🔴محسن منصوری استاندار تهران شد/ اولین استاندار دهه شصتی دولت سیزدهم به پایتخت آمد
♦️با پیشنهاد وزارت کشور و رای اعتماد هیات وزیران، مهندس محسن منصوری به عنوان استاندار تهران تعیین شد. وی از جمله مدیران کارآمد جوان انقلابی است که در سالهای اخیر مسئولیتهای کلان محلی و ملی را برعهده داشته است.
♦️منصوری متولد سال ۱۳۶۳ از شهرستان ورامین و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی از دانشگاه تهران و مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید از دانشگاه شهید رجایی است.
♦️وی همچنین هفته گذشته با حکم رئیسجمهور عضو شورای عالی هلال احمر شده بود.
◀️ وی پیش از این معاون بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره بنیاد علوی، مدیرعامل و عضو مؤسس و هیأت مدیره بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، مشاور نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان ورامین بوده است.
🔴دکتر #سعید_محمد که پیش از این دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور شده بود، با حکم آیتالله #رئیسی به عنوان مشاور رئیسجمهور در امور مناطق آزاد نیز منصوب شد.
#کلام_ولی
⚠️ ایدهآلخواهی افراطی
🔺دخترها و پسرها به دنبال ایده آل نباشند. در امر ازدواج، هیچ کس ایده آل نیست.
🥀 انسان نمیتواند ایده آل خود را پیدا کند. باید بسازند و زندگی کنند. خداوند ان شاء الله زندگی را شیرین خواهد کرد و به آنها برکت خواهد داد و ان شاء الله مورد رضای الهی قرار خواهند گرفت.
📚 امام خامنه ای مدظله العالی، ۱۳۷۶/۰۹/۰۶
💠 توصیه های امام رضا علیه السلام در خصوص نماز
🌹بپرهیزید از این که در نماز سستی و تنبلی کنید و یا حدودش را ضایع کنید یا از روی دستپاچگی رکوع و سجده نماز را آن چنان بجا آورید که گویی همچون خروس منقار می زنید یا این که نماز را سبک بشمارید یا این که به جای نماز به امور دنیوی مشغول شوید و یا در غیر وقت نماز بخوانید.
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: از من نیست کسی که نمازش را سبک بشمارد. قسم به خدا بر حوض کوثر بر من نخواهد رسید.
🌷ایاک أَنْ تَکسَلَ عَنْهَا أَوْ تَتَوَانَی فِیهَا أَوْ تَتَهَاوَنَ بِحَقِّهَا أَوْ تُضَیعَ حَدَّهَا وَ حُدُودَهَا أَوْ تَنْقُرَهَا نَقْرَ الدِّیک أَوْ تَسْتَخِفَّ بِهَا أَوْ تَشْتَغِلَ عَنْهَا بِشَی ءٍ مِنْ عَرَضِ الدُّنْیا أَوْ تُصَلِّی بِغَیرِ وَقْتِهَا، قال رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم)، لَیسَ مِنِّی مَنِ اسْتَخَفَّ بِصَلَاتِهِ لَا یَرِدُ عَلَی الْحَوْضَ لَا وَ اللَّهِ.
📚 مستدرک الوسایل، ج1، ص۱۷۲
✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
🔰 بزرگداشت علامه ذوالفنون
آیت الله حسن زاده آملی
◼️ با حضور بیت آیت الله حسن زاده آملی و سخنرانی شاگردان و شخصیتهای علمی و فرهنگی، در مجموعه فرهنگی سرچشمه تهران برگزار خواهد شد.
سخنرانان: اساتید محترم آقایان تحریری، رمضانی، عباسی خراسانی، خسروپناه و یزدانپناه
زمان: دوشنبه ۱۹ مهر، بعد از نماز مغرب و عشا
مکان: تهران، مجموعه فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیر (سرچشمه)
◽️جلسه به صورت حضوری و با رعایت شیوهنامههای بهداشتی برگزار خواهد شد.
#علامه_حسن_زاده_آملی
بررسی شخصیت علامه حسن زاده آملی در علم تفسیر.mp3
3.24M
🔰 بزرگداشت علامه ذوالفنون علامه حسن زاده آملی
🔹 استاد یزدان پناه در اولین جلسه درس شرح تفسیر المیزان در سال تحصیلی 1401-1400 به پاسداشت مقام علمی استادشان علامه ذوالفنون آیت الله حسن زاده آملی، به تبیین ابعاد شخصیت ایشان در علم تفسیر پرداختند.
▫️ اشاره ای به تبیین راه و چگونگی اجتهاد در معارف
#علامه_حسن_زاده_آملی
#استاد_یزدان_پناه
https://eitaa.com/nasimehekmat
۷_مهر_۱۴۰۰.mp3
47.76M
⚫️مراسم سوگواری
حضرت علامه حسن زاده آملی
استاد صمدی آملی
مسجد حضرت علی اصغر
فرهنگشهر مازندران.
۷ مهر ۱۴۰۰
ostadsamadi_amoli
✅ پیام تشکر فرزندان علامه حسن زاده
💠 «بسم الله الرحمن الرحیم»
⚫ قال الحکیم (جلّت عظمته)؛
انا لا نضیع اجر من احسن عملا
مصیبت ارتحال علامه فقید، عبد صالح، حضرت آیت الله علامه حسن زاده آملی «طیب الله نفسه الزکیه»، منحصر به بیت و زادگاه ایشان نبوده است، چنان که خود در تفسیر والجبال أوتادا (نبا/۷) فرمودند:
"در این عصر محمدی(ص) می بینید که تک تک مردانی پیدا می شوند که اوتاد زمین اند. این اوتاد، آحادی در بین مردم هستند که کوههای اجتماع و ملجأ و پناهگاه اند."
همراهی، همدلی، همدردی و تسلیت و تعزیت مردم بزرگوار و عزیز ایران در ارتحال این عالم ربانی، حکیم الهی و علامه ذوالفنون قابل وصف نیست. ضمن حمد و ستایش بیکران خدای سبحان، برای همه الطاف، عنایت ها و نعمتهای بی پایان، بدینوسیله از مقام معظم رهبری(دامت برکاته)، حضرات مراجع عظام، رؤسای محترم کشوری و لشکری، رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت، رئیس محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه، سایر مسئولین محترم نظام در رده های مختلف، ائمه جمعه سراسر کشور، نمایندگان ولی فقیه در نهادها و سازمان ها، صدا و سیما به خصوص رئیس محترم صدا و سیمای مازندران، شاگردان، عالمان، فرهیختگان و طلاب مکرم، شعرا و هنرمندان، اساتید حوزه و دانشگاه، دانشگاهیان، پزشکان و دانشجویان محترم، علاقه مندان ایشان در کشورهای مختلف و سایر قشرهای مردم عزیز ایران، به خصوص مردم شریف ایرا و آمل و مازندران که با حضور در مراسم تشییع و تدفین و مجالس ترحیم و تکریم و ارسال پیام تسلیت، اظهار همدردی کرده و موجب تسلای خاطر بازماندگان شدند، کمال تشکر را داریم و سلامت، سعادت، عافیت و عاقبت بخیری همگان را از درگاه ایزد منان مسألت داریم.
شاید تسکین دل همه ما، غزل ایشان باشد با این مطلع:
◾مژده ای دل که شب هجر به پایان آمد
پیک روح القُدُس از جانب جانان آمد
و مقطع:
◾حمدُ لِلّه که حَسَن تا زِ ندایِ خوشِ دوست
ارجعی را بشنیده است، غزلخوان آمد
🖤 بیت مرحوم آیت الله علامه حسن زاده آملی
اول ربیع الأول ۱۴۴۳
مصادف با ۱۶ مهرماه ۱۴۰۰
💢 علامه حسن زاده، عرفان را همان معرفت نفس میدانست
🔹 علامه آثار گرانسگ فراوان عرفانی، فلسفی، کلامی، تفسیری، روایی، رجالی، فقهی، ادبی و آثار متفرقه دیگر از خود بجای گذاشتهاند.
متن کامل در 👇👇👇
https://rasanews.ir/002tuz
🔰 روایتی عجیب از کمک علامه حسن زاده به یک همدانی
🔹یکی از اهالی همدان پس از بیرون رفتن فرزندش از منزل و عدم بازگشتش به مدت طولانی، بسیار نگران بود و برای پیدا کردن او نزد کسانی که نسبت به علم غریبه آشنایی داشتند رفت و همه آنها نیز متفقالقول بر مرگ او تاکید داشتند.
به پیشنهاد یکی از دوستان همراه با این پدر نزد علامه حسن زاده در زادگاه ایشان روستای ایرا رفتیم و علامه با دیدن این فرد ضمن تاکید بر اینکه فرزندشان زنده است، فرمودند "بنده توسل میگیرم تا ان شاءالله زودتر به خانه برگردد" و همین اتفاق نیز افتاد و سه روز بعد فرزند به منزل برگشت.
🔹زمانی دیگر که در خدمت علامه حسن زاده بودم ایشان خاطرهای را از وصیت علامه طباطبایی نسبت به خودشان مطرح کردند و فرمودند: پس از رحلت علامه طباطبایی، بنده موظف بودم تا تمامی یادداشت های استاد خود را جمع آوری کنم. روزی که این کار تمام شد، کیسهای پر از کاغذ پارهها را با خود جمع کردم و خطاب به فرزندان علامه طباطبایی گفتم که این کاغذها نامههای توهین مردم نسبت به پدر شما است و آنها را با خود میبرم تا شما با دیدن آنها ناراحت نشوید.
(آیتالله طه محمدی، خبرگزاری حوزه)
مصباحیه ...
🔴دو خاطره اسطرلابی از علامه حسنزاده آملی 🖊احمدحسین شریفی 🔲مقدمه: اسطرلاب به معنای «ستارهیاب» است
🔴دو خاطره اسطرلابی از علامه حسنزاده آملی
🖊احمدحسین شریفی
⭕️خاطره دوم:
🔶 علامه حسنزاده میفرمودند هنگامی که در محضر علامه شعرانی ریاضیات و هیأت میخواندم، مدرسه مروی دستگاه اسطرلابی داشت که به امانت در اختیار من بود و علامه شعرانی هم از روی آن تدریس میکرد. به دلیل شوق و علاقهای که به این موضوعات داشتم تصمیم گرفتم خودم یک دستگاه اسطرلاب تهیه کنم. در برخی از عتیقهفروشیها چند دستگاه اسطرلاب دیدم که رنگ ظاهری آنها نشان از قدمتشان میداد. حتی امضای برخی از علمای پیشین در پای برخی از آنها بود! اما هر کدام را که بررسی میکردم و اجزاء و اَشکال روی آن را مشاهده میکردم، با موازین ریاضی و قواعد اسطرلاب سازگار نبود! و اَشکال و اسامی زایدی بر روی برخی از آنها بود که هیچ ربطی به اسطرلاب نداشت.
#علامه_حسنزاده میفرمود بالاخره به گونهای متوجه شدم که شخصی به نام .... (نام آن شخص را ذکر نمیکرد) در یکی از خیابانهای تهران این اسطرلابها را درست میکند و با لطایف الحیلی آنها را به شکل دستگاههایی قدیمی درمیآورد! (در سرکه میاندازد و سپس مدتی زیر خاک میگذارد که رنگ برنج آن تغییر میکند و حالت کهنگی به خود میگیرد).
روزی به مغازه او رفتم و دیدم که به صورتی کاملاً ناشیانه و غیر علمی از روی برخی ابزارها و اَشکال، مشغول اسطرلابسازی است! با رعایت ادب و با ملاطفت و دلسوزی به او گفتم: «من چندین دستگاه ساخته شما را دیدهام و به فریبکاری و نیرنگ شما هم پی بردهام. شما پیرمرد شدهای، با این کار داری هم به خودت ظلم میکنی و هم به دیگران خیانت میکنی! شما که هم قلمزنی ماهر و هم هنرمندی حاذق هستید، چرا پی کار درستی را نمیگیرید؟! چرا به خودت و دیگران خیانت میکنی؟!»
🔸با او خداحافظی کردم و رفتم. هر چند بعدها هم در چندین نوبت دیدم که دست از کار خود نکشیده و همچنان مشغول تولید اسطرلابهای قلابی است!تعجبآورتر اینکه در جایی دیدم شخصی از روی همان اسطرلابهای قلابی آن مرد، مشغول تعیین جهت قبله یکی از مساجد است! و خدا میداند که همین سودجویی و بیتقوایی آن هنرمند غیر متعهد موجب چه انحرافات دیگری شده است!
✅ تو نيكو صورت و نيكو سيرت و نيكو سريرتى!
الحمد لله كه در مبارك سحر ليله چهارشنبه هفدهم ربيع المود ۱۴۰۲ ه ق، مطابق بيست و سوم ديماه ۱۳۶۰ ه ش، شب فرخنده ميلاد خاتم انبياء صلى الله عليه و آله، و وصى او صادق آل محمد عليه الصلوه والسلام كه به ترقيم(=نوشتن) اين رساله [انه الحق]- بعنوان يادنامه مفسر كبير، آيت علم و دين، فخر اسلام، استاد علامه طباطبائى رضوان الله تعالى عليه كه شب شصتم از رحلت آن جناب بود، اشتغال داشتم، مثال مباركش با سيماى نورانى، برايم متمثّل شد، و تفقّدى فرمودند و با لهجهاى شيرين و دل نشين، از حُسنِ سيرت و سريرتم بشارتم دادند، و فرمودند:
تو نيكو صورت و نيكو سيرت و نيكو سريرتى!
تا چند لحظهاى در حضور انورش مشرّف بودم.
رساله انه الحق، ص۱۳۷،حسن حسن زاده آملی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹توصیه حضرت علامه حسن زاده
به فرزندش راجع به همسر و فرزندان ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خاطره ای از حضور علامه
حسن زاده آملی در آرامگاه باباطاهر...
🌸🌸🌸🌸🌸
💠نعمت مضاعف
آیت الله #مصباح :
🔸اقل کاری که می بایست در مقابل #نعمت ها انجام داد شکر است که کلمه «لعلکم تشکرون» در #قرآن مکرر ذکر شده اما شرط اول شکر کردن این است که آدم نعمت را درست درک کند و ارزیابی کند؛ تا نداند این چه نعمتی است و چقدر می ارزد نمی تواند شکر متناسب با آن را انجام دهد.یکی از نعمت های مضاعف الهی این است که خدا شرایطی فراهم می کند تا مردم نعمت هایش را بشناسند.
۱۳۹۹/۰۳/۰۶
🔺مجموعه بیانات حضرت آیت الله مصباح درباره ویروس کرونا با عنوان #ویروس_هدفمند ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری | حکمت سختی ها
🔺 مجموعه بیانات مرحوم آیت الله مصباح یزدی درباره ویروس #کرونا با عنوان #ویروس_هدفمند
#کرسی_علمی_ترویجی152
✳️ گروه علمی «مدیریت» مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با همکاری دبیرخانه هیئت حمایت از کرسیها برگزار میکند
✅ موضوع: مقایسه دیدگاههای علامه مصباح یزدی(ره) و محمد نقیب العطاس در زمینه علوم انسانی اسلامی
👤 ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمين آقای دكتر محمدمهدی نادری
👤 ناقد اول: حجت الاسلام و المسلمين آقای دكتر علی مصباح
👤 ناقد دوم: حجت الاسلام و المسلمين آقای دكتر صفدر الهی راد
👤 مدیر کرسی: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمدحسین شیخی
🗓 دوشنبه 19 مهرماه 1400 ⏰ 8:30
🔷 رزومه علمی آقای دكتر محمدمهدی نادری
🌐 https://asatid.iki.ac.ir/?prof=1268
🌐 درگاه مجازی شرکت در کرسی علمی👇👇👇
🔸 میهمانان محترم:
iki.ac.ir/su/?u=1
🔸 ورود اعضای پرتال:
http://person.iki.ac.ir/Manage/OnlineMeeting/OnlineMeeting.aspx
#کرسی_علمی_ترویجی
didgahhayeattas-korsi152.pdf
505K
✳️ فایل كرسی 152
✅ دیدگاههای محمد نقیب العطاس
tashbohatvaefterghaj-korsi152.pdf
305.3K
✳️ فایل كرسی 152
✅ تشابهات و افتراقات
💢 نقد محقق عدالتخواه، استاد محسن قنبریان بر بیانات اخیر احمد خاتمی را 👈 اینجا بخوانید
#درک_ناصواب_از_حکومت_علوی
#توجیهات_تاسفآور
#تخدیرشدگان
https://eitaa.com/m_ghanbarian/2472
💠 فرق خلاف شرع های ج.ا با حکومت علی(ع)؟!
#سخنی_با_آیت_الله_خاتمی
۱/۳
🎙آیت الله سید احمد خاتمی فرموده اند:
• "نظام ما مصداق دولت حق است؛ که رهبر بزرگی دارد که عاشق بی قرار اهل بیت و شهادت است و ۲ساعت مانده به اذان صبح مشغول راز و نیاز با خداست و رئیس جمهوری دارد که حتی در روزهای جمعه و تعطیل به مناطق مختلف بخصوص محروم سرکشی می کند"
•" در عین حال مشکلات، گرفتاری، اختلاس، بی تدبیری و قیمت های افسار گسیخته هم هست؛ که اینها محکوم است، اما اگر از دست ما بیرون بود باید چه کار کنیم؟! آیا حکومت دین را رها کنیم؟!"
•" در کتاب روضه کافی آمده که امام علی(ع) فرمود در حکومت من ۳۰خلاف شرع است که از دست من کاری ساخته نیست؛ یکی اینکه نتوانستم فدک را به بچه های فاطمه بدهم. منطق امیرالمومنین این است. اگر حکومت علی باشد، ۳۰خلاف شرع است و اگر حکومت علی نباشد ۳۰۰خلاف شرع و بیشتر رخ می دهد"
https://aftabnews.ir/fa/news/730840
(۱)
📝 چند نکته محضر ایشان:
1⃣ شورش مردم علیه یا له عدالت؟!
در روایت صحیح السند کافی، ۳۰خلاف شرع (عمدتا در حوزه عدالت اجتماعی) وجود دارد، اما جایی از آن نیست که حضرت فرموده باشد: از دست من کاری ساخته نیست!
آنچه در روایت هست این است که:《حکمرانان پیش از من کارهایی انجام دادند که در آنها با رسول خدا(ص) مخالفت کردند و از روی تعمد راه خلاف پیمودند و پیمانش را شکستند و سنت و روشش را تغییر دادند. اگر من بخواهم مردم را به ترک آنها وادارم و به جای اصلی آنها بازگردانم و به همان ترتیب که در زمان رسول خدا بود مقرر دارم، لشکر از دور من پراکنده شوند تا جز خودم تک و تنها بجای نمانم و یا اندکی از شیعیان من که برتری مرا شناخته و وجوب اطاعت و امامت مرا از روی کتاب خدای عزوجل و سنت رسول خدا دانسته اند بجا می مانند》(الروضه فی الکافی ترجمه رسول محلاتی ج۱ص۸۵)
❓اگر منظور آیت الله از جمله "از دست من کاری ساخته نیست" همان است -که در تتمه روایات درباره اعتراض عمومی به حضرت درباره نفی جماعت برای نافله خواندند- درباره دوره امیرالمومنین درست فرموده اند اما چه ربط و شباهتی با مردم ایران دارد؟!
❗️مردم ایران علیه حکمرانان سابق و روش های شاهنشاهشان شوریدند نه علیه سیاست های عدالتخواهانه حکمرانان جدید!
❗️ارزشهای علوی و کاهش فاصله طبقاتی پس از انقلاب مردم رو به تحقق نهاد، الان مردم از کوتاهی درباره تبعیض و فساد و بی عدالتی گله مند و معترض اند نه از برخورد با اینها! خواص و #حلقه_های_میانی بجای استفاده از این خواست توده ها برای تصحیح دیوانسالاری و سیاستهای ضد عدالتی، با انواع توجیه و تخدیر، پشت وضع موجود می ایستند!
پس آن شرایط ناکامی علوی چه شباهتی به ما دارد؟! شاید حداکثر همان شل حجابی در بیانات ایشان شباهتی داشته باشد که بعضا مقاومتی میشود و از قضا حکومت هنوز کوتاه نیامده و از دستش کار برمی آید!
2⃣ خط و نشان برای خلاف شرع ها یا ماله کشی؟!
چون شاید از رهبر انقلاب بهتر از این طلبه ناچیز بپذیرند، تشریح ایشان از اقدامات امیرالمومنین در حوزه عدالت اجتماعی را نقل می کنم:
• "عدالت علی(ع) در قلمرو جامعه یعنی عدالت اجتماعی. در اینجا امیرالمومنین نسخه کامل اسلام است. حکومت امیرالمومنین یک حکومت صددرصد اسلامی است نه ۹۹درصد یا ۹۹/۹۹درصد، نه صد درصد یک حکومت اسلامی است. تا آنجایی که به امیرالمومنین و دامنه اختیار و قلمرو قدرت او ارتباط پیدا می کند، یک لحظه حرکت و تصمیم غیر اسلامی در او نیست؛ یعنی عدالت مطلق. البته در مناطق گوناگونی از حکومت امیرالمومنین کاملا ممکن نبود و اتفاق هم افتاد که کارهای غیر عادلانه ای انجام بگیرد، اما امیرالمومنین به عنوان یک فرد مسئول، هرجا که با چنین چیزی مواجه شد، احساس تکلیف کرد. نامه ها، هشدارها و خطبه های جان سوز و جنگ های امیر المومنین همه در راه اجرای عدالت بود"(۷۹/۱۲/۲۶) https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3057
ادامه را در بخش دوم بخوانید
☑️ @m_ghanbarian
💠 فرق خلاف شرع های ج.ا با حکومت علی(ع)؟!
۲/۳
❗️آری آن کاری از دست برنیامدن، پس از خط و نشان ها و حتی جنگ داخلی علیه زیاده خواران بوده است!
• رهبر انقلاب مواجهه امام(ع) با غصب خلافت را با عدالتخواهی اش در زمان حکومت مقایسه کرده می فرماید: "امیرالمومنین در مقابل آن مساله[غصب خلافت] ۲۵سال عکس العمل نشان نداد، اما در مقابل قضیه ای که به ظاهر کمتر از آن قضیه به نظر می رسد -مساله عدالت اجتماعی، مساله احیای اصول نبوی، دوباره بناکردن بنای اسلامی مستحکمی که پیغمبر گذاشته بود- امیرالمومنین سه جنگ را تحمل کرد: جنگ جمل، جنگ صفین، جنگ نهروان. ببینید این کار به نظر امیرالمومنین چقدر مهم بود. کار بزرگ امیرالمومنین این است"(۸۳/۸/۱۵) https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3258
❓از این حیث چه شباهتی با امیرالمومنین هست؟!
❓جنگ با زیاده خواهان و قاسطین پیش کش، در جامعه ما با بی عدالتی، تبعیض ها و اشرافیت ها چقدر از جنس نامه ها و خطبه های نهج البلاغه سر می زند؟! مثلا خود آیت الله خاتمی در خطبه هایش علیه کدام فرد یا موضوع اشرافیت مثل نامه ۳و۴۵ نهج البلاغه انشاء کرده است؟!
❗️مشکل جامعه ما دقیقا در نقطه مقابل است! بسیاری از آن امتیازات قانونی و حتی بعضا مورد امضای شورای نگهبان یا مجمع تشخیص مصلحت است! تا ۷برابری حقوق دولتی را شورای نگهبان هم امضاء می کند! بعد از آن تازه خروج اغلب نهادهای انتصابی از زیر همان قانونِ نظام واحد (با وجود تفاضل ۷برابری) را شاهدیم!(۲)
در خطبه ها ممکن است منتقد این قوانین و رویه ها، مارکسیست خطاب شود اما علیه آن رویه ها مطلقا کسی سخنی نمی شنود!
❓این چه شباهتی با سیاست های عادلانه علوی تا کشیدن کار به جنگ مسلحانه با زیاده خواهان دارد؟! چه شباهتی به خط و نشان کشیدن های امام علی(ع) دارد؟ او بخاطر اینکه مردم و تاریخ ناکامی ها را جزو اسلام نگذارند آن ۳۰ مورد را رسما شمارش کرد، ماهم به تفصیل چنین می کنیم ؟!
❗️ به حسب برخی گزارشات بین المللی رشد میلیاردرهای ایران در رکود کرونا ۲۱درصدی است در حالیکه متوسط جهانی ۶درصد است! در شرایط تحریم و کرونا و رشد اقتصادی نزدیک به صفر، این نابرابری چگونه قابل توضیح است؟!
همان گزارش این ثروت را حاصل از دوبار تزریق پول به بورس(شهریور و دی ۹۹) از صندوق توسعه ملی می داند!(۳)
می بینید سیاستهای مستقیم حکمرانی علت بخش بزرگی از تبعیض هاست نه اینکه بخاطر شورش مردم علیه عدالتخواهی موفقیت حاصل نشده باشد!
❓با این وضع، آن روایت کافی چه به کار توجیه ناکامی ما می آید؟!
ادامه را در بخش سوم بخوانید
☑️ @m_ghanbarian