هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۰
🔸دیدارهای خانوادگی و روایت هاشمی از بازی فوتبال ایران
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ بيشتر وقت به مطالعه بولتنها و گزارشها گذشت. شب با جمعى از بستگان، میهمان محسن بوديم. انبار كتابهاى خاطرات چاپ شدهام را در طبقه بالاى منزل ديدم. خانه جديد فاطى را هم ديدم. فائزه، درصدد است منزل نيمهساز خود را بفروشد، چون توان مالى تكميل آن را ندارد و مىخواهد به منزل ارزانترى تبديل كند.
⭕️ امروز هواپيماى ديگرى در آمريكا ساقط شده و هنوز علت واقعى سقوط هواپيماى ايرباس300 را مشخص نكردهاند؛ اگر در اثر خرابكارى باشد، ترجيح مىدهند مبهم بماند كه نگرانىها را تشديد نكند و احتمال اينكه نيروهاى حفاظتى خود آمريكا هم زده باشند، مطرح شده؛ با احتمال اينكه فرضشده هواپيما ربوده شده بوده و در مسير زدن به جايى مثل سازمان ملل بوده است.
⭕️ شوراى امنيت سازمان ملل، قطعنامهاى دربارة آينده افغانستان تصويب كرده كه راه ورود نيروهاى صلحبان سازمان ملل را هموار مىكند، ولى جبهه متحدكهكابل را در اختيار دارد، مخالف حضور نيروهاى خارجى است و مىگويد، مسایل افغانستان بايد توسط افغانها حل شود. آمريكا تصريح كرده است كه طرفدار رياست ظاهرشاه بر افغانستان است و آقاى [برهانالدین] ربانى آن را ردكرده و مىگويد، او به عنوان يك شهروند، مىتواند در افغانستان باشد.
⭕️ طالبان هنوز در چند نقطه افغانستان، مقاومت مىكند و جبهه ائتلاف شرقى و جنوبى پشتونها هم در حال شكلگرفتن است. نيروهاى رزمى طرفدار جبهه متحد كه در ايران بودهاند، به تدريج به افغانستان برمىگردند و آقاى [قاسم] سليمانى، [فرمانده نیروی قدس سپاه] گفته، بخشى از نيروهاى القاعده، از طريق ايران، افغانستان را ترك مىكنند. پاكستان در مرز افغانستان، نيروى نظامى آورده و هنوز سفارت طالبان در پاكستان فعال است. مخالفان [پرویز] مشرف، [رییسجمهور پاکستان]، فردا را در پاكستان اعلام تظاهرات كردهاند؛ در مخالفت با اقدامات مشرف كه باعث اضمحلال طالبان شده است. خبرى منتشر شد كه هزار نفر از نيروهاى [قوم] هزارهجات، به داخل كابل وارد شدهاند.
⭕️ تيم فوتبال ايران، در مسابقه امروز يك بر هيچ تيم ايرلند را شكست داد، ولى به خاطر باخت دو بر صفر در ايرلند، نتوانست به جام جهانى برود و ايرلند رفت. مسابقه را تماشا كردم.
#خاطرات_هاشمی
😶
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز جمعه
☀️25 #آبان ماه 1403 شمسی
🌙 13 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت محمدتقی جعفری، فیلسوف، فقیه، مترجم و مفسر نهج البلاغه و مثنوی معنوی (۱۳۷۷ش)
➕ درگذشت محمدهادی امینی تراجمنگار و نویسنده کتاب مُعجَم رجالِ الفِکر و الاَدَبِ فی النجف و فرزند علامه امینی (۱۳۷۹ش)
➕ درگذشت سید مرتضی نجومی مجتهد شیعی، خطاط، نقاش و از اعضای فرهنگستان هنر ایران (۱۳۸۸ش)
🌙 #قمری
➕ شهادت حضرت فاطمه(س) به روایت ۷۵ روز (۱۱ق)
➕ درگذشت شیخ محمدتقی بافقی روحانی واعظ (۱۳۶۵ق)
➕ درگذشت سید هاشم رسولی محلاتی روحانی شیعه اهل ایران و نماینده دور دوم مجلس خبرگان رهبری (۱۴۴۱ق) .
او سالها عضو دفتر امام خمینی و رهبری بود.
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰 درگذشت #علامه_جعفری فیلسوف، فقیه، مترجم و مفسر نهج البلاغه (۱۳۷۷ش)
🔹محمدتقی جعفری مشهور به علامه جعفری (۱۳۰۲ - ۱۳۷۷ش)، حکیم، فیلسوف، متکلم، فقیه و اصولی شیعه در قرن ۱۵ ق است.
🔸وی در سال ۱۳۰۲ شمسی در تبریز به دنیا آمد و به علت هوش بالا، فقط کلاس 4 و 5 ابتدائی را به مدرسه رافت و سپس در مدرسه طالبه تبریز دروس طلبگی خود را آغاز کرد.
🔅ایشان در سال 1319 ش در 17 سالگی عازم تهران شد و به مدت سه سال مشغول دروس حوزوی شد و در سال 1322ش در 20 سالگی عازم قم شد و در همین سالها معمم گردید و در سال 1325ش در 23 سالگی عازم عتبات شد.
⚡️وی 11 سال در عتبات و یک سال در مشهد ساکن شد و از سال 1337 ش به تهران بازگشت و مشغول به تحقیق و تدریس شد.
🔷از مشهورترین اساتید وی می توان به امام خمینی، سیدمحسن حکیم، شیخ مرتضی طالقانی و سیدابوالقاسم خویی اشاره کرد.
🔶از شاگردان ایشان در دوره نجف می توان به سید محمدباقر صدر و محمدهادی امینی نجفی فرزند علامه امینی اشاره کرد.
💠ایشان با اندیشمندان غربی در ارتباط بود و با چندین شخصیت علمی خارجی از جمله «روژه گارودی»، «پروفسور عبدالسلام» و «پروفسور روزنتال» حدود ۱۰۰ مصاحبه انجام داد و مکاتبه هایی هم با «برتراند راسل» داشته است.
📚از ایشان بیش از 80 اثر علمی بر جای مانده است که مشهورترین آنها شرح و تفسیر نهج البلاغه در 27 جلد و تفسیر مثنوی معنوی می باشد. وی اولین کتاب خود را در 23 سالگی، بعد از دریافت اجازه اجتهادش منتشر کرد.
▪️ایشان سرانجام در در ۲۵ آبان ۱۳۷۷ش (26 رجب 1419ق) درگذشت و در دارالزهد حرم امام رضا (ع) مدفون شد.
#زندگی_نامه
🔺بوی تعفن!
🔹#علامه_جعفری در آخرین روزهای عمر جهت مداوا به نروژ رفته بود، یکی از دوستان پسرش؛ غلامرضا، آن دو را به شام دعوت کرد.
🔸 وقتی استاد و فرزندش سروقت در مهمانی حاضر شدند، علامه روی تعفن شدیدی را احساس کردند. اما صاحبخانه و پسر علامه چیزی احساس نمیکردند و منکر بودند. بالاخره علامه شام نخورده از خانه خارج شد.
💢صبح روز بعد دکتر غلامرضا جعفری فرزند استاد به دوستش زنگ زد تا از بابت جریان دیشب عذرخواهی کند. اما دوستش گفت: «من دیروز هر چه در بازار گشتم مرغ ذبح اسلامی پیدا نکردم، بهناچار از مرغهای معمولی استفاده کردم.
🌀از این که داشتم به شما مرغ نجس میدادم شرمنده بودم، اما وقتی شما شام نخورده رفتید خوشحال شدم».
📚کتاب فیلسوف شرق، ص۱۵۸- ۱۶۴.
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنرانی رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای کنگره بزرگداشت #علامه_جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پیام #میرزای_نائینی از عالم برزخ...
🎙به روایت #علامه_جعفری
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰حضرت فاطمه (علیها السّلام) فرمودند:
🔸مَن اَصعَدَ إلَی اللهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، اَهبَطَ اللهُ اَفضَلَ مَصلَحَتِه
🔹هر کس عبادت خالص خود را به سوی خداوند بالا فرستد (و پیشکش آستان او کند)، خدا هم بهترین مصلحت خود را بر او فرو می فرستد.
📗بحار الأنوار ج۶۸ ص۱۸۴
🔻شرح حدیث
🔸اگر گفته اند: «از تو حرکت، از خدا برکت» در زمینه ی مسائل عبادی و معنوی هم چنین است.
🔸خداوند عبادتهای ریایی و متظاهرانه را قبول نمی کند.اصلاً چنین عبادتی حالت «صعود» ندارد و بالا نمی رود و در حد و مرتبه ی زمین و مادیات و نفسانیات باقی می ماند.
🔸اما پروردگار خلوص در عبادت را می پذیرد و پاداش می دهد.
🔸اخلاص بالی می شود که اعمال را به پرواز در می آورد و تا عرش خدا می برد.کسی که بخواهد عبادتش پذیرفته ی خالق گردد، باید آن را به «اخلاص» مجهز کند تا زمینه ی صعود داشته باشد.
🔸خدا کریم است و به اقتضای کرم خویش آنچه را به مصلحت بنده ی مخلص خود بداند به او عطا می کند و از خزانه ی غیب و گنجینه ی جود خود به بنده اش ارزانی می دارد.
🔸انجام عمل خالص و عبادت بی ریا بسی دشوار است.
🔸عاملان گاهی در باتلاق ریا می افتند و اعمال گاهی به تظاهر و مردم فریبی و دنیاخواهی آلوده می شود.
🔸مخلصان هم به تعبیر روایات در «خطر عظیم» اند و ابلیس وسوسه گر پیوسته می کوشد تا نیتها را خراب و اعمال عبادی را آلوده به ریا کند.
🔸اگر بنده عبادت خالص به درگاه خدا بفرستد، او بهترین صلاح و مصلحت را به وی می بخشد.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#حدیث_زندگی ۴۳۸
🌷🌷🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی لاریجانی در لبنان
خبرنگار: حامل پیامی از رهبر انقلاب به نبیه بری(رئیس پارلمان لبنان) بودید؟
🔸لاریجانی: بله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خبرنگار: عدهای میگویند ایران از حمایت لبنان دست کشیده پاسخ شما چیست؟
🔸لاریجانی: فکر میکنم شما حرفهای شوخی را هم جدی میگیرید
📸 از قلب ضاحیه تا چیذر
🔹در مراسم عزاداری ایام فاطمیه در هیئت رایة العباس علیه السلام کتیبه ای سبز رنگ منقش به نام متبرک با فاطمة الزهرا(س) به عنوان دکور اصلی جلسه خودنمایی می کند.
🔻اما حکایت این بیرق نورانی شنیدنی است.
🔹این کتیبه زیبا مدت ها در محل شهادت رهبر بزرگ جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله و یارانش نصب شده بود و به تازگی پس از متبرک شدن در حرم حضرت زینب سلام الله علیها و حضرت رقیه سلام الله علیها زینت بخش روضه حضرت زهرا سلام الله علیها در امامزاده علی اکبر علیه السلام چیذر شده است.
🌹🌹🌹🥺
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خرس راه گم کرده از جاده چالوس سردرآورد
🔹امروز جمعه فیلم کوتاهی از حضور یک قلاده خرس قهوه ای خشمگین و راه گم کرده در جاده چالوس محدوده رستوران دربند در فضای مجازی بازنشر شد که این حیوان وحشی به یک خودروی متوقف شده هم خسارت وارد کرد.
😶
🌀 تداوم توهینهای کانالهای اهانتگر به مسئولین تراز اول کشور
❗️هتاکی و اهانت به فرماندهان و مشاوران نظامی، مسئولین امنیتی، اعضای مجلس خبرگان رهبری و بیت رهبری همچنان ادامه دارد!!
⁉️ بنظر شما پیامرسان #ایتا که یک پلتفرم داخلی و انقلابی است، چه وظایفی برای ساماندهی فضای مجازی و مقابله با توهین و و تهمت و افترا از سوی این کانالها دارد؟
‼️ مشخص نیست بسته و بازشدن مداوم این کانالها که در مواردی بیشتر به مشهورشدن و جریترشدن آنان میانجامد تا کجا ادامه خواهد داشت و بساط این #گروه_خشن و هتاک چه زمانی جمع خواهد شد؟!
#کاسب_تردید
Manahejj
😶 ظاهرا کانال شیطانی و خبیث "خبر مهم" هیچ مرزی برای افراط، فحاشی، تخریب، تهمت، توهین، دوقطبی سازی و تندروی قایل نیست...
آقای معاون وزیر! از جایگاه نائب رئیس کمیسیون عمران اولا انتظار دارم این ادعایتان را با ذکر زمان و مکان اثبات بفرمایید.
ثانیا بفرمایید که در صورت صحت چنین ادعایی، این خانهها مجموعا چه تعداد از چندصدهزار مسکنی است که در دولت قبل افتتاح شد و هدفتان از برجستهکردن چنین ادعایی و تشکیک در خدمات دولت شهید رئیسی دقیقا چیست؟!
ثالثا به شما توصیه میکنم که به جای لگد زدن به دولت قبل، تمرکزتان روی وظایف خودتان باشد که دوره شما نیز به سرعت در حال طی شدن است و زودتر از آنچه گمان میبرید شما را برای پاسخگویی درخصوص آمار و عملکرد خودتان فرا خواهیم خواند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
امتداد شاگردان علامه در انقلاب اسلامی
به مناسبت سالروز رحلت
🔸۲۴ آبان در تقویم رسمی کشورمان بهعنوان روز بزرگداشت آیتﷲ علامه «سید محمدحسین طباطبایی» ثبت شده است. علامه طباطبایی از سرآمدان حوزه علمیه قم در روزگار معاصر کنونی بود که با تفسیر المیزان شناخته میشود؛ اما آثار و خدمات او بیش از المیزان بود، هر چند که جایگاه المیزان قابلانکار نیست. حوزه علمیه قم عالمان برجستهای در طول حیات با برکت خود تربیت کرده است؛ اما کم بودند کسانی که ابعاد جامعی داشته باشند و علامه طباطبایی در کنار امام خمینی(ره) در ابعاد مختلف سرآمد بود. در روزگار مهجوریت فلسفه اهل فلسفه بود و همان روزگار هم دل در گروی عرفان داشت.
🔹اهمیت مکتب فکری علامه طباطبایی
اهمیت محمدحسین طباطبایی به جهت زنده کردن حکمت و فلسفه و تفسیر در حوزههای تشیع، بعد از دوره دودمان صفویان بوده است. بهویژه اینکه وی به بازگویی و شرح حکمت صدرایی بسنده نکرده، به تأسیس معرفتشناسی در این مکتب میپردازد. همچنین با انتشار کتب فراوان و تربیت شاگردان، در دوران مواجهه با اندیشههای غربی، نظیر مارکسیسم، به اندیشه دینی حیاتی دوباره بخشیده، حتی در نشر آن در مغربزمین نیز میکوشد.
از دیگر اتفاقات حیات فکری طباطبایی در دوره زندگی در قم، آمدن هانری کربن، از فرانسه به ایران و ملاقات با طباطبایی در قم و تهران است. این ملاقاتها که باعث شکلگیری حلقه فلسفی مهمی در آن دوران میشود، به همت هانری کربن تشکیل شد و بسیاری از فلاسفه بعدی ایران معاصر به همراه کربن نزد طباطبایی به فلسفهآموزی و مباحث عمیق فلسفی پرداختند. کربن فیلسوفی هایدگری بود که در پی پرسشهای بیپاسخ خود، در نهایت سر از ایران درآورده بود تا در حضور طباطبایی بهعنوان فیلسوفی شیعی، پاسخهایی برای پرسشهای بیجواب خود بیابد. خود کربن اذعان داشت که طباطبایی، پاسخهای دقیق و قانعکنندهای به او میدادهاست.
علامه طباطبایی اولین متفکر دوران معاصر است که به بحثهای معرفتشناسی پرداخته است. او در کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم به شبهات مکاتب سوفسطایی، شکاکیت و تجربهگرایی افراطی در عدم اعتماد به عقل در دریافت حقیقت پاسخ داده است و فلسفه اسلامی را نظام رئالیستی مبتنی بر عقلگرایی معرفی میکند. وی همچنین به نقش بیبدیل عقل در فهم حقایق دینی توجه دارد و نکات مهمی را در اینباره متذکر میشود. میتوان گفت علامه در دو جبهه از خردورزی دفاع کرده است، اول: در برابر حسگرایی و تجربهگرایی افراطی که در غرب به شکاکیت و نسبیتگرایی در همه حوزههای اعتقادی و اخلاقی منجر شد و دوم: در برابر ظاهرگرایان و اخباریونی که با بیاعتبارکردن حجت عقل وحی را نیز بیاعتبار کردند و به تعطیلی دین و عقل با هم رسیدند. بررسی موضع علامه موضوع این نوشتار است.
🔹شاگردان علامه
علامه طباطبایی شاگردان برجستهای تربیت کردند که بخش زیادی از این شاگردان بعد از انقلاب اسلامی مسوولیتهای کلان انقلاب را بر دوش گرفتند. آیتالله جوادی آملی، آیتﷲ محمد امامی کاشانی، محمد مؤمن قمی، محمد محمدی گیلانی،مصباح یزدی، محمد مفتح و شهید مرتضی مطهری بخشی از این شاگردان مهم علامه هستند که هر کدام نقش مهمی در تحولات جامعه ایران در دهه چهل و پنجاه ایفا کردند.
شهید مطهری بهعنوان یکی از اصلیترین شاگردان علامه طباطبایی تبدیل به نظریهپرداز انقلاب و مورد اعتمادترین فرد امام خمینی(ره) شد. بهنحویکه در بسیاری از تصمیمات دوران انقلاب مؤثر بود. در واقع شهید مطهری در انقلاب اسلامی، امتداد خط فکری علامه طباطبایی است. با اینکه علامه اهل موضعگیریهای تند و صریح سیاسی نبود؛ اما منش و گفتمانی که پایهگذاری کرد، درختی را آبیاری کرد که میوه آن درخت، انقلاب اسلامی بود. توجه علامه طباطبایی به فلسفه در روزگاری که مخالفان فلسفه در حوزه قدرت فزایندهای داشتند، از مهمترین نقطه عطفهای زندگی علمی ایشان است.
اما میراث علامه طباطبایی در روزگار کنونی جامعه ما کمتر به نسل جدید و به مخاطب تشنه معارف معرفی شده است. زندگی علمی و فردی علامه این ظرفیت را دارد که به جامعه بهعنوان یک الگو و نخبه فرهنگی و فکری معرفی و اسوه فعالان این عرصه شود؛ اما متأسفانه این مشکلی است که گریبان کشور ما را گرفته و آن این است که به داشتهها و سرمایههای خود کم توجه هستیم. این رویه باعث شده که امکان استفاده از این ذخایر علمی، فرهنگی و مذهبی در کشور برای مردم فراهم نشود. باید افسوس و حسرت خورد و آرزو کرد که نامگذاری امروز به نام علامه، تلاشی درخور و مؤثر برای کاستن از این مهجوریت علامه صاحب سبک ما باشد.
⚡️مشاهده متن کامل یادداشت:
Mobahesat.ir/24226
🔻🔻🔻
@mobahesat
از کیانوش سنجری؛ تا شاید تلنگری باشد...
حسین رونقی
کیانوش ساعت ۱:۰۲ دقیقه بامداد ۲۳ آبان در توییتی نوشت: «اگر تا ساعت ۷ غروب امروز چهارشنبه ۲۳ آبان سال ۱۴۰۳ فاطمه سپهری، نسرین شاکرمی، توماج صالحی و آرشام رضایی از زندان آزاد نشوند و خبر آزادیشان در سایت خبری قوه قضاییه منتشر نشود، من در اعتراض به دیکتاتوری خامنهای و شرکایش به زندگیام پایان خواهم داد. شاید تلنگری باشد. پاینده ایران.»
پس از آن، بلافاصله با کیانوش در تلگرام تماس گرفتم اما پاسخ نداد. بسیاری از دوستان هم تماس گرفته بودند ولی به کسی پاسخ نداده بود، ساعت ۱:۰۹ دقیقه با برادرش تماس گرفتم و ساعت ۱:۳۰ بامداد جواب داد و اظهار بیاطلاعی کرد و سپس گفت به خانه میرود. او گفت «مادر خانه است و کیانوش تنها نیست؛ من هم به خانه میروم. تا مطمئن شود کیانوش خوب است». ساعت ۲:۴۸ دقیقه بامداد، آقای جلیلیان وکیل مشترکم با کیانوش پیام داد و گفت نگران است. موضوع را به او گفتم و قرار شد صبح برویم و پیگیر شویم.
تا ساعت ۳ صبح با برادرش صحبت کردیم و تاکید کردم که اجازه خروج از خانه را به کیانوش ندهید، ساعت ۳:۰۱ دقیقه بامداد برادرش گفت: «خیالتون راحت من هستم». و مکالمه ما تمام شد.
تا ساعت ۵:۱۰ با دوستانی درگیر موضوع بودیم و پس از آن خوابیدم و صبح ساعت ۹:۵۷ دقیقه به برادر کیانوش پیام دادم اما پاسخی نداد، تلفنش نیز خاموش بود، پس از صحبت با وکیل مشترکم با کیانوش، آدرس را پیدا کردیم و ساعت ۱۲:۵۸ ظهر ۲۳ آبان به خانه کیانوش رسیدم، مادرش در را باز کرد جز این دو نفر کسی در خانه نبود. رفتم پیش کیانوش نشستم و حرف زدیم و... از نگرانی همه گفتم تا مسائلی که نیاز بود بازگو شود. فکر میکنم نیم ساعت بعد خانم عالیه مطلبزاده با آن حال جسمانی (که درگیر درمان سرطان هستند) آنجا آمدند. با کیانوش بودیم و صحبت کردیم تا ساعت ۱۴:۳۲ دقیقه از خانه خارج شدیم. به مادرش گفتیم که حواست باشد.
ساعت ۱۵:۰۹ دقیقه خانم رواندرمانگر کیانوش گفت که نزدیک است و میرسد، او که رسید کنار کیانوش بود و ما خیالمان راحتتر که یک شخص حرفهای آنجاست. ساعت ۱۹:۱۴ خانم روانشناس تماس گرفت و گفت که کیانوش او را پیچانده و رفته است، گفتم کجایید؟ گفت: «نزدیک چهارسو هستیم»، گفتم که من تا برسم طول میکشد؛ بدو بدو لباس پوشیدم و رفتم، در آن میان ساعت ۱۹:۲۰ کیانوش عکسی را در توییتر منتشر کرد و سپس نوشت: «الوعده وفا. هیچ کس نباید به خاطر بیان عقایدش زندانی شود. اعتراض حق هر شهروند ایرانیست. زندگی من پس از این توییت به پایان خواهد رسید اما فراموش نکنیم که ما برای عشق به زندگی جان داده و میدهیم، و نه مرگ. آرزومندم روزی ایرانیان بیدار و بر بردگی چیره شوند.
پاینده ایران».
ساعت ۱۹:۴۸ دقیقه خانم رواندرمانگر تماس گرفت و صدای فریاد و گریه میآمد. گفت: «تمام شد». ده دقیقه پس از آن دوستان گفتند باید اعلام کنیم، ساعت ۱۹:۵۸ در شرایطی سخت توییتی منتشر کردم که متن آن با دقت ننوشته شده بود. و بیان کردم که «کیانوش کشته شد.»
برخی مکالمات و رخدادها در این روایت درج نشده است.
🔻منتظرند بمیری تا با تو سلفی بگیرند
🔸هرچقدر اکانت #کیانوش_سنجری و مطالب مرتبطاش را میخوانم بیشتر سرم درد میگیرد.
چه روزگاری را گذرانده است.
🔹طفل معصوم بخاطر بی پولی و بی کاری و آوارگی، در توییتر از فروختن اکانت تا کارگری و نقاشی ساختمان را هم اعلام کرده ولی رفقایش خم به ابرویشان نیامده است.
🔸تاسف برانگیز اینکه با شرح حالهایی که رفقایش دارند مینویسند معلومست از آوارگی و بی پولی و تالمات روحیاش سالهاست همه مطلعند.
🔹رفیقاش علی عجمی ۴ سال پیش خودکشی کرد و حالا هم خودش!
تصورش هم غصه دار است که انگار همه منتظرند بالاخره بمیری تا بالا سر جنازهات سلفی بگیرند.
🔸دادسرا و دادگاه همینجوری یک شهروند معمولی را فرسوده میکند.
چه رسد به نوجوانی که از ۱۷ سالگی گرفتار زندان شده و بالاخره یک جا زیر این بار شانه خالی میکند.
درست است که زندان و انفرادی فرستادن آدمها در مملکت ما مثل آب خوردن شده ولی حقیقتا روح نوجوان تحمل چنین فشاری را ندارد.
🔹تمام مطالب مرتبطاش را مرتب میخوانم و افسردهتر میشوم ولی باز دستبردار نیستم.
این همذات پنداری شاید از اثرات زندان است.
🔸صحبت در مورد زندگی سختی که داشته و رویکردهای سیاسیاش در دوم خرداد و ۸۸ و سالهای گذشته به کنار!
ولی بالاخره آدم غصه میخورد.
بالاخره ما با هم هموطنایم!
🔹از یک طرف زندان و بازداشت و جنس برخوردهای امنیتی قضایی در داخل کشور و از یک طرف کف و سوت فاندبگیرها و رسانههای خارج نشین یک جوان را به رادیکالترین مواضع علیه ساختار سیاسی کشورش ترغیب کرده است.
با این تصور که حالا قهرمان یک ملت است و میخواهد آرزوهای ایران را برآورده کند.
🔸طبق معمول بعد از مدتی چنان مصرفاش کردهاند و در غربت دورش انداختهاند که مرورش هم غصه دار است.
هی به جزئیات اتاق محقرش نگاه میکنم.
🔹از بی پولی در یک روستای دورافتاده در تگزاس در مرز آمریکا ساکن بوده است.
حتی با امکانات اتاق ما در زندان تهران بزرگ وسط فشافویه قابل قیاس نیست.
🔸با هزار وعده و وعید آواره غربت شده و به چنان وضعی افتاده که حتی پول خرید بلیط نداشته است.
اینهمه برای #KingRezaPahalvi هشتگ زده تهاش که از دفتر شاه بالقوه درخواست کمک کرده ایمیلاش را با «بنال» جواب دادهاند.
همین شاه تخیلی که برای سگ سالومه پیام تسلیت فرستاد…
https://eitaa.com/makshufatmedia/45
✍وحید اشتری
📣یک روز بعد از حادثه؛
پیکر معدنکار آزادشهری خاکسپاری شد
📖مراسم تشییع و خاکسپاری «محمد گنجی وطن» معدنکار آزادشهری که در حادثه ریزش معدن جان خود را از دست داده بود در زادگاهش روستای «وطن» برگزار شد.
✍به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ مراسم تشییع و خاکسپاری «محمد گنجی وطن» معدنکار آزادشهری که در حادثه دیروز (پنجشنبه) ریزش معدن زغال سنگ «کلات شرق» بخش «چشمه ساران» این شهرستان جان خود را از دست داده بود در زادگاهش روستای «وطن» برگزار شد.
📎 http://golestanema.com/s/12/92132
🌹🌹🌹