🕗 #آشنای_راه ۱۱ | هم بازی
راوی ◀️ حجت الاسلام و المسلمین حسین مصباح
🔸سال های آخر نمی توانست به راحتی بنشیند؛ حتی برای نماز. ولی آن روز تا بچه ها را دید، درد پا یادش رفت و ناخود آگاه بدون کمک نشست کنارشان. عرق چینش را گذاشت سر یکی از بچه ها و بعد گفت:«کلاه بابا رو نمی دی؟»
🔹این را گفت که ندهد. عرق چین بین بچه ها دست به دست می شد و او با صدای بلند می خندید. از شوخی با بچه ها کیف می کرد. بچه های کوچک تر را بغل می گرفت و با همان حال آن قدر قرآن می خواند و مطالعه می کرد که خوابشان ببرد.
🔺 تکه روایت هایی از زندگی علامه مصباح یزدی (قدس سره)
🌸🌸🌸🌸🌸
🔴درسهايي که بايد از علامه مصباح آموخت...
🔸#درس ۱۰ : تفکر انضمامی
🔸از ديگر ويژگيهاي علمي آيتالله مصباح نگاه کاربستي ايشان به مباني نظري و همچنين علوم ديني بود؛ به تعبير ديگر، ايشان دنبال اقامة دين بود؛ و اقامه دين صرفاً به طرح و رواج بحثهاي فلسفي و کلامي و فقهي و اصولي و امثال آن نيست.
🔸شيوة آموزشي و تعليمي آيتالله مصباح در اين عرصه بدين شکل بود که تلاشي مجاهدانه و خستگيناپذير کردند که بر پاية بنيانهاي معرفتشناختي، هستيشناختي و انسانشناختي ديني و اسلامي، فلسفههاي مضافي مثل فلسفه علوم انساني، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق، فلسفه سياست و فلسفه تعليم و تربيت را استوار کنند. و به تعبير ديگر، فلسفههاي مضاف را در زمين معرفتشناسي و هستيشناسي اسلامي و بر پايه انسانشناسي اسلامي استوار کردند.
🔸اين اندازه از کاربست بنيانهاي نظري اسلامي در علوم انساني، هر چند در نوع خود بيسابقه بود؛ اما ايشان هرگز به اين حد راضي نبودند بلکه تلاش کردند بر پايه همين فلسفههاي مضاف، علوم انساني اسلامي هم توليد شود و خود ايشان نيز در پارهاي از مسائل از جمله در حوزة تعليم و تربيت عملاً به اين کار اقدام کردند. در کتاب فلسفه تعليم و تربيت در اسلام، ضمن بيان مباني هستيشناسي، معرفتشناسي، انسانشناسي و ارزششناسي اسلامي، از دل آنها به استخراج (1) اهداف تعليم و تربيت؛ (2) اصول تعليم و تربيت، (3) ساحتهاي تعليم و تربيت (ساحتهاي بينشي، گرايشي و کنشي؛ فردي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي، ديني، اخلاقي ...)، (4) مراحل تعليم و تربيت (مرحله پيشزادي، سيادت، اطاعت، وزارت، حمايت(بزرگسالي)، (5) عوامل و موانع تعليم و تربيت، و (6) روشهاي تعليم و تربيت (در سه حوزه روشهاي بينشي، گرايشي و کنشي) پرداختند. و يک الگوي بسيار منسجم و دقيقي از فلسفه و #الهيات_کاربردي يا به تعبير ديگر، مدلي عيني براي امتدادبخشي به انديشههاي بنيادين در عرصههاي زيست انساني عرضه کردند.
( احمدحسین شریفی)
#درسهای_علامه_مصباح
🌸🌸🌸🌸🌸
امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
إِنَّ الْبَلَاءَ لِلظَّالِمِ أَدَبٌ
وَ لِلْمُؤْمِنِ امْتِحَانٌ
وَ لِلْأَنْبِیَاءِ دَرَجَةٌ
وَ لِلْأَوْلِیَاءِ کَرَامَة
بلا برای ظالم ادب نمودن و تنبیه کردن است؛ برای مؤمن امتحان است؛ برای انبیاء درجه است و برای اولیاء کرامت.
#حدیث_زندگی ۲۱
🌸🌸🌸🌸🌸
هيئت فاطميون
سخنران: علی اکبر #رائفی_پور
شعرخوانی: احمد #علوی
مداحان:
مهدی #سلحشور
علی اصغر #سلحشور
چهارشنبه19بهمن_ ساعت20
میدان بسیج_ خیابان ایرانی_ حسينيه فاطميون
برادران و خواهران.
💣سلحشور که طلبه بوده،
رائفی پورِ طلبه نما رو سخنران هیئتش کرده🤒
#رائفی_پور ۱۶
🔴 یکی از بهترین و جامع ترین نقدها به مصوبه #مولدسازی، نامه حسن سبحانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران، به مردم ایران درباره مصوبه مولدسازی است.
🔻وقت بگذارید این یادداشت تحلیلی را بخوانید تا متوجه فاجعه مولدسازی که بدتر از خصوصی سازی است، بشوید:
👇👇👇
https://www.nasim.news/fa/tiny/news-2376244
✅ #داود_مدرسی_یان
جناب #مخبر تا قبل از معاونت اولی، مسئول یک دستگاه پولدار بوده( #ستاد_اجرایی). وقتی پول باشد مدیریت آسان است.
وی در دولتِ ورشکسته بیپول، نمیتواند فرمانده خوبی برای اقتصاد بیپول باشد! ناچار است برای پول، چوب حراج به اموال دولت و بخشی از انفال که در اختیار دولت است بزند! #مولدسازی
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 در تکمیل نکته برادر بزرگوار آقای ایزدخواه نماینده عدالتخواه تهران که مثل ایشون در مجلس نداریم، این اسکرین شات را ببینید.
🔻سخنان جناب سیدجعفر حجازی، مدیرعامل شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا، در دیدار امروز با رهبر انقلاب، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ که به نام دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها با رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد.
🔹شرکت پرشیا، متعلق به بخش خصوصی نیست! بلکه متعلق به ستاد اجرایی است! البته متعلق به ملت بود، دست دولت بود ولی به نام واگذاری به بخش خصوصی، به ستاد اجرایی دادند. جناب حجازی استاندار ۶ ساله دولت احمدینژاد، بعد از دوره استانداریاش، شده مدیرعامل آن! یک پستوی پُر پول بدون نظارت سیستمهای نظارتی کشور! چون دستگاه حاکمیتی است کسی جرات نمیکند نزدیکش شود.
🔸اینها سالهای سال، شرکتها و صنایع مختلف را به اسم واگذاری به بخش خصوصی، به این دستگاههای حاکمیتی واگذار کردهاند. مثل مخابرات که توسط ستاد اجرایی ذلیل شد. پرسنل مخابرات هم ذلیل شدند. بروید ماجرای غم انگیز مخابرات را بخوانید.
🔹این مدل واگذاری، همان اصطلاح عامیانه خصولتی است! به نام اشخاص است اما پشت پرده به نام دستگاه حاکمیتی است. کدام قشر و طبقه در این سیستمها، استخدام میشوند؟ مدیر میشوند؟ رشد میکنند؟
🔸در #مولدسازی هم شک نکنید که خیلی از داراییهای دولت(بخوانید ملت) را همینگونه به ستاد اجرایی و سایر دستگاههای حاکمیتی(که در واقع همان دولت است به معنای عام) با کمترین مبلغ میدهند، اسمش را واگذاری به بخش خصوصی میگذارند بعد مدیرعاملش را به نام بخش خصوصی وکارآفرین میآورند دیدار رهبری تا افاضه کند!
مدرسیان
طبق اطلاعات دریافتی از کانال های مجازی مربوط به نهضت ملی
🟣 وام مسکن ملی 400 + سود دوران مشارکت با سود 18 درصد در 17 سال ( 204 ماه ) است.
قسط ماهانه 7.300.000 تومان است.
🟣 اگر متقاضی پارکینگ مسقف نخواهد فقط متراژ واحد و مشاعات با هم جمع میشود و در قیمت ناخالص ضرب میشود.
🟣 اقساط زمین سالانه بوده و متقاضی باید سالانه این اقساط را واریز کند ولی برای وام باید ماهانه واریز کند.
@Mahale_Qoba
⭕️ پرسش و پاسخ ازدواجی با رهبر انقلاب
1⃣ به نظر شما چه زمانی برای ازدواج مناسب هست؟
🔻هر چه زودتر بهتر! اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
2⃣ منظور شما از زود دقیقا چه زمانی هست؟
🔻 زود که میگوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
3⃣ یعنی چی؟ اینجوری که باید توی سن نوجوانی ازدواج کنن!
🔻چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
4⃣ آخه یه پسر هفده ساله که نه شغل داره نه مسکن! چجوری ازدواج کنه؟؟
🔻 ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
5⃣ من دیگه رد دادم!! کسی که خرج خودشو نداره چرا باید یکی دیگه رو بدبخت کنه؟
🔻ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنید.
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
6⃣ ینی همینجوری دست خالی بریم خواستگاری؟ اگه خدا نرسوند چی؟
این یک وعدهى الهى است؛ ما باید به این وعده، مثل بقیهى وعده های الهی که به آن وعدهها اطمینان میکنیم، اطمینان کنیم.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
7⃣ اصن خدا هم پولشو برسونه، ما برای ازدواج آمادگی کافی رو نداریم!
🔻 اینکه دخترها بگویند ما هنوز آمادهی ازدواج نشدهایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع میشود از اینکه این کار انجام شود.
📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸
8⃣ آخه الان وضعیت جامعه عوض شده! دیگه مثل قدیم نیست...
🔻 شما که جوانید، مطالبهگرید، این سنتهاى غلطى که در زمینهى ازدواج وجود دارد، بایستى شماها نقض کنید؛ باید واقعاً در جامعه یک حرکتى در این زمینه بهوجود بیاید.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
9⃣ آقا تسلیم!! حالا پدر و مادرها رو چیکار کنیم؟ اونا زیر بار نمیرن...
🔻به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛
من خواهش میکنم
و تقاضا میکنم
از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند.
ازدواج جوانها را متوقّف نکنند؛ من خواهش میکنم که پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند!
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
✅ میان حرف تا عمل، فاصله بسیار است. ای کاش با سخنان رهبری انس بیشتری داشته باشیم و دلسوزی های این نائب امام زمان(عج) برای کشور امام زمان(عج) را عملی کنیم.
✾•┅❣────────❣┅•✾•
╭❁━⊰✾💐•🌸•💐✾⊱━❁╮
🌹کانال عروسها..↘️
Eitaa.com/amrekheirr
🌹کانال دامادها...↘️
Eitaa.com/amrekheirr2
🌹توضیحات مهم↘️
Eitaa.com/amrekheirr3
🌹خلاصه فرمها...↘️
Eitaa.com/amrekheirr4
╰❁═⊰✾💐•🌸•💐✾⊱═❁╯
🦋 ❣#تاهل_آگاهانه_و_عاشقانه❣🦋
✅زیر نظر روانشناس متخصص و حوزوی✅
•✾•┅❣────────❣┅•✾•
🍇غذاهای مفید برای لطافت روح
✍️حضرت آیة الله حاج سَیّد محمّد صادق حسینی طهرانی حفظه الله تعالی
⚪️ @jazbeh_eshgh