مشاور ایثارگران استاندار کهگیلویهوبویراحمد عزل شد
🔹استاندار کهگیلویهوبویراحمد پس از حادثه خودسوزی و فوت فرزند شهید پرازیده دقایقی پیش حکم مشاور ایثارگران خود را در پی آنچه سهلانگاری در بروز حادثه خودسوزی در یاسوج نامیده شد، لغو کرد.
🔹استاندار که به بیماری کرونا مبتلا شده، مدیرکل حوزه استاندار را مسئول رسیدگی به موضوع خودسوزی کرد و شخصا نیز به صورت تلفنی پیگیر مسائل مربوط به این حادثه است.
📢 ٣٠ میلیون نفر در کشور زیر خط فقر مطلق قرار دارند
◀️ معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در گزارشی اعلام کرد که تا سال ۹۹، ۲۶ میلیون نفر از جمعیت کشور در فقر مطلق زندگی میکردند.
◀️ بر پایه این گزارش، با توجه به اینکه خط فقر در سال ۹۹ با افزایش ۳۸ درصدی به یک میلیون و ۲۵۴ هزار تومان رسیده بود انتظار میرفت تا پایان این سال و با توجه به شیوع گسترده کرونا در کشور و خروج حدود دو میلیون نفر از بازار کار، تعداد افرادی که در فقر مطلق زندگی میکردند از ۲۶ میلیون نفر به حدود ۳۰ میلیون نفر برسد.
◀️ بر این اساس اگر میانگین ۳.۲۴ برای هر بعد خانوار در نظر گرفته شود (همان رقم اعلام شده در گزارش وزارت کار) برآورد میشود حدود ۱۰ میلیون خانوار زیر خط فقر زندگی میکنند.
🛑 3 کشته در تصادف
بلوار امام علی(ع) پردیسان قم
🔹به گفته شاهدان، سرعت زیاد سه جوان موتورسوار علت تصادف با تیر برق بوده است...
🔹جلیل گودرزی فر، معاون فنی و عملیات اورژانس ۱۱۵ قم اعلام کرد:
ساعت ۱۶:۲۴ دقیقه عصر امروز جمعه سی ام مهرماه واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت در بلوار امام علی(ع)منطقه پردیسان قم سه کشته بر جای گذاشت.
🔹با اعلام حادثه واژگونی موتورسیکلت بلافاصله دو دستگاه آمبولانس اورژانس به محل اعزام شد اما به علت شدت جراحات وارده هر سه سرنشین جوان حدودا ۲۰ تا ۲۵ ساله این وسیله نقلیه در دم جان باختند.
🔴رئیس جمهور در جمع صمیمی اهالی روستای حاج فتحعلی در استان اردبیل
♦️ عشایر و کشاورزان با ابراز خوشحالی از حضور رئیس جمهور در منطقه، مشکلات و دغدغههای محلی و شخصی خود را در فضای صمیمی با رئیس جمهور در میان گذاشتند.
♦️ رئیسی در این دیدار پس از شنیدن دغدغهها و مطالبات مردم روستای فتحعلی، به استاندار و وزیر جهاد کشاورزی دستور داد مشکلات آنان را پیگیری و حل کنند.
〽️ جدیدترین نظرسنجی گالوپ:
👈 رشد اعتماد ایرانیان به حکومت پس از انتخاب رئیسی
👈 همراهی 70درصدی مردم با سیاستهای رئیسی
🔹 یکی از شاخصههایی که مؤسسه گالوپ در 15سال اخیر درباره ایران رصد کرده است، مسئلهی اعتماد به دولت ملی(یا حکومت) است. اعتماد به دولت ملی امری فراتر از محبوبیت رئیس دولت است، مثلا سال 2020 که محبوبیت رئیس دولت(روحانی) به حدود 30درصد رسیده بود، میزان اعتماد ایرانیها به دولت ملی، 47درصد بود. یا الان که محبوبیت رئیس دولت(رئیسی) به بالای 70درصد رسیده است ولی میزان اعتماد ایرانیها به دولت ملی، 59درصد است. برای ترجمهی این شاخصه به فارسی شاید مناسبترین واژه، «اعتماد به حکومت» باشد.
👈 72درصد از ایرانیان با عملکرد آقای رئیسی اعلام همراهی کردهاند و این یک پشتوانه محکم برای آقای رئیسی در مذاکرات است.
👈 در سال 2020(پارسال) برای اولین بار، میزان اعتماد مردم به زیر 50درصد رسید و میزان بیاعتمادی از آن پیشی گرفت! این را هم به سایر افتخارات روحانی اضافه کنید!
💠 کشکول یک طلبه KashkooleTalabeh
🔰 چند نکته درباره نمودار اعتماد مردم به حکومت ایران:
1⃣ هم اپوزوسیونی که توهم اکثریت دارند اشتباه میکنند و هم برخی انقلابیونی که توهم حمایت مردمی بالای80درصد دارند!
2⃣ کسانی که مردمسالاری را مفید نمیدانند، کافیست به سیر سقوط نمودار اعتماد مردم در اواخر دولتهای احمدینژاد و روحانی نگاه کنند و مقایسه کنند با خون تازهای که در اوایل دولتها در کالبد امید مردم جاری شده است!
3⃣ این نمودار در مقیاس کشور است. اگر قرار باشد کلانشهرها را بررسی کنیم، تفاوتش مانند میزان مشارکت در انتخابات است؛ یعنی همانطور که مشارکت کشوری در انتخابات 48درصد بود و مشارکت کلانشهرها 20تا30درصد بود، میزان اعتماد هم همین نسبت را بین میانگین کشوری و کلانشهرها دارد و چه بخواهیم چه نخواهیم، عمدهی اثرگذاری و مسئولیتها و برد رسانهای برای مردم کلانشهرهاست، یعنی عدم اعتماد آنها خسارات بیشتری برای کشور دارد.
4⃣ احمدینژاد تا سال 90 چه سیر صعودی به امید و اعتماد مردم داده بود! چقدر حیف شد که با لجاجتهای شخصی و دعواهای غیرمهم و خسارت جبران ناپذیر فتنه88 روند صعودی پیشرفت کشور معکوس شد!
🤲 به امید پیشرفت مادی و معنوی کشور...ـ
💠 کشکول یک طلبه KashkooleTalabeh
📠 انعکاس نظر طلاب و اساتید
🔖 موضوع: ما حصل ۵ سال سندنویسی آیت الله اعرافی؟
💬 تحول خواه:
سلام، وقت بخیر
بنده به عنوان طلبه ای که امید داشتم در زمان مدیریت آقای اعرافی شاهد تحولات محسوس بسیاری باشیم،
منتها الان با گذشت پنج سال، میبینیم ظاهراً همه این مدت به سندنویسی گذشته و تفاوت محسوسی را شاهد نیستیم!!
مثلا همین بلیهی دانشگاهی شدن حوزه، در زمان مدیریت ایشان بدتر شد یا بهتر؟
ای کاش مدیر محترم و عزیز حوزه ها کمی از این تحولات در دست اقدام بگویند تا ما طلاب هم #امیدوار بشیم.
#نظر_اعضا
#گزارش_تحول
#امید_طلاب
@Manahejj
#هشدار
◾️از طرفی خبر استخدام بیحساب و کتاب دختر نماینده مجلس در وزارت نفت را میشنویم و از طرف دیگر، خبر خودسوزی فرزند شهید را به دلیل بیکاری و عدم اشتغال!
✅فقیه عارف حجة الحق آیة الله سعادت پرور (قدس سره):
🔹 خداوند- تبارك و تعالى- رسول اللَّه- صلّى الله عليه و آله و سلّم- را هم از نظر خلقت نورى و جهات معنوى بر همه ى پيامبران گذشته- عليهم السّلام- مقدّم داشت، و هم پس از خلقت مادّى او را بر همه ى پيامبران گذشته- عليهم السّلام- از نظر كمالات معنوى و ظاهرى، و احكام ظاهرى و معنوى شرافت و برترى داد.
🔸انبياى گذشته- عليهم السّلام- توجّه به منزلت احديّت داشته اند ولى داراى آن نبوده اند، و اين رسول اللَّه خاتم انبيا- صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم- بود كه خداوند كمال والاى احديّت را به او عطا نموده.
🔹وقتى خداوند- تبارك و تعالى- مقام احديت را به آن بزرگوار- صلّى اللَّه عليه و آله وسلّم- عطا فرموده و پيش از آفرينش مخلوقات جامع تمام اسماى خويش گردانيده باشد، به اين حساب تمام عوالم- همان گونه كه ظهور يافته ى اسماى حقّ اند- ظهور يافته ى اسماى او- صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم- نيز مى باشند.
🔸بنابر اين، به اين اعتبار عالم اوست، و اوست عالم و «جهانى اندر اين يك ميم غرق است» .
📘برگرفته از کتاب راز دل
@Nedaysaadat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درختی که حضرت محمدص پس ازآزاردیدن ازمردم طائف درزیرآن نشستند و استراحت کردند.این درخت در صحرای میتهُ طائف قرارداردوپس از۱۴۴۰سال هنوزسرسبزاست وتنهادرخت موجوددراین بیابان خشک وبی آب وعلف است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ دو خاطره جالب از اعتقاد قلبی
رهبرمعظم انقلاب به وحدت شیعه و سنی
🌺رهبرمعظم انقلاب:
امّت از پیامبر خود عیدی میخواهد؛ اما امّت،در مقابل پیامبر موظّف است وظیفه عیدی خود را هم انجام دهد.
عیدی امّت این است که حفظ وحدت کند و آبروی پیغمبر رامحفوظ بدارد.
«ما به همه میگوییم که احترام یکدیگر را حفظ بکنند و به عقاید و مقدسات هم اهانت نکنند.بایستی همه باهم کمک کنند تا محبت بوجود آید و دشمن نتواند سوء استفاده بکند؛ دشمنی که نه با شیعه رابطهٔ خوب دارد و نه با سنی، بلکه با اصل اسلام مخالف است.
♦️وحدت یعنی پیروان این دو مذهب باهم برادر باشند و احساس برادری کنند؛ نه اینکه شیعه، سنی و سنی، شیعه شود. مراد این نیست.»
✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
داستانی عجیب _1633455399292.mp3
11.04M
🎙داستانی عجیب پیرامون مرتاض پاکستانی که از قدرت معنویِ علامه حسن زاده آملی مطلع بود
بیانات استاد صمدی آملی
صوت استاد رمضانی.mp3
33.12M
🎙صوت آیت الله رمضانی
در برنامه بررسی اندیشههای فلسفی و عرفانی علامه حسنزاده آملی
📆10 مهر 1400
📝 #بخوانید| بررسی ابعاد علمی و معنوی آیتالله حسنزاده آملی (بخش اول)
آیت الله حسن رمضانی:
◽️ایشان معتقد بودند اگر چنانچه عمل اساس قضیه هست، علم اساس عمل است. عمل بدون علم اصلاً عمل نیست. این جمله معروف ایشان در همین راستا رقم خورده است که علم و عمل جوهرند و انسانساز.
◽️برخلاف آن چه که در فضای فلسفی مشاء، که قائل بودند که علم از مقوله کیف است و کیف عرض است و عرض هم عارض است بر جوهر انسان. ایشان معتقد بود که علم از مقوله عرض نیست، علم نور است و نور وجود و وجود، مجرد از هرگونه تعیّن و تشخصهای مادی است.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
چند سطری درباره مرحوم علامه حسن زاده آملی
رشد علوم و گستردگی ادبيات مکتوب در تاريخ تمدن اسلامی در حد اعجاز است. مرحوم علامه عالم ربّانی حسن حسن زاده آملی در عصر ما دريچه ای بود برای شناخت ابعاد و زوايای مختلف علوم و ادبيات مکتوب در تمدن اسلامی. گستره تأليفات و تحقيقات علمی و ادبی و فلسفی اش در دوران ما کم نظير بود.
چند نفر را اينک در جهان اسلام می شناسيد که در عين حال که در علوم دينی استاد باشد؛ در عين حال که فلسفه و حکمت و عرفان اسلامی تخصص درجه يک او باشد رياضيات و هيئت قديم و علوم غريبه و طب قديم را به نيکی بشناسد. آشنا با شيوه های تصحيح متون و نسخه های خطی باشد. در ادبيات و شعر و نثر پارسی و عرب استاد ماهر و به تعبير قدمایی "فاضل" باشد. هم در ادب فارسی متونی همچون تاريخ بيهقی و گلستان سعدی را به نيکی بخواند و تفسير کند و هم توانا باشد متونی در سطح لزوم ما لا يلزم ابو العلای معری و تاريخ يمينی ابو نصر عتبي را بفهمد و شرح و تفسير کند؟
مرحوم آقای حسن زاده آملی استاد مسلم زبان و متون فلسفی و عرفانی به ويژه متون مکتب طهران بود. شناخت عميقی از متون سنت های مختلف علوم در آنچه فلسفه و علوم وابسته در تمدن اسلامی خوانده می شود (و حتی رياضيات و هيئت قديم) و علوم غريبه داشت. تجلی سنت آموزشی قديم بود.
او از تبار دانشيانی در اين سنت بود که معتقد بودند وظيفه ما درک درست سخنان پيشينيان است. در سنجش های متن شناختی و ترجيحات در تفسير متون بی ترديد در فن خود مجتهد بود. شايد در سرتاسر عمر بالغ بر صد کتاب را تصحيح و تحشيه کرده بود و بيش از صد کتاب و رساله نوشت که برخی بر چندين جلد بالغ است. علامه حسن زاده آملی چنين دانشی مردی بود؛ يک عمر با سادگی زيست و درس داد و نوشت. زيستی ايمانی داشت. عاش سعيدا ومات سعيدا. خدايش بيامرزاد.
حسن انصاری.
مصباحیه ...
حُسن حَسن – 1 سخن گفتن درباره شخصیت های بزرگ و برجسته، سخت و دشوار است. این مسأله درباره بزرگان م
حُسن حَسن – 2
نکاتی در یادداشت قبلی عرض شد. اما ادامه نکات:
4. اساتید برجسته و پاک
حضرت علامه حسن زاده آملی (قدس سره) چون عاشق علم و دانش بودند و در این راه زحمات فراوانی کشیدند و آن زحمات همراه تهذیب و پاکی بود، لطف خداوند شامل شد که از اساتید بسیار خوب و برجسته ای بهره مند شوند. بزرگانی مانند: آیت الله محمدتقی آملی، علامه ابوالحسن شعرانی، آیت الله مهدی الهی قمشه ای، علامه ابوالحسن رفیعی قزوینی، آیت الله محمدحسین فاضل تونی، آیت الله میرزا احمد آشتیانی، علامه سید محمدحسین طباطبایی، علامه سید محمدحسن الهی طباطبایی و سید مهدی قاضی. (رضوان الله علیهم)
هر یک از این بزرگان، از جهاتی دریای مواج علامه حسن زاده آملی را ساختند و پرداختند.
5. عشق به استاد
ایشان عاشق اساتید خود بودند و به آنها عشق می ورزیدند و در برابر آنها فانی بودند.
الهی! شکرت که از اساتید بی رنگ، رنگ گرفته ام.
می فرمودند: وقتی دیدم علامه طباطبایی با آن عظمت مستأجر است و از خود خانه ندارد یک روز مقداری از کتابهای نفیس و قیمتی خود را جمع کرده و بردم همه را جلوی ایشان گذاشتم و گفتم فقط و فقط محض اطلاع شما که ناراحت نشوید وإلا بدون اطلاع شما این کار را میکردم. میخواهم شما را در جریان قرار دهم تا ناراحت نشوید. میخواهم اینها را بفروشم و با فروش آنها برای شما خانه بخرم. میدانید که من این کار را میکنم. ایشان فرمودند: نه! من به شما اجازه نمیدهم که این کار را بکنید.
میفرمودند: مرحوم علامه شعرانی دچار فقر شدیدی بودند. علیرغم همه آن تخصص و علم و معرفتی که داشتند دچار فقر عجیبی بودند. من شاگرد و فرزند ایشان که گاهی اوقات تبلیغ میرفتم، بر میگشتم محضر ایشان و آنچه را که به من داده بودند در محضر ایشان میگذاشتم و میگفتم خود من و آنچه که دارم مال شماست، هر چه میخواهید بردارید؛ و ایشان به خاطر آن فقری که داشتند بزرگواری میکردند و بر من منت میگذاشتند و آنچه که بود تقسیم میکردند و میگفتند نصف مال تو و نصف مال من.
میفرمودند: نشسته بودم و پای علامه الهی قمشه ای از زیر عبا بیرون زده بود، من از شدّت علاقه به ایشان خم شده و کف پای ایشان را بوسیدم. ایشان جا خوردند و فرمودند: این چه کاری است که شما میکنید. گفتم من که لیاقت بوسیدن دست شما را ندارم، پس اقلاً من را از بوسیدن کف پایتان محروم نکنید.
بعد فرمودند: یک وقتی ایشان (مرحوم الهی قمشهای) به من فرمودند آقای حسنزاده شما خیر میبینید. من با شعف و شور فوقالعاده گفتم الهی آمین، امّا بفرمایید روی چه جهتی این مطلب را فرمودید؟ ایشان میفرماید روی این جهت که میبینم شما در برابر اساتیدتان بسیار بسیار خاضع هستید.
میفرمودند: فهمیده بودم که جناب آقاسید مهدی قاضی فرزند علامه سید علی آقا قاضی به قم مشرف شدهاند. مطلع شدم ایشان در مسافرخانه زندگی میکنند. به سراغ ایشان رفتم وقتی که وضع رقّت بار ایشان را دیدم، فوری برگشتم مقداری پول جور کردم و حداقل امکانات زندگی را برای ایشان فراهم کردم و یک گاری دستی کرایه کردم و همه اشیائی را که برای ایشان تهیه کرده بودم ریختم روی گاری و رفتم طرف مسافرخانه و اوضاع ایشان را مرتب کردم.
یک وقتی مرحوم سید مهدی قاضی به ایشان فرموده بودند: آقای حسنزاده من به عمرم شخصی را باوفاتر از شما ندیدم.
ادامه دارد...
کانال سخن عرفان.
🔰 مکتب سلوکی علامه حسن زاده
ما باید از مکتب سلوکی حضرت استاد حسن زاده رحمه الله علیه درسهای زیادی بگیریم.
علامه حسن زاده در عین اینکه مراقبه تام داشتند، در کنارش حتی تا اواخر عمر دوازده ساعت کار علمی حوزوی میکردند.
#استاد_یزدان_پناه
#عرفان_در_وادی_عمل
#گام_های_سلوک
✨«ادخلوها بسلام آمنين/حجر ۷»
🌱شب و روزت به دعا عاشق بيدل گويد
🌱كه مبیناد سهى قامتت از دهر گزند
🌴 آمنين به ياد خدا آرميده اند ⬅️ «الا بذكرالله تطمئن القلوب» و در سنگر استوار لا اله الا الله كه مأمن الهى است ايمن اند «كلمة لا اله الا الله حصنى
فمن قالها دخل حصنى و من دخل حصنى امن من عذابى»
سعدی آن عارف نامور چه نيكو سرود كه:
🕊پارسا باش و هرچه خواهى پوش
🕊تاج بر سر نه و علم بر دوش
#علامه_حسن_زاده
#نامه_ها_و_برنامه_ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خاطرهای از ساده زیستی علامه حسن زاده آملی
🔹 حجت الاسلام احمد غلامیان مدیر مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) شهرستان آمل، با اشاره به ساده زیستی علامه حسن زاده آملی از مردمی بودن این عالم وارسته میگوید.
#علامه_حسن_زاده_آملی
#ساده_زیستی
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ظرایف تربیت فرزند ...
صوتی از علامه حسن زاده.
🌸🌸🌸🌸🌸