🔴 وقتی در برخورد با فساد مماشات شود، مفسد طلبکار میشود!
🔹این روزها بیژن زنگنه که دورههای فاجعهبار وزارت وی در نفت، یادمان نرفته، برای مسئله #فساد_کرسنت از #سعید_جلیلی درخواست مناظره کرده و آقای جلیلی هم در پاسخ گفته جای متهم در دادگاه است نه مناظره. احتمال میدهم جلیلی نمیخواهد قبل از صدور احکام دادگاه به این قضیه در فضای عمومی ورود کند.
🔸دوستانی که با امور حقوقی و پروندههای فساد اقتصادی آشنا هستند میدانند که گاهی اوقات پرداختن به یک پرونده در فضای رسانه یا ارائه بخشی از اطلاعات و اسناد آن "پیش از موعد"، "گاهی اوقات" به نفع مفسدان است.
🔹البته گاهی با انتشار اسناد، فشار افکار عمومی به پیشبرد آن هم کمک میکند. باید سنجیده عمل کرد کدام روش بهتر است. جدا از مسائل قانونی پرداختن به پروندههای قضایی قبل از صدور حکم، کسانی که در حوزه مبارزه با فساد کنشگری دارند باید بسنجند که چگونه عمل کنند. هر دو روش در جای خود، درست است.
🔸اگرچه ماجرای #فساد_کرسنت خیلی طول کشیده ولی امیدوارم قوه قضائیه ایران هم، احکام مرتبط با این فساد را، مثل محاکم داخلی انگلستان، هلند و آمریکا که درآن کشورها پروندههایی مرتبط با #کرسنت مطرح شده و در برخی موارد، برای طرف مقابل هم به اتهام پرداخت رشوه، محکومیت داشته، به سرانجام برساند! تازه کشور ما در این قضیه خسارت بیشتری دیده و ما باید زودتر عمل میکردیم!
🔹وقتی بررسی پرونده فساد زمانبر شود، مفسد، طلبکار هم میشود و کسانی که مانع فساد او شوند را متهم هم میکند!
جالب است اولین گزارش مربوط به این فساد توسط حسن روحانی ارائه شده؛ زمانی که دبیر شعام بود به رئیسجمهور وقت-خاتمی- نامه نوشت. در سال۸۴ جلوی اجرای این قرداد ننگین گرفته شد!
✅ #داود_مدرسی_یان
پزشکیان:
🔹 کجای دین گفته به خاطر حجاب به کسی تعرض کنیم و به زندگی شخصیاش وارد شویم؟
این رفتارهای ما دعوت به راه درست نیست
😶 گرچه با گشت ارشاد خیابانی مخالفم( بعلت ثمرات کم و خسارات زیاد) و کلا عملکرد حکومت ما در باب حجاب، افتضاح بود در مجموع که حاصل غفلت علما و افتادن مدیریت این مساله در دست عده ای نادان و متوهم و متحجّر بود که کلا زور و فشار را اصل و اساس حکمرانی میدانند،
اما این حرف پزشکیان رو ببینید که ابتداییات دین رو بلد نیست ولی راحت نظر میده.
حوصله ی توضیحات بیشتر رو ندارم.
مبارک شورای نگهبان که از ترس امریکا برای افزایش مشارکت، این آدم رو تایید کرد که برخی مسلّمات دینی و سیاست های کلان این حکومت رو قبول نداره.
از این حرفها، حسن روحانی هم زیاد میزد و راحت ۲ بار تایید شد. مبارک همه.
😶😐😵💫
▪️ریحانۀ دو فاطمه، ماه سه خورشید
▪️آرام دل حیدر کرار اباالفضل
▪️مانند تو در ارتش اسلام که دیده
▪️فرمانده و سقا و علمدار اباالفضل
🏴تاسوعای حسینی تسلیت باد...
#واعباساه...🌹🌹🌹🥺😭
🔹یکی از دستگاهها یک هفته قبل از شهادتِ حجت الاسلام رییسی در گزارشی به دقت شانس رای آوری ترامپ را متذکر شده و خواستار آن بود که دستگاههایِ مسئول راهکارهای مواجهه با این فرد را آماده کنند؛ با اتفاق اخیر نیز تقریبا رای آوری ترامپ قطعی شده است.
▪️راهبرد سیاست خارجیِ کشور پس از حملهیِ مستقیمِ موشکی به اسراییل، تحولات منطقه و شاید جنگِ احتمالی در جبهه شمالی سرزمین های اشغالی باید شفاف، زودبازده و مبتنی بر عقلانیت باشد.
🔻از یک گزینه محتمل وزارت خارجهی جمهوری اسلامی این عقلانیت بر میآید ولی از گزینهی دیگری که اخیرا نامش در محافل مطرح میشود، خیر!
#علی_قلهکی
4_5807819597021190084.mp3
5.81M
⭕️ اظهارات عضو شورای شهر در رابطه با عملکرد ۳ ساله زاکانی در شهرداری تهران
آقامیری، عضو شورای شهر تهران:
در این دوره شهرداری تهران اقداماتی انجام شده که مسئولان دورههای گذشته هم به آن اذغان دارند.
بیش از هزار پروژه عمرانی تهران تعطیل شده بود و روی برخی از پروژهها خاک ریخته بودند؛ حتی برخی پروژههای دوران آقای قالیباف را هم به فنا داده بودند؛ اما همه اینها در دوره شهرداری آقای زاکانی عملیاتی و افتتاح شد.
در بخش حمل و نقل ترافیک و قرادادهای خرید واگن و اتوبوس کار بینظیری انجام شده است.
تعارض عدالتخواهی پزشکیان و سرمایهداری کارگزاران
سرمایهداری و نئولیبرالیسم، لازم و ملزوم یکدیگرند. به عبارت دیگر، ایدئولوژی نئولیبرالیسم (اقتصاد بازار) که اینک لباس علم نیز پوشیده، برای تامین منافع سرمایهداری ابداع شده است. سرمایهداری در پی بیشینهسازی منافع خویش و مکیدن زالووار خون مردم است و میخواهد در این مسیر از هر قیدی «آزاد» باشد؛ و گرایشش به «بازار آزاد» فلسفهای جز این ندارد. این است که جریان سرمایهداری ذاتا نمیتواند معقتد به اقتصاد بازار و مروج آن نباشد.
از این رو، گرایش به اقتصاد بازار را میتوان و باید از زاویه منافع جریانهای سیاسی در ایران پس از انقلاب تحلیل کرد.
در دهه ۶۰، حزب موتلفه به عنوان طیف سرمایهدار، ذینفع اقتصاد آزاد بود و جناح راست نام گرفته بود؛ یک جریان چپ نیز در برابر آن وجود داشت که قائل به اعمال مدیریت دولت به نفع مردم بود.
اما همین جریان چپ، بعدها در قالب حزب کارگزاران متشکل شد و در جریان خصوصیسازیها، سهم قابل توجهی از کیک اقتصاد را ازآن خود کرد؛ اینجا بود که چپ دیروز نیز ذینفع آزادی! اقتصادی شد و به راست گروید.
امروز، کارگزاران و موتلفه، که نماد دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا هستند، هر دو در جناح راست قرار میگیرند و دو روی یک سکهاند. منتهی موتلفهایها ریش میگذارند، کارگزارانیها تیغ بر ریش میزنند. امروز رسانه خبرآنلاین وابسته به موتلفه همان موضعی را در اقتصاد میگیرد که روزنامه سازندگی متعلق به کارگزاران!
جریان انقلابی باید این عبارات حکیمانه حضرت امام خمینی(ره) را حفظ کند و نشر دهد و شاخص تشخیص راه از بیراهه بداند: «ملت عزیز ما که مبارزان حقیقى و راستین ارزشهاى اسلامى هستند، به خوبى دریافته اند که مبارزه با رفاه طلبى سازگار نیست؛ و آنها که تصور مى کنند مبارزه در راه استقلال و آزادى مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه دارى و رفاه طلبى منافات ندارد با الفباى مبارزه بیگانه اند. و آنهایى هم که تصور مى کنند سرمایه داران و مرفهان بى درد با نصیحت و پند و اندرز متنبه مى شوند و به مبارزان راه آزادى پیوسته و یا به آنان کمک مى کنند آب در هاون مى کوبند. بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبى، بحث دنیاخواهى و آخرت جویى دو مقوله اى است که هرگز با هم جمع نمى شوند. و تنها آنهایى تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بى بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعى انقلابها هستند. ما باید تمام تلاشمان را بنماییم تا به هر صورتى که ممکن است خط اصولى دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم. مسئولین نظام ایرانِ انقلابى باید بدانند که عده اى از خدا بیخبر براى از بین بردن انقلاب هر کس را که بخواهد براى فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطى» مى خوانند. از این اتهامات نباید ترسید. باید خدا را در نظر داشت، و تمام همّ و تلاش خود را در جهت رضایت خدا و کمک به فقرا به کار گرفت و از هیچ تهمتى نترسید».
در این میان، واقعیت این است که آقای پزشکیان نهتنها از طبقه سرمایهدار نیست و زیست سرمایهدارانه هم نداشته، بلکه پرچم سیاست علوی به دست گرفته و از برقراری عدالت سخن میگوید. اما او امروز دچار یک تناقض اساسی است. پزشکیان نخواهد توانست با کابینه کارگزارانی، راه عدالت علوی را برود و به نفع محرومان و مستضعفان قدم بردارد. لذا اگر تیم اقتصادی خود را به کارگزاران بسپارد، یا در این جریان هضم شده و از گفتمان خود فاصله خواهد گرفت، یا به زودی با تیم خود دچار تعارض میشود. پزشکیان اگر نتواند نسخههایی را که کارشناسان! مینویسند، از منظر گفتمان خود بسنجد، خواسته یا ناخواسته در گفتمان سرمایهداری نئولیبرال هضم خواهد شد.
جریانی اصیل انقلابی باید مترصد باشد و اگر پزشکیان روی سیاستهای عدالتخواهانه ایستادگی کرد و با تیم کارگزاران دچار تعارض شد، دست به حمایت از او بزند.
@syjebraily
جوانان اسپانیایی چهارمین جام ملتها را به خانه بردند
🔹اسپانیا با پیروزی ۲ بر یک مقابل انگلیس در فینال مسابقات فوتبال #یورو۲۰۲۴ توانست برای چهارمین بار قهرمان جام ملتهای اروپا شود.
🔴 پرتاب به گذشته و یا حرکت به آینده؟
🔹قبلا در یادداشتی با عنوان "کدام کارشناس، کدام دستگاه کارشناسی" هشدار دادیم که اینکه به کدام کارشناس اعتماد کنیم امری مهم است که اگر اشتباه کنیم، نتیجه حاصله، ۱۸۰ درجه برعکس خواهد شد و ما را به گذشته پرتاب خواهد کرد. حالا لطفا به نامه ۲۰ کارشناس مسکن خطاب به رئیس جمهور منتخب توجه بفرمایید؛ نامهای که طی آن، این کارشناسان (که اغلب در دولت آقای روحانی جزو مدیران و یا مشاوران ارشد وزارت راه و شهرسازی بودند) توصیههایی را تجویز کردهاند:
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-936867
🔹شاید بتوان گفت ترجیعبند توصیههای این کارشناسان، مخالفت با سیاستهای دولت شهید رئیسی برای واگذاری گسترده زمین به مردم است فلذا آنچه از متن این نامه فهمیده میشود، اصرار بر سیاستهای اشتباه دولت آقای روحانی در عرصه زمین و مسکن است؛ همان سیاستهایی که در زمان مدیریت همین دوستان و همفکرانشان، سبب جهش شدید قیمت زمین در بازهای بسیار کوتاه شد؛ به نحوی که جهش قیمت زمین و به تبعش مسکن را به پیشران تورم در کشور ما تبدیل کرد؛ به نحوی که طبق این نمودار، تورم مسکن حتی از نرخ تورم عمومی کشور نیز به مراتب فراتر رفت!
🔹از دلایل اصلی این اتفاق، خساست در عرضه زمین بود که سبب شد هم شهرهای ما به مراتب متراکمتر، پرترافیکتر و آلودهتر شوند و هم قیمت زمین با رشد سرسامآور مواجه شود. امید است رئیس جمهور منتخب، اشتباهات دهه ۹۰ در موضوع زمین و مسکن را تکرار نکنند و درخصوص کارشناسانی که قبلا امتحانشان را پس دادهاند قضاوت درستی داشته باشند.
دکتر منان رئیسی
🔻شاید برایتان سوال باشد که زنگنه با آن پرونده ها چطور از مجلس رأی اعتماد میگرفت.
🔸این ۶۰ نماینده ای هستند که با یک استخدام در وزارت نفت رام میشدند و رای اعتماد میدادند.
🔹احتمالا در ادوار مختلف مجلس فقط رانت استخدام توزیع نمیشده و خیلیها هم به اشکال دیگر درگیر فساد و رانت بودهاند.
#کرسنت