🌹 امام خمینی: سزاوار است که بر اولین اسکناس که در ایران به طبع میرسد، عکس #اولین_مرد_مجاهد در رژیم منحوس پهلوی چاپ شود
🗓 ۱۰ آذر، سالروز شهادت آیت الله #مدرس
📌گزارش یک قتل فجیع به روایت قاضی پرونده
🔷 در تحقیقاتی که از پاسیار نوایی رییس اسبق شهربانی خراسان به مناسبت اتهامات دیگری به عمل آمد وی اظهار نمود : پس از وقایع مشهد گزارش میدهد که بودن سید حسن مدرس در خواف که از سال 1307 تحت نظر شهربانی و لشگر شرق در تبعید به سر می برده خطرناک است زیرا بیم آن می رود که سید را در این منطقه که اغلب در معرض تاخت و تاز اشرار است بِرُبایند. به ویژه اینکه ساخلویی(گروه سربازان) مرکب از بیست سرباز و یک گروهبان و یک استوار و یک مسئول مراقب زندان که در خواف مراقب سید بودند برداشته شده بود.
🔶 دستور می رسد وی را به کاشمر اعزام نمایند. نوائی در جریان بازپرسی خود گفته بود دو بار مختاری دستور داد که مدرس را به قتل برساند ولی حاضر به ارتکاب این قتل نبود از این رو به تهران احضار شد و سرهنگ وقار به جایش تعیین گردید سپس مختاری نامه ای به یاور جهانسوزی رییس پلیس مشهد می نویسد. نامه ای که درپاکت سر بسته ولاک و مهر شده نهاده شده بود و طی آن دستور قتل مرحوم مدرس را می دهد.
🔷 نامه به عنوان یاور جهاسوزی بوده. جهان سوزی پس از باز کردن پاکت آن را می خواند و پاره می کند و در آتش بخاری می اندازد و میگوید برای اجرای ماموریتی با حبیب خلج باید به اطراف خراسان برود.وی مستقیما به کاشمر رهسپار می شود و چون نایب اقتداری رییس شهربانی کاشمر حاضر به دست زدن به قتل مدرس نمیگردد وی را به مشهد اعزام می کند و غلامرضا نخعی مامور حفاظت خانه مسکونی مدرس را به کاشمر می فرستد و آن مرحوم را تحویل محمود مستوفیان که به کفالت شهربانی انتخاب شده بود می دهد.
🔶 مستوفیان به فکر تهیه مقدمات ارتکاب این جنایت فجیع می افتد و در تاریخ 6/9/1316مقدمتا گزارش خلاف واقعی تهیه میکند مبنی بر اینکه مدرس مریض است و بعد از چند روز گزارش میدهد که مرض وی شدت پیدا کرده . در صورتی که در گزارش اقتداری رئیس شهربانی قبلی کاشمر هیچ اشاره ای به کسالت آن مرحوم نشده بود. جهانسوزی در یکی از شبهای ماه آخر پاییز سال 1316 پاسبانی که مراقب مرحوم مدرس بوده را به بهانه ای از خانه مسکونی آن مرحوم به خارج شهر می فرستد و از هر جهت موجبات ارتکاب جنایت را فراهم می کند.
🔷 امارات و شواهد نشان میدهد که محمد مستوفیان وحبیب خلج شال سید را دور گردن وی می پیچند و او را با قساوت کم نظری در روز بیست و یکم ماه رمضان که سید روزه داشته خفه می کنند و بعدا گزارش میدهند که به مرگ طبیعی درگذشته است. این نکته ناگفته نماند که اقتداری هم که در ماموریت ریاست شهربانی کاشمر از قتل مدرس استنکاف کرده بود به شهربانی همدان منتقل می شود و در آنجا به طور مرموزی فوت می کند.گفته می شود که وی را مسموم کردند تا از قتل مدرس سخنی به میان نیاورد و این جنایت فجیع فاش نشود.
📚 چهل سال در صحنه خاطرات دکتر جلال عبده جلد نخست، صفحه 160.
مراسم بزرگداشت اولین سالگرد ارتحال
آیتالله #محمد_یزدی.
رییس فقید جامعه مدرسین حوزه قم
و مجلس خبرگان و قوه قضاییه.
🔹پنجشنبه ۱۱ آذر، بعد از نماز مغرب و عشاء.
قم. حرم مطهر.
سخنران ایت الله محسن اراکی.
پخش زنده :
www.mohsenaraki.ir/farsi/live/
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جمع نشدن محبت خدا
با محبت به امور مبغوض خدا
🔺️قسمت ۳۱
سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع
« #محبت_خدا »
به یاد حدود ۳۰ سال جلسات اخلاقی
چهارشنبه های آیت الله مصباح
در دفتر رهبری ...😢
✳️شجاعت کمنظیر مدرس به روایت امام خمینی
🔴 دهم آذر؛ شهادت آیت الله سیدحسن مدرس
◀️خاطره امام اعلی الله مقامه الشریف از شهید مدرس:
🔸«در يك مجلس از مجالس سابق كه مرحوم «مدرس»،- مرحوم آسيد حسن مدرس- در آن مجلس بود، التيماتومى از دولت روس آمد به ايران كه اگر فلان قضيه را انجام ندهيد ما از فلان جا- كه قزوين ظاهراً بوده است- مىآييم به تهران و تهران را مىگيريم.
🔹دولت ايران هم فشار آورد به مجلس كه بايد اين را تصويب كنيد. يكى از مورخين، مورخين امريكايى، مىنويسد كه يك روحانى با دست لرزان آمد پشت تريبون ايستاد و گفت:
🔸آقايان، حالا كه بناست ما از بين برويم چرا به دست خودمان برويم. رد كرد. #مجلس به خاطر مخالفت او جرأت پيدا كرد و رد كرد و هيچ غلطى هم نكردند.
🔹روحانى اين است. يك روحانى توى مجلس بود نگذاشت آن #قلدر_شوروى را، روسيه سابق را، يك دولت را- پيشنهاد التيماتومش را- يك روحانى ضعيف، يك مشت استخوان رد كرد! آنها مىبينند نبايد روحانى باشد؛ قطع يد روحانى بايد بكنند تا به آمال و آرزوى خودشان برسند.»(صحیفه امام ج١ ص۴٢٢)
✍ به بهانه سالگرد شهادت آیت الله سید حسن مدرس(ره)/ روز مجلس شورای اسلامی/ ۱۰ آذر
🌹 شهادت: در تبعید و در حال نماز، توسط عمال رضاخان/۱۳۱۶ش
🌹«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات» اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
📜 برگی از تاریخ ناگفته و ناشنیده🔰
⁉️ #شهیدمدرس در نامه خود به نمایندگان مجلس از آنها چه خواست؟
⁉️ شهید مدرس از کدام مرجع تقلید که #مذهب_جعفری، به همتش در #قانون_اساسی #مشروطه گنجانده شد، تقدیر کرد؟
⁉️ شهید مدرس کدام مرجع تقلید را اعلم علمای وقت (زمان) می دانست؟
⁉️ شهید مدرس چرا در ابتدا به علمای حامی مشروطه تمایل داشت و بعدا" منتقد عملکرد آنان شد؟! و کدام حقیقت تلخ و مهم تاریخی را در کتاب زرد خویش، افشا کرد؟🔰
✍ شهید سید حسن مدرس که در پی صدور فرمان مشروطیت و تصویب طرح #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) در نظارت پنج مجتهد بر قوانین مجلس، از مجتهدین مورد نظر و تأیید معظم له بود، در کوران حوادث پس از شهادت ایشان، طی نامه ای خطاب به نمایندگان مجلس به عنوان اعلامیه علیه جمهوریت، با عنوان عقیده کلاه نمدی ها، جمهوریت [مورد نظر انگلیس و نوکرانش رضا خان و سید ضیاء الدین طباطبایی] را مقدمه ای برای مبارزه با اسلام خوانده و از خدمات مرجع شهید شیخ فضل الله نوری برای حفظ اسلام از خطر بهائیان [و دیگر دشمنان] که #مذهب_جعفری را در قانون اساسی گنجانید، تقدیر کرده و از نمایندگان [مجلس] خواسته، که آنان نیز چون آن #شهید بزرگوار از فداکاری در راه خدا دریغ ننمایند!
‼️ دوری از مرکز حوادث مشروطه(یعنی تهران) و دریافت اطلاعات یکسویه مغرضانه، باعث شده بود که مدرس در ابتدا، نظرات علمای حامی مشروطه و بخصوص علمای ثلاث+۱ مقیم نجف را درست بداند! ولی پس از شهادت مرجع شهید علامه نوری(ره) و حضور در تهران، ماهیت واقعی مشروطه و مشروطه چیان، بر وی آشکار گردید و به منتقد علمای پشتیبان مشروطه بدل گردید🔰
شهید مدرس، سال ها پس از شهادت مظلومانه شیخ به دست مزدوران فراماسون انگلیس، این حقیقت تلخ و مهم تاریخی را در کتاب زرد افشا می کند که:🔰
✍ کشتن شیخ فضل الله، که اعلم علمای وقت [زمان] بود، هم پیروزی بلشویک های [روس] اعزامی به ایران بود، هم پیروزی انگلیس، و هم ضایعه برای علمای [بازی خورده حامی جریان سکولار مشروطه در] نجف و ایران!
🔸 منابع: کتاب تنهای شکیبا علی ابوالحسنی ص۷۸۱، ۴۱۸، از مجله یاد، سال، ۶،ش۲۱ص۹۳، پراکنده نگاهی به کتاب زرد، علی مدرسی و اسناد، نامه ها، مؤسسه پژوهش و مطالعات فرهنگی، ۷۳ ش، ص۱۰۱ و...
✅ پیوند شهید آقا سید حسن مدرس و مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، رضوان الله تعالی علیهما🔰
✍ هنر شیخ فضل الله در تاریخ مشروطه این است که به مشروطه سکولار و سرکش، مهار می زند و اصل دوم متمم قانون اساسی را به تصویب می رساند که همان " نظارت فائقه و رسمی مجتهدان طراز اول بر مصوبات مجلس شورا " است. بر این مبنی، تصمیمات مجلس بدون نظارت فقها، فاقد مشروعیت است. اصل دوم متمم، قطعا دستاورد رنجها و مجاهدات جناح مشروعه خواه به رهبری شهید نوری است. مبتکر این اصل، شخص شیخ فضل الله است که برای تصویب آن، جان خود را به خطر افکند. در حقیقت، مرحوم مدرس با زمینه و شرایط مناسبی که شهید نوری با پایمردی خونین اش برای تصویب اصل دوم قانون اساسی فراهم کرد، مجال امکان حضور مقتدرانه در مجلس شورا و از آن طریق، ورود به عرصه سیاست در مرکز کشور را پیدا کرد.
نقطه کانونی پیوند شیخ فضل الله با شهید مدرس این است که مرحوم مدرس [پس از شهادت شیخ و حضور در تهران] به عنوان مجتهد طراز اول، وارد مجلس می شود و پا جای پای شیخ فضل الله گذاشته و با تقی زاده ها و شیخ ابراهیم زنجانی ها درگیر می شود و فضای تهران را از نزدیک و آنگونه که شیخ فضل الله هشدار می داد به عینه می بیند./ محمد صادق ابوالحسنی، هفته نامه افق حوزه، ویژه نامه انتخابات، بهمن ۹۸
✳️ @ShahidRabe
🗓۱۱ آذر ماه سال ۱۳۰۰
🏳شهادت مجتهد مجاهد
🏳پیشرو مشروطه مشروعه
🏳شهیدشیخیونساستادسرایی
🏳مشتهربهمیرزاکوچکخانجنگلی
💠رهبرانقلاب؛
‼️میرزا کوچک شجاع جنگلی، یک نمونه و یک اسطوره است! ۸۰/۲/۱۱
‼️حقا شهید میرزا کوچک جنگلی نماد شجاعت و مجاهدت مردم گیلان است که برای اسلام، برای قرآن، برای اقامهی دین مقابل متجاوزان در غربت قیام کرد، یاداو نبایدهرگز فراموش شود! ۸۹/۱۰/۸
‼️ما در دوران مبارزهمان هر وقت نام میرزا کوچک خان را به یاد میاوردیم، از همت و اراده و شخصیت و هویّت او نیرو میگرفتیم، امثال او تعدادی بودند که در غربت مبارزه کردند، در غربت هم مُردند؛ اما امروز غریب نیستند، تاریخ نگذاشت و نخواهد گذاشت شیخ فضلاللَّهها و میرزا کوچک خانها و خیابانیها غریب بمانند، دشمنان میخواهند این مفاخر را از دست جوان ایرانی بگیرند! ۸۰/۲/۱۲
Jahade_tabeini