای کسی آزاری ندارد! او که بیتوقع اینجا نمیآید! نیاز به تغذیه داشت. نیازش را تأمین کردم و الان بدون هیچ آزاری خودش رفت!»
Ahmadhoseinsharifi
🌹
به دانستههای خود عمل میکردند!
علامه حسن زاده آملی کتابهای دعا، اخلاقی و عرفان را واقعاً خوانده و بدان عمل کرده بودند. چلهنشینیها، اذکار و نکاتی را که در روایات آمده، عمل میکردند.
برای مثال فرض کنید در روایتی آمده که اول ماه مبارک رمضان تا شب بیست و سوم، هر شب ۱۰۰ مرتبه سوره دخان را بخوانید. سوره دخان حدود ۳ صفحه قرآن است. ۱۰۰ بار بخوانید میشود ۳۰۰ صفحه قرآن که تقریبا نصف قرآن است. اقلاً هفت ساعت وقت نیازدارد تا شما ۱۰۰ مرتبه سوره دخان را بخوانید. این بزرگوار از ابتدای ماه مبارک رمضان، این کار را میکردند.
خبرگزاری حوزه،
گفتگو با آیت الله دکتر احمد عابدی، ۱۴۰۰/۷/۲۶.
در آینده کارهایی خواهد کرد!
آقای حسن زاده آملی یک روز در درس فرمودند:
من برای درس اسفار خدمت آقای آیت الله سید ابوالحسن رفیعی قزوینی رسیدم. اولین جلسهای که رفتم، ایشان به من فرمودند:
آقای حسن زاده! قبل از شما یک سیدی به درس من میآمدند که به او «آقا روح الله» میگفتند. او خیلی آدم زیرک و چیز فهمی بود و در آینده یک کارهایی خواهد کرد.
خبرگزاری حوزه،
گفتگو با آیت الله دکتر احمد عابدی، ۱۴۰۰/۷/۲۶
برای این سئوال، اول باید کتاب را ببینم!
یکی از ویژگیهایِ ستودنی علامه حسن زاده آملی این بود که همیشه به دنبال یاد گرفتن و تحقیق بودند.
من این افتخار را داشتم که چندین سال روزهای چهارشنبه در منزل ایشان، خدمتشان رسیده و اشکالات خودم را درباره آثاری مثل "قانون" یا "اشارات" ابن سینا با وی مطرح میکردم. مرحوم علامه گاهی فیالمجلس پاسخ سوالات من را میدادند و گاهی هم میفرمودند:
برای این سوال باید اول کتاب را ببینم!
و از گفتن این حرف، هیچ ابایی نداشتند.
گفتگو با عبدالحسین خسرو پناه، ۱۴۰۰/۷/۹.