فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیباترین گل سال ۲۰۲۲
🔹امسال و بعد از تجمیع آرای مردمی و کارشناسان، جایزه بهترین گل سال ۲۰۲۲ به مارسین اولکسی، بازیکن قطع عضو لهستانی رسید.
🔹پوشکاش جایزهای است که هر سال توسط فیفا به بازیکنی که زیباترین گل سال را به ثمر رسانده باشد داده میشود.
🔹دیمیتری پایه و ریچارلیسون هم کاندیدای دریافت این جایزه بودند.
هدایت شده از مطالبِ طلبگی (وافی)
مرحوم بهجت مَشیِ عجیبی داشت
در نمازش هم انقلابی های داغ شرکت می کردند هم غیر انقلابی های ساکت و هم ضدِ انقلاب های مُعاند!
جز دوباری که به سوالی درباره شرایط انتخاب شوندگان، پاسخ کتبی داده بود، در هیچ اتفاق سیاسی بیانیه نداد
هیچ وقت هم تلویزیون او را در حال رأی دادن نشان نداد
بعد از انقلاب یکی دوتا نامه برای رهبر وقت نوشت که آقای مصباح و آقای شمس واسطه بردن آن بودند
به گفته آقای مصباح، یک نامه نسبتاً مفصل هم در سال 68 برای رهبر دوم ارسال کرده بود
کاش دفترش نامه ها را منتشر می کرد
هم امثال آقای مصباح و جوادی نسبت به او ابراز ارادت می کردند و هم شاگردانی مانند پارسا و شکوهنده داشت
مدتی هم مصطفی خامنه ای در درسش شرکت می کرد
در طول 7 سالی که در درس فقه او شرکت داشتم و تقریباً منظم هم بودم، هیچ سخن سیاسی یا حمایت یا علیهِ سیاسیون از او نشنیدم
گویا به حزب الله لبنان علاقمند بود و حتی به آنها کمک مالی می نمود
فقط یکبار نام حضرت امام را از او شنیدم که آن هم قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 84 بود. بعد از درس که اطراف او جمع شده بودند، شخصی پرسید: حاج آقا اصلح کیست؟ پاسخ داد: اصلحِ امروز را بگویم یا اصلحِ فردا را؟ آن شخص گفت: یعنی چه؟ گفت: آقای خمینی می گفت ما امروز یکی را انتخاب می کنیم، فردا خراب از آب درمیاد!
دروغ هم زیاد به او نسبت داده اند به طوری که بین ما معروفه که اصل در چیزهایی که از ایشان مخصوصاً در امور سیاسی و درباره سیاسیون نقل می کنند، بر کذب است
آیت الله بهجت و حکومت فعلی ایران.
سایتهای ناقل که چندان قابل اعتماد نیست.
اما کتاب زمزم عرفان، معتبره.
👇👇👇
⭕ جناب رئیس، فرمانده رفوزه شده است!
🔸 بعد از گذشت قریب به دوسال از عُمر دولت سیزدهم، به نظر می رسد امروز راحت تر از هر زمان دیگر می توان عملکرد تیم اقتصادی و شخص فرمانده اقتصادی دولت، یعنی جناب مخبر را ارزیابی و تحلیل کرد. معاون اولی که با تشخیص شخص رئیس جمهور بر این مسند گمارده شد و همه جوره از آن حمایت کرد و این حمایت حتی امروز هم ادامه دارد!
🔸به قاطعیت می توان گفت حتی بسیاری از طرفداران پَر و پا قرص دولت هم در آغازین روزهای دولت از این انتخاب اندوهگین و متعجب شدند. شاید انتظار معاون اولی هر اسمی را داشتند الا مخبر. اما او انتخاب شده بود. انتخابی که بلاشک نظرات و فشارهای برخی مجموعه ها و نهادهای بیرونی دولت در به جمع بندی رساندن رئیسی برای برگزیدن او مهم و تاثیرگذار بوده است.
🔸مخبر انتخاب شد و از طرف رئیس جمهور به عنوان فرمانده اقتصادی دولت مشخص شد. در این وجیزه کاری به دخالتها و توصیه ها و لابی های گسترده ایشان در عزل و نصب مدیران دولتی نداریم.
امروز خروجی عملکرد فرمانده اقتصادی دولت مقابل چشمان ما قرار دارد. از وضعیت اسف بار ارز و دلار و سکه و طلا تا افزایش سرسام آور قیمت ماشین و مسکن و برخی مواد غذایی و...
🔸 امروز عملکرد شخص معاول اول دولت، موجب شرمندگی و خجلت بسیاری از دلسوزان گفتمان انقلاب اسلامی و شخص رئیس جمهور شده است. وضعیت فعلی را که می بینم ناخودآگاه به یاد نامه تاریخی رهبر انقلاب خطاب به احمدی نژاد می افتم. نامه ای که در آن رهبر انقلاب انتصاب مشایی را عامل سرخوردگی دوستان دانست: «انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی به معاونت رئیس جمهور بر خلاف مصلحت جنابعالی و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقه مندان به شما است. لازم است انتصاب مزبور ملغی و کانلمیکن اعلام گردد.»
🔸در اولین دیدار رهبری با دولت سیزدهم، رهبر انقلاب مطالبه «تحول»، «درمان بیماری های مزمن» و « بازسازی انقلابی» را از دولت داشتند و دارند. گفتیم و باز می گوییم که با این افراد و با این ایده های اقتصادی، نه تنها تحول و بازسازی انقلابی رخ نمی دهد بلکه خسرانی بزرگ در راه است، خسرانی که رهبر انقلاب در اولین دیدار دولت نهم، هشدارهای تاریخی خود را دادند و کسی گوش نداد و هشت سال خون دلها خورده شد: «اگر خدای نکرده طوری بشود که نتوانیم آنچه را که مردم دربارهی مجموعهمان تصور میکنند، آن را تحقق ببخشیم، خسارت بزرگ خواهد بود و به این جریان و جهتگیری حتماً ضربه وارد خواهد آمد. آن وقت امیرالمؤمنین فرمود: «و لقلّ ما شیء ادبر ثمّ اقبل»؛ موجی که برگشت و رفت، دیگر خیلی آسان این طرف نمیاید و برنمیگردد. خون دلها باید خورد و زحمتها باید کشید تا اینکه باز برای اقبال و توجهی که امروز وجود دارد، زمینه فراهم شود. این را نباید از دست داد.»
🔸نزدیک به دوسال است با وجود دهها دعوت رسمی، جناب معاون اول در یک جلسه صریح و علنی دانشجویی حاضر نشده است، یکبار پاسخ دهها سوال و شبهه رسانه ها و مردم را پیرامون عملکرد و وعده های عجیبش در ستاد اجرایی و دولت را نداده است، یک تنه سکان مدیریت دولت و ستاد اجرایی را گرفته است و با وقاحت در مجلس می گوید « همینه که هست». انقلابی بودن که به حرف نمی شود، به قول امام(ره) شیطان هم می گوید انقلابی ام:«لفظ را همه می گویند. شاید شیطان را هم ازش بپرسند، می گوید من انقلابی هستم! امروز همه انقلابی هستند! امروز همه دلسوز برای ملت هستند! امروز دعوای اینکه ما همه جنگ هم رفته ایم ـ و شما دیدید که یک دسته نوشته اند که ما از اول در جنگ چه بودیم ـ گفته اند. خوب، من هم می توانم بگویم من در صف اول جنگ دارم جنگ می کنم، ولی اینجا افتادم همینطور.»
🔸 این سخنان امام(ره) را بارها در دولت روحانی به رخش کشیدیم و امروز زمان آن است که حداقل یکبار برای یادآوری ام که شده، به رئیس جمهور و دولت مردان یادآوری کنیم که:
«باید به حسب واقع، به حسب انصاف، به حسب وجدان، این مردمی که شماها را روی کار آورده اند، این مردم زاغه نشین که شماها را روی مسند نشانده اند ملاحظه آنها را بکنید، و این جمهوری را تضعیفش نکنید. بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست، و یک انفجار حاصل بشود. از آن روز بترسید که ممکن است یکی از «ایام الله » ـ خدای نخواسته ـ باز پیدا بشود. و آن روز دیگر قضیه این نیست که برگردیم به 22 بهمن. قضیه [این] است که فاتحه همه ما را می خوانند.»
🔸 هر چند نگارنده ایراد اصلی و اساسی را در راس قوه مجریه می بیند، اما امروز باید مطالبه تغییر فرمانده اقتصادی رفوزه شده ی دولت و کنار گذاشتن آن را جریان انقلابی سردست گرفته تا تغییر ریلی اساسی در سازمان حکمرانی قوه مجریه شکل بگیرد.
به صورت مشخص برای این جایگاه دو نفر را پیشنهاد می کنیم؛ پرویز فتاح و پرویز داوودی.
#علی_ریاحی_پور
@howzehenghelabi
🔺افشای سند دکتر پیتر کالدول از بیماری پیروز/ «چرا به مردم امید بیهوده دادید؟»
🔹طبق گزارش دامپزشک آفریقایی، که تاریخ و امضای آن متعلق به ۴ خرداد ماه است، تایید میشود که پیروز از همان ابتدا مبتلا به نارسایی کلیه است.
پیام محبی، دامپزشک:
🔹همه چیز نشان میدهد که پیروز از ابتدا این مشکلات را داشته، اما سعی میشد تصویر دیگری از این حیوان به نمایش درآید، یعنی مخاطب مدام با تصاویری از پیروز روبهرو بود که نشان میداد پیروز در حال بازی است و نمای پشت آن هم برج میلاد است و خب این همه نمایش برای چه بود وقتی پیروز از ابتدا چنین مشکلاتی داشت.
🔹چرا در مردم این همه توقع و انتظار ایجاد میشد که حالا با خبر مرگ پیروز، همه دچار یاس و سرخوردگی شوند؟ چرا به مردم امید بیهوده دادید؟
و اینکه اصلا چرا باید روی یک توله یوزپلنگ این اندازه مانور رسانه ای داده و هر روز به یک بهانه ای از این حیوان عکس و متن در فضای مجازی منتشر میشد!؟
😶😑😐