هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
خاطرات هاشمی. دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۰
💠آقاى دكتر [کاظم] قدسى از مشهد آمد.با توضيح اهميت علوم ژنتيك، خواستار تصويب سياست كلى در مجمع [تشخیص مصلحت نظام]، براى تمركز و هدايت و تقويت تحقيقات و آموزش اين علوم و فنون استراتژيك شد وگفت، وقتى كه در انگلستان مشغول تحصيل بوده،آقايان [رحمان] دادمان، [حمیدرضا] جلایىپور و [محسن] ميردامادى و جمعى ديگر، تلاشهايى براى تقويت جريان ملىگرايى و لایيسم داشتند و امثال آقاي [عبدالکریم] سروش را به آنجا دعوت مىكردند. خواستار دعوت فارغالتحصيلان متعهد ايرانى در خارج شدكه امروز منزوىاند.
💠آقاى محمد هاشمى كشكویى، [از اقوام] براى خداحافظى آمد؛ عازم سفر عُمره است. [اعضای] هيأت مديره [شرکت] تعاونى مسكن ناجا [ نیروی انتظامی]، براى پيگيرى درخواست حل مشكل زمينشان با شهردارى تهران آمدند. آقايان [حسین] محلوجى، [وزیر سابق معادن و فلزات]، [علی] شكرريز و [محمود] جمالی، [نماینده سابق کاشان] آمدند.گفتند، استقبال از آیتالله خامنهاى در كاشان خيلى خوب بود و انتظار داشتند كه ايشان به تكميل طرح آبرسانى به كاشان كمك كنند كه هنوز قولى داده نشده.
💠آقاى [سیدکاظم] نورمفيدى، امامجمعه گرگان، تلفنى درخواست كردكه براى حل مشكل نامزدهاى انتخاباتى مياندورهاى استان گلستان كه از سوى شوراى نگهبان رد صلاحيت شدهاند، كمك شود وگفت، به هر درى زدهاند، نتيجهاى نگرفتهاند.
💠عصر، دكتر [مصطفی] معين، [وزیر علوم] و دكتر [جعفر] توفيقى، [معاون وزیر علوم] آمدند. درخواست كردند كه براى واداركردن دانشگاه آزاد اسلامى، براى تبعيت از محدوديت گسترش و عدم استفاده از گروه سه نفره براى تصويب رشتهها كمك كنم. گفتم، اگر به سرعت به پيشنهادهای آنها جواب بدهيد، نيازى به گروه سه نفره ندارند؛ با اينكه قانونى است. از كمبود اعتبارات تحقيقات گله دارند و كمى هم نگران پيشيگرفتن دختران بر پسران در قبولى هستند. دركنكور امسال، 62 درصد، دختر و 38 درصد، پسر قبول شدهاند و براى تأمين خوابگاه، مشكل ايجاد كرده؛ گرچه هنوز در مجموعه دانشگاهها، پسرها بيشترند، ولى اين روند اشكالاتى در اشتغال و ازدواج به وجود مىآورد.
💠در افغانستان، طالبان به سرعت فرار مىكنند و جبهه متحد جاى آنها را مىگيرند و به سوى كابل هم پيشروى مىكنند.گويا آمريكا نگران بهرهگيرى ايران از پيروزى جبهه متحد شده؛ چون پاكستان و آمريكا هنوز جايگزينى ندارند.
يك هواپيماى ايرباس آمريكا با 255 سرنشين و 9 خدمه، در شهر نيويورك سقوط كرده و همه سرنشينان كشته شدهاند و وضع فوقالعاده و هراس زيادى در آمريكا به وجود آمده و برنامههاى مجمع عمومى سازمان ملل دچار اختلال شده است.
#خاطرات_هاشمی
😶
مصباحیه ...
خاطرات هاشمی. دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۰ 💠آقاى دكتر [کاظم] قدسى از مشهد آمد.با توضيح اهميت علوم ژنتي
افزایش پذیرفته شدگان دختر در دانشگاهها در سال ۸۰...
رویه ی سیاه و تباهی که اینک به اوج خود رسیده است و ولنگاری کنونی در ازدواج، افزایش سن ازدواج، طلاق، اشتغال، بیکاری مردان، بدحجابی، بی بندوباری و... را رقم زده است...
😵💫😶
﷽ | #اوقات_خاص_استجابت_دعا
✨ لحظات رسیدن ستاره #کف_الخضیب
🌌 به وسط آسمان شهر قم
⏳ لحظات استجابت دعا : ۲۰:۴۷ الی ۲۰:۵۱
🌠 لحظه اوج استجابت دعا : ۲۰:۴۹
📆 سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳
📌 ساعت اعلامی زمان استخراج شده در شهر مقدس قم میباشد؛ لذا عزیزانی که در دیگر شهر ها حضور دارند از طریق #جدول_اختلاف_ساعات ، اختلاف شهر خودشان با قم را حساب کنند.
📱 میتوانید در موبایلتان هشدار تنظیم بفرمایید البته در کانال نیز اطلاع رسانی خواهد شد
💖 جهت تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان عج صلواتی هدیه کنید.
💠 @talieyehagholyaghin | موسسه طلیعه حق الیقین
🔺افقه فقها !!!
▫️آیتالله شبیری زنجانی:
💢#شهید_اول خیلی فوقالعاده بود اگر حواشی ایشان بر دروس را ملاحظه کنید، مبهوت میشوید که چقدر بر فقه احاطه دارد. ما کلمات قوم را طوطیوار یاد گرفتهایم. وقتی آقای بروجردی کلمات سابقین را معنا میکرد میفهمیدیم که آنها درست میگویند. از آقای شریعت اصفهانی نقل شده ایشان شهید اول را «افقه فقها» میدانستند.
🔹کتاب دروس شهید اول که ناتمام ماند - بعد از مراجعه به جواهر و همه کتابها، هنوز هم تازه است و مطالب زیادی در آن وجود دارد که در این کتابها نیامده است.
🔸 کتاب دروس کتاب تازهای است و بر فقیه لازم است که حتی بعد از مطالعه جواهر الکلام به دروس مراجعه کند و از مطالب ابتکاری آن بهره ببرد.
🌀شهید در بعضی از نسخ دروس حاشیههایی دارد که با «منه» مشخص شده است. این حواشی خیلی قوی است و مثلاً ذکر میکند که فلان مطلب در کجا ثمره دارد و یکدفعه حدود ده مورد از ثمرات آن را ذکر میکند. اینها شاهد بر احاطه فوقالعاده شهید بر فقه است و نشان میدهد که فقه مثل موم در دستش بود.
📚کتاب جرعهای از دریا جلد دوم صفحه ۳۰۹-۳٠۸.
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز سه شنبه
☀️ 22 #آبان ماه 1403 شمسی
🌙 10 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت عبدالله مازندرانی مجتهد شیعه و از حامیان نهضت مشروطه (۱۲۹۱ش)
➕ انتقال سیدحسن مدرس از خواف به کاشمر به دستور رضاخان (۱۳۱۶ش)
➕ یورش ساواک به منزل امام خمینی در قم و ربودن هزاران جلد کتاب و اسناد وی (۱۳۴۶ش)
➕ درگذشت سید مرتضی پسندیده
برادر بزرگتر امام خمینی و از فعالان سیاسی حوزه علمیه قم (۱۳۷۵ش)
➕ درگذشت سید ابراهیم احمدی موسوی زنجانی
فیلسوف، متكلم و فقیه شیعه (۱۳۷۸ش)
🌙 #قمری
➕ آغاز جنگ جمل در دوره خلافت امام علی(ع) توسط گروهی به رهبری عایشه (۳۶ق)
➕ درگذشت میرزا علیاکبر نوقانی
فقیه، متکلم و استاد حوزه علمیه مشهد (۱۳۷۰ق)
➕ درگذشت شیخ مهدی نوغانی از اساتید حوزه علمیه مشهد (۱۴۱۳ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰 درگذشت آیت الله میرزا #علی_اکبر_نوقانی فقیه، متکلم و استاد حوزه علمیه مشهد (۱۳۲۹ش)
🔷«میرزا علیاکبر نوقانی» (۱۳۷۰-۱۳۰۰ ق) عالم مجاهد، فقیه، شاعر و متکلم شیعه در قرن ۱۴ قمری است.
🔹وی در در سال ۱۳۰۰ هـ.ق در مشهد مقدس به دنیا آمد و تحصیلات حوزوی را در مشهد شروع کرد و تا ۲۷ سالگی در محضر اساتیدی چون شیخ حسنعلی تهرانی و سیدعباس شاهرودی ادامه داد و در سال ۱۳۲۷ق عازم نجف اشرف شد و از محضر محمدکاظم خراسانی، سید محمدکاظم یزدی و شریعت اصفهانی استفاده کرد و به درجه اجتهاد نایل آمد.
🔸ایشان در سال ۱۳۳۰ق به مشهد بازگشت و با قبول تولیت مدرسه نواب به تعلیم و تربیت طلاب و تبلبغ و ارشاد مردم مشغول شد.
🌀او به همراه زرگران مشهد در واقعه قیام مسجد گوهرشاد شرکت داشت.
◾️از آثار ایشان می توان به «سه مقاله» در رد دین یهود و نصارا،«دو مقاله» در رد مادیون و کمونیستها و تعلیقه بر شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید اشاره کرد.
🔅وی در شعر طبعی روان و ذوقی عارفانه داشت و در اشعار خود، به «فقیر» تخلص می کرد. شعر معروف ذیل درباره امام زمان (عج) از اوست:
▫️افسوس که عمری پی اغیار دویدیم
▫️از یار بماندیم و به مقصد نرسیدیم
▪️سرمایه ز کف رفت و تجارت ننمودیم
▪️جز حسرت و اندوه متاعی نخریدیم
▫️بس سعی نمودیم که بینیم رخ دوست
▫️جان ها به لب آمد رخ دلدار ندیدیم.
◾️ایشان سرانجام در شب دهم جمادی الاول ۱۳۷۰ هـ.ق (۲۸ بهمن ماه ۱۳۲۹ ش) وفات کرد و در دارالسعاده حرم امام رضا (ع) مدفون شد.
#زندگی_نامه
🔺معیشت خداپسندانه!
💢میرزا #علی_اکبر_نوقانی هنگام بازگشت از نجف به حرم حضرت على(علیه السلام) مشرّف مى شود و از مولاى متقیان مدد مى خواهد تا معیشتى خداپسندانه داشته باشد و از دین، ابزارى براى دنیا نسازد.
🌀وقتى به مشهد باز مى گردد، روزى به هنگام عبور از بازار، یکى از کسبه نوشته اى در اختیار ایشان قرار مى دهد و مى گوید: «این وقف نامه را مجد الاطباء ـ پسر عموى شما ـ نزد من گرو گذاشته است».
🔹مرورى به مضمون وقف نامه نشان مى دهد که سهمى از روستاى «سیس آباد» (مشهد) از املاک گوهر شاد خانم، دختر یوسف خان جلایر، مادر کلبعلى خان جلایر، جدّه مرحوم نوقانى، از سال 1210 هـ .ق. وقف تعظیم شعایر اسلامى شده است و برابر آن وقف نامه، تولیت موقوفه با اصلح و اورع اولاد است. میرزاى نوقانى تنها کسى بود که در آن زمان مى توانسته است تولیت موقوفه را ـ که دو سهم از بیست و چهار سهم قریه یاد شده واقع در بلوک تبادکان مشهد است ـ به عهده گیرد.
🔸وى در طول مدّت عمر خود با وجود مجوز، از وجوه برّیه و سهم امام استفاده نکرد و براى تأمین معاش خود از حقّ التّولیه موقوفه جدّه اش ـ موسوم به گوهرشاد خانم ـ استفاده مى کرد.
📚مجله نگاه حوزه، شماره 15 و 16، ص 5.
إلهی،
حرف هایم اگر مشوّش است،
از دیوانه پراکنده خوش است...
#الهی_نامه ۱۵۳
#عارف_کبیر_علامه_حسن_زاده_آملی
🌸🌸🌸🌸🌸