فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرد فراموش نشدنی ...
#رئیسی_عزیز🥺
#ابراهیم_شهید🥺
🌹🌹🌹💔🖤🥺😭😭😭
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۰
بخش اول
🔸مشورت مسیح مهاجری در مورد اوضاع افغانستان و رویدادهای مرتبط با قوه قضاییه و روزنامه خراسان.
🔻اکراه او از پذیرش حکم ریاست هیات امنای روزنامه خراسان با امضای محمدی گلپایگانی رییس دفتر آیتالله خامنهای و توقع صدور حکم مستقیم از رهبری جالب و عجیب است.
🔻روزنامه خراسان قدیمی ترین روزنامه محلی ایران است که اکنون سراسری شده و اولین روزنامه در تاریخ اول تیر ۱۳۲۸ منتشر شده و تا یک سال پس از پیروزی انقلاب با مدیریت سابق به کار خود ادامه داد اما در خرداد ۱۳۵۹ به نفع تبصره ۸۲ نخست وزیری مصادره و به بنیاد مستضعفان واگذار شد و در سال ۱۳۶۸ صاحب امتیاز روزنامه تغییر و به نام بنیاد شهید صادر شد.
🔻در سال ۱۳۶۵ سید ابوالفضل موسویان و در سال ۱۳۷۰ حسین غزالی معاون فرهنگی این بنیاد مدیرمسئول این روزنامه شدند امادر سال ۱۳۸۰ روزنامه تحت پوشش دفتر رهبر جمهوری اسلامی شد و موسسه فرهنگی هنری خراسان با تشکیل هیات امنا مرکب از مسیح مهاجری، مهدوی عادلی، رزمی، حسین غزالی و محمد سعید احدیان به ثبت رسید و کوروش شجاعی مدیرمسئول و مهدوی عادلی مدیرعامل موسسه شدند.
🔸دیدار مشورتی سید رضا زوارهای در مورد طرح سه فوریتی اصلاح قانون انتخابات
🔸استدعای سردار ابراهیم مداحی در مورد ارتباط مستقیم رابطان مجمع با قوای سه گانه با هاشمی و شرکت در جلسات مجمع
🔸دیدار قاریان قرآن کریم با هاشمی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ آقاى مسيح مهاجرى، [مشاور اجتماعی رییسجمهور و مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی] آمد. در مورد مسایل افغانستان، قوه قضایيه و روزنامه خراسان مطالبى داشت. به دستور رهبرى وضع روزنامه خراسان را بررسىكرده و نتيجه اين شده كه هيأت امنایى تشكيل شود كه بركار آقاى [حسین] غزالى، [مدیرمسئول روزنامه خراسان]، نظارت و سياست روزنامه را مشخص كنند و روزنامه از كميته امداد [امام خمینی] منفك شود. آقاى مهاجرى را ریيس هيأت امنا كردهاند، ولى چون حكم ايشان به امضاى آقاى [غلامحسین] محمدىگلپايگانى، [رییس دفتر رهبری] است، مايل نيست بپذيرد؛ انتظار دارد رهبرى حكم مىدادهاند.
⭕️ آقاى [سیدرضا] زوارهاى، [عضو شورای نگهبان] آمد. در مورد طرح سه فوريتى [اصلاح قانون انتخابات] و نيز از سوءعملكرد دولت و مجلس، مطالبى داشت. آقايان [ابراهیم] مداحى، [معاون دبير مجمع تشخيص مصلحت در امور مجلس] و بهمنى، [كارشناس مجمع] آمدند. خواستند، افرادى كه از مجمع، رابط با قواى سهگانه هستند، بتوانند بيشتر با من در تماس باشند كه سياست مجمع را بدانند و خواستههاى آنها را هم به من منعكسكنند؛ توقع داشتند، در جلسات مجمع هم شركت كنند.
⭕️ عصر قاريان قرآن آمدند. چند نفر قارى خوب و منجمله دو نفر از قاريان مصر، قرآن خواندند و دو دختر خردسال حافظ قرآن هم به سئوال حضار جواب دادند. من هم صحبت كوتاهى دربارة قرآن داشتم. برنامه مستقيماً از شبكه سيماى قرآن پخش مىشد. پس از نماز جماعت، با هم افطار كرديم و هدايايى داده شد. آقاى [ابراهیم] امينى هم از قم براى شركت در جلسه مجمع آمده بودند كه در افطار ما هم بودند. ضمناً دربارة دستور جلسه، ملاحظاتى را مطرح كردند.
#خاطرات_هاشمی
😶
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۰
بخش دوم
🔸ودر نهایت تشکیل جلسه مجمع تشخیص برای حل اختلاف بین شورای نگهبان و مجلس و با نظر آیتالله خامنهای و سایر رایزنیها رای به نفع شورای نگهبان صادر شد و این تصمیم به حدی مهم بوده که هاشمی شخصا اطلاعیه مجمع را ویرایش میکند.
🔻در این جلسه تاریخی که چهار ساعت طول کشید علاوه بر سران سه قوه و اکثریت اعضای مجمع، نمایندگانی از مجلس و وزیر کشور حضور داشتند ابتدا گزارش کمیسیون سیاسی و دفاعی وامنیتی مجمع به اطلاع اعضا رسید.
🔻 سپس دبیر شورای نگهبان و شیخ مهدی کروبی و شیخ مجید انصاری نظرات خود را بیان و موسوی لاری وزیر کشور هم استدلالهای خود در مورد الحاق ۳تبصره به ماده ۵۲ قانون انتخابات مجلس را مطرح کرد.
🔻در نهایت اعضای مجمع با اکثریت آرا با توجه به کفایت مصوبه قبلی مجمع در سال ۱۳۷۸ در مورد داوطلبان رد صلاحیت شده نیازی به مصوبه جدیدی ندیدند و ضرورتی برای مصوبه دیگری که به نظر شورای نگهبان مخالف شرع و قانون اساسی اعلام شده ندیدند و به همین دلیل قرارشد انتخابات #استان_گلستان طبق روال در نهم آذر۱۳۸۰ انجام شود.
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ ساعت شش و نیم، جلسه مجمع [تشخیص مصلحت نظام] شروع شد. دربارة طرح سهفوريتى مجلس در مورد صلاحيت نامزدهاى انتخابات كه شوراى نگهبان آن را ردكرده، چهار ساعت بحث جدى داشتيم. مجلسيان مىخواهند حق احراز يا ردصلاحيت شوراى نگهبان را محدود كنند. آقايان [سیدمحمد] خاتمى، [مهدی] كروبى، مهندس [میرحسین] موسوى و مجيد انصارى، صحبتهاى مفصلى داشتند و جوابهاى شوراى نگهبان و كميسيون هم خوب بود. فقط شش نفر به نفع مجلس رأى دادند.
⭕️ متن خبر [جلسه امروز] مجمع را اصلاح كردم. مسأله حساس و مهم است. محافل سياسى داخلى و خارجى به نتايج جلسه امشب مجمع چشم دوختهاند و بحثهاى پُرهيجانى در پيش داريم؛ گرچه مجمع مىگويد كه همان مصوبه قبلى مجمع، مىتواند نظر مجلس را تأمين كند، ولى معلوم است كه قانع نخواهند شد و احتمال طرح رفراندوم ميرود.
⭕️ كنفرانس بُن دربارة افغانستان، امروز شروع به كار كرد. به نظر مىرسد، سازمان ملل و غربىها، با برنامه پيش مىروند و اعلام شد كه در جريان شورش طالبان اسير در قلعهجنگى مزار شريف، 1500 نفر از آنها كشته شدهاند و عمدتاً در اثر بمباران آمريكا و اين مىتواند باعث رسوايى براى آمريكا باشد؛گرچه در اين شرايط،كسى پيگيرى نمىكند.
⭕️ در فلسطين، در شمال اسرایيل، با حمله مسلحانه، جمع زيادى از اسرایيلىها را مجروح كردند و دو نفر را به انتقام خون ابوالنهور كشتند.
#خاطرات_هاشمی
😶
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 7 #آذر ماه 1403 شمسی
🌙 25 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت شیخ عبدالکریم خویینی زنجانی، فقیه، واعظ و استاد حوزه علمیه در زنجان و قم(۱۳۳۰ش)
➕ درگذشت سید محمدنقی شاهرخی از اعضای مجلس خبرگان رهبری، مجمع جهانی اهلبیت، و مجمع تقریب مذاهب اسلامی (۱۳۹۵ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت نورالدین علی بن عبدالعالی عاملی (ابن مفلح) از فقهای شیعه (۹۳۸ق)
➕ درگذشت میرزا محمد فیض قمی از فقهای شیعه و اساتید حوزه علمیه قم (۱۳۷۰ق)
➕ درگذشت سید محمدباقر امامی کرونی از فقهای شیعه. (۱۴۲۸ق)
➕ درگذشت سید حسن طباطبایی قمی، از مراجع تقلید و از مبارزان و زندانیان سیاسی حکومت پهلوی و منتقد امام خمینی در بعد از انقلاب (۱۴۲۸ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰 درگذشت #سیدمحمدنقی_شاهرخی از اعضای مجلس خبرگان رهبری و مجمع جهانی اهلبیت (۱۳۹۵ش)
💠سید محمدنقی شاهرخی (۱۳۱۳-۱۳۹۵ش) عضو مجلس خبرگان رهبری، اولین امام جمعه خرمآباد و نماینده اولین دوره مجلس شورای اسلامی ایران بود. عضو مجمع جهانی اهلبیت، نماینده تامالاختیار امام خمینی و حاکم شرع در بروجرد و بروجن و ۲۵ سال نماینده ولیفقیه در کشورهای جنوب آسیا است.
🔅ایشان در اردیبهشت سال ۱۳۱۳ش در خرمآباد به دنیا آمد و 14 سالگی تحصیلات علوم دینی را در بروجرد آغاز کرد و پس از دو سال در سال 1329ش وارد حوزه علمیه قم شد.
🔹او در حوزه علمیه قم نزد آیات عظام آیت الله بروجردی، امام خمینی، سید محمد محقق داماد و گلپایگانی درس خواند و در سن ۲۷ سالگی از مرتضی حائری یزدی، اجازه اجتهاد دریافت کرد.
🔸وی بیش از شصت سال در حوزه علمیه قم به تحصیل و تدریس دروس مختلف حوزوی مشغول بود.
🌀ایشان در سال ۱۳۶۹ش از طرف رهبر معظم انقلاب به عنوان نماینده ولی فقیه به کشورهای جنوب شرق آسیا همچون بنگلادش، تایلند، میانمار و سریلانکا اعزام شد.
⚡️از مهمترین اقدامات وی در خارج از کشور، تأسیس کتابخانه چندین هزار جلدی در داکا مرکز بنگلادش، تأسیس مدرسه بین المللی ایران و مؤسسه بینالمللی دارالقرآن در بنگلادش می باشد.
📚از او تألیفاتی در زمینههای مختلف علمی چاپ شده است. صلوات الجماعة، سلسله دروسی از خارج اصول، عدم تحریف قرآن و نماز مسافر از جمله آنها است.
▪️ایشان سرانجام در ۷ آذر ۱۳۹۵ش ( 27 صفر 1438ق) درگذشت و حرم حضرت معصومه(س) دفن شد.
#زندگی_نامه
22.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#مستند زندگی آیت الله #سیدمحمدنقی_شاهرخی