🔰درگذشت آیت الله #سیدمحمود_حسینی_شاهرودی از مراجع تقلید شیعه (۱۳۵۳ش)
💢سید محمود حسینی شاهرودی (۱۲۶۲-۱۳۵۳ش) مرجع تقلید شیعه ساکن نجف و پدر سید محمد حسینی شاهرودی است.
🔹او در سال ۱۳۰۱ق برابر با ۱۲۶۲ش در قلعه آقاعبدالله از توابع شهر بسطام در نزدیکی شاهرود به دنیا آمد و پس از طی مقدمات تحصیل در زادگاهش، برای آموزش علوم حوزوی عازم مشهد مقدس شد و پس از طی دوره سطح، به تدریس کفایه مشغول شد.
🔸ایشان در سال ۱۳۲۸ ق عازم نجف اشرف شد و به مدت ۱۸ ماه در درس آخوند خراسانی شرکت کرد و بعد از ارتحال ایشان در حلقه شاگردان آقا ضیاء عراقی و میرزای نائینی وارد شد.
🌀میرزای نائینی شهادت ایشان را هم سنگ شهادت دو عادل قلمداد می کرد و از این جهت او را ذوالشهادتین می خواند و متقاضیان دریافت گواهی اجتهاد را جهت آزمون به ایشان ارجاع می داد.
🍁او از بدو ورود به نجف به تدریس پرداخت و شاگردانی را تربیت کرد که از جمله آنها فرزندش سیدمحمد، مسلم ملکوتی، ابراهیم جناتی و سیدکاظم حائری است.
⚡️ایشان در ۳۵ سالگی به درجه اجتهاد رسید اما پس از رحلت اساتیدش میرزای نایینی و سید ابوالحسن اصفهانی مرجعیت گروهی از شیعیان را پذیرفت و بعد از ارتحال آبت الله بروجردی دایره مقلدین ایشان وسعت بیشتری یافت.
☄وی مدارس علمیه و مساجد مختلفی را در عراق، ایران و افغانستان احداث و یا بازسازی کرد و به ساخت شهرک ۱۲۴ هزار متری در حومه نجف اقدام کرد.
◾️ایشان سرانجام در ۱۸ شعبان ۱۳۹۴ق (۱۵ شهریور ۱۳۵۳ش) رحلت کرده و در حرم امام علی (ع) مدفون شد.
#زندگی_نامه
25.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی آیت الله #سیدمحمود_حسینی_شاهرودی
🔺اشکهای امام خمینی
▫️شیخ ماشاالله فاضلی میگفت:
🔹تشییع جنازهی آیتالله العظمی #سیدمحمود_حسینی_شاهرودی ابتدا در كربلا و سپس در نجف انجام شد. در كربلا از محل خیمهگاه تا حرم امامحسین(ع) تشییع صورت گرفت و مشاهده كردم كه مرحوم امامخمینی تمام این مسافت را پیاده به دنبال جنازه و در جمع تشییع کنندگان طی کردند، درحالیكه حاج آقا مصطفی پشت سر ایشان میآمد.
🌀مسئلهی شگفت اینكه دیدم امام با قامت رسا و مستقیم خود مرتب اشك ریخته و اشكها بر گونههای او جاری بود. با شگفتی چند مرتبه در چهرهی امام دقت كردم، سپس از جمعیت سبقت گرفته خود را به آیتالله سید علی شاهرودی رساندم و گفتم آقای خمینی در جمعیت پیاده میآید و دایماً اشك میریزد. او در جواب گفت: «ایشان بهتر میداند كه چه كسی را از دست داده است.»
📚کتاب "تداوم اندیشه"، خاطرات آیتالله سید عبدالهادی حسینی شاهرودی.
با استعدادترین شاگرد مرحوم استاد موسوی تهرانی :
#سیدمحمدجواد_ذهنی_تهرانی
شکوه غیرت، ص37
متاسفانه مرحوم آیت الله ذهنی به علت بیماری زود از دنیا رفتند و آنطور که باید و شاید به جایگاه علمی متناسبشان نرسیدند.
#تراجم #تاریخ_حوزه #حوزه_علمیه_قم #حوزه_علمیه_تهران #موسوی_تهرانی #ذهنی
https://eitaa.com/Menhajalsalehin
🔸 راهی که آقای #قالیباف بعنوان ریاست مجلس میرود همان راهی است که آقای ناطقنوری در سال ۷۶ و آقای علی لاریجانی درسال ۹۲ پیش رفتند و به نام میانهروی و اعتدال، چشم دیدهبانی و نظارتی مجلس را کور کردند!
🔹سرانجام کار، هضم خود آنها در جریان اصلاحات بود نه سودی برای ملت!
#دولت_وفاق_ملی اسم رمزِ حذف نقش نظارتی مجلس و تقسیم کیک قدرت بین برخی جریانات سیاسی است نه تلاشی برای اتحاد و انسجام ملی!
#داود_مدرسی_یان
😶 تحلیل دقیقی هست متاسفانه...
ببینیم مجلس چقدر تماشاچی هست بر دولت مسعود...
#بسیار_مهم
🔹چرا باید روسیه خیالش از اشتباهاتِ پیاپی دربارهیِ ایران راحت باشد؟!
🔻مطرح کردنِ عریانترِ بحثِ پرمناقشهی کریدور زنگزور توسط روسها نشان از عدم توازنِ ارتباط ما با آنها دارد؛ ما با روسیه "رابطهی راهبردی" تعریف کردیم ولی خطوط قرمز ایران نه تنها مکررا توسط آنها رد شده بلکه بازی در پازلِ خلافِ منافع ملی ایران در بزنگاهها، مورد علاقهی روس هاست؛ دربارهی حماقت اخیر روسیه چند نکته گفتنیست:
▪️۱. جنگ اوکراین، هزینهی کمی برای ایران نداشت؛ هم لطمهی جدی به توافقِ ما با غربیها زد و هم تعامل ایران با اروپا را دچار چالش جدی کرد. با پیش کشیدنِ پُرتکرارِ بحث پهپادهای ایرانی بارها ایران تحت فشار دیپلماتیک قرار گرفت. انتشار خبرِ ۱۹ مرداد۱۴۰۳ مبنی بر تحویل قریبالوقوعِ صدها موشک بالستیک (فتحِ ۳۶۰ با برد ۱۲۰ کیلومتر و سرجنگی ۱۵۰ کیلویی) توسط رویترز، برای ایران چه آوردهای داشت؟! یک پیش بینی از حرکت اخیر روسها، افزایش فشار به ایران برای اخذِ کمکهای بیشتر نظامی در بحران اوکراین است!
▪️۲. آیا توافقی میان ایران و غرب پس از ماجرای ترور هنیه در راه است که روسیه را علیرغم اطلاع از تبعاتِ مطرح کردن بحثِ دالانِ زنگزور، مجددا وادار به بیان آن کرده؟!
▪️۳. در ماجرای ترور فرماندهان ارشد ایرانی در سوریه کماکان روسها باید جبرانِ مافات کنند! (شاید رادارِ اس۴۰۰هایِ روسیِ مستقر در سوریه باید قبل از حادثه، پیغامی به ایرانیها میدادند!)
▪️۴. روسیه در منطقه بدون ارادهی ایران قادر به حرکتِ انفرادی نیست؛ اشتباهِ محاسباتی در برخی از مقامات ایران ناشی از فهمِ اشتباه این واقعیت دارد!
▪️۵. فعال شدن بحثِ زنگزور آنهم در حالی که یکی از کشورهای شمالی ایران مورد سوءظنِ در پرونده ترور هنیه است، کم از خیانتِ به ایران ندارد!
▪️۶. روسیه نباید چکِ سفید امضاءِ تعاملِ ابدیِ با ایران را داشته باشد یا مفروضِ قطعیِ او در رابطهی با جمهوری اسلامی، "هر اقدامی آنهم بدون پاسخ" باشد!
#علی_قلهکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوچک سازی مسکن، به نام مستضعفان و به کام سرمایهداران و سفته بازان!
حالا که عدهای سعی دارند با توجه به تغییرات انجام شده در وزارت راه و شهرسازی از آب گل آلود ماهی بگیرند و مجددا سیاست ویرانگر لانههای ۲۵ متری را به جریان بیاندازند عرض میشود که بحث آسیبهای اجتماعی فرهنگی این لانهها به کنار؛ بحث آثار ویرانگرش بر سبک زندگی ما هم به کنار؛ حتی از منظر اقتصادی هم این نوع کوچک سازیها نه تنها کمکی به حل مسئله مسکن نمیکند بلکه بالعکس، به تورم مسکن دامن نیز میزند! لطفا این ویدئو را مشاهده بفرمایید.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
🔹در اینکه رئیس سازمان بورس کار بسیار ناپسندی کرده اندکی تردید وجود ندارد. اما خطاب به عزبزانی که شعار مبارزه با ویژه خواری سر میدهند عرض میشود که یادمان نرفته که در تابستان ۱۳۹۹ که آقای روحانی مردم را در قله بورس دعوت به بورس میکرد در همان زمان، عدهای از ویژه خواران با بهرهمندی از انواع رانتهای اطلاعاتی، هزاران میلیارد تومان را با کدهای حقیقی و حقوقی خود از بورس خارج کردند و هزاران نفر را به خاک سیاه نشاندند و به رغم انواع و اقسام وعدهها، اسامی آنها نیز هرگز اعلام نشد!
🔹اینکه یک وام ۳ میلیارد تومانی را ویژه خواری بدانیم ولی در قبال هزاران میلیارد تومان چپاول مردم مظلوم توسط ویژه خواران در بورس سکوت کنیم برای بنده معنایی ندارد جز آنکه این نوع توییتها را صرفا دارای مصرف رسانهای بدانم! امیدوارم به پرونده همه ویژهخواران در هر سطح و در هر دولت و در هر زمانی (چه مرداد ۱۳۹۹ و چه شهریور ۱۴۰۳) فارغ از بازیهای رسانهای رسیدگی قاطع شود.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
#اختصاصی
🔹صفر تا صد وزارت رفاهِ "احمد میدری" تاکنون!
🔻تاریخ: ۱۵ شهریور ۱۴۰۳؛ ساعت ۲۳:۱۶
▪️۱۵ روز از رای اعتماد مجلس به احمد میدری گزینه پیشنهادی وزارت کار می گذرد. وی مانند عبدالملکی ۱۹۱ رای آورد؛ ۹۷ نماینده مجلس به وی رای اعتماد ندادند! عدد ۱۹۱ برای وزیر اسبق خوش یُمن نبود، انشالله برای میدری باشد! در خصوص شرایط حاکم بر وزارت رفاه، موارد زیر خواندنی است:
▪️۱. وزیر رفاه تاکنون هیچ تغییری در این وزارتخانه انجام نداده است، وی حتی با مدیرکل حوزه وزارتیِ صولت مرتضوی در حال همکاری است. چند نفری مانند محمدرضا علایی برادر سردار حسین علایی، بیژن رمضانی مشاور رسانه ای علی ربیعی و جواد رضوی رییس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری و کمال رضوی وی را همراهی می کنند که البته گویا "کمالِ رضوی" برای مدیر حوزه وزارتی نهایی شده است.
▪️۲. دو حلقه در حال حاضر اتاق فکر و به نوعی حلقه انتصابات وزارت را تشکیل میدهند؛ مهدی شیرزاد به همراه پدرش احمد، نماینده مجلس ششم، حسین نعیمی پور به همراه پدرش محمد نعیمی پور نماینده مجلس ششم، محمدرضا جلایی پور، نیما فاتح و کمال رضوی. این حلقه یک شب پس از رای اعتماد مجلس به میدری با وی جلسه تشکیل داده و بخشی از خطدهی را انجام دادند.
🔸حلقه دوم، علی ربیعی است؛ وی تمام تلاشش را کرد تا میدری را بر کرسی وزارت کار بنشاند. "عباد" پنج شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳ با میدری جلسهی شبانه داشته و بنظر در انتصابات خیلی موثر است. نظرات "حاجی میرزایی" همراستا با ربیعی و در حلقه دوم، دسته بندی می شود.
"حلقهی سوم" و "یک داماد!" نیز در انتصابات دخیلند که فعلا قصد پرداختن به آن را ندارم!
▪️۳. وزارت رفاه تاکنون صرفاً برای سازمان بهزیستی و مدیران کل استان ها فراخوان داده است. اینکه اعضای کمیته بررسیِ کنندهی رزومه ها چه کسانی هستند و معیار و ملاک ها چیست، نامشخص است! چرا برای صندوق بازنشستگی، صندوق فولاد، آینده ساز، شستا، معاونت رفاه، معاونت اشتغال، معاونت روابط کار، معاونت رفاه فراخوان اعلام نشده است؟! این مسئولیتها چگونه انتخاب می شوند؟ در مدل انتخاب وزرا، اعضای کمیته ها و شورای راهبری مشخص بودند، آیا اعلام فراخوان برای بهزیستی و ادارات کلِ استانی، برای تحت الشعاع قراردادن سایر انتصابات پنهانی- محلفی است؟! پیشنهاد می شود وزیر رفاه توئیتهای محمد فاضلی در مورد شفافیتِ کمیته ها را بخواند و عمل کند!
▪️۴. برای سازمان تامین اجتماعی سالاری، محسنیِ بندپی، کبیری، لطفی، میرزایی و علی حیدری گزینه هستند. "محمد ستاری فر" در انتخاب رئیس سازمان موثر است. همه فکر می کردند محسنیِ بندپی خیلی زود در سازمان مستقر شود که هنوز نشده است. فشار از بالا برای نصبِ "محمد کبیری" هم تاکنون جواب نداده است!
🔹محمد نصیری رئیس کنونی بهزیستی استان تهران که مورد حمایت خیریه بهشت امام رضا، یوسف اصلانی و حلقه پایداری است به همراه زینب نصیری همسر محمد رهبری عضو شورای راهبری گزینه های بهزیستی هستند. زینب نصیری هفته پیش به همراه بخشی از بانوان با وزیر رفاه دیدار داشته است. بی نظیر جلالی همسر فیروزآبادی هم در توئیتر در حال برجسته کردن فرید براتی، نحوی نژاد، نوع پرست، نفریه و دکتر حبیبی برای این سازمان است.
🔻معاون روابط کار احتمالاً با نظر خانه کارگر انتخاب می شود، صادقی فر، عرب مازار، مهدی مسکنی و سیاسی راد گزینه های صندوق بازنشستگی هستند. جعفر خیرخواهان برای معاونت رفاه، عیسی منصوری برای معاونت اشتغال و سازمان فنی و حرفه ای مطرح اند، البته در فقره فنی و حرفه ای، سلیمان پاک سرشت هم تلاشش را می کند.
🔹لطفی، سیاسی راد، محمدرضا رستمی مدیرعامل پیشین صندوق عشایر و از نزدیکان عباد، علی رستمی، دادفر، عارف نوروزی و مدیران عامل هلدینگ های تاصیکو و سیتا برای شستا مطرح اند. در فقره لطفی، سابقه اش در شستا و تحقیق و تفحص مجلس از این نهاد، مانع بزرگ است. شاید محمد رضوانی فر بهتر بتواند در مورد لطفی به میدری مشورت فکری بدهد!
🔻عده ای برای نشستن مهدی ابارشی بر صندوق عشایر و روستائیان کارزار راه انداخته اند، ولی رقیب قدری به نام صادقی فر دارد؛ احتمال انتصاب صادقی فر به دلیل قرار گرفتن فولاد خراسان در زیرمجموعه این صندوق زیاد است، اهل فن علت را می دانند. سمیه توحید لو و بی نظیر جلالی برای معاونت فرهنگی گزینه اند.
#علی_قلهکی
📌در ششمین سال کوچ جانسوز عالم فرهیخته و خطیب خود ساخته حجت الاسلام و المسلمین مرحوم حاج شیخ #حسن_عرفان همراه با همه عزیزانی که در غم هجرانش می سوزند، یاد پر فروغش را زنده نگه می داریم و بلندای روحش را از پروردگار مسئلت می کنیم.
https://eitaa.com/revayatbaghiesfahani
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری از سفر آیت الله خامنهای به روستای فردو قم در دوران ریاست جمهوری