#اوصاف_منتخبین یا #کمیت_مشارکت
(کدام مهم تر است؟!)
🔴 #اصالت_با_انتخاب_درست_و_اجرای_قانون_است_یا_درصد_مشارکت؟!
🔴چرا با وجود تحقق مشارکت حداکثری در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری پیشین،طی ۸ سال به اندازه ی ۸۰۰ سال به عقب برگشتیم ؟!
♦️عده ای سراسیمه شده اند و می گویند حالا که #شورای_نگهبان امثال لاریجانی، جهانگیری،احمدی نژاد و ... را #رد_صلاحیت کرده است ،مشارکت حداکثری نخواهیم داشت و از این پس با مشکلات بزرگ داخلی و بین المللی روبرو خواهیم شد ! گویی ۸ سال گذشته که مشارکت حداکثری و در حدود ۷۳ درصد بوده است،نه مشکل داخلی داشته ایم و نه بین المللی!
گویا این عده به این زودی فراموش کرده اند که با وجود #حماسه_ی_مشارکت_حداکثری در سال های ۹۲ و ۹۶ ،طی ۸ سال گذشته به اندازه ی ۸۰۰ سال به عقب برگشتیم !
🔴اما واقعیت قضیه چیست ؟!
واقعیت این است که نه #نفس_مشارکت_حداکثری به خودی خود و با قطع نظر از نتیجه ای که به دنبال دارد، نیکو و مایه ی مباهات است و نه #نفس_مشارکت_حداقلی قبیح و مایه ی حقارت . درصد بالای مشارکت مردم در یک انتخابات تنها زمانی تضمین کننده ی اقتدار،امنیت و پیشرفت کشور و در نتیجه افتخار آمیز و غرور آفرین است که مردم در طی فرایند انتخابات به یک #انتخاب_درست با معیارهای معقول و منطقی دست بزنند. دقیقا به همین دلیل با اینکه درصد مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ بیش از ۷۳ درصد بود، اما در عین حال این دوره به اذعان همگان، #خسارت_بارترین_دوره ی ریاست جمهوری در تمام ادوار تاریخ ۴۲ ساله ی انقلاب اسلامی به شمار می رود تا جایی که می توان گفت از همه ی جهات مایه ی سرافکندگی و حقارت است.
⭕️ممکن است عده ای بگویند با این اوصاف تاکید مکرر #رهبر_حکیم_انقلاب برای تحقق مشارکت حداکثری نیز وجهی ندارد، اما باید توجه داشت که ایشان هیچگاه مردم را صرفا به مشارکت حداکثری دعوت نفرموده و آن را بی قید و شرط ضامن امنیت، اقتدار و پیشرفت به شمار نیاورده اند،بلکه همواره در کنار این دعوت، #معیارهای_انتخاب_درست و #اوصاف_منتخبین را هم مکرر برای آنان بیان کرده اند. بنابراین از نظر امام خامنه ای گرچه مشارکت حداکثری #لازم است ولی #کافی نیست، به گونه ای که بدون تردید یک #مشارکت_حداقلی با رعایت #معیارهای_انتخاب صحیح(اگر با کارشکنی ها مواجه نشود) می تواند به مراتب بیشتر از زمانی که درصد مشارکت بالا بوده و در عین حال مردم انتخاب درستی نداشته اند،نابسامانی ها را سامان ببخشد .
✅با این توضیحات آنچه در قضیه ی برگزاری انتخابات و #رای_دادن مردم #اصالت دارد ، انتخاب درست با معیارهای منطقی و آگاهانه است نه صرف مشارکت بدون رعایت این معیارها، هرچند مشارکت حداکثری باشد.
✅به بیان واضح تر گرچه #ایده_آل و مطلوب در برگزاری انتخابات،عبارت است از اینکه :
🔻اولا: درصد #مشارکت مردم بالا باشد
🔻 و ثانیا:اکثریت با #معیارهای مشروع و واقع بینانه رای بدهند .
⬅️اما در عین حال اگر امر دائر شود بین مشارکت #حداکثری که نتیجه اش چند سال خسارت و بازگشت به گذشته باشد و بین مشارکت #حداقلی که نتیجه اش روی کار آمدن #اصلح و در نتیجه رفع مشکلات مردم و جهش کشور باشد، بدون تردید هر عاقلی دومی را ترجیح می دهد.
💎در نهایت باید گفت آنچه در تعیین سرنوشت کشور نقش محوری دارد #اوصاف_منتخبین است نه #کمیت_مشارکت.
✍محمد حسین محمودی
🔴 سخنان مهم رهبر انقلاب درباره شواری نگهبان و مشارکت مردم
🔹رهبر انقلاب در دیدار امروز با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سخنان مهمی درباره شورای نگهبان و نگرانیها درباره مشارکت مردم بیان کردند.
🔹ایشان ضمن حمایت قاطع از رویه قانونی شورای نگهبان، عامل اصلی افزایش مشارکت آحاد مردم در انتخابات را حضور مدیران قوی و توانمند برای حل مشکلات اصلی مردم دانستند.
🔹ایشان همچنین از نامزدهایی که صلاحیتشان احراز نشده و با متانت به تصمیم شورای نگهبان احترام گذاشتند، تشکر کردند.
🔹متن کامل بیانات ایشان به زودی منتشر خواهد شد.
🔴 خاتمی بدون رقیب!
هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری #سیدمحمد_خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰ نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات ۸۱۴ نفر ثبت نام کردند و ۱۰ نامزد تأیید صلاحیت شدند.
محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصوررضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
واجدین شرایط بیش از ۴۲ میلیون نفر بودند که حدود ۲۸ میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با ۲۱ میلیون رأی، حدود ۷۶ درصد آرای شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.
#احمد_توکلی با کسب حدود چهار و نیم میلیون رای نفر دوم شد. #علی_شمخانی با کسب حدود هفتصد هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. در حین صحبت هایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبت نام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
اغلب تشکل های حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
@modaresian
مصباحیه ...
🔴 خاتمی بدون رقیب! هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جم
ولی کسی نگفت انتخابات زیر سوال است!
انتخابات نیست و انتصابات است و ...!
#وقاحت
🔹 ترکمن ها نمی گذارند دولت سوم روحانی تکرار گردد
حمید گوگلانی، رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان بندر ترکمن استان گلستان :
🔅منطقه ترکمن صحرا ، تشنه سیاست نیستند ، بلکه تشنه صداقت و خدمت هستند .
🔅 پیش بینی می گردد ، با توجه به عملکرد ضعیف و بد دولت روحانی ، که مردم شریف خاص اهل سنت ، بیکاری فزاینده ، تورم رکودی ، فقر مطلق ، ذلت دیپلماسی و از همه مهمتر ، دروغگویی بعضی از دولتمردان را با گوشت ، پوست و استخوان لمس کردند ، بدون ملاحظات سیاسی ، دیگر نمی گذارند ، دولت سوم روحانی تکرار گردد .
✍️ کمیته رسانه و فضای مجازی شاناگ
🔴 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
🔹 قال علی علیهالسلام : «فَلَيْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِيَّةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلَاةِ» | نهجالبلاغه - خطبه ۲۱۶
🔸 حالِ مردم نيكو نگردد، جز آنگاه كه حاکمان نيكورفتار باشند.
حمایت ترکمن صحرا و غرب گلستان از آیت الله رییسی
نشست صمیمی اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستانهای بندر گز ، بندرترکمن ، گمیشان ، کردکوی و اق قلا با حجت الاسلام والمسلمین سید علی طاهری رییس شورای ائتلاف استان گلستان و رییس ستاد ایت الله رییسی در استان در حمایت از گزینه شورای ائتلاف برگزار شد.
🔸 محمد خاتمی، شیخ شکلاتی اصلاحات! که با دروغ و تَکرارش از یک بیکفایت، قشری را فریفت و ملتی را ۸ سال بدبخت کرد، برای اینکه از قافله عقب نماند، نامه تزویر و نفاق نوشته که "جمهوریت نظام، مورد تهدید جدی قرار گرفته است"!
🔸 شیخ به اصطلاح اپوزیسون اُتو کشیده و خوشگل قدرت! یادش رفته که جمهوریت نظام، در همان سال ۸۸ توسط اقلیت خودشان، مورد تجاوز جدی قرار گرفت!
🔹 لابد فکر کرده این بار هم، باید یک وقیح را تَکرار کند: "و وهبنا له اسحاق"!
👈 گفتنی است آیه ذکر شده، شعار خاتمی در انتخابات دوران روحانی بود...
14000306_40588_1281k.mp3
11.59M
🔴 صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
🔴بیانیه بیش از ۱۰۰ نفر از اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در حمایت از شورای نگهبان
🔻 متن این بیانیه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
« یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَکُونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ»
🔹 امام خمینی(ره):
«نهاد شورای نگهبان همیشه مورد تأیید اینجانب است و به هیچ وجه تضعیف نشده و نخواهد شد.»
🔹 تاریخ پرافتخار حوزه علمیه تشیع همواره صحنه شورانگیز حماسه و مبارزه با کفر و الحاد و نفاق بوده است و این گنجینه تاریخی به دست امام خمینی، پس از مجاهدتهای مقدس و ریخته شدن خون پاکترین بندگان مخلص خداوند متعال به سرمایهای بیبدیل برای احیای اسلام عزیز بدل گشت و نظام جمهوری اسلامی بر پایه آیات مبین الهی و احکام نورانی اسلام برپا شد و در این زمینه روحانیت معزز، از مراجع عظام تقلید تا فضلای حوزه علمیه نقشی بیبدیل و انکارناپذیر داشته و دارند.
🔹 شکی نیست که حفظ و صیانت از این تراث مقدس نیازمند مجاهدت و هوشیاری روزافزون است و برخی نهادها در این امر وظیفه شرعی و قانونی حساسی دارند که در رأس این نهادها، شورای نگهبان قانون اساسی قرار دارد.
🔹 فقها و حقوقدانان شورای مقدس نگهبان همواره از مخلصترین نیروهای متعهد به اسلام بودهاند که از ابتدای انقلاب اسلامی تا به امروز مورد هجمههای ناجوانمردانه بیگانگان و ایادی داخلی آنان؛ و در مقابل همواره مورد تایید امام خمینی و رهبری معظم انقلاب اسلامی و عموم امت اسلامی ایران بودهاند.
🔹 هماکنون که جمهوری اسلامی ایران در ابتدای مسیر پرافتخار گام دوم انقلاب اسلامی حضور دارد هجمهها و حساسیتها علیه شورای نگهبان بیش از پیش شده و اخیرا؛ پس از اعلام نظر متعهدانه،عالمانه و مجاهدانه و بر اساس وظیفه قانونی شورای نگهبان و عدم احراز صلاحیت برخی مسببین وضع اسفبار فعلی با لحاظ سوابق موجود، هجمهها به حد کمسابقهای افزایش یافته است و از آنجا که حوزه مقدسه علمیه مولد و حامی اصلی نظام اسلامی محسوب میشود، وظیفه حمایت از این نهاد اسلامی و انقلابی و ملی بیش از پیش حس میشود.
🔹 از این رو؛ ما جمعی از اساتید حوزه مقدسه قم حمایت قاطع خود را از اقدام اخیر شورای نگهبان اعلام کرده؛تمام کاندیداهای احراز صلاحیت نشده را به تعاون در افزایش مشارکت مردمی دعوت میکنیم.
🔹 همچنین از شخصیتهایی که مورد اعتماد شورای محترم نگهبان قرار گرفتند میخواهیم که با رعایت شرع و اخلاق اسلامی انتخاباتی در طراز اسلام عزیز و در شأن ملت شریف و نجیب ایران رقم بزنند و از ملت بزرگ ایران میخواهیم که همچون گذشته با مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح حماسهای دیگر بیافرینند و به دشمنان خود قدرت ایمانی و ملی را نشان دهند.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
♦️حضرات آیات و حجج اسلام والمسلمین آقایان:
علیاکبر سیفی مازندانی
محمود عبداللهی(جامعه مدرسین)
محمدرضا آشتیانی(جامعه مدرسین)
غلامرضا فیاضی(جامعه مدرسین)
محمود رجبی(جامعه مدرسین)
عبدالکریم فرحانی(خبرگان)
محسن سعیدی(خبرگان)
مجید تلخابی (خبرگان)
محمد حاجی ابوالقاسم (خبرگان)
احمد پروایی(خبرگان)
هاشم نیازی(خبرگان)
عسکر دیرباز(خبرگان)
فرخ فال
علی رحمانی سبزواری
سیدعلی اکبر حسینی نژاد
سلیمانی اردهالی
نعمتالله لطفی نیاسر
محمدرضا علم الهدی
محمود حاجی ابوالقاسم دولابی
حسن سعیدی
هادی عباسی
محمدمهدی گرجیان
حسین بنیادی
عبدالمجید مقامی
علی محبی
دسترنجی
عباسعلی مقدم
کاظم سپاسی
سیدمحمدمیراحمدی
ولی الله لونی
مهدی اسلامی
مهدی دریاباری
عبدالامیر علم الهدی
سید جلال رضوی همدانی
عبدالمجید ابراهیم پور
سیدحبیب الله حسینی
موسوی ملکی
امیدخلیلی مهر
مهدی علوی مهر
علی اکبرحسینی بذرگری
محمدحسین سلیمانی
علیرضا محجوبی نژاد
سیدمحمدعلی فقیهی
مرتضی ربانی
منصور ملا نوری
حمید فلاح نژاد
مهدی برزگر
رضا آذریان
سیدعلی ذکری
سیداسماعیل حسینی
داوود دهقانی
مجتبی افشارپور
مهدی توسلی
حسن شهیدانی
سیدمحمد واسعی
غلامرضا زاهدی تبار
محمد صالحی
احمد ابراهیمی
مرتضی بشیری
محمد بابکی
سیداسحاق نجاتی
سیدعلی تقوی
سیدمحمدجواد مظفری
شاکر اردکانی
سیدمحمدمهدی حسن زاده
محمدحسن شعبانی
حامد عمادپور
علی میناپور
سیدمحمد حمید شریفی
رحیم سالمی
هاشمی نوربخش
سیدعلی اکبر طباطبائی
علیرضا شیرین آبادی
سیدعلی اکبر ناجی
حسین پژوهنده
مصطفی سرویه
محمدبهشتی
سیدمحمدجواد انصاری
اسماعیل عفت پناه
حسین کریمیان
محسن میر علی
سیدعبدالرسول حسینی نودادی
علی ایزدی
مهدی عینی
حسین برزگران
مهدی مشایخی
میثم الیا
عبدالرضا حسناتی
سیدمهدی تقوی
روح الله حبیبیان
سیدحسین فاطمی
میثم حصارکی
اسد الله شکریان
علی جهانیان
شهسواری
کوهکهن
علی کارشناس
سرابادانی
محسن فاضلی نیا
مهدی جهانیان
محمدمهدی خسروی
حامد فلاحتی
سیدسعیدحسینی
سیداحمد غفاری
سید مرتضی طباطبایی
اسدالله کریمیان خوزانی
جواد گورابی
محمد حسین طاهری
سیدکمال جمالی
محمدرضا قربانی پروریجی